Κωνσταντινουπόλεως 92Α

 
7.9 (142)
146924 0 2 16

Βαθμολογίες αξιολογητών

65 κριτικές με τη λέξη
142 κριτικές
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.1(142)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.9(142)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.9(142)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.4(142)
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.7(142)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
65 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6 7
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας προηγηθεί μια μέρα, από αυτές που κανένας άνθρωπος εύχομαι να μην περάσει, με τρομερά άγχη, νεύρα και διαπληκτισμούς για σημαντικά και ασήμαντα ζητήματα και που με έκανε να αναρωτηθώ πραγματικά για το πνευματικό επίπεδο των συνελλήνων, και με τρομερά καταβεβλημένη σωματική και ψυχική κατάσταση, είπα να κάνω μια βόλτα στα ευαγή ιδρύματα μπας και βρω έστω και μια προσωρινή όαση ευχαρίστησης. Κατέληξα στον συγκεκριμένο οίκο, όπου με υποδέχθηκε η σέξυ Ναταλί. Γνωστή στο χώρο, με εξαιρετικές κριτικές και φήμη να τη συνοδεύουν, αμέσως ήρθε στο σαλόνι και δημιούργησε "ατμόσφαιρα". Ξανθά μακριά μαλλιά, όμορφο σέξυ πρόσωπο, φυσικό στήθος 2.5άρι, κορμί κανονικό, όπως πρέπει και ωραία πόδια και περιφέρεια. Γενικά ένα σύνολο άκρως ερωτικό και το απαραίτητο έναυσμα για να περάσω μαζί της μετά από πολλά χρόνια παρόλο που δεν ένιωθα σίγουρος αν θα καταφέρω να αρθώ στο ύψος των περιστάσεων.
Φρεσκάρισμα για να φύγει η ένταση της ημέρας και μικρή αναμονή να έρθει η ξανθιά κούκλα. Είσοδος στο δωμάτιο με ωραία ενέργεια και "αέρα", άνετη και ομιλιτική, πιάσαμε κατευθείαν το "έργο". Αποχωρίστηκε το σέξυ σετ μαύρων εσωρούχων που φορούσε και με απαλά στην αρχή, πιο έντονα φιλιά και απαλά παιχνίδια με τη γλώσσα της ξεκίνησε την περιποίηση της. Με τον τρόπο της και τον αισθησιασμό της, γρήγορα μου πήρε τις όποιες φοβίες μου για το αν θα ανταποκριθώ. Κατέβηκε βασανιστικά και αργά στην επίμαχη μου περιοχή, ενώ κάθε τόσο με κοίταζε με τις ματάρες της. Ξεκίνησε το στοματικό της έργο, με σούπερ περιποίηση και γλείψιμο και φιλιά στα @@ για ώρα, ενώ στον καθρέφτη απέναντι έβλεπα την κωλάρα της τουρλωμένη και φτιαχνόμουν ακόμα περισσότερο. Συνέχισε με παιχνίδια με τη γλώσσα της, στη βάλανο μου, και με περιποίηση του κορμού του πέους μου. Κόντευα να φτάσω στο αμήν πριν ακόμα το κυρίως στοματικό....φαντάσου δηλαδή...Άψογο στοματικό, ερεθιστικό και αργό, όπως αρμόζει στη φήμη της. Σειρά για τη δική μου ανταπόδωση. Η επιδερμίδα της όμορφη, απαλή, με άφησε να ασχοληθώ με το όμορφο στήθος της, πολλά φιλιά στο μεσοδιάστημα μέχρι να φτάσω κ εγώ στη...μικρή της περιοχή. Πεντακάθαρη και περιποιημένη χαμηλά, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το αιδοίο της, και η όλη της η συμπεριφορά, η ανταπόκρισή της έδειχνε ότι ήθελε και εκείνη να περάσει καλά, στα μέτρα πάντα του εφικτού.
Έχοντας πλέον φτάσει σε κατάσταση "πανικού" Κουλ πέρασμα προφυλακτικού, στήσιμο στα 4, της ξανθιάς αμαζόνας και ξεκίνημα σε αργό ρυθμό , που σταδιακά αυξήθηκε, έντονες ατάκες που ανέβασαν τη λίμπιντο, ωραία αίσθηση και ανταπόκριση. Γύρισμα ιεραποστολικά, για να βλέπω την προσωπάρα της με τις ωραίες εκφράσεις και να μπορώ να ασχοληθώ ξανά με το στήθος της. Γρήγοροι ρυθμοί, πολλά φιλιά και ένταση μέχρι το υπέροχο τέλος σε αυτή τη στάση...
Η Ναταλί με την όλη της τη συμπεριφορά , τον ερωτισμό, τη σέξυ της παρουσία, κατάφερε το ακατόρθωτο, όπως τουλάχιστον φαινόταν στην αρχή...Μου χάρισε μια ακόμη υπέροχη συνάντηση, έδειξε ότι παραμένει σε τοπ επίπεδο, πλέον και η ίδια ξέρει τι θέλει και τιμάει στο 100% τα λεφτά που παίρνει.
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2019
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.408
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Gingos, baroc και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
1η κριτική και είναι για το κορίτσι που το αξίζει!

Επίσκεψη στο Γκαζι για ποτό, μετά σουβλάκια και τέλος τσάρκα όπου πέτυχα την Ριάνα. Μικρή κοπέλα στα 20+, ακριβώς ηλικία δε ρώτησα και ούτε στο να μαντεύω έχω πέσει ποτέ μέσα. Ελαφρός μελαμψή όπως μου αρέσουν εμένα, ωραίο κωλαράκι και πολύ καλό σώμα: αδύνατο-κανονικό. Το στήθος της είναι ψεύτικο αλλά πολύ ωραίο και όσο μεγάλο πρέπει.

Συστήνεται λοιπόν η Ριάνα και της ζητάω να μου τραουδήσει καμιά επιτυχία αλλά δεν το έκανε καθώς το επάγγελμα της είναι άλλο. Με τα πολλά πολλά μου σηκώθηκε από το σαλονάρισμα και πήρα την απόφαση να περάσω στο δωμάτιο. Ο τσάτσος, ένας μπάρμπας -σούπερ τυπάκι, μου πρόσφερε κάποιο δώρο στο απλό προγραμμα των 50 και φυσικά διάλεξα το 69.

Περνάω στο δωμάτιο όπου υπηρχε 1 πετσέτα και πέρασα στο ντουζ. Πριν καλά καλά τελειώσω η κοπέλα εμφανίστηκε για να κάνει και αυτή το 2ο της ντουζ μπροστα μου και να μου δείξει πως είναι καθαρή. Τα χρόνια μου μελέτης και αυτοσυγκέντρωσης που έκανα στο Θιβέτ έπιασαν τόπο και έτσι τα κατάφερα να μην της ορμήξω εκεί μέσα επιτόπου, περίμενα σαν κύριος να τελειώσει.

Κάποια στιγμή τελειώσε το ντους της και κατευθύνθηκε προς εμένα. Εκεί έχασα το φως μου και δε θυμάμαι τίποτα άλλο παρά την εμπειρία που μου άφησε. Απλά να σημειώσω ότι δεν θέλει δάχτυλο και συνεπώς κατευθύνθηκα στο τρίψιμο, μετά από λίγο είχε υγραθεί τόσο που μου μάγκωσε το χέρι με τα πόδια της προς αποφυγή ατυχήματος. Επίσης δεν κόλησε καθόλου και στο να μου σκάσει λίγα καλά χαστουκάκια όταν της το έφερα και αυτή το έπιασε κατευθείαν. Όλα αυτά στο απλό πρόγραμα.

Όπως κάνω την πρώτη μου κριτική, η οποία τυχαίνει να είναι και η πρώτη που λαμβάνει το κορίτσι έσπασα έναν μικροκανόνα που είχα: να διαβάσω και όχι να γράφω. Εδώ όμως σκέφτομαι να σπάσω και τον ΧΡΥΣΟ ΚΑΝΟΝΑ πουτανολογίας ο οποίος έλεγε: "Είναι εντάξει για την 1η φορά να πληρώσεις την κοπέλα, την 2η όμως αν δε πληρώσει αυτή τότε εσύ να χρυσώσεις κάποια άλλη". Οι όποιοι κανόνες όμως δημιουργούνται για να "σπάνε" και έτσι αυτός μπορεί να αποτελέσει παρελθόν στο άμεσο μέλλον και έγω να επαναλάβω συνεδρία με την ίδια κοπέλα απλά θα είναι αυτή που την έκανε σούπερ. ΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι η άνωθεν βαθμολογία είναι λόγω περιορισμών από το σύστημα που δε με αφήνει να βάλω πιο πάνω. Άλλοι που μπορούν, και εφόσον τύχουν της δικιά μου εμπειρίας, θα βάλουν στην εμφάνιση 9-10 και δύο καθαρά 10ρια στη συμμετοχή και στον συνελεστή απόδοσης/τιμής. Το πάρκινγκ είναι 1 στα 10 αν πάτε Σάββατο και 8 τις υπόλοιπες ημέρες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ριάνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, mad_max, anestis_38
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μπορεί η Μαρκέλλα να γύρισε εδώ και τέσσερις μήνες, εγώ όμως δε μπόρεσα να την συναντήσω νωρίτερα, παρά μόνο την περασμένη πέμπτη (15-09-2016).Η μόνη διαφορά απ΄την τελευταία φορά που την είδα, ήταν ότι πήρε 2-3 κιλάκια, τα οποία "γέμισαν" το κωλαράκι της και το έκαναν πιο σφιχτό, πιο πεταχτό και πιο προκλητικό.Κατά τ΄άλλα εμφανίστηκε στο σαλόνι χαμογελαστή κι ευδιάθετη και πλέον ξανθιά κι όχι μελαχρινή (όπως είχα διαβάσει), όπως πάντα μία κούκλα.Αφού τα είπαμε για μερικά λεπτά στο σαλόνι, πλήρωσα το αντίτιμο για πρόγραμμα 69 κι ανέβηκα στο δωμάτιο.
Δεν άργησε ν΄ανέβει κι αυτή, έχοντας μαζί της το μπουρνούζι και το αφρόλουτρό της.Βγάλαμε τάχιστα τα ρούχα μας και μπήκαμε, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ στα προκαταρκτικά.Όπου σε συνδυασμό με το αφροντουζ έπεσε κι αρκετό μπαλαμούτι, αφού το μουσκεμένο κορμάκι της ήταν σκέτη πρόκληση.Μετά της στέγνωσα το κορμάκι της και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι.Ξεκινήσαμε σε gfe ρυθμούς, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια και φιλιά στο λαιμό και στο στήθος κι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία άρχισα να διατρέχω το κορμί της προς τα κάτω με τη γλώσσα μου (βυζιά, ρόγες, κοιλιά, εσωτερικό μέρος των μηρών) μέχρι να επικεντρώσω την προσοχή μου στο καθαρό και περιποιημένο μουνάκι της.Μου επέτρεψε να το γλείψω και να το περιποιηθώ για αρκετά λεπτά, να το μουσκέψω και να το υγράνω, απολαμβάνοντας την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της.Της άρεσε πάρα πολύ κι ήταν φανερός ο ερεθισμός της, όμως με σταμάτησε ευγενικά λέγοντάς μου "αυτή η γλώσσα είναι πολύ επικίνδυνη" και με τράβηξε προς τα πάνω.Μπόρεσα να γλείψω τις βυζάρες της και τις ερεθισμένες ρόγες τους κι αφού σάλιωσα καλά το στέρνο της, σηκώθηκα όρθιος.Η Μαρκέλλα φυλάκισε τον ερεθισμένο ανδρισμό μου ανάμεσα στα βυζιά της και πρόσφερε μια πολύ καλή ισπανική μαλακία.Στη συνέχεια κι αφού περιποιήθηκε αρκετά και τα αρχίδια μου, μου πέρασε με το στόμα το προφυλακτικό και ξεκίνησε τη δική της περιποίηση, έτσι όπως ήμουν όρθιος.Η τεχνική της πάρα πολύ καλή, με εναλλαγές στο ρυθμό, χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, ρίχνοντάς μου καυτές ματιές, εξαφάνιζε τον πούτσο μου στο καυτό στόμα της.Συνεχίσαμε σε κλασσικό 69, όπου συνέχισε να με τρελαίνει, ενώ εγώ ρουφούσα με μανία το μουνάκι της και βύθιζα τη γλώσσα μου μέσα στην καυτή τρύπα της.
Με είχε ερεθίσει πάρα πολύ και για να μην έχουμε πρόωρο τέλος σταματήσαμε.Σηκώθηκε όρθια στο κρεβάτι, έβαλε τα χέρια της στον τοίχο, τούρλωσε το κωλαράκι της και μου ζήτησε με καυλιάρικη φωνή, να μπω μέσα της.Στηρίχτηκα στη μέση της και βύθισα τον πούτσο μου μέσα της.Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της όλο και πιο γρήγορα κι έντονα, ρίχνοντας και μερικές σφαλιάρες στο τουρλωμένο κωλαράκι της.Δεύτερη στάση ιεροποστολική, για να μπορώ να γλείφω τις βυζάρες της και στη συνέχεια με το ένα πόδι της στο πλάι και το άλλο στον ώμο μου, όπου μπορούσα να χουφτώνω τα βυζιά της, να τσιμπάω τις ρόγες και να πάιζω με την κλειτορίδα της.Δε μπόρεσα να αντέξω περισσότερο και μετά από λίγα λεπτά έχυσα, πέφτοντας ξέπνοος πάνω της.
Επειδή είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, μπήκαμε πάλι στο ντους, για να δροσιστούμε αυτή τη φορά.Κι αφού φόρεσε τα εσώρουχά της, με αποχαιρέτησε με δυο φιλιά στα μάγουλα.Όπως έκανε κι όταν αποχωρούσα απ΄το στούντιο, απόλυτα ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος κι από αυτή τη συνάντησή μας, παραβγάζοντάς με ως την εξώπορτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Υπηρεσίες
Manager69
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
906
Πόντοι:
1.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, lemourios, Λουκουμάς και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αργά χτες ή νωρίς το πρωί, ύστερα απο φαγοπότι, είπα να περάσω να γνωρίσω τη Μαρκέλλα που τόσα έχουν γραφτεί. Φτάνω στο 92Α κατα τις 2 περίπου. Μου ανοίγουν και περνάω μεσα. Δεν ήταν άλλος και περίμενα να έρθει η κοπέλα. Μετά απο κανα 15λεπτο (ήταν σε πρόγραμμα) παρουσιάζεται η μικρή και κάθεται πάνω μου, υποσχόμενη τα πάντα όλα..... Αποφασίζω να περάσω και δίνω το παράβολο και ανεβαίνω στο δωμάτιο. Για απλό έδωσα και τα extra τα κανονίζεις μέσα με τη κοπέλα.
Κάνω ένα ντουζακι και η Μαρκέλλα δεν άργησε. Αρχισε με τα προκαταρκτικά, φιλιά και τα σχετικά (όχι με γλώσσα) αλλά με μια προδιάθεση για να τελειώνει γρήγορα.
Η αλήθεια είναι πως στο oral (ανευ) ήταν εκπληκτική αλλά πολύ λίγης διάρκειας. Κάναμε και λίγο 69 εν τω μεταξύ. Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολική στάση (1 και μόνη) ύστερα από λίγο. Με ευχαρίστησε και έφυγε. Συνολικός χρόνος, όχι πέραν του 20λέπτου.
Δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενα η Μαρκέλλα. 2η ευκαιρία δυστυχώς στις μέρες μας δεν μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
LanciaRallye037
Ανώτερος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
2.602
Πόντοι:
5.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, spipis71, topscorer και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την ειχα παρει πριν 8 μερες, αλλα δεν την χορτασα. Μου ελειπε δε ενα καλο τσιμπουκι.
Ετσι ξαναπηγα. Αφου χαιρετηθηκαμε παθιασμενα, πηγα στο δωματιο, εκανα ντουζ και περιμενα.
Ηρθε με μια πετσετα και εκανε ντουζ μπροστα μου οπως και την προηγουμενη φορα.
Ανοιξα λιγο την ντουζιερα και επερνα ματι.
Μετα αρχισε να με φιλαει σε ολο το σωμα και να κατεβαινει ηδονικα προς τα κατω.
Απιθανη ακαποτη πιπα σε σταση 69 με μεγαλη διαρκεια. Ασσος στο κλαρινο η μικρη. Πολυ πάθος. Δεχεται βαθυ γλυψιμο και στην κωλοτρυπιδα παρολο που δεν κανει πρωκτικο. Κριμα γιατι εχει θαυμασιο διαφορικο.
Μετα cow girl αναποδο αλλα με τροπο ωστε να με κοιταει (ελαφρια στροφη του κορμου), στησιμο στα τεσσερα και σφυροκοπημα, μετα ξανα πιπα, μετα ιεραποστολικο. Οσο της ειχα σηκωσει τα ποδια ψηλα και εσπρωχνα, εγλυφε παθιαρικα τις ρωγες της. Εγλυψα και εγω για να μην μεινει παραπονεμενη.
Ηθελα να τραβηχτω για να της τον δωσω στο στομα η στα βυζια αλλα ηταν αδυνατο να βγω απο τετοιο μουνι. Οσο την γαμουσα μου ελεγε οτι ειναι το πουτανακι μου και αλλα αισχοκαυλωτικα.
Εχυσα λοιπον παλι οπως και την τελευταια φορα σε ιεραποστολικο με τα ποδια της στο ταβανι. Την αλλα φορα θα κρατηθω για να χυσω σε ισπανικο.
Παρόλο που το κουδουνι χτυπαγε συνεχως δεν εδειξε να βιαζεται καθολου, τα ειπαμε λιγο, φιληθηκαμε με εφυγε
Επιβεβαιωνω τις θετικες συστασεις μου. Σπευσατε, αν ομως δεν πατε, τοσο το καλυτερο για μενα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
263
Likes:
3.253
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Manager69, Invisible Man
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειναι η πιο ομορφη μελαχρινη που κυκλοφορει στα στουντιο και οχι μονο.
Ειχα καιρο να την δω και καταχαρηκα γιατι μου δινεται οσο λιγες.
Αφου χαιρετηθηκαμε παθιασμενα, πηγα στο δωματιο, εκανα ντουζ και περιμενα.
Ηρθε με μια πετσετα και εκανε ντουζ μπροστα μου. Ειχα ηδη καυλωσει.
Στο κρεββατι, μου προσφερε κατ αρχην το νινακι της.
Μετα αρχισε να με φιλαει σε ολο το σωμα και να κατεβαινει ηδονικα προς τα κατω.
Τα @@ μου βρηκαν την χαρα τους. Μετα το πρασο μου. Απιθανη ακα πιπα,
τα ειχε ολα, υγρασια, παθος, δυναμη και διαρκεια. Προπαντως παθος και διαρκεια και λαγνο βλεμμα.
Μετα μου γυρισε στη σταση 69 οπου ενω με πιπωνε ακα εγλυφα νινι και ποπο μυρωδατα και τα δυο. Συγκρατηθηκα μη δαγκωσω βαθιαΓλώσσα
Ειχα μουδιασει, περασε αριστοτεχνικα την ποτα με το στωμα και ανεβηκε πανω μου.
Μετα το καβαλημα, ξανα πιπα, μετα στησιμο στα τεσσερα, μετα ξανα πιπα, μετα ιεραποστολικο και απογειωση...
Κορμι λεπτο, λιγερο, σφιχτο, ματια και χαμογελο πολυ ομορφα, στηθη αριστοτεχνικα φτιαγνενα.
Εχουμε χημεια, θα ξαναπαω για πτηση στη στρατοσφαιρα και ακομα παρα περα....Έρωτας
Την υπερσυστηνωΓερο-μύστηςΝαι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
263
Likes:
3.253
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Manager69
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επισκεψη στην δεσποινιδα Ναομι πριν λιγο καιρο ακριβη ημερα δε θυμαμαι.
Πληρωμη 150ε για 1 ωρα μαζι της σε φουλ πρόγραμμα.
Η κοπελα είναι σχετικα κοντη ελαφρα σκουροχρωμο δερμα με 3αρες φυσικες στητες βυζαρες
κορμι λαμπαδα και προσωπο ομορφο με σαρκωδη χειλη.
Ηρθε στο δωματιο και με βρηκε ξαπλωμενο να την περιμενω.. ανεβηκε από πανω μου και μου εδωσε ένα
βαθυ γλωσσοφιλο, μετα σηκωθηκε και αρχισε να λικνίζεται στο ρυθμο του τραγουδιου που ακουγοταν
και αρχισε να βγαζει σιγα σιγα τα εσώρουχα της.
Κοιταζοταν στον καθρεφτη και χαϊδευε το κορμι της,εγω ειχα φουντωσει.Της ειπα να ερθει στο κρεβατι
οπου εβαλε το καβλι μου ακαποτα ολο μεσα στο στομα της, η πιπα της αργη γεματη σαλια ρουφηγματα
και πιπιλίσματα στο πουτσοκεφαλο που μου αρεσει και πολύ κιολας.Περασμα από μπαλες αλλα δεν το ειχε ιδιατερα.
Την εστησα στα 4 οπου εγλειφα ποτε μουνι ποτε κωλο, ηταν πεντακαθαρη και μοσχοβολουσε,
Θα μπορουσα ολοκληρη την ωρα που ημουν μαζι της να της γλειφω τα βυζια μιας και δεν χορταινα.
Ακολουθησε γαμησι στα 4, αυτή από πανω, ιεραποστολικα, στα ορθια μεσα στη ντουζιερα και στον τοιχο
παντα συνοδεια από βαθια γλωσσοφιλα. Το τελος ηρθε πανω στις βυζαρες της.
Συμπερασματικα μπορω να πω ότι η κοπελια την ιδρωσε τη φανελα αφου διναμε μαχη στο δωματιο επι 65 λεπτα.
Δεν παραπονεθηκε και δεν μου ειπε όχι σε κατι και δεν εκλεβε.
Βγηκα πο δωματιο με τα ποδια μου να τρεμουν και ικανοποιημένος σεξουαλικα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ναόμι
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
466
Likes:
52.441
Πόντοι:
39.662
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο καιρο που παρακολουθω τις εξελιξεις στον κλαδο του αγοραιου ερωτα αποφασιζω να δοκιμασω την εμπειρια αυτου σε στουντιο.
Φτανοντας με αλλο ενα φιλο σε αυτο το στουντιο μας υποδεχεται η τσατσα με ευχαριστο χαρακτηρα και οχι σαν τα αλλα που ειχαμε περασει πιο πριν για να χαζεψουμε.
Καθομαι λοιπον κανω ενα τσιγαρο περιμενοντας τα κοριτσια, μετα απο λιγο βγαινουν στο σαλονι η Τανια και αλλη μιακοπελα που κατα τα λεγομενα της ηταν η πρωτη της μερα εκει. Χωρις σχεδον καθολου σκεψη αποφασιζω να συνεχισω με την Τανια, με ενημερωνει η τσατσα για τα προγραμματα και καταβαλω παραβολο για κλασσικο + 69. Ανεβαινω στο δωματιο αγχωμενος σαν πρωτη φορα στον χωρο μετα απο λιγο ερχεται και η Τανια, μια κοπελα με λεπτο σωμα και προστυχο σωμα με ενα ταττου στην πλατη βυζι φυσικο μετριου μεγεθους και επισης Κωλαρα.
Με καταλαβε οτι ειχα αγχος και προσπαθησε να με χαλαρωσει ξεκινωντας με γλυψηματα στο σωμα και καταλιγοντας να εχει το μουνακι της πανω απο το στομα μου και να το γλυφω. Στην συνεχεια περασμα σκουφου αλλαγη 3ων στασεων ιεραποστολικο πισωκολλητο και cow-girl. Το προβλημα ειναι οτι ναι μεν εχω αντοχες συν το στρες καθυστερουσα να τελειωσω κανοντας την στο τελος να φαινεται σαν να προσπαθουσε να κανει γρηγορα. Εν τελει τελειωσα ολα καλα και ηρθε για κανενα λεπτο για να την γλυψω ακομα! Η κοπελα πολυ καλη με παθος και με ορεξη και αλλο ενα θετικο ειναι τα αψογα ελληνικα που μιλαει. Φευγοντας απο εκει η εμπειριες ηταν αναμεικτες ναι μεν η ομορφη αυτη κοπελα αλλα και το αν τελικα ειναι λαθς το οτι επελεξα 69 γιατι μετα σκευτηκα τις ασθενιες που μπορει να εχει μια τετοια κοπελα γιατι κακα τα ψεματα πολλα ακουγονται! Αμα ξανατυχει θα την προτιμησω ξανα την τανια και την προτινω στον καθε ενα που θελει ομορφο φυσικο σωμα αλλα και γυναικα με παθος!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα με την πρωτη κριτικη μου και καθε σχολιο καλοδεχουμενο παιδια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τάνια
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την τανια την έχω συναντήσει 2 φορές τον τελευταίο μήνα σε προγραμμα των 80 με ακα πιπα και 69
Η εμφάνιση της είναι καλή με πιασίματα κωλαρα ωραια βυζια 2.5-3, πρόστυχο πρόσωπο(σίγουρα δεν προτείνεται στους λατρεις των αδυνατων πιπινιων) και σε καυλαντιζει άγρια στο σαλόνι με επιθετικά γλωσσοφιλα.
Πριν ξεκινήσουμε το κυρίως πιατο μπήκαμε και οι δυο στην ντουζιέρα για μπανακι με γλωσσοφιλα και χάδια.Τα προκαταρκτικα συνεχιστηκαν στο κρεβατι με γλυψιματα στις θηλες μου, στον λαιμό μου και με 69 οπου ηταν καθαρη.
Η πιπα της ήταν καλή με γλύψιμο στα μπαλακια, στον κορμο μου και τον ρούφαγε όλο μέσα.Στο σεξ και τις 2 φορες δοκιμασαμε μονο το πισωκολλητο οπου η θεα της κωλαρας της ειναι απιστευτη.Της αρεσει σε αυτη την σταση να καναι κινησεις μπρος πισω και να της δινουν σφαλιαρες στα κωλομέρια της.Βεβαια εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ και τελειωσα με αυτήν να βγάζει καυλωτικες κραυγές

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τάνια
mihla
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
194
Likes:
7.157
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, doc_lin
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από αρκετή σκέψη, αφού μου άρεσε αυτό που έβλεπα στις φωτογραφίες και κάνοντας το λάθος να παρασυρθώ από τις κριτικές για το κρινόμενο κορίτσι, κυρίως από το διπλανό site που είναι και πιο πρόσφατες, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ αυτή τη σούπερ-ντούπερ μουνάρα όπως την περιγράφουν, παρά τους ενδοιασμούς που μου προκάλεσε ένα σχόλιο στους δίπλα του χρήστη vaporaki spermatos, ότι η κοπέλα είναι φόλα. Επίσκεψη λοιπόν στο Κωνσταντινουπόλεως 92α, το οποίο κακώς χαρακτηρίζεται ως στούντιο, αφού αν ήταν έτσι τα στούντιο, τα μισά ίσως της Φυλής θα δικαιούταν αυτόν τον τίτλο.

Ο ευγενής τσάτσος μου παρουσίασε την Φαίη, για την οποία ξεγελάστηκα από τις φωτογραφίες, αφού την περίμενα πιο νταρντάνα, ενώ πρόκειται για ένα κοριτσάκι αναστήματος 1,65 χωρίς τα πορνοτάκουνα, με στεγνό σώμα και δυάρια βυζιά, τα οποία στην αφή είναι σαν νεροσακούλες. Προσωπάκι νεανικό, μέτριο από άποψη ομορφιάς, με φράτζες που πέφτουν μπροστά και το κρύβουν στο σαλόνι. Αν και εμφανισιακά δεν κινείται στα στάνταρντ μου, αποφασίζω να περάσω παρασυρμένος από τις κριτικές, πληρώνοντας το αντίτιμο των 70 ευρώ για στάση 69, πιστεύοντας ότι στο κρεβάτι θα με κάνει... κούκλο.

Μπαίνω στο δωμάτιο και κατευθύνομαι προς το ντουζ, όπου παραλίγο να σαβουριαστώ, αφού το πάτωμα ήταν γεμάτο νερά. Μετά μεγίστης προσοχής φρεσκαρίζομαι και περιμένω την Φαίη, η οποία δεν άργησε να έρθει. Φωνή ναζιάρικη, ελάχιστα προκαταρκτικά, με εμένα κατά κύριο λόγο να αναλαμβάνω το παιχνίδι γλύφωντας τα βυζάκια της, με τις ρώγες της να γίνονται κάγκελο. Έναρξη του προγράμματος με 69, με εμένα να γλύφω και να ρουφάω το μουνάκι της περιμένοντας το τέλειο τσιμπούκι, έστω και με σκούφο. Φευ! Η τύπισα περισσότερο με μαλάκιζε, παρά τσιμπούκωνε. Τόσο χέρι στην πίπα ούτε οι πιο άπειρες στριπτιτζούδες δεν μου έχουν χρησιμοποιήσει. Το σεξ περιελάμβανε δύο στάσεις, με αυτήν από πάνω και ιεραποστολικό, με εμφανώς προσποιητές κραυγές καύλας από μέρους της. Το τέλος επήλθε, αφού είχα μεγάλες καύλες και αφού από κάποια στιγμή και έπειτα έκλεισα τα μάτια και άρχισα να σκέφτομαι ότι πήδαγα μια άλλη γκόμενα και όχι την Φαίη.

Συμπερασματικά, κατά την άποψή μου πάντα, η Φαίη απευθύνεται σε ένα κοινό πιτσιρικάδων, που θα ήθελαν να πηδήξουν στα γρήγορα και με ορμή μια συνομήλική τους και παππούδων που θα ήθελαν να πηδήξουν ένα πιπινάκι και όχι σε άνδρες μέσης ηλικίας, που όχι μόνο θέλουν και ξέρουν να κάνουν σεξ, αλλά και να το απολαύσουν. Το κόστος δε για μία συνεύρεση μαζί της δεν θα έπρεπε κατά την άποψή μου να ξεπερνά τα 20 ευρώ, αφενός γιατί υπάρχουν μπουρδέλα στη Φυλής που είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό της Κωνσταντινουπόλεως 92α, αφετέρου γιατί στη Φυλής και τα πέριξ μπορεί να βρει κανείς κοπέλες με απείρως καλύτερη εμφάνιση και υπηρεσίες από της Φαίης.

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στις κριτικές για την εν λόγω κορασίδα, θα δανειστώ ένα απόσπασμα από τις κριτικές του πολυγραφότατου και πολύπειρου FANTOM12 με τίτλο «Ο Αγοραίος Έρωτας στα Χρόνια του Internet», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «η προσωπική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ πελάτη και εκδιδόμενης, μπορεί με το ροζ στοιχείο της να δίνει ζωή στα threads, αλλά δημιουργεί ένα πρόβλημα την ώρα της κρίσης, όπου τα added bonus που απορρέουν απ’ αυτή την σχέση, είναι υπέρ της κρινόμενης. Δεν είναι λοιπόν παράξενο, που μερικά reviews μοιάζουν σαν μια άσκηση στο ζεν, για να μαζέψουμε καλό κάρμα στην επόμενη ζωή μας. Ούτε είναι περίεργο, που η reviewογραφία έχει έρθει στα μέτρα που επιθυμούν τα κορίτσια και όχι εκεί που θα πρέπει να βρίσκεται και κάποτε βρισκόταν. Τον καιρό που απευθυνόταν στα υπόλοιπα μέλη κι όχι στις εκδιδόμενες και κρινόμενες».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φαίη
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
370
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xoubaba
Σχόλια (11) |
65 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5 6 7