Κριτικές από george21p

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
01 Ιουνίου, 2015
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Να προσθέσω κι εγώ άλλη ένα σχόλιο για τη Χρύσα. Μια κοπέλα αρκετά λεπτή που στην αρχή αν δεν την ξέρεις δεν σου γεμίζει το μάτι για αυτό που θα ακολουθήσει αν περάσεις στο δωμάτιο!!!! Μεσημεράκι-απόγευμα Τετάρτης σχεδόν στο σχόλασμα της βάρδιας μπήκα στο 3πλο μαγαζί της Βέργας 3. Στο αριστερό μαγαζί 2 όμορφες υπάρξεις που δεν θυμάμαι ονόματα. Θα πέρναγα για 2πλο, αλλά η βιασύνη που έδειξαν (λόγο λήξεις βάρδιας) με απέτρεψε!!! Στο δεξί μαγαζί, άλλες 2 μεγαλύτερες κυρίες που απλά μου φάνηκαν αδιάφορες και μετά ανέβασμα στον πρώτο όροφο. Εμφανίστηκε η κυρία της υπηρεσίας ευδιάθετη και ευγενική και μου παρουσίασε την Χρύσα!!! Όταν βγήκε από το κουζινάκι, μου έκανε κλικ αμέσως χωρίς να ξέρω το γιατί και απλά πέρασα στο δωμάτιο. Πεντακάθαρο με πετσέτα για ντουζάκι όπως μου έδειξε η κυρία-υπηρεσία και άψογα σεντόνια. Πριν από εμένα προηγήθηκε άλλος συναγωνιστής σε άλλο δωμάτιο όπου πρόσεξα πως αν και έμεινε η Χρύσα 15-20 λεπτά στο δωμάτιο, δεν ακούστηκε ούτε φωνή ούτε σύνθημα για να κάνει πιο γρήγορα. Αυτό μέτρησε πάρα πολύ και περίμενα αν θα γινόταν και σε εμένα. Μετά από 20+ λεπτά άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Χρύσα. Ζήτησε συγνώμη για την καθυστέριση και ότι πρέπει να μας προλάβει όλους μεν, αλλά χωρίς να μας προσέξει όπως πρέπει δεν υπάρχρι πιθανότητα!!!! Στα του αγώνα, η συμμετοχή της ήταν παραπάνο από τέλεια, εξού και το 10αρι. Θα μπορούσα να μην κουνηθώ καθόλου και απλά να την αφήσω να κάνει ότι θέλει μέχρι να τελιώσω χωρίς να πει το παραμικρό!!! Στησίματα άψογα χωρίς να κλέβει και συμμετοχή από τις λίγες!!! Μετά από αναμονή περίπου 20 λεπτών στο δωμάτιο κι εγώ, χωρίς ενόχληση από την υπηρεσία, έφτασε το τέλος στα 4. Μιλήσαμε για 2-3 λεπτά και αποχώρισε για τον επόμενο που περίμενε στο διπλανό δωμάτιο. Πέρασα πάρα καλά σε τέτοιο μαγαζί μετά από πάρα πολύ καιρό ( η τελευταία ήταν με την Άννα στην Κωνσταντινουπόλεως 166) και με απλά λόγια θα πω πως βρήκα το καινούργιο στανταράκι μου!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
28 Νοεμβρίου, 2014
Γενική βαθμολογία
 
2.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Αν αύτη η κοπέλα είναι από την Τουρκία, τότε εγώ είμαι από την Κορέα ρε παιδιά!!! Η κοπέλα πρέπει να είναι από τα Πετράλωνα, το Μοσχάτο, την Αγία Βαρβάρα ή από οπουδήποτε αλλού εντός Ελληνικών συνόρων. Επειδή η μάνα μου είναι από την Πόλη και ξέρω τη γλώσσα, θα σας πω πως δεν σκαμπάζει γρει από Τούρκικα. Κάποιες ελάχιστες λέξεις που ξεστόμισε, σίγουρα τις έχει ακούσει από τα σήριαλ που παίζονται στην TV. Οι φωτό που έχουν ανεβάσει, είναι φουλ photoshop για να μην φαίνεται η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες σε διάφορα σημεία του σώματός της!!! Στα του αγώνα, μεγάλη φόλα!!! "Μη εδώ, όχι έτσι, όχι αλλιώς...." Ολοκλήρωση δεν υπήρξε γιατί σπάστηκα τόσο πολύ, που την πλήρωσα για να μην έχω τραβείγματα και την έστειλα. Κρίμα, γιατί από το συγκεκριμένο γραφείο, έχω πάρει άλλη κοπέλα που ήταν τούμπανο σε όλα και με αληθινά στοιχεία, φωτογραφίες και περιγραφές!!!

Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
15 Μαρτίου, 2014
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Η βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο συναγωνιστές μου. Ναταλί: Ψηλή, ξανθιά, με ένα tattoo στη μέση στήθος μέτριο αλλά με πεταχτή ρόγα. Εισιτήριο και στο δωμάτιο. Αν θυμάμαι καλά την είχα ξαναπετύχει και στο Βέργας 3 δεξιά σε πρωινή βάρδια, που τότε ήταν καινούργια στο άθλημα και είχα περάσει καλά. Γι΄αυτό το λόγο και την ξαναπήρα αλλά εξελείχθηκε σε φόλα!!!!! Το δωμάτιο χάλια και τρύπα. Το μπάνιο μου είναι μεγαλύτερο από αυτό. Το κρεβάτι και τα σεντόνια άθλια. Στα του αγώνα: Ακα τσιμπούκι, μέτριο προς χάλια. Πέρασμα σκούφου και στα 4. Η μοναδική στάση. Ψεύτικες κραυγούλες και τραβείγματα προς τα εμπρός για να μην μπαίνω όλος μέσα. Κατάθεση, ντύσιμο και καληνύχτα. Χάλια μαύρα!!!! Το μόνο που άξιζε ήταν η συμπεριφορά της τσα2. Ευγενέστατη!!! Τη Ναταλί πάντως, όπου την ξαναβρώ, θα φύγω τρέχοντας!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2014
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
27 Φεβρουαρίου, 2014
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Μετά από την τελευταία κριτική ότι η Άννα μάλλον σταμάτησε από το εν λόγο μαγαζί, έκανα βουρ εχθές το βράδυ αφού επέστρεψα Ελλάδα εχθές το πρωί μετά από επαγγελματικό ταξίδι. Κατά τις 10 έφτασα στο μαγαζί και ανοίγοντας την πόρτα ξενέρωσα γιατί το είδα άδειο. "Σταματησε η Αννα είπα από μέσα μου" και κάθησα στον καναπέ κουμπωμένος περιμένοντας να δω την κοπέλα. Άνοιξε η κουρτίνα, βγήκε η τσα2, και πίσω από την τσα2, τι να δουν τα μάτια μου Σπασίκλας !!!!!! Η ΑΝΝΑ!!!!!!!!!!! Μεγάλο χαμόγελο Πετάχτηκα πάνω χαμογελαστός κι έβγαλα τα φράγκα από την τσέπη, ενω η τσα2 κοίταγε μία εμένα, μία την Άννα. Παλιοί γνώριμοι βλέπετε. Μπήκα στο δωμάτιο, γδύθηκα, ξαπλωσα και περίμενα. Μετά από 3-4 λεπτά ήρθε. "Που ήσουν τόσο καιρό?" "Για δουλειά στο εξωτερικό" απάντησα. Της είπα ότι διάβασα οτι μάλλον σταμάτησε και με χαμόγελο μου απάντησε "μην πιστεύεις πάντα ότι γράφεται". Στα του αγώνα τώρα: Ξεκίνησε με φιλάκια και γλείψιμο στο στήθος κατεβαίνοντας προς τα κάτω αργά και βασανιστικά. Μόλις έφτασε στο επίμαχο σημείο αρχισε ενα υπέροχο καραμέλωμα στα @@ μαζί με ρούφιγμα προσεχτικό για να μην με πονέσει. Είχα γίνει τούμπανο!!! Ανέβασμα με την γλώσσα στον κορμό της ούτσας και τσακ, πιπα βαθεια και πολύ υγρή, χωρις χέρι-δόντι. Με κοίταξε στα μάτια και μου λέει. "Αυτό για να έχεις κάτι να γράψεις στο site". Και ξεκινάει ενα αργό deep throat που αισθανόμουν το λαρύγγι της. Όσο με άκουγε να αναστενάζω, τόσο πιο βαθειά τον έβαζε. Μετά από λίγο, σηκώθηκε χαμογελαστή και με καβάλησε σε ανάποδο cow girl για να βλέπω τα πάντα!!!! Ανεβοκατέβαινε αργά και σταθερά. Σούπερ!!! Ανασηκώθηκα, ήρθε προς τα πίσω, τις έπιασα τις βυζάρες και κουνιόμασταν ταυτόχρονα. Είχα μπει όλος μεσα της και γούσταρα τρελά!!! "Πως και τι θέλεις τώρα" με ρώτησε. "Κωλαράκι θέλω, αλλά όχι στα 4, ξάπλωσε". "Αμέ" είπε και ξάπλωσε ανοίγοντας τα πόδια της τελείως. Μπηκα μέσα της αργά, κουνήθηκα καμια 10αρια φορές κι αφου τη ρώτησα αν πονάει και πήρα αρνητική απάντηση, της έπιασα τα πόδια και την κάρφωνα δυνατά ενω αυτή τρυβόταν και δαγκωνόταν. Η καύλα μου είχε φτάσει στο ταβάνι. Μετά από 3 λεπτά έγινε η έκρηξη και άδειασα οτι έιχα μαζεμένο τόσες μέρες που έλειπα. Βγήκα απο μέσα της κι έπεσα στο κρεβάτι ανακουφισμένος και ευτυχής. Σηκώθηκε γελόντας και με ρώτησε αν είμαι οκ? Μιλήσαμε λιγο, ντύθηκε, φιληθήκαμε ανανεόνοντας την συναντηση και έφυγε. Ααααααααααααααααααααχχχ!!!!! Νταλκάς είναι αυτή η γυναίκα. Οπότε συναγωνιστές, όσοι είσαστε fan της Άννας σας πληροφορώ οτι η Άννα είναι ακόμα εδώ!!!!!! Αννούλαααααααα!!!!!! Για μένα είναι η μοναδική που τιμάει τα λεφτά μου. Standarακι εδω και καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2014
Υπηρεσίες
  • Πρωκτικό σεξ
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
  • «Ισπανικό»
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
17 Μαΐου, 2013
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Γεια χαρα συναγωνιστες. Να γραψω κι εγω μια κριτικη για την Αννα που ολοι ξερουμε. Αν με αφηνε το συστημα θα εβαζα ενα τεραστιο 10αρι στην Αννουλα γιατι απλα η κοπελα δεν παιζεται!!!! Η επισκεψη εγινε την Τεταρτη το απογευμα. Και στα 2 δωματια υπηρχαν συναγωνιστες. Η ευγενεστατη τσα2 μου ειπε να περιμενω και τη ρωτησα αν ηταν η Αννα στη βαρδια. Μου απανταει ναι και της δινω το 20αρικο με χαμογελο. Η Αννα εμεινε στο δωματιο του πρωτου συναγωνιστη πανω απο 20 λεπτα και η τσα2 δεν ενοχλεισαι καθολου. Μολις βγηκε, με κοιταξε, χαμογελασε κι εγω απλα της εκλεισα το ματι. Μπηκε στα ενδοτερα για ρετους και βγαινοντας της ειπα >. Με χαμογελο παντα με ρωτησε . απαντησα. Βγηκε ο συναγωνιστης αποο το δωματιο με χαμογελο ευτυχιας. σκεφτικα, ενω παραλληλα βγηκε η τσα2 με μια σφουγγαριστρα, σκουπακι και σεντονια και μπηκε στο δωματιο. σκεφτικα. Μετα απο 5-10 λεπτα βγηκε και μου κανει νοημα να περασω. Μπηκα και ετοιμαστηκα. Μετα απο 15 ηρθε η Αννουλα. τη ρωτησα. > κανει. , απαντησε και ξεκιναει το γλυψιμο σε ολο το σωμα. Με κοιταγε προστυχα στα ματια ολη την ωρα. Πιπα πολυ βαθια, αργη, υγρη, με πολλα dt. Σταματει ξαφνικα, σηκωνετε στα γονατα και αρχιζει ενα σοου πολυ αισθησιακο και καυλωτικο. Εβαζε δαχτυλο, εγλειφε τις ρωγες της, με βλεμα πιο καυλιαρικο. Κανω την κινηση να σηκωθω να της ορμιξω και με σπρωχνει πισω λεγοντας . Μου ηρθε κολπος Κεφάλι σε τοίχο! τη ρωτησα, . σκεφτικα. Δεν θα πω περισσοτερα, αλλα η γυναικα εκανε τα παντα μονη της. Καμια γκομενα που ειχα ως τωρα δεν μου ειχε κανει κατι τετοιο. Δεν την αγγιξα καθολου και καποια στιγμη που ειμασταν ιεραποστολικο εσκιψα να της γλειψω τη ρογα και μου τραβειξε το αυτι επαναλαμβανοντας >>. Το τελος ηρθε με την Αννουλα στα 4 να καρφωνεται μονη της κι εγω να ειμαι στα προθυρα της ανακοπης. Μειναμε για κανα 3λεπτο ξαπλωμενη και κανονιστηκε η επομενη επισκεψη για την Κυριακη για να παρω το αιμα μου πισω. Γελασε και ειπε >. Σηκωθηκαμε, φιλιθηκαμε και εφυγε. Χρονος παραμονης στο δωματιο 20-25 λεπτα χωρις καλια ενοχληση απο την τσα2 αλλα ουτε και δειγμα ξεπετας. Ειναι πλεον το στανταρ μου. Αξιζει το 20αρικο και με το παραπανω!!!! Αννουλα η 5αστερη*****

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2013
Υπηρεσίες
  • Πρωκτικό σεξ
  • Ελεύθερο στοματικό
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
30 Σεπτεμβρίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Όλοι οι συναγωνιστές θα θυμόσαστε την Αλίνα από Τροφωνίου 11Χμμμ;. Την μελαχρινή Αλίνα με τον υπέροχο κώλο και όλα τα καλά γνωρίσματά της!!! Ανακαλύφθηκε πάλι εχθές στο εν’λόγο μαγαζί και μπορώ να πω πως το χαρήκαμε και οι 2. Σταμάτησα στο συγκεκριμένο μαγαζί μετά από μια μεγάλη απογοητευτική περιπλάνηση στα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής. Που είναι οι παλιές καλές εποχές που οι κοπέλες στο Μετάξι ήταν και εμφανίσημες και σεβόντουσαν τον πελάτη!?! Στο προκείμενο τώρα!!! Μπαίνω στο μααγαζί με μια προδιάθεση ότι θα βρω άλλη μια ¨φόλα¨Money Mouth. Βγαίνει τσα2 και μου λέει: περίμενετε λίγο γιατί η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. ΟΚ λέω από μέσα μου. Μετά από 5 λεπτά ακούγεται να ανοίγει η πόρτα του δωματίου και εμφανίζεται η θεάΓλώσσα!!! ¨Η Χριστίνα είναι αγόρι μου¨ μου λέει η τσα2 και αυτομάτος βάζω το χέρι στην τσέπη και της δίνω το 20ρικο. Η Αλίνα με γνώρισε και έβαλε τα γέλια. Το δωμάτιο καθαρό και με καθαρά σεντόνια. Μετά από 5 λεπτά, τσουπ, ήρθε το κορμί. ¨Που είσαι εσύ βρε?¨ με ρώτησε. ¨Εσύ χάθηκες¨ της απάντησα. Να μην τα πολυλογώ, η Αλίνα-Χριστίνα ήταν όπως τη θυμόμαστε όλοι!!! Μου είπε ότι είναι συνέχεια απόγευμα. Σπεύσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2011
Υπηρεσίες
Στάση 69
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
03 Μαρτίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Πηγα στο εν λογο μαγαζι κατα τις 03:15 το πρωι. Ηθελα να δω κι απο κοντα γιατι ολοι οι συναγωνιστες ειναι τοσο ενθουσιασμενοι με την Αντριαννα. Παιδια στο δωματιο η κοπελα ηταν μια μετριοτητα, εξου και ο βαθμος. Μια απλη, τυπικη διαδικασια. Πιπα με πολυ δοντι, απο πανω δεν ξερει να κουνιεται καθολου, ιεραποστολικο, δεν ανοιγει τα ποδια γιατι δεν μπορει οπως ειπε. Το μονο που αξιζε ηταν στα 4 οπου και εχει ωραιο στησιμο. Το μονο καλο σε ολα αυτα που εγω ειδα. Καταθεση και τελος. Εξοδος απο το δωματιο με ελαχιστη κουβεντα. Θα το σκεφτω παρα πολυ αν θα ξαναπαω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2011
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
02 Μαρτίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Γεια χαρα σε ολους τους συναγωνιστες. Επεισκεψη στο εν λογο μαγαζι μετα απο αρκετο, αφου εχει φυγει το Σοφακι για οσους θυμουνται την ξανθια, κοντουλα γεκατη γλυκα κοπελα. Στο θεμα μας τωρα. Ωρα 02:30 της Δευτερας. Μπαινω στο μαγαζι οπου ηταν αδειο τετοια ωρα και μερα και με υποδεχεται η υπηρεσια, ευγενεστατη και μου περιγραφη το προγραμμα της κοπελας. "πολυ καλη στο δωματιο, 69, ολες τις στασεις και τα λοιπα και εμφανιζεται η Ναταλι. Μέλαχρινη, με μακρυ μαλλι ισιο, ωραιο σωμα, γυτω στο 1.60-1.65, με tatoo στη μεση, ολο γλυκα και ναζι. Δινω το 20ακι και μπαινω στο δωματιο το οποιο ηταν σχετικα καθαρο. Μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται και η Ναταλι. Κουβεντουλα στην αρχη(τι κανεις, απο που εισαι και τετοια). Γδυνεται και φοραει το σκουφι απευθειας χωρις προκαταρκτικα και ξεκιναει μια αεροπιπα χαλι μαυρο. Με τα πολλα καταφερε να μου σηκωθει καλα και μου λεει "ελα" και ξαπλωνει ανασκελα λες και περιμενε λεωφορειο. Καμια συμετοχη η τυπισα!!! Σαλταρα λιγακι και σκεφτομουν που ειναι οι υπολοιπες στασεις που ειχε πει η υπηρεσια και το "πολυ καλη" στο δωματιο!?! Λεω δεν γ.......ται και συνεχισα μεχρι να χυσω για να μην παει χαλαλι το 20ικο. Μολις τελειωσα, σηκωθηκε αμεσως, ντυθηκε και εξαφανιστηκε με ενα ξερω καληνυχτα. Θα εβαζα πιο χαμηλο βαθμο στην κοπελα αν υπηρχε και σιγουρα δεν προκειται να ξαναπαω!!! Μακρια κι αλαργα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2011
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8