Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 18 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επέλεξα τη Βίκυ προκειμένου να αντικαταστήσει κοπέλα από ακυρωμένο ραντεβού και πραγματικά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η κοπέλα είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες που έχω γνωρίσει και το πρόσωπο της είναι ειλικρινά αγγελικό. Τα μάτια της πανέμορφα, σε γαλαζοπράσινους τόνους, σε κοιτάνε με το αυθάδικο βλέμμα της ηλικίας της και συνοδεύονται από ένα γλυκό χαμόγελο που ξέρει να το χαρίζει απλόχερα. Σίγουρα για εμένα πιο όμορφη από τις φωτογραφίες της. Το κορμί της αδύνατο - μοντελέ, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες αλλά σφριγηλό και καλοσχηματισμένο. Ήταν ντυμένη κομψά με ένα ολόμαυρο σύνολο και αντίστοιχες γόβες. Η ίδια ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα.
Στο σεξ η κοπέλα τα έδωσε όλα, ήταν πραγματικά πολύ συμμετοχική. Η πίπα της ήταν πολύ καλή, με σωστή τεχνική, καλό ρυθμό και κατάλληλη ποσότητα σάλιου. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις και σε όλες συμμετείχε ενεργά. Είχε διάθεση να περάσω καλά και το έδειξε στην πράξη. Ένα από αυτά που με απογειώνουν στο σεξ είναι το έντονο eye contact και η Βίκυ, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω μου. Επίσης το χαμόγελο της ήταν πραγματικά πολύ όμορφο και δεν το τσιγκουνεύτηκε καθόλου.
Στην επικοινωνία τα πήγαμε αρκετά καλά, αλλά μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από την συμπεριφορά της καθώς έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα.
Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και ελπίζω να την πετύχω ξανά σε επόμενο τουρ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
105
Πόντοι:
26.386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, tsontopoulos και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2025
Άμα έφυγε 10 λεπτά νωρίτερα, γιατί δίνεις 10 στο σχέση αξίας κόστους και λες θα την συναντούσες ξανά;;;
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, bytheway
23 Ιουλίου, 2025
@KanyeEast
Το αν έφυγε νωρίτερα δεν αλλάζει το γεγονός οι υπηρεσίες της άξιζαν και το τελευταίο ευρώ που ξόδεψα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς και όχι υπηρεσιών.
Εξάλλου μπορεί να μπερδεύτηκε, να κρίντζαρε ή να το έχει συνήθειο, δεν ξέρω και δεν έχει σημασία.
Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως, είναι πως την επόμενη φορά θα φύγει στην ώρα της...
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, Yatoputso και 1 ακόμα μέλος
02 Αυγούστου, 2025
"Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως, είναι πως την επόμενη φορά θα φύγει στην ώρα της."
έτσι σε θέλω Johnny , πουτανιάρης με πυγμή Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck, Johnny Red2
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3