zidane68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το κακό με σένα είναι ότι επαναλαμβάνεσαι συνεχώς,και μεταφράζεις τα λεγομενά μου κατα το δοκούν και όπως σε συμφέρει.....Σε αυτό το νήμα εκτός απο το πλαφόν των "κριτικών" και τον περιορισμό τους,ο καθένας μίλησε και εξέφρασε κάποια άποψη αλλά μίλησαν και έγραψαν και ότι άλλο θές(Διαγραφές μελών,καινούργιο έντυπο "κριτικών",αποδόθηκαν διάφοροι χαρακτηρισμοί,αρκετοί προβληματισμοί,και ένα σωρό άσχετα...)Προβληματισμοί, νέοι κανόνες κλπ σε ό,τι αφορά τις κριτικές. Γι' αυτό βρίσκεται μέσα σε παρένθεση.
Το νήμα ανοίχθηκε με σκοπό να μιλήσουμε για το πλαφόν και μετά για οτιδήποτε άλλο αφορά τις κριτικές.
Οτιδήποτε άσχετο με τις κριτικές στο παρόν νήμα, είναι εκτός θέματος.
Άρα επαναλαμβάνω. Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τις κριτικές, γιατί ενδιαφέρεσαι να γράφεις στα νήματα ΜΟΝΟ του Φυλής104 και των κριτικών;
Καλημέρα σε όλουυς.....οφείλω να ομολογήσω,ότι όλων οι απόψεις, επι του συγκεκριμένου θέματος είναι σωστές.Προσωπικά, δεν μπήκα σε αυτή την διαδικασία, και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω,και αυτό γιατί απλά δεν μου αρέσει ο όρος "κριτική".Ο μοναδικός που ίσως θα μπορούσε να ασκήσει κάποια αντικειμενική κριτική,είναι αυτός που έχει πηδήξει όλες τις ιερόδουλες της γής.....και απο οτι ξέρω,δεν υπάρχει κανένας.Απο εκεί και πέρα,το μόνο που γίνεται σε αυτή την διαδικασία που λίγο πολύ συμετέχετε όλοι,είναι μια περιγραφή ερωτικών περιπτύξεων,μία κατάθεση προσωπικών εμπειρειών,και ίσως μία ενημέρωση για τίς υπηρεσίες που παρέχει η εκάστοτε ιερόδουλος που συνευρεθήκατε.Στον χώρο αυτό το μόνο που μετράει, είναι προτίστως το χρήμα,έπειτα η καύλα και καθόλου "κριτική".Η μοναδική σχέση που αναπτύσεται,ανάμεσα σε έμας και τις ιερόδουλες,είναι καθαρά πελατιακή....είτε θετικά λόγια γράψετε είτε αρνητικά,εκείνες θα βρίσκονται πάντα σε κάποιο χώρο εργασίας,με απώτερο σκοπό το οικονομικό όφελος... νομίζεται θα πάψουν να πηγαίνουν πελάτες? Αν τώρα τηρούν, τις προβλεπόμενες υπηρεσίες,που προσφέρουν αυτό έγκειται στον επαγγελματισμό τους,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε,οτι και αυτές έχουν προσωπική ζωή και προβλήματα,οπότε οι υπηρεσίες αλλάζουν απο στιγμή σε στιγμή, και απο άτομο σε άτομο,για αυτό το λόγο δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ.
Η μόνη αντικειμενική "κριτική" που μπορούμε να ασκήσουμε είναι σε ότι αφορά,τον περιβάλοντα χώρο της εκάστοτε συνευρεσης.(κρεβάτια αν τρίζουν,αν είναι δυνατά μουσική,έλειψη πετσέτας,κρεμοσάπουνο,ντουζιέρες,χυμένα σεντόνια κτλ).Τώρα σε ότι αφόρα τη διαφήμιση και το αν κάποιος εκμεταλεύται, τη συγκεκριμένη διαδικασία,έχω αναφερθεί ότι καλό είναι πρίν να λέμε οτιδήποτε, να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία και όχι συμπεράσματα και αφορισμούς,γιατί με μόνο λόγια ο καθένας μπορεί να το κάνει,αλλά η θεωρία απο την πράξη διαφέρει...ίσως αν θέλετε το μόνο που μπορεί να αλάξει σε αυτή την διαδικασία,είναι να σταματήσει η βαθμολόγηση,σε κάθε αναφορά μιας συνευρεσης,εκατέρωθεν όμως και για την ιερόδουλο αλλά και σε εσάς, και να πέσουν μερικά "αστέρια",χωρίς αυτό να σημαίνει, οτι ο καθένας απο εσάς θα πάψει να γράφει τις προσωπικές εμπειρίες του.Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης.
Υ.Γ.Χάρισε σε κάθε άνθρωπο το αυτί σου, αλλά σε λίγους τη φωνή σου. Πάρε από τον καθένα την άποψή του, αλλά φύλαξε τη δική σου κρίση.
Σε ρωτώ λοιπόν το παραπάνω κείμενο είναι ένας προβληματισμός και μία άποψη που εμπεριέχει και πρόταση πρός τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ????
Εκτός αν σε πειράζει να γράφω εγώ,και είμαι στην διαθεσή σου να μου καθορίσεις ΕΣΥ σε ποιό νήμα να γράφω,τι να γράφω, και πως να το γράφω....μονο αυτό δεν έχεις κάνει ακόμα!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παραμένω στη διαθεσή σου.....
Υ.Γ. ΓΡΑΦΩΕπειδή φαντάζομαι....
Επειδή χτές....
Επειδή σήμερα...
Επειδή δέν ξέρω....
Επειδή η νύχτα....
Επειδή ο έρωτας....