Κριτικές από Johnny Red2

79 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5
Διάταξη
20 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Πέρασμα από Inside με σκοπό να δοκιμάσω την έτερη καινούρια προσθήκη στο ρόστερ της αλυσίδας. Η Λίντα δηλώνει Ισπανίδα και πρέπει να είναι κοντά στα 25. Έχει όμορφο πρόσωπο με σιδεράκια στα δόντια και γλυκό χαμόγελο. Είναι μικροκαμωμένη με μαύρο μαλλί και ωραίο σταρένιο δέρμα από το μαύρισμα. Είχε μικρό βυζάκι σε πολύ ελαφριά πτώση με ρόγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Καθαρό δέρμα με ωραία αίσθηση στην αφή και περιποιημένα άκρα.

Στα του αγώνα η υπηρεσία της είναι πολύ καλή. Η ίδια είναι πολύ πρόθυμη να εξυπηρετήσει και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις στάσεις. Να πω ότι στα 4 προσπάθησε να κλέψει λίγο, αλλά το βρήκαμε στην πορεία. Στα αρνητικά είναι το πολύ δόντι στην πίπα που παρακαλάς να βάλει σκούφο και η έλλειψη φιλιών. Με αγκαλιές χάδια μόνο δεν γίνεται δουλειά...
Συμπερασματικά την συστήνω ανεπιφύλακτα για μπουδελέ γαμήσι μικρής διάρκειας, όσο τουλάχιστον είναι φρέσκια και ορεξάτη.

Στα του μαγαζιού είχαμε πρόβλημα με την τσατσά. Μια στάνταρ συμφωνία που κάνω όταν δοκιμάζω καινούρια κοπέλα σε στούντιο είναι η εξής:
Παίρνω το χαλαρό πρόγραμμα (20λεπτά) με ελεύθερο στοματικό (αξίας συνήθως 50-60 ευρώ) και αν κρίνω ότι η κοπέλα αξίζει για παραπάνω αναβαθμίζω το πρόγραμμα σε 1 ώρα. Πάντα πριν μπω στο δωμάτιο προτείνω την εξής διαδικασία στην εκάστοτε τσατσά και αν συμφωνήσει, την ενημερώνω ότι στα 5’ περίπου που ξέρω αν θέλω αναβάθμιση θα την φωνάξω στην πόρτα να την πληρώσω για την ώρα. Αυτό ήταν το πλαίσιο της συμφωνίας που κάναμε με την συγκεκριμένη κυρία.
Όταν με έβαλε στα ενδότερα και πλήρωσα, άκουσα κουδούνι. Βγαίνει βιαστικά να ανοίξει και δείχνει την κοπέλα, προτρέποντας τον συναγωνιστή να περάσει στο δίπλα δωμάτιο. Την φωνάζω και την ρωτάω αν τον ενημέρωσε ότι μπορεί να αναβαθμίσω. Μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως έχω προτεραιότητα “Αν πάρεις ώρα θα τον διώξω αυτόν…” μου είπε με στόμφο.
Όταν ήρθε αυτή ή ώρα ή Λίντα πάγωσε και μου είπε:
“Πάω να φέρω την τσατσά”.
“Δεν χρειάζεται, να φύγεις της λέω, την έχω ενημερώσει ήδη. Θα την φωνάξω στην πόρτα…”
“Νο Νο Νο πρέπει να την ενημερώσω εγώ μου λέει” φοράει μια πετσέτα και φεύγει.
Περιμένω… Περιμένω… Περιμένω…
Μόλις κοιτάω το ρολόι και βλέπω ότι πέρασαν 5 λεπτά, ανοίγω την πόρτα και τη φωνάζω με το όνομά της.
Περιμένω… Περιμένω… Περιμένω…
Ξαναφωνάζω και εμφανίζεται για να πάρει τα λεφτά. Εγώ ήδη αρπαγμένος γιατί υποψιαζόμουν ότι την έβαλε στο δωμάτιο του συναγωνιστή για να τον ξεπετάξει και μετά να έρθει να τελειώσει το πρόγραμμα της ώρα, της δίνω τα υπόλοιπα 100 ευρώ. Εκείνη την ώρα γυρνάει και μου ζητάει έξτρα άλλα 30 ευρώ γιατί η ώρα κοστίζει 180.
Ανεβάζω κατ’ ευθείαν πίεση, στραβώνω σαγόνι, ζητάω πίσω τα 100 και την κοπέλα να έρθει άμεσα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Δύο λεπτά μετά ήρθε η Λίντα, πλήρως ξενερωμένη για να μου προσφέρει μια άθλια υπηρεσία μέχρι να τελειώσω (δεν φταίει βέβαια σε καμία περίπτωση το κορίτσι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα).
Φίλε συναγωνιστή αν ένα πρωινό της προηγούμενης εβδομάδας εκεί κατά τις 11:30, ήσουν στη Λίντα και μπήκε στο δωμάτιο για ένα γρήγορο φορώντας μόνο μια ροζ πετσέτα, τότε να ξέρεις μας εμπαίξανε και τους δύο.
Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν ξαναπατάω σε κανένα από τα 3 μαγαζιά της αλυσίδας. Αυτές οι συμπεριφορές θυμίζουν άλλες εποχές υπό διαφορετικό πλαίσιο. Όπως έχει γίνει η κατάσταση σήμερα, δεν σας παίρνει να κοροϊδεύετε τον κόσμο όπως κάνατε παλιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
17 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Sex Studio

Πρωινό πέρασμα από Studio Efi όπου συνάντησα την Στεφανία. Η κοπέλα δηλώνει Κολομβιάνα, και πρέπει να είναι καιρό στην Ελλάδα γιατί μιλούσε κάποια Ελληνικά. Είναι μικρόσωμη με μαυριδερό αλλά όχι μαύρο δέρμα το οποίο ήταν ιδιαίτερα μαλακό στην αφή. Συμπαθητικό πρόσωπο και όμορφο petite σώμα με καλοσχηματισμένο κώλο ο οποίος έχει λίγο χαλαρότητα. Στήθος πολύ μικρό και αυτό με λίγο χαλαρότητα και ωραία ρωγίτσα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Η κοπέλα ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα, δεν θυμάμαι κάτι για tattoo και piercing, όπου μπορεί και να μην τα πρόσεξα.

Στον αγώνα, το μουνάκι της φαίνεται ωραίο αλλά δεν το έγλυψα για να έχω άποψη. Το έτριψα λίγο σε κάποιες φάσεις, ήταν δεκτική και έδειξε να το απολαμβάνει. Φιλιά ούτε με το κιάλι. Η πίπα μέτρια με αρκετό δοντάκι και αυτή την βιαστική διάθεση να σε καυλώσει γρήγορα για να μπει ο σκούφος. Στο σεξ επίσης μέτρια πράγματα με κακή συμμετοχή, μηδενικές πρωτοβουλίες. Δεν κάνει καθόλου cowgirl και στα υπόλοιπά ήταν τυπικά εκεί. Κάνα δυο φορές με ρώτησε με ανυπομονησία αν τελείωσα, όπου της χαμογέλασα πονηρά της είπα “Όχι” και την άλλαξα στάση για να μην βαριέται. Τελείωσα εντός του σκούφου στο στόμα της κοπέλας, όπου βιάστηκε να απομακρυνθεί την ώρα που τελείωνα και μου έκοψε τον οργασμό στη μέση.

Η όλη υπηρεσία θύμιζε μπουρδέλο και όχι στούντιο και σίγουρα δεν θα την ξαναεπσκεφθώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να την προτείνω σε άλλους μετά την εμπειρία μου. Στην ίδια όμως, μιας και μιλάει καλούτσικα Ελληνικά μπορώ να της προτείνω να δώσει ΑΣΕΠ να μπει στο δημόσιο που η εξυπηρέτηση είναι επίσης “τύπου αγγαρεία” αλλά τουλάχιστον θα έχει το πρεστίζ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο μπουρδέλο της Ελλάδος.
Στα υπόλοιπα το μαγαζί ήταν καθαρό και ή τσατσά σχεδόν ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 maradona7, Yatoputso, Stef68 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
13 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Επίσκεψη στο Sex and the City για να δοκιμάσω την Μαρία η οποία ως πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο μου κίνησε το ενδιαφέρον. Περίπου 2 εβδομάδων στον χώρο η Μαρία είχε το αναμενόμενο τρακ αλλά έδειξε πως έχει προοπτική. Δηλώνει Ελληνίδα, στην ηλικία είναι πάνω από 25 με καλούτσικο πρόσωπο (αν και όχι τόσο του γούστου μου) και ωραία μάτια. Έχει αδύνατο κορμί με μικρό βυζάκι που έχει υποστεί ελαφρά χαλάρωση και πτώση λόγω γαλακτοφορίας, ωραίες ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο και κώλο συμπαθητικό αλλά όχι αξιομνημόνευτο. Το δέρμα της ήταν απαλό με δίσπαρτα tattoo τα οποία ήταν πραγματικά καλοδουλεμένα, με αποκορύφωμα την αράχνη “μαύρη χήρα” στην περιοχή του στήθους. Ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα.

Πραγματικά πολύ καλή πίπα. Σε όλες τις στάσεις που δοκιμάσαμε ήταν συνεργάσιμη και δοτική και δεν προσπάθησε να κλέψει πουθενά. Φυσικά όπως και οι πιο πολλές νεοεμφανιζόμενες πάσχει από έλλειψη πρωτοβουλιών, αλλά αυτό το καλύπτει με καλή διάθεση. Δεν έγλειψα αλλά την έτριψα και το μουνάκι της είναι όμορφο εξωτερικά και ανταποκρίνεται μια χαρά στην περιποίηση. Κορυφαία στιγμή ήταν το τσιμπούκι το οποίο και επαναλήφθηκε 2-3 φορές μέσα στην συνεδρία αλλά απόλαυσα πολύ και το cowgirl, όπως πιστεύω και αυτή.

Σε γενικές γραμμές γνώρισα ένα καλό άτομο με θετικά vibes που δείχνει να έχει προοπτική στο χώρο αν συνεχίσει έτσι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 maradona7, Yatoputso, Borgia21 και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
12 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Συνάντηση με Ναόμι σε μια από τις σπάνιες μεσημεριανές εμφανίσεις της. Η κοπέλα είναι όμορφη μαυρούλα με γλυκό πρόσωπο και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες (25+). Είναι μικροκαμωμένη με μικρά στήθη σε ελαφριά πτώση και μια κωλάρα υπέροχη. Γενικά στο σύνολο θα τη χαρακτήριζα ένα καυλωτικό petite γκομενάκι που θα ήθελα να το πηδήξω όπου και αν το συναντούσα. Είχε καθαρά και περιποιημένα άκρα αλλά δεν ήταν τόσο επιμελής όσο θα ήθελα στην καθαριότητα. Το συγκεκριμένο μαγαζί και καθαρό όταν είναι φαίνεται βρώμικο καθώς έχει γίνει στρατηγική επιλογή στα πλακάκια. Εφόσον δεν φαίνεται καθαρό, βαθμολογείται ως βρώμικο ότι και να είναι. Η τσατσά ευγενική, εξυπηρετική και με σωστή αντιμετώπιση στο θέμα της διαχείρισης παραπόνων όπως θα καταλάβετε πιο κάτω. Βγάζω πραγματικά το καπέλο στην συγκεκριμένη υπηρεσία.

Στα του αγώνα, λόγω του ότι αντιλήφθηκα πλημμελή καθαριότητα στο υπόλοιπο σώμα δεν έκανα καν κίνηση να εξερευνήσω τον τόπο καταγωγής μας. Φιλιά δεν δίνει και γενικά δεν είναι και η πιο θερμή γυναίκα. Αλλάχθηκαν αρκετές στάσεις στις οποίες είχε καλή συμμετοχή και δεν προσπάθησε να κλέψει. Δεν σφυροκόπησα και γενικά η φάση με την καθαριότητα με ξενέρωσε και δεν το έζησα όπως ήθελα. Κρατάω μόνο την ωραία εμφάνιση και την καλή συμμετοχή από το ραντεβού τα οποία δυστυχώς δεν είναι αρκετά καθώς ο έρωτας είναι μια εμπειρία που περνάει και από τις 5 αισθήσεις.

Στα της επαγγελματικής συμπεριφοράς με απογοήτευσε πλήρως το κορίτσι. Το δωμάτιο που βρισκόμασταν ήταν μεγάλο και είχα ξεχάσει το κινητό στο τραπεζάκι της εισόδου. Την ρώτησα πόσος χρόνος μένει από το πρόγραμμα της 1 ώρας που είχα επιλέξει για να ξέρω πότε να χύσω. Μου απαντάει 6 λεπτά, τα οποία μου φάνηκαν πολύ λίγα και την αντιρωτάω “16 λεπτά;” και με απόλυτη σιγουριά μου απαντάει 6. Κάνω καρδιά και ψωλή πέτρα για να χύσω εγκαίρως και τα καταφέρνω. Μόλις σηκώνομαι για μπάνιο και τσεκάρω το κινητό συνειδητοποιώ ότι μου έφαγε 20 λεπτά. Στην έξοδο ενημερώνω την τσατσά στην οποία η κοπέλα είχε πει ότι εγώ την έδιωξα. Τα παίρνει κρανίο και προς τιμήν της πάει να την επιπλήξει και να της ζητήσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Εκεί την σταμάτησα, λέγοντάς της ότι δεν θέλω φασαρίες και ότι δεν μου λείπουν ούτε 20 λεπτά σεξ ούτε το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο. Άλλωστε είχα ήδη τελειώσει και η δεύτερη σερί φορά είναι σπάνιο φαινόμενο για μένα, λίγες τα έχουν καταφέρει…

Δεν ξέρω τι να προτείνω σε αυτήν την περίπτωση και μάλλον θα πω:
“Μείνετε μακριά εκτός αν πάτε για πλήρως αποστειρωμένο σεξ με το μικρότερο πρόγραμμα που διαθέτει”

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
150€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 maradona7, Yatoputso, Random User 123 και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
05 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Συνάντηση με την μαυρούλα Σαμπρίνα στο Sex and the City. Η κοπέλα είναι Βραζιλιάνα περίπου 35 ετών. Το πρόσωπο της είναι συμπαθητικό αλλά φοράει σιδεράκια. Το σώμα της είναι αρκετά κρεμασμένο για την ηλικία της, δείχνει σαν σώμα που έχασε πολλά κιλά απότομα και πιθανότατα μέρος της χαλάρωσης να οφείλεται και σε γέννα. Το στήθος μεγάλο αλλά έχει πάρει την κατιούσα, κώλος τούμπανο αλλά σίγουρα έχει ενισχυθεί με επιθέματα σιλικόνης. Το δέρμα της ήταν ιδιαίτερα απαλό και η ίδια ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα. Από την αρχή που μπήκα μεχρι τη στιγμή που χωρίσαμε ήταν χαμογελαστή και με καλή διάθεση.

Στον αγώνα., δεν είχαμε καθόλου φιλιά αλλά είχαμε μερικές αγκαλιές και χάδια. Η πίπα ήταν πολύ καλή με καλό ρυθμό, ικανοποιητική ποσότητα σάλιου και αγάπη για το παλούκι. Δοκιμάσαμε 3 στάσεις, ιεραποστολικό, doggie και κουταλάκι όπου η συμμέτοχη της ήταν μέτρια. Δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε αρνήθηκε κάτι πέραν των φιλιών και δεν έκλεψε σε καμία στάση. Στο τέλος ήρθε η ώρα του πρωκτικού, οπού εκεί τα πράγματα απογειώθηκαν. Η αίσθηση καταπληκτική, γούσταρε και η ίδια και γενικά ήταν η καλύτερη στιγμή της συνάντησης. Σε γενικές γραμμές ήταν μια τίμια εξυπηρέτηση, η τιμή ήταν καλή και ίσως να επαναλάβω ξανά την εμπειρία στο μέλλον αν δεν υπάρχουν καλύτερες εναλακτικές.
Το μαγαζί ήταν καθαρό και η υπηρεσία ευγενική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 maradona7, bigmountain, Annapurna και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
20 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Συνάντηση με Άνυα στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο. Στην υποδοχή ήταν ψυχρή χωρίς φιλί ή αγκαλιά. Μια τυπική χειραψία και βουρ στο μπάνιο με μικρή πετσέτα. Στην πορεία πάντως της συνάντησης έγινε πιο θερμή και έδειξε ότι είναι καλός χαρακτήρας και αρκετά ικανή στο σόσιαλ. Το πρόσωπο δεν ήταν καθόλου στα γούστα μου ενώ δυστυχώς, και σε αυτή την περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Η κοπέλα είναι ψηλή έχει μικρό ωραίο στητό βυζάκι, κοιλίτσα, περιφέρεια χαλαρή, κώλο χαλαρό και πεσμένο. Ή ίδια ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα.
Στα του αγώνα, η πίπα ήταν με δόντι και μέτρια τεχνική. Φιλιά χωρίς γλώσσα εκτός από 2-3 έτσι για να μην λέμε ότι δεν παραδόθηκε η αναγραφόμενη υπηρεσία. Μουνάκι δεν έγλειψα αν και φαίνονταν καθαρό και περιποιημένο. Δοκιμάστηκαν διάφορες στάσεις και δεν είχε καλή συμμετοχή, σε κάποιες φάσεις πήγε να αποφύγει την πλήρη διείσδυση χρησιμοποιώντας την στάση του σώματος αλλά και τα πόδια της. Αυτό το ξεπεράσαμε εύκολα. Στο cowgirl κινούνταν όσο πιο νωχελικά μπορούσε για 40 δευτερόλεπτα, πριν ξεκαβαλήσει κατάκοπη αναζητώντας μια πιο παθητική στάση. Γενικά βιαζόταν να με τελειώσει και ήταν προφανές ότι δεν απολάμβανε την συνεδρία.
Λόγω χαρακτήρα και γενικότερης συμπεριφοράς, την κατατάσσω σε αυτές τις κοπέλες που μπορούν άνετα να προσφέρουν συνοδεία σε γεύματα κλπ αλλά μετά θες να παραγγείλεις και μια καλή πουτάνα για το κρεββάτι σου...

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, old boy και 22 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
14 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Συνάντηση Ολίβια στο μικρό ξενοδοχείο αλλά σε μεγάλο δωμάτιο. Το μαλλί της ήταν διαφορετικό από τις φωτό, σκούρο μαύρο, μακρύ και ίσιο. Πρόσωπο επίσης διαφορετικό από τις φωτό το οποίο έχει υποστεί αισθητικές επεμβάσεις και χείλη πρησμένα από τις ενέσεις. Σώμα αρκετά πιο γεμάτο από ότι στις φωτό, κώλος πλαδαρός και πεσμένος. Στήθος φυσικό επίσης πεσμένο. Piercing στον αφαλό και αρκετά tattoo με κύρια τα δυο φίδια στο αριστερό χέρι (δεν εντυπωσιάστηκα). Το δέρμα της μαλακό και ευχάριστο στην αφή αλλά είχε πολλές τρίχες στην κοιλιά στα πόδια και στα χέρια, ήταν πολύ μαλακές δεν δημιουργούσαν πρόβλημα στην αφή αλλά δεν ήταν ευχάριστες για την όραση. Η ίδια ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα. Ανταλλάξαμε χαιρετούρες και βουρ στο μπάνιο οπού το πατάκι ήταν λες και το είχε βουτήξει κάποιος σε πισίνα. Ζητήστε ρε γραφείο από το ξενοδοχείο παραπάνω πατάκια και ζητήστε από τις κοπέλες αυτά να αλλάζουν μετά από κάθε πελάτη. Δεν πληρώνουμε 150αρια για να ρισκάρουμε με την ποδομηκυτίαση…

Στα του αγώνα, πίπα οκ, όχι άσχημη αλλά την ξέχασα ήδη. Μουνί δεν έγλειψα δεν έχω πληροφορίες πέρα από ότι δάχτυλα δεν αφήνει. Το cowgirl το αρνήθηκε γιατί δεν της αρέσει. Αλλάξαμε διάφορες στάσεις και στις υπόλοιπές δεν είπε όχι αλλά δεν είχε και ιδιαίτερη συμμετοχή. Λυσσαλέα φιλιά, φοβερή σε αυτόν τον τομέα, ότι πρέπει για gfe, πραγματικά μια όαση ευχαρίστησης σε ένα ραντεβού που κινήθηκε στην μετριότητα. Σας ενημερώνω ότι δεν γουστάρει επ’ ουδενί σκληρό σεξ είναι μόνο για gfe. Δεν με ενόχλησε καθόλου αλλά για όσους ενδιαφέρεστε, να ξέρετε δεν κάνει CIM. Πολύ συχνή χρήση τζέλ σε μεγάλες ποσότητες, μοιραία σε κάποιες φάσεις και ειδικά στην αρχή δεν ένοιωθα τίποτα. Στα θετικά εκτός από τα φιλιά και το gfe πακέτο ήταν η καλοσύνη, η ευγένεια και η καλή επικοινωνία.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 maradona7, Stef68, baroc και 24 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
07 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Ρούμπι στο μικρό ξενοδοχείο, αλλά σε μεγάλο δωμάτιο (το καλύτερο που διαθέτει το κατάστημα). Η συνεννόηση με το γραφείο αυτή τη φορά δεν βγήκε εύκολα αλλά τελικώς βγήκε.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντίκρισα την κοπέλα των φωτογραφιών στο πρόσωπο με πολλά έξτρα (15-20) κιλά στο σώμα σε σχέση με τις φωτογραφίες. Εκεί πάγωσα λίγο γιατί αυτός ο σωματότυπος δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Χαιρετηθήκαμε και μου έσκασε ένα χαμόγελο που προμήνυε πετυχημένο ραντεβού. Έκανα μια κίνηση για αγκαλιά και φιλί οπού ανταποκρίθηκε πλήρως και με ζέση. Εκεί κατάλαβα ότι τα έξτρα κιλά είναι μια λεπτομέρεια που πρέπει να παραβλέψω καθώς σε όλα τα υπόλοιπα η κοπέλα με κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Η θετική της ενέργεια και τα καλά vibes δεν λείψανε ούτε στις χαιρετούρες, ούτε στη διάρκεια της συνεδρίας.

Το πρόσωπο της είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο, και το σώμα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αρκετά πιο τσουπωτό. Να πω εδώ ότι επειδή η κοπέλα είναι νέα και είναι σφιχτή τα έξτρα κιλά κάθονται καλά πάνω της. Μεγάλο ωραίο φυσικό στήθος, τούμπανο που στέκεται ακόμη καλά, με ρώγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Ο κώλος είναι τεράστιος και στητός, επίσης φυσικός. Η ίδια ήταν πεντακάθαρη με καθαρά και περιποιημένα άκρα και το δέρμα της ήταν απαλό και ευχάριστο στην αφή.

Στον αγώνα το κορίτσι είναι πολύ φιλότιμο, καταρχάς έχει όλο το gfe πακέτο, αγκαλιές, χάδια, φιλιά. Κάνει πολύ καλή πίπα, με τη σωστή ποσότητα σάλιου και περνάει από όλο το σύστημα. Το μουνάκι της πανέμορφο και πεντακάθαρο, ανταποκρίνεται τρελά στο γλύψιμο και μουσκεύει εύκολα, δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη αυτή την πληροφορία. Δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις σε όλες ανταποκρίθηκε πολύ καλά, είχε καλά στησίματα, δεν δοκίμασε να κλέψει και είχε καλή συμμετοχή. Φοβερή η αίσθηση - η θέα στα τέσσερα και αρκετά καλό cowgirl (με αργό ερωτικό ρυθμό). Γενικά με τη Ρούμπι είχαμε χημεία και πέρασα πολύ καλά, θα υπάρξει σίγουρα επανάληψη στο επόμενο τουρ καθώς σε αυτό την πρόλαβα τις τελευταίες μέρες…
Συστήνεται ανεπιφύλακτα για gfe καταστάσεις, εκτός και αν είστε του μοντελέ κορμιού, όπου καλύτερα να προσπεράσετε...

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 mancunian1986, maradona7, Random User 123 και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
30 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Συνέχεια επίσκεψης στα σφαγεία για να δοκιμάσω την εαρινή κολεξιόν 2024 και πέρασμα από τα Κόκκινα Φανάρια για να τσεκάρω την Λουίζα. Ο χώρος ήταν πολύ καθαρός και στο σαλόνι και στο δωμάτιο με καθαρά σεντόνια. Η υπηρεσία ήταν ευγενέστατη και πλήρως συνεργάσιμη.

Η Λουίζα όπως και η έτερη Κολομπιάνα της ανοιξιάτικης κολεξιόν, η Λάουρα, είναι πιο όμορφή στο πρόσωπο από κοντά. Το πρόσωπο της είναι Λατίνικο με έντονο Ευρωπαϊκό γονίδιο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Στην περίπτωση της Λουίζας ,το σώμα είναι καλύτερο στις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα έχει λίγο κοιλίτσα με χαλάρωση, χαλαρό και σε πτώση μικρό στήθος όπως επίσης χαλαρό και σε πτώση κώλο. Η ρώγες είναι τούμπανο και ανταποκρίνονται πολύ καλά στο γλύψιμο, αλλά αυτό όπως θα καταλάβετε στη συνέχεια δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην πορεία της συνάντησης. H κοπέλα ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα και το δέρμα της ήταν μαλακό με ωραία αίσθηση στην αφή.

Στο σεξ, είχαμε μέτρια πίπα η οποία βελτιώθηκε αρκετά μετά από την απαραίτητη καθοδήγηση. Το μουνάκι της ήταν πολύ όμορφο το οποίο δυστυχώς δεν έγλειψα και έτσι δεν έχω παραπάνω πληροφορίες στο συγκεκριμένο κομμάτι.. Δοκιμάσαμε τις 3 κλασικές στάσεις, doggy, ιεραποστολικό και cowgirl. Δεν παίχτηκαν καθόλου φιλιά και η συμμετοχή της ήταν ανύπαρκτη εκτός από το cowgirl που κουνήθηκε με φιλότιμο και σωστό ρυθμό. Απέφευγε με κάθε κόστος την επαφή με τα μάτια και οποιαδήποτε κίνηση θα έβαζε την τρυφερότητα μέσα στο παιχνίδι, όπως χάδια και αγκαλιές.

Με αυτά που είδα σίγουρα δεν αξίζει για μεγάλο πρόγραμμα και συνεπώς δεν θα την επισκεφθώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 company of heroes tho, maradona7, Stef68 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
29 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Επίσκεψη στα σφαγεία για να δοκιμάσω την εαρινή κολεξιόν 2024 και πέρασμα από τα Χρυσά Χείλη. Ο χώρος είναι απαράδεκτα αποπνικτικός. Στην συγκεκριμένη επίσκεψη το δωμάτιο ήταν βρώμικο και η υπηρεσία κακοδιάθετη και απότομη.

Σε γενικές γραμμές η Λάουρα είναι πιο όμορφή και έχει καλύτερο σώμα από ότι στις φωτογραφίες οι οποίες είναι παλιές. Επίσης είναι μαυρισμένη σε σχέση με τις φωτογραφίες. Όμορφο πρόσωπο που θυμίζει Ινδιάνα του Αμαζονίου, χωρίς να έχει καθόλου το Ευρωπαϊκό στοιχείο. Φοβερό κορμί, κορμάρα, λαμπάδα, με υπέροχο μικρό στητό κωλαράκι και μικρό βυζάκι επίσης στητό με ωραία ρώγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο. Ήταν πολύ καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα και το δέρμα της ήταν απαλό σαν βελούδο.

Στον αγώνα, η πίπα της ήταν κακή, μετά από τις υποδείξεις βελτιώθηκε λίγο αλλά όχι ιδιαίτερα. Η Λάουρα έχει πολύ όμορφο μουνάκι το οποίο δυστυχώς δεν έγλειψα ώστε να έχω καλύτερη εικόνα. Δοκιμάσαμε τις 3 κλασικές στάσεις, doggy, ιεραποστολικό και cowgirl. Δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή και απέφευγε την επαφή με τα μάτια. Για φιλιά ούτε λόγος βέβαια…
Το μόνο καλό στο κομμάτι του σεξ ήταν ότι το μουνί της είναι από τη φύση του στενό και έχει πολύ ωραία αίσθηση, όπως επίσης ότι υγραίνεται εύκολα και έτσι δεν χρειαστήκαμε λιπαντικό.
Με αυτά που είδα δεν νομίζω ότι αξίζει για μεγάλο πρόγραμμα και συνεπώς δεν θα την επισκεφθώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 bigjohny, maradona7, toymoii και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
21 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Κάπου εκεί που ο Ήλιος συναντά τη Θάλασσα, εκεί που το μπλε αγκαλιάζει όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί, ζει ένας μύθος, η νεράιδα της ηδονής, γνωστή και ως βασίλισσα του pse στη Θεσσαλονίκη, η Μιλένα.
Ότι και να πω για αυτή τη γυναίκα είναι λίγο και σίγουρα περιττό αφού τα έχουν πει και άλλοι πριν από μένα, αλλά και εγώ στην προηγούμενη κριτική μου. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την εμπειρία που βιώνει κανείς όταν την συναντά για πρώτη φορά θα βρείτε εκεί. Σε αυτή την κριτική θα ήθελα να αποτυπωθεί η συνολική εμπειρία που είχα μαζί της μετά από πολλές ώρες πτήσης. Είναι ένα πράγμα να μπορεί μια escort να σε ικανοποιήσει τέλεια για ένα δίωρο, και κάτι τελείως διαφορετικό να μπορεί να το κάνει κάθε φορά, ξανά και ξανά ακόμη και σε 3ωρες συναντήσεις χωρίς να έχω βαρεθεί ούτε για ένα λεπτό.
Με τη Μιλένα από τον Σεπτέμβριο που την πρωτογνώρισα, έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις και κάθε φορά το σεξ γίνεται όλο και καλύτερο. Ο τρόπος με τον οποίο γαμιέται είναι πραγματικά μοναδικός, λυσσαλέος αλλά και ερωτικός ταυτόχρονα. Έχει φοβερή τεχνική στο κομμάτι της πίπας, την καλύτερη που έχω συναντήσει. Σαν καλή επαγγελματίας που είναι, θυμάται τι έχουμε κάνει, τι με απογείωσε για να το ξανακάνουμε και βάση των παραπάνω τι καινούργιο πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμα. Έχει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες, για όλα τα γούστα και δεν διστάζει να πειραματιστεί με καινούργιες στάσεις και ηδονιστικές τεχνικές.
Δεν βαρέθηκα ποτέ και επιδιώκω τις συναντήσεις μας με χαρά και ενθουσιασμό μικρού παιδιού. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω σαν μικρό παιδί και η αίσθηση είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας για έναν 45άρη... Όταν βρίσκομαι μαζί της παραδίνομαι ολοκληρωτικά και χορεύω στο ρυθμό της, όπως η κόμπρα που λικνίζεται στους ήχους της φλογέρας του φακίρη (όχι του αξιότιμου συναγωνιστή, του άλλου του Ινδού με το τουρμπάνι). Ίσως αυτή να είναι και η διαφορά μεταξύ αυτών που πέρασαν καλά με αυτούς που απογοητεύτηκαν μαζί της. Οι τελευταίοι μάλλον θέλανε να έχουν τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος της συνάντησης, κάτι που είναι τελείως σεβαστό καθότι ως γνήσια αρσενικά οφείλουμε και θέλουμε να έχουμε τα ηνία. Καμία φορά όμως η απόλαυση περνάει μέσα από το απροσδόκητο το αναπάντεχο, την παράδοση με κύριο σκοπό να σταματήσει το μυαλό να σκέφτεται και να σχεδιάζει την επόμενη κίνηση ώστε να μπορεί επικεντρωθεί καλύτερα στην απόλαυση των 5 αισθήσεων. Όταν το μυαλό σιγήσει οι αισθήσεις οξύνονται...
Ο χρόνος μαζί της, όσος και να είναι περνάει πάντα χωρίς να το καταλάβω και όταν φεύγω από το δωμάτιο αισθάνομαι πλήρης και απίστευτα ευτυχισμένος, με ένα γλυκό χαμόγελο που διαρκεί για το υπόλοιπο της ημέρας. Το τελευταίο μου το έχουν επιβεβαιώσει τα κορίτσια στη δουλειά με ατάκες τύπου ''λάμπεις σήμερα'', "ομόρφυνες" κλπ.
Αυτό που μου αρέσει όμως πιο πολύ από όλα σε αυτήν την "αδελφή ψυχή" είναι ότι είναι συνειδητοποιημένη, γουστάρει τη δουλειά της και θέλει να βελτιώνεται σε αυτό που κάνει. Το χρήμα δεν είναι το πρωταρχικό της κίνητρο. Γουστάρει το σεξ ρε παιδί μου αυτή η γυναίκα, το απολαμβάνει πραγματικά, για αυτό και δουλεύει πιο σκληρά από κάθε άλλη κοπέλα (πιστέψτε με τα ξέρω από πρώτο χέρι αυτά που λέω παραπάνω). Είναι ένα αυθεντικό Rock τυπάκι που σε αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια και ευθύτητα και δεν μασάει τα λόγια της. Μου θυμίζει τις Rock γκόμενες της εποχής μου αλλά με έξτρα θηλυκότητα στη συμπεριφορά και το ντύσιμο.
Οι στιγμές που έχω περάσει με αυτό το κορίτσι θα μου μείνουν αξέχαστες. Τι είμαστε άλλωστε εμείς οι άνθρωποι παρά το άθροισμα των εμπειριών και των αναμνήσεων μας. Για αυτό πληρώνουμε αυτά τα κορίτσια, για να ζήσουμε μια δυνατή εμπειρία και να δημιουργήσουμε μια όμορφη ανάμνηση. Η Μιλένα, μου έχει χαρίσει μπόλικες και από τις δύο. Ως εκ τούτου:
Άριστα σε όλα από εμένα γιατί το αξίζει, γιατί ήταν σίγουρα η αγαπημένη μου escort για το 2023 και από ότι φαίνεται θα είναι η αγαπημένη μου και το 2024.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 patsav0, Tsoupakampras, Stef68 και 21 άλλα μέλη
Σχόλια (8)
18 Απριλίου, 2024
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Γραφεία CG

Ο σκοπός της συγκεκριμένης κριτικής είναι αναδείξω ένα θέμα που με απασχολεί κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα και να δώσω τα εύσημα στο πρακτορείο. Συγκεκριμένα οι Άγγελοι είναι από τα λίγα πρακτορεία που χάρις στην 24ώρη εξυπηρέτηση μου κανονίζουν με συνέπεια ραντεβού νωρίς το μεσημέρι, την ημέρα της αναχώρησης μου. Έτυχε μια φορά να με εξυπηρετήσει άλλο πρακτορείο, αφού μου πρότειναν καλή κοπέλα αλλά από την επόμενη φορά και μετά όποτε ρωτούσα για διαθεσιμότητα μου πρότειναν κοπέλες με κακές κριτικές που ξεκάθαρα δεν είχαν δουλεία. Σε αντίθεση τις ίδιες ώρες το Your Angels μου πρότεινε κοπέλες όπως Milena7, Nona Brunette, Vlada3, Caroline κ.λ.π. που όλες δοκιμάστηκαν και ήταν καταπληκτικές.

Έκτος από την 24ωρη εξυπηρέτηση στο τηλεφωνικό κέντρο έχει κατά την γνώμη μου και τις πιο γρήγορες αποκρίσεις στο whats app. Έχει τύχει σε έτερο μεγάλο πρακτορείο να χρειαστώ 2 ώρες για να ανταλλάξουμε 5 μηνύματα και να κλείσω ένα ραντεβού. Στο ίδιο πρακτορείο σου λένε ότι το τηλεφωνικό τους ανοίγει περίπου 11:30 με 12:00 και στις 12:30 δεν έχουν διαβάσει ακόμα το μήνυμα της επιβεβαίωσης. Δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα στην επικοινωνία με τους Αγγέλους.

Μοναδικό αρνητικό οι επεξεργασμένες φωτογραφίες σε κάποιες κοπέλες, ξέρω δεν ευθύνεται το πρακτορείο για την φωτογράφηση. Τα κορίτσια τις βγάζουν στις χώρες τους και τις στέλνουν για να ανέβουν στο site. Όταν όμως από κοντά βλέπετε μια άλλη κοπέλα και επειδή διακυβεύεται η φήμη σας, θα έπρεπε να τη αναγκάζετε να κάνει καινούργια φωτογράφηση ή τουλάχιστον να ανεβάζει ένα πρόσφατο βιντεάκι για να έχουμε σωστή εικόνα.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 patsav0, blizardeye, Score73 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
17 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Alina, μέσα στον Γενάρη (όταν ακόμα δούλευε Θεσσαλονίκη), ύστερα από υπόδειξη καλού φίλου. Το κορίτσι είναι Βραζιλιάνα και μετά από ένα μέτριο τουρ στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να κατέβει Αθήνα όπου προσδοκούσε περισσότερα έσοδα. Ελπίζω ο άνεμος να την ξαναφέρει Ελλάδα και έτσι η συγκεκριμένη κριτική να σας φανεί χρήσιμη.
Η κοπέλα ήταν αρκετά όμορφη στο πρόσωπο και είχε ένα σαγηνευτικό πλατύ χαμόγελο που μου το χάριζε απλόχερα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και όμορφα παιχνιδιάρικα μάτια. Λίγο το παράκανε με την λεύκανση αλλά δεν πειράζει, θέμα χρόνου είναι να στρώσει η κατάσταση. Το σώμα της πολύ όμορφο και κοντά στα γούστα μου, καλλίγραμμο με κώλο που προεξέχει και βυζί που δεν πολύ θυμάμαι, καθ’ ότι δεν είναι το σημείο που συνήθως εστιάζω (σίγουρα όχι πολύ μεγάλο ή κρεμαστό ή οτιδήποτε θα μου τραβούσε με καλό ή κακό τρόπο την προσοχή). Το δέρμα λείο και απαλό που μύριζε καρύδα ή πικραμύγδαλο. Η ίδια πεντακάθαρη και περιποιημένη το ίδιο και τα άκρα της.
Στον αγώνα, η πίπα ήταν αρκετά καλή παρά το γεγονός ότι ήταν με σκούφο και το κυριότερο χωρίς δόντι. Το μουνάκι της πεντακάθαρο και μυρωδάτο, δεν ζήτησα να γλύψω γιατί δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεση μου, την έτριψα όμως και έδειχνε να γουστάρει αρκετά. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, όπου είχε φοβερή συμμετοχή και δεν έκλεψε πουθενά. Φοβερή επαναφορά με σωστό ρυθμό στο πισωκολλητό, περίμενε να πιάσω το ρυθμό μου και μετά σιγά σιγά άρχισε το bounce back ώστε να μην χαθεί ο ρυθμός. Αυτό το εκτέλεσε υποδειγματικά, όπως επίσης και το cowgirl με κουνήματα σάμπα και σπασίματα της μέσης που με στείλανε αδιάβαστο. Το τζελ ήταν εκεί αλλά ήταν μετρημένο και έτσι ένοιωθα καλά το μουνάκι της το οποίο θα το χαρακτήριζα σχετικά στενό. Ίσως η καλύτερη αίσθηση εντός του κόλπου που ένιωσα μέσα στο 2024 Γενικά η εμπειρία ήταν πολύ καλή και το κορίτσι κέρδισε το ενδιαφέρον μου. Παρά την πίπα με προφυλακτικό και την έλλειψη γλωσσόφιλων, παίρνει καλούς βαθμούς σε διάθεση και σχέση αξίας/κόστους καθώς η συμμέτοχη της ήταν εξαιρετική, αλλά και για το υπέροχο χαμόγελο της. Το χαμόγελο ήταν τόσο σαγηνευτικό που κατά την διάρκεια του σεξ της μιλούσα μια με γλυκόλογα και μια με βρωμόλογα μόνο και μόνο για να βλέπω το χαμόγελο της.
Αν κάποιος έχει οικογένεια και θέλει να την προστατεύσει ή αν κάποιος επιζητεί αποστειρωμένο σεξ για τους λόγους του, το κορίτσι αυτό είναι ότι καλύτερο έχω πετύχει σε “escort κατηχητικού”. Για τους υπόλοιπους απλά προσπερνάτε… Όσο για μένα, θα την ξανασυναντούσα μόνο Θεσσαλονίκη καθώς η Αθήνα προσφέρει τόση ποικιλία που δύσκολα θα πήγαινα για επανάληψη...

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 patsav0, mancunian1986, maposavouris και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
16 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Συνάντηση με Yuki, στο γνωστό ξενοδοχείο, ο αριθμός δωματίου άργησε μερικά λεπτά, δεν ξέρω αν ήταν με υπαιτιότητα της κοπέλας ή του γραφείου. Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω ακριβώς ότι είδα στις φωτογραφίες και μάλιστα μπορώ να πω ότι το πρόσωπο ήταν ακόμη πιο όμορφο από κοντά. Ένα πραγματικά πανέμορφο εξωτικό μουτράκι (μίξη Ιαπωνία Ευρώπη) με πανέμορφα σχιστά μάτια και υπέροχο χαμόγελο που μου το χάριζε καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίας. Το κορίτσι αυτό έχει μια παιδική αθωότητα, είναι ένα φωτεινό χαρούμενο πλάσμα με καλή ενέργεια μια μαγεία πραγματική.Το σώμα ελαφρώς τσουπωτό σε σημείο τελειότητας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της. Βυζάκι μικρο φυσικό, με αρκετά μεγάλη και καλοσχηματισμένη ρώγα που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο και τουμπανιάζει. Κώλος τσουπωτός πανέμορφος ακριβώς το μέγεθος και το σχήμα που με φτιάχνει. Δέρμα υπέροχο βελούδινο στην αφή με διάσπαρτα tattoo, καλαίσθητα που ξεκάθαρα αποπνέουν μια Japan-ίλα. Πολύ καθαρή και περιποιημένη σε όλα. Καθαρά και περιποιημένα άκρα.Στον αγώνα το κορίτσι έχει όλο το gfe πακέτο με αγκαλιές, φιλιά, χάδια και το δουλεύει σωστά.

Η πίπα της ήταν μαγική κυριολεκτικά πιπάρα, ακολουθώντας και τις σχετικές οδηγίες το απογείωσε. Είναι τόσο ευγενικό το κορίτσι που όταν της είπα ότι θέλω old school πίπα, δηλαδή χωρίς dt με αργό ρυθμό, με ευχαρίστησε που της έμαθα τι σημαίνει old school πίπα. Για να μην μακρηγορώ η πίπα ήταν τόσο καλή που ζήτησα και cim το οποίο ήταν ομολογουμένως καταπληκτικό. Μουνάκι καθαρό, ζουμερό πραγματικά απόλαυση να το ρουφάς, το απολαμβάνει και η ίδια. Κατεβάζει αρκετή υγρασία και έτσι γλιτώσαμε και το λιπαντικό. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, σε όλες ανταποκρίθηκε καλά και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Απολαυστικό cowgirl, φοβερή η θέα στα τέσσερα και πολύ πάθος στο ιεραποστολικό.Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα την συστήνω ανεπιφύλακτα για gfe.

Σίγουρα θα την ξαναέβλεπα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες που να είναι τόσο ξεχωριστά όμορφες με τόσο σπάνια ομορφιά και να παρέχουν και πραγματικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 THV, patsav0, mancunian1986 και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
15 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Boca Juniors-River Plate Χ
Angela duo με Nina

Μετά την πετυχημένη συνάντηση με τη Νίνα αποφάσισα να επισκεφθώ και την εταιρη Αργεντίνα την Άντζελα. Αφού κανόνισα το ραντεβού κάτι με έτρωγε, ήταν εκείνη η σειρά στα extras που ανέφερε το Duo με Νίνα. Δεν το σκέφτηκα παρά πολύ και το έκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες, ήμουν περίεργος να δω πόσο θα λήξει το Αργεντίνικο ντέρμπυ. Η συνάντηση έγινε στο μικρό, τα κορίτσια ήταν έτοιμα στην ώρα τους και ο αριθμός δωματίου ήρθε γρήγορα. Πιο κάτω παραθέτω ξεχωριστά την κριτική της Άντζελα, και εντυπώσεις από το duo.

Άντζελα:
Με το άνοιγμα της πόρτας αντικρίζω μια κοπέλα λίγο πιο όμορφη σε σχέση με τις φωτογραφίες, ακριβώς όπως στην περίπτωση της Νίνας. Το πρόσωπο λίγο πιο ευρωπαϊκό με ωραίο χαμόγελο και όμορφα μάτια.
Το σώμα είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες με μικρό, φυσικό στήθος και ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψημο. Ο κώλος λατίνικος, τούμπανο. Δέρμα. απλό νεανικό χωρίς tattoo από όσο θυμάμαι. Η κοπέλα ήταν καθαρή με καθαρά καί περιποιημένα άκρα.
Στο αγώνα είχαμε καλή πίπα, χωρίς δόντι, με πέρασμα από μπάλες. Το μουνάκι καθαρό και περιποιημένο. Στο γλύψημο δεν κατάφερα να βρω τα κουμπιά της και έτσι δεν προχώρησα καν σε δάχτυλα.
Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, σε όλες είχε πολύ καλή συμμετοχή και δεν προσπάθησε να κλέψει πουθενά. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ εξυπηρετική, είχε καλή διάθεση και δεν αρνήθηκε τίποτα. Η θέα στα τέσσερα, ήταν σκέτη απόλαυση.
Σε όλη την διάρκεια είχαμε άφθονα γλωσσόφιλα, αγκαλιές και φιλιά και γενικά το κορίτσι είχε girlfriend διάθεση. Δεν ανέβασα ρυθμούς λόγω κόπωσης αλλά δεν την είδα να κωλώνει πουθενά.
Συστήνεται για gfe, είναι μια τρυφερή μικρουλα που το έχει. Αν κάτσει λίγο καιρό ακόμα θα υπάρξει σίγουρα επανάληψη, είτε μόνη είτε σε παρτουζα με τη Νίνα.

Εντυπώσεις από το Duo
Σχετικά με τη Νίνα έχω ανεβάσει ήδη κριτική, όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες. Στο duo είχε φοβερή συμμετοχή με κύριο highlight το λυσσαλέο cowgirl.
Η Άντζελα σε αυτό το κομμάτι είχε και αυτή φοβερή συμμετοχή με κορυφαίο highlight το doggy με τη Νίνα βεντούζα πάνω μου.
Το κορυφαίο highlight όλης της εμπειρίας όμως ήταν το 2πλο τσιμπούκι στο τέλος.
Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά και είναι μια εμπειρία που θα προσπαθήσω σίγουρα να επαναλάβω καθώς τα κορίτσια είναι φίλες, έχουν χημεία μεταξύ τους και αυτό μέτρησε.


Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 patsav0, Georgios1987, Neosgipas22 και 32 άλλα μέλη
Σχόλια (12)
12 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με Νίνα στο μικρό. Τόσο καιρό στην πόλη μας και ούτε μια κριτική. Σκέφτηκα πως ή θα είναι πολύ καλή η τελείως φόλα. Αποφάσισα να το ρισκάρω γιατί μου πάνε τόσο καλά τα ραντεβού τελευταία που έχω γίνει κάπως πιο ριψοκίνδυνος...
Μπαίνω στο δωμάτιο και αντικρίζω ακριβώς την κοπέλα των φωτογραφιών αλλά λίγο πιο όμορφη στο πρόσωπο. Τα μάτια της σχιστά και το χαμόγελο γλυκό. Το σώμα τσουπωτο, λατίνικο, με μικρό φυσικό βυζακι, ρώγα που ανταποκρίνεται στο γλύψημο και κώλο τούμπανο. Το δέρμα της απαλό, νεανικό, με ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και μερικά tattoo. Τη χαϊδεύα συνέχεια, τόσο βελούδινη ήταν. Η ίδια καθαρή με καθαρά καί περιποιημένα άκρα. "Ευχάριστη έκπληξη" σκέφτηκα μόλις την είδα και μπήκα για μπάνιο...

Στο κρεββάτι ήρθα αντιμέτωπος με άλλη μία ευχάριστη έκπληξη καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας της η Νίνα ήταν πολύ καλή ακόμη και στα πιο τεχνικά κομμάτια. Η πίπα για παράδειγμα ήταν αριστοτεχνική, χώρις δόντι, με σωστό ρυθμό και ικανοποιητική ποσότητα σάλιου. Το μουνάκι πεντακάθαρο με καλή αίσθηση στο σεξ, που δέχεται παντός είδους περιποίηση. Δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις σε καμία δεν έκλεψε, είχε καλή συμμετοχή σε όλες και δεν αρνήθηκε τίποτα. Λυσσαλέο cowgirl, πραγματικά απολαυστικό... Καθ'όλη τη διάρκεια έδειξε θέληση να με ικανοποιήσει και πιστεύω πως έχει πολύ μέλλον στη δουλειά. Μοναδικό αρνητικό ότι δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά, αλλά με translator όλα γίνονται...

Όλο το gfe πακέτο ήταν εκεί, αγκαλιές, χάδια, φιλιά αλλά αντέχει και σε υψηλούς ρυθμούς που σημαίνει ότι μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα και pse πελάτες. Ταλεντάκι η μικρή, πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα υπάρξει επανάληψη σύντομα.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 patsav0, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, GALLAS και 28 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
11 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με την Μαρίνα στο γνωστό ξενοδοχείο, η κοπέλα ήταν έτοιμη στην ώρα της και ο αριθμός δωματίου ήρθε σχετικά γρήγορα. Όταν άνοιξε η πόρτα και την είδα, σχεδόν δεν πίστευα στα μάτια μου με το σύνολο και παραδέχομαι ότι κόμπλαρα λίγο. Σίγουρα μέσα στις 3 πιο εμφανίσιμες γυναίκες με τις οποίες έχω συνευρεθεί σε όλη μου τη ζωή, ίσως και η πιο εμφανίσιμη. Ψυχρή πάντως υποδοχή, χωρίς αγκαλιά, χαμόγελο ή φιλάκι και όταν έκανα να τη φιλήσω, λίγο σαν να γύρισε το πρόσωπο για να βρω την άκρη των χειλιών της. Μπορούσε και καλύτερα, χωρίς καθόλου έξτρα κόπο (πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν σημασία σε αυτό μερικές). Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα (μου το έδειξε και ή ίδια με την συμπεριφορά της) ότι δεν έχουμε χημεία και δεν θα την βρούμε κιόλας.

Στα της εμφάνισης: Απίστευτη γυναίκα, πανέμορφο πρόσωπο με υπέροχα γαλάζια μάτια (ματάρες δηλαδή, να κοιτάς και να χάνεσαι) και φοβερό χαμόγελο. Κορμάρα ασύλληπτη, ψηλή, βυζάρες μεγάλες σιλικονάτες λίγο σκληρές στην υφή αλλά πανέμορφες, ρώγα στητή με piercing η οποία δεν πολύ ανταποκρίθηκε στο δικό μου γλύψιμο. Ωραίος κώλος, τίποτε το αξιομνημόνευτο αλλά σίγουρα αισθητικά όμορφος. Δέρμα υπέροχο, μαλακό στην αφή και παράλληλα σφιχτό λόγω νιότης με μπόλικα tattoo διάσπαρτα σε όλο το σώμα. Η ίδια πεντακάθαρη με καθαρά και περιποιημένα άκρα.

Στα του αγώνα: Πίπα καταπληκτική, φοβερή τεχνική, άδοντη, σαλιάρα με eye contact, το πέρασε όλο το σύστημα. Πραγματικά σπουδαία κλαριντζού… Μουνάκι πανέμορφο που γουστάρει γλύψιμο και μουσκεύει, αν κάποιες από τις κινήσεις σας δεν της αρέσουν, θα σας κατευθύνει η ίδια ώστε να πετύχει το γλυκό. Δάχτυλα δεν δέχθηκε από εμένα, είπε ότι γενικά δεν έχει πρόβλημα, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήθελε. Φοβερή διάθεση για σεξ, το γουστάρει και το ζει πραγματικά ή τουλάχιστον ξέρει να το πουλάει σωστά. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, όχι μόνο δεν έκλεψε πουθενά, αλλά δεν της έφθανε κιόλας. Καταπληκτική συμμετοχή σε όλες τις στάσεις, ακόμα και εκεί που συνήθως οι περισσότερες απλά κάθονται. Πολύ καλό cowgirl και στις δυο παραλλαγές. Φοβερό eye contact καθ’ όλη την διάρκεια. Το μόνο αρνητικό της, ελπίζω μόνο με μένα, ότι ήταν λίγο ψυχρή και είχε αρκετά επαγγελματικό ύφος καθ’ όλη τη διάρκεια, γεγονός που χαλάει λίγο τη μαγεία και δεν σε αφήνει να παραμυθιαστείς. Γενικά δεν βρήκαμε χημεία και η εμπειρία μου συνολικά, ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου βάση αυτών που είχα διαβάσει σε άλλες κριτικές

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για pse και είναι η μόνη περίπτωση που ενώ χρεώνει 200 βάζω σχέση αξίας κόστους 10. Σίγουρα για μια φορά αξίζει η διακοσάρα… Δεν ξέρω αν σε αυτή την τιμή θα έκανα επανάληψη καθώς έχω περάσει πολύ καλύτερα, πολλές φορές με κοπέλες που χρεώνουν 140 με 150.

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 GALLAS, patsav0, Stef68 και 33 άλλα μέλη
Σχόλια (10)
10 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Συνάντηση με Βλάντα, δώρο θεού καθώς, ενώ συνήθως κλείνω τα ραντεβού μου 2 μέρες πριν, σε αυτή την περίπτωση κάτι με κράτησε μέχρι και το απόγευμα της παραμονής της επίσκεψης. Ρωτάω το πρακτορείο ποιες είναι διαθέσιμες και ακούω ότι μόλις έφθασε η Βλάντα. Κεραυνός εν αιθρία, αιφνιδιάστηκα, το κορίτσι αυτό είναι από τις αγαπημένες μου escort, έχουμε φοβερή χημεία και μου είναι αναντικατάστατη. Αισθάνθηκα ανέλπιστα τυχερός και ευγνώμον για αυτό το μικρό θαύμα. Θεσσαλονίκη τη γύρευα, Αθήνα την βρήκα. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάτι καινούριο, ντόπιο-Αθηναϊκό, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να αντισταθώ στον πειρασμό. Κάποιες ώρες αργότερα η πόρτα άνοιγε για να αντικρίσω έναν άγγελο πραγματικό, μια γυναίκα γλυκιά και τρυφερή που πάντα με ταξιδεύει σε μέρη οπού ο χρόνος σταματά και τα προβλήματα μου δεν μπορούν να με βρουν.

Είχα να τη δω πάνω από 4 μήνες, δεν είχε αλλάξει καθόλου εμφανισιακά. Η υποδοχή θερμή, αγκαλιές, φιλιά και μια γλυκιά προσμονή – αγωνία για αυτό που θα ακολουθήσει… Φορούσε σούπερ σέξυ εσώρουχα, όπως πάντα και τακουνάκι. Όταν την είχα πρωτοδεί μου είχε θυμίσει κουνελάκι του playboy και με ταξίδεψε στα εφηβικά μου χρόνια. Το πρόσωπο της ιδιαίτερο, γλυκό με παιχνιδιάρικα μάτια, διαρκές eye contact και ένα όμορφο χαμόγελο. Το δέρμα της λευκό, πορσελάνινο στην όψη, μεταξένιο στην αφή καθαρό από tattoo… Το στήθος της μικρό, φυσικό με ρώγα μούρλια που ανταποκρίνεται στο γλύψιμο, και ο κώλος καλοσχηματισμένος. Πάντα καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα, βασικά από τις πιο καθαρές επαγγελματίες που έχω γνωρίσει, το επιβεβαιώνω με απόλυτη σιγουριά αυτό…

Στον αγώνα: η πίπα εξαιρετική, το κορίτσι καταλαβαίνει καλά αγγλικά και ακολουθεί οδηγίες με αποτέλεσμα να μου προσφέρει ακριβώς την εμπειρία που προσδοκώ κάθε φορά. Το μουνάκι της πεντακάθαρο, πανέμορφο και μοσχομυριστό, μουσκεύει εύκολα και σηκώνει πολύ γλύψιμο. Στο σεξ είναι το τέλειο gfe, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει προσωπικά, αγκαλιές φιλιά χάδια, βεντουζομένη πάνω μου. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και σε όλες είχε καταπληκτική συμμετοχή, δεν προσπάθησε να κλέψει πουθενά και δεν αρνήθηκε τίποτα. Καταπληκτικό cowgirl με ένα βασανιστικά αργό και ηδονικό ρυθμό με eye contact που σε τελειώνει επί τόπου. Κουταλάκι σε 3 παραλλαγές, η αγαπημένο μας στάση, πυρηνική έκρηξη…. Τι άλλο να πω δεν ξέρω, πραγματικά κάποιες φορές οι εμπειρίες δεν μπορούν να αποτυπωθούν με ακρίβεια σε λόγια…

Σίγουρα αντέχει υψηλούς ρυθμούς και θα ανταποκριθεί καλά, αλλά είναι τόσο γλυκιά και ευγενική η αύρα της που σε κάνει κατευθείαν να νιώθεις οικεία και σου βγάζει το gfe. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει δοκιμάσει έστω μια φορά.
Έχω χάσει το μέτρημα, ποιά επανάληψη ήταν αυτή και φυσικά στην πρώτη ευκαιρία θα την ξαναδώ...

Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
4 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
14.553
Πόντοι:
25.036
review reaction 1 Aragorn135, patsav0, Stef68 και 28 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
79 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5