Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 7 10
Call Girls Athens
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
150487
Γενική Εντύπωση
9.0
Φλεβάρης, λίγο πριν κλείσουν τα δυο πρακτορεία και έχω φάει ακύρωση από το G για πρωτοκλασσάτο κορίτσι, το όνομα της οποίας παραπέμπει σε μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Παρόλο που είχα στείλει μήνυμα επιβεβαίωσης, και δυο επιπλέον μηνύματα δεν επιβεβαίωσαν το ραντεβού ποτέ και η ακύρωση ήρθε τελευταία στιγμή. Δεν είχα καμιά διάθεση να ρισκάρω ή να συμβιβαστώ με μέτριες υπηρεσίες, καθώς το ακυρωθέν ραντεβού προμηνύονταν επικό…
Έχοντας στο νου μου πως θέλω κάτι αντίστοιχα επικό, θυμήθηκα την Κατερίνα, με την οποία είχα περάσει καταπληκτικά πριν 1-1,5 χρόνο. Επίσης σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2-2,5 χρόνια το CGA με είχε εξυπηρετήσει άψογα στέλνοντας μου σε ραντεβού της τελευταίας στιγμής τη Λούνα από Πολωνία. Πήρα τα κορίτσια στο γραφείο, τα οποία με αντιμετώπισαν με φοβερή ευγένεια και έκαναν ότι μπορούσαν για να μου κλείσουν το ραντεβού παρόλο που η Κατερίνα δεν είχε ακόμα αποφασίσει αν θα δουλέψει το συγκεκριμένο βράδυ. Το ραντεβού κλείστηκε, η Κατερίνα έφτασε στην ώρα της, πέρασα καταπληκτικά και έτσι σώθηκε η παρτίδα…
Γράφω λοιπόν την συγκεκριμένη κριτική γιατί όσες φορές επέλεξα κοπέλα από το CGA διαπίστωσα τα εξής:
1)Απόλυτη ευγένεια και διάθεση εξυπηρέτησης στο τηλεφωνικό κέντρο
2)Δεν μου πούλησαν ποτέ παραμύθι και δεν με οδήγησαν ποτέ στο να κάνω τη λάθος επιλογή και να φάω φόλα
3)Δεν ακυρώθηκε ποτέ κανένα ραντεβού την τελευταία στιγμή
4)Οι φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ προϊόν επιστημονικής φαντασίας
5)Τις δύο φορές που χρειάστηκα άμεσα κάτι με εξυπηρέτησαν άψογα και έσωσαν την παρτίδα παρόλο που δεν είμαι τακτικός πελάτης
6)Γιατί στα δύο πρακτορεία που έχω ακουμπήσει ως πελάτης τα περισσότερα χρήματα όλα τα παραπάνω δεν ήταν δεδομένα
Έχοντας στο νου μου πως θέλω κάτι αντίστοιχα επικό, θυμήθηκα την Κατερίνα, με την οποία είχα περάσει καταπληκτικά πριν 1-1,5 χρόνο. Επίσης σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 2-2,5 χρόνια το CGA με είχε εξυπηρετήσει άψογα στέλνοντας μου σε ραντεβού της τελευταίας στιγμής τη Λούνα από Πολωνία. Πήρα τα κορίτσια στο γραφείο, τα οποία με αντιμετώπισαν με φοβερή ευγένεια και έκαναν ότι μπορούσαν για να μου κλείσουν το ραντεβού παρόλο που η Κατερίνα δεν είχε ακόμα αποφασίσει αν θα δουλέψει το συγκεκριμένο βράδυ. Το ραντεβού κλείστηκε, η Κατερίνα έφτασε στην ώρα της, πέρασα καταπληκτικά και έτσι σώθηκε η παρτίδα…
Γράφω λοιπόν την συγκεκριμένη κριτική γιατί όσες φορές επέλεξα κοπέλα από το CGA διαπίστωσα τα εξής:
1)Απόλυτη ευγένεια και διάθεση εξυπηρέτησης στο τηλεφωνικό κέντρο
2)Δεν μου πούλησαν ποτέ παραμύθι και δεν με οδήγησαν ποτέ στο να κάνω τη λάθος επιλογή και να φάω φόλα
3)Δεν ακυρώθηκε ποτέ κανένα ραντεβού την τελευταία στιγμή
4)Οι φωτογραφίες δεν ήταν ποτέ προϊόν επιστημονικής φαντασίας
5)Τις δύο φορές που χρειάστηκα άμεσα κάτι με εξυπηρέτησαν άψογα και έσωσαν την παρτίδα παρόλο που δεν είμαι τακτικός πελάτης
6)Γιατί στα δύο πρακτορεία που έχω ακουμπήσει ως πελάτης τα περισσότερα χρήματα όλα τα παραπάνω δεν ήταν δεδομένα
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2026
"Πρωτοκλασάτο κορίτσι ,που όνομα της παραπέμπει σε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα "

xan4625
19 Μαΐου, 2026
Θέλουμε πίσω την Αναστασία
Eros82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2