εκανα σημερα μερικες σκεψεις που θα σας παραθεσω
λετε μερικοι ...προς τι οι περιορισμοι;πληρης ελευθερια...συμφωνω ας πουμε....βεβαια η υπερτατη αρετη του ανθρωπου ειναι η αυτοπειθαρχια και η αυτοσυγκρατηση και η αυτοκυριαρχια, η αυτοκριτικη ακομα λοιπον και ο αυτοπεριορισμος που ολα μαζι οδηγουν στην αξιοπρεπεια και στην απολυτη ελευθερια εν τελει το ατομο
και εξηγουμαι...μενω ως γνωστον επαρχια....εστω υποθετικα οτι την εχω καταβρει με ενα στανταρακι μου και καθε δυο βδομαδες τσουπ παω και της ριχνω εναν πουτσο.....μεσα στο ετος θα γραψω για αυτην 26 κριτικες λοιπον ;;;
θεωρητικα μπορω.....και κανενας κανονας δεν μου το απαγορευει(ακομα.....)
τι θα εχω κερδισει;να ικανοποιησω μια ματαιοδοξια μου ανεβαζοντας το ποστ καουντερ των κριτικων μου.....;
και τι θα εχω καταφερει;εσεις που θα βλεπατε 26 κριτικες μου για μια μαρια λχ τι θα λεγατε;ευθεως ας απαντησουν ολοι.....το λιγοτερο θα με χαρακτηριζατε αγαπουλη και γραφικο....και ειδικα αν σε ολες ελεγα πολυ καλη πιπα,τσιμπουκακι πισωκολλητο ,ελευθερα πιασιματα σαν το τροπαριο των τσατσαδων και δεν εγραφα τιποτα το καινουριο.....
τι θα ειχα προσφερει στην τελικη στην ενημερωση του μεσου συναγωνιστη γραφοντας και αναμασωντας τα ιδια;τιποτα ειναι η απαντηση
αλλο να πεις οτι γραφω γιατι η ταδε που δεν εδινε κουλουρι μου εδωσε ή η δεινα που δεν εκανε γυμνο τωρα κανει και πολυ καλο,συμφωνω γραψτο.....
δεν θελω καν να μπω στην πονηρη λογικη του προμοτορα και διαφημιστη....που και αυτο θα επαιζε ως σεναριο....
εκεινο που θελω να πω ειναι οτι και γω και υποθετω και αλλοι εχουμε αυτο-περιοριστει πολλες φορες για να αποφυγουμε να γινουμε οχι αναγνωρισιμοι αλλα γελοιοι και γραφικοι και να γελαει ο κοσμος μαζι μας....