Βαθμολογίες αξιολογητών

3 κριτικές με 7-9 αστέρια
12 κριτικές
Γενική Εντύπωση
 
5.3(12)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Γενική Εντύπωση
 
7.0

Το γραφείο είναι από τα παλαιότερα στον χώρο και ενώ στην συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση είναι επαγγελματίες δεν έχουν σήμερα ανάλογη πρόταση συνοδών.
Είναι το γραφείο, κατά την άποψή μου, με την μεγαλύτερη κίνηση στη Ελλάδα και είναι αλήθεια ότι αν φέρνεις 100 συνοδούς το χρόνο οι 10-15 θα είναι υψηλού επιπέδου και κάποιες θα αφήσουν εποχή.

Η γενική εκτίμηση είναι ότι φέρνει μετριότητες και οι τιμές είναι τουλάχιστο κατά 30% υψηλότερες απ' ότι θα έπρεπε σήμερα.
Πρέπει να διαχωρίσει τις συνοδούς τουλάχιστον σε δύο κατηγορίες με την αντίστοιχη τιμή για κάθε μία. Όλες οι περιπτώσεις δεν μπορεί να έχουν την ίδια ποιότητα, διάθεση, εμπειρία, ομορφιά, επικοινωνία, καθαριότητα!

Αν λάβει τα παραπάνω υπ΄όψη θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του.
NikitasI
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.250
Πόντοι:
5.676
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Είδα τη Stephanie στα tour καια μου γυάλισε πολύ και αποφάσισα να κανονίσω, γενικά επειδή είναι ακριβοί (250+cim) δεν είναι οτέ η πρώτη επιλογή μου. Η συνεννόηση ήταν γρήγορη και ξεκάθαρη, το χοτέλ είναι το πολύ γνωστό citytourάδικο, βολικό και η κοπέλα σε ανακαινισμένο όροφο. Οι φωτό στο bourdela είναι πιστεύω παλιές, αυτές στο escortnews είναι διαφορετικές αλλά πιο καινούριες. Ήμουν συγκρατημένος, φοβόμουν μήπως την πατήσω επειδή η κοπέλα φαινόταν πολύ μοντέλο, αλλά τελικά είπα να τα ρισκάρω και δεν απογοητεύθηκα. Καλή εμπειρία. Θα'βαζα παραπάνω βαθμό αλλά πιστεύω ότι έχουν - γενικά - τις τιμές λίγο τσιμπημένες αν και η συγκεκριμένη κοπέλα - για να είμαι ειλικρινής - πρέπει να είναι στα επίπεδα αυτά.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
6
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Η συννενόηση με το πρακτορείο έγινε με 2-3 SMS. Άμεση απάντηση, έκλεισα duo. Οι κοπέλες ήταν όπως στις φωτογραφίες (Karina και Wendy), οι υπηρεσίες που συμφώνησα τηρήθηκαν. Το ξενοδοχείο καλό, αλλά το δωμάτιο πολύ μικρό, θα έπρεπε να τις κλείνει σε καλύτερο με τις τιμές που ζητάει. Με χάλασε το +€50 για CIM / CIF που φαίνεται να είναι πρακτική του πρακτορείου.

Γενικά, αλμυρές τιμές, αλλά ότι λέει, δείνει, και ότι βλέπεις, παίρνεις. Τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία μαζί τους.
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.071
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3