Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 12 10
Γραφεία CT 69662
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Al Capone, 36 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Παπάζογλου έγραψε τον «παπατζή» και 135 χρόνια μετά το Diary of a Madman από τον Nikolai Gogol, γεννήθηκε στην Ελλάδα ο νταβατζής του πρακτορείου.
Από ’κει ψηλά, ο Al,βλέπει πως δουλεύει ένας γκάνγκστερ στα χρόνια της on line πληροφορίας, ενώ ο Παπάζογλου σκέφτεται ότι δεν είχε την ευκαιρία να γράψει για τον «παπατζή του internet».
Μετά την απομάκρυνσή του από το Υ.Ε.Α. ξεκίνησε το έργο του.Θυμός
Εντυπωσιάζει το γεγονός, ότι έχει το γνώθι σ’ αυτόν και αυτοβαπτίστηκε BadMad.Χαμόγελο
Κακός επειδή σπρώχνει μέλη σε σαβούρες Θυμός και τρελός γιατί οι τρελοί έχουν το ακαταλόγιστο. Οπότε μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει.
Όπως την εποχή που ο Δημήτρης Χορν, μόνος στη σκηνή στο «Ημερολόγιο ενός τρελού» μπορούσε να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού, στο site ενός τρελού ένας adminορας προσπαθούσε μόνος του να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μια και τα post ήταν ένα το 24ωρο, με διάφορους κλώνους απαντούσε σ’ αυτά που ρωτούσε ο ίδιος.Θυμός
Το εν λόγω πρακτορείο που τώρα προμοτάρει το είχε στην μπούκα και στις 28 Φεβρουαρίου 2008 ποστάρει: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΥΑ. (μακριά ήθελε να γράψει αλλά είναι ανορθόγραφος). Αυτή είναι η τακτική του, εκβιάζει και μόλις πήρε διαφήμιση θυμήθηκε τον Γιαννάκη Μελισσανίδη, κάνοντας ανακυβίστηση. Ξαφνικά όλες έγιναν Θεές.Θυμός
Διάσημος, όμως, γίνετε την άνοιξη του 2009, όταν μετά την κριτική μου για την Margo, αναλαμβάνει να την πάρει συνέντευξη για να αποκαταστήσει την χαμένη της αίγλη και να δείξει τι χάνουν όσοι δεν γαμάν πουρά.
Δυστυχώς, όμως, το βραβείο Pulitzer είναι για τις Η.Π.Α. και οι πούστηδες οι αμερικανοί δεν δέχτηκαν να κάνουν μια εξαίρεση. Από τότε, για να εκδικηθεί, προωθεί αβέρτα ρωσίδες που γεμίζουν τις τσέπες του.
Λησμονώντας την φράση του Ιρλανδού συγγραφέα Oscar Wilde: «Η απομίμηση είναι ο φόρος που πληρώνει η μετριότητα στην ιδιοφυΐα», κοπιάρει το πιο επιτυχημένο site για πληροφορίες στον αγοραίο έρωτα και κάνει ένα ίδιο, αλλάζοντας ένα γράμμα για να μπορεί να πλασάρει κορίτσια με fake reviews με αντάλλαγμα πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις γραφείων και πρακτορείων.Θυμός
Εν τω μεταξύ, μετά τις φήμες ότι ο τρελοbad σκοπεύει να περάσει και στις έντυπες εκδόσεις, έχει κάνει πιπί στο βρακί του, ο άλλος γίγαντας των εκδόσεων ποιότητας, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, καθώς η πρώτη τριλογία του τρελού θα περιλαμβάνει τις κριτικές Νικολάκη και Κωστάκη, των δυο αρχιερέων του δηλαδή.
Μιλάμε ανάρπαστα θα γίνουν, θα ξεπουλήσουν αμέσως. Best seller με το καλημέρα μόνο σε Αθήνα-Πειραιά, κι όλο κάτι θα πιάσουν απ’ την υπόλοιπη επικράτεια.
Επειδή όμως ο Λιακό με το M.I.B. (Men Ιn Black) είναι ακτύπητος, το βαρύ πυροβολικό της τριλογίας θα είναι η αυτοβιογραφία του. Τηλεφωνήστε τώρα: 210505050. Κάμερα στο Mad : M.I.B. (Mad In Βλαξ) φίλες και φίλοι.
Άλλωστε έχουν και πολλά κοινά, ο Δημοσθένης έχει την παγκόσμια αντιπροσωπία των Ελ και των συγγενών εξωγήινων δυνάμεων, ενώ ο mad την παγκόσμια αντιπροσωπεία πριγκιπισσών και θεοτήτων.
Ως γνωστόν, επίσης, ο Δημοσθένης είναι και πρύτανης της ανωτάτης ακαδημίας Πουτινολογίας, ενώ ο τρελός είναι πρύτανης της ακαδημίας πουτανολογίας.
Και μετά απ’ όλα αυτά τον βλέπω στην εκδήλωση «οι άντρες της χρονιάς», μαζί με Ψινάκηδες, Γαβαλάδες και δεν συμμαζεύεται. Κι όχι σαν απλός καλεσμένος να παρακολουθήσει. Όχι! Για το πρώτο βραβείο πάει, έκδοτης της χρονιάς. Το σουλούπι βέβαια δεν τον βοηθά για Παπιόν, αλλά δικέ μου θα σου στείλω έγκαιρα ειδικό ανάποδο πουκάμισο, απ’ αυτό που τα χέρια δένουν πίσω.
Ειδική παραγγελία, ζουρλομανδύα Artisti Pavaliari, θα φυσά ο καλός μου.Μεγάλο χαμόγελο
Για την ώρα πάντως, βάζει μπανεράκια σε διάφορα site που προσελκύουν το ενδιαφέρον των νέων και με δόλωμα free fuck μια σαβούρα του, ψάχνει νέα μέλη.
Η παγίδα είναι έτοιμη, 2 κορόιδα τσιμπάν και σπεύδουν να «ενημερωθούν».
Τα νέα πελατάκια είναι ποια μέλη. Ο koroidakias7 εντυπωσιάζεται, αφού ο μέσος όρος βαθμολογίας των κοριτσιών του Greece-escort-service είναι πάνω από 9,00.Θυμός
Οι αναγνώστες του promosite, ξέρουν ότι τα μισά κορίτσια του πρακτορείου έχουν ρίζες στην δυναστεία των Ρομανώφ με δυνατότητα να θεραπεύουν και την στυτική δυσλειτουργία, ενώ τα άλλα μισά έχουν συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss Russia, ενώ μπορούν να περπατάν και στο νερό.
Εν τω μεταξύ, ο neoulis13 βλέπει ότι υπάρχει και thread που λέει: «Εμείς έχουμε καταφέρει εδώ μέσα να μην έχουμε ψεύτικες κριτικές».
Αυτό που δεν μπορούν να δουν, είναι τον χοντρούλη mad να κρατά την κοιλιά του απ’ τα γέλια.Θυμός
Ο koroidakias7 ρωτά για μια κοπέλα άλλου πρακτορείου. Είναι καλή, αλλά ο τρελός δαγκώνει τα χείλη του, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του site τον προτιμά να κάνει τον «Αλέκο».
Ο neoulis13 βλέπει την «Θεά» που την ποστάρουν αβέρτα στα thread. Μετά από λίγο μπαίνουν και τα promotion reviews.
Οι δυο νέοι μπαίνουν σε διαδικασία booking και λίγες ώρες αργότερα αποχωρούν λυπημένοι έχοντας γράψει μια περήφανη ήττα στο σιτουριστικό παλμαρέ τους, αφήνοντας πίσω τους δύο πολύτιμα συμπεράσματα.
Πρώτον, ότι όταν βλέπεις τίτλο «η ενημέρωση προστατεύει» την έκατσες την βάρκα, αφού το «προστατεύει» είναι ο φερετζές του «παγιδεύει».Θυμός
Και, δεύτερον, όταν βλέπεις να αναβοσβήνει σε link η φωτογραφία της κοπέλας δίπλα από την κριτική της, πρέπει να καταλάβεις ότι το μόνο που προστατεύεται είναι η τσέπη τους.Θυμός Ειδικά όταν δεν υπάρχει πολυφωνία για να γίνει ανταλλαγή απόψεων.
Ο koroidakias7 βγαίνει από το hotel και σηκώνει το βλέμμα του στον ουρανό. Τα 250€ έχουν πεταχτεί άδικα. Βγάζει το πακέτο με τα τσιγάρα από την τσέπη, την μόνη ανακούφιση που μπορεί να σκεφτεί αυτή την στιγμή.Λύπη
Σκυθρωπός εμφανίζεται στην έξοδο και ο neoulis13. Το βλέμμα του προδίδει ότι είναι ομοιοπαθής. Λύπη
Ο koroidakias7 κάνει τη χειρονομία που δένει τις ανδρικές φιλίες.Χαμόγελο Του προσφέρει τσιγάρο.Χαμόγελο Η ανθρώπινη ζεστασιά και το τσιγάρο παρέα, διώχνει τη θλίψη απ’ τα πρόσωπά τους. Ανοίγουν ο ένας στον άλλο τις καρδιές τους.Μεγάλο χαμόγελο Ανακαλύπτουν πως έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα.Θυμός
«How many times must a man fuck…?»
Νo, no my friend, καλά το ξεκίνησες, μην ασχολείσαι άλλο με λαμόγια, πες το όπως ο Bob Dylan :
«How many times must a man look up before he can see the sky?».
The answer my friend is blowing in the wind…


Υ.Γ. Όσοι τον έχετε γραμμένο στα αρχίδια σας, κάντε ένα κόπο να ρίξετε μια ματιά τι γράφει, να δείτε το επίπεδο το δικό του και των κλώνων του.
Καλέ μου, επειδή μου είπαν ότι είχες μια χαλάρωση σφικτήρων, ελπίζω να ησύχασες.
Απ’ αυτά που μου εκμυστηρεύτηκαν Lolita και λοιπές για το ποιόν σου, δεν χρησιμοποίησα τίποτα. Απλά πράγματα έγραψα, αυτά που ξέρουν όλοι.
Θα σε πάρω μάτι και στο event πριν φύγω για γιορτές. Άντε καλά Χριστούγεννα και πούλα ελεύθερα όποια θέλεις, 2 εβδομάδες θα λείπω.
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Jim25jim, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2011
Τύπε έχεις πάρει άγρια φόρα τις τελευταίες μέρες!
Μην ξεχάσεις ότι έχεις κι ένα νήμα να δημιουργήσεις πριν φύγεις ;)
Π
Πύρκαυλος
21 Δεκεμβρίου, 2011
το neoylis13 για μενα πηγαινε ))

(Updated: 22 Δεκεμβρίου, 2011) 21 Δεκεμβρίου, 2011
Ξεχασες οτι σημερα οι νταβαδες το παιζουν επιχειρηματιες με μαγαζια και βιτρινα με λουστρο. Αγγλικα δεν εχουν μαθει εκτος απο τις λεξεις "free fuck" για να πλασσαρουν το εμπορευμα, και ουτε προσεχουν τι λενε γιατι νομιζουν οτι εχουν το ακαταλογιστο, και κανεις δεν τους γνωριζει. Βαλε ομως που πολλα απο τα μωρα τους εχουν δωσει "στεγνους", και οι "αραπηδες" περασαν απο το μαγαζι και χαμπαρι δεν πηραν.

Ετσι ειναι η ζωη ενος νταβα, και σημερα με την κριση προσπαθουν τα παντα για να βαλουν ενα φραγκο στην τσεπη, οποτε μην τους παιρνεις στα σοβαρα. Ολοι τους ξερουν, νταβας εδω νταβας εκει..........παντα νταβας!!
21 Δεκεμβρίου, 2011
Να πω και εγω μια γνώμη την οποία έχω αποκομιση απο την μικρη μου καριέρα στο άθλημα .
Γενικά αργά η γρήγορα όσοι εμπλέκονται με αυτο είναι λίγο η πολυ νταβατζιδες , προμοτορες η όπως αλλιος θετε πεστε τους .
Με πρώτο και καλύτερο εμένα που έχω σπρωξη ουκ ολίγες στο να έχουν δουλια .
Άρα αυτοί οι οποίοι έχουν δικά τους site ανεξερετως κανενός σιγά μην και δεν κοιτάξουν το συμφέρον και την δουλια τους .
Το θέμα είναι να το κάνουν σωστά και με τροπο του να μην γίνονται ρομπες .
Και ειλικρινά δεν μου καιγετε καρφί εάν προμοταρουν κάποιο καλο μουνι που σεβετε τα λεφτά που περνει και αξίζει και θα τους πω και μπράβο στην τελική , αλλα όταν σπρώχνουν κοπροσκυλα τότε πάλι πρώτος θα αρχίσω να φωνάζω αν και έχω κουραστη πια .
Δεν εξαιρω κανέναν απο αυτα που γράφω ούτε ιδιοκτήτες Site ούτε μεγάλους Παίχτες ούτε αγαπουληδες .
Μάγκες όλοι σπρωχνουμε και καλα κάνουμε απλά να σπρωχνουμε αυτα που αξίζουν ητε CT ητε CG ητε studio κοριτσα αυτο είναι το νόημα των νηματων αυτών .
Τώρα εάν σας φωνάζει ο zuzunas η ο Victor η οποίος άλλος είναι στο δικό σας χέρι του τι θα πράξετε και πάντα να θυμάστε ότι αυτοί σας έχουν περισσότερη ανάγκη απο ότι εσείς αυτούς .
Όπως να θυμάστε ότι και εσείς έχετε πολυ περισσότερη ανάγκη τα μέλη σας παρα τα μέλη έσας.
Οπότε κάντε τα κουμαντα σας και οι απο εδω και οι απο εκει και οι παραπέρα .
Την καλησπέρα μου και ελπίζω να είναι αρκετά κατανοητά αυτα που γράφω .
Αυτοί πάντως που πρέπει να καταλάβουν σίγουρα θα καταλάβουν . ;)
21 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάνεις λάθος BABY και ίσως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια - χωρίς παρεξήγηση. Η λογική "όλοι ίδιοι είναι λίγο-πολύ" είναι χοτροκομμένο συμπέρασμα και στην τελική "αθωώνει" κάπως τα πραγματικά λαμόγια και τα παράσιτα γιατί "έλα μωρέ όλοι τα ίδια κάνουν". Και Παίχτες υπάρχουν που δεν έχουν ανακατευτεί με τα σκατά και έχουν μείνει μακριά από μαλακίες, και διαχειριστές site και άρα και site.
21 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το κειμενο του φαντομ ειναι ακρως συγκλονιστικο.......ρεσπεκτ ατελειωτο απο μενα......
G
gl
21 Δεκεμβρίου, 2011
O αιώνια τριτοδέυτερος κομπλεξάρας BadΜαλάκας-Προμότορας-Νταβάς της συμφοράς...
ανάξιος λόγου, σκατό πατημένο....
21 Δεκεμβρίου, 2011
ρισπεκτ μεχρι τελους.
ευχαριστω αντισθενη.
0 κριτικες τοσα χρονια δεν ειναι τυχαιο...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8