Κριτικές από Johnstef

49 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3
Διάταξη
19 Ιουλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Έχω γίνει παλμαρές, γιατί αυτό έχω στερηθεί όλη μου τη ζωή, σταθερά μου αρέσουν τα μικρά κι αυτά τα πράγματα έχουν το ρίσκο τους. Η πιθανότητα να πας κουβά με πιτσιρίκα εργαζόμενη είναι λίγο μεγαλύτερη. Και λόγω απειρίας και λόγω έπαρσης.

Επιτέλους επέστρεψα από διακοπές και ήθελα κορίτσι. Είδα λατινοαπόβαση στο Κ132 και είπα να δω τι παίζεται. Η τσα μου ανακοίνωσε Άνναμπελ και Παουλίνα, η δεύτερη σαφώς πιο νεαρή, 23 ετών αλλά δείχνει μικρότερη. Tυπικό λατινάκι στα χρώματα ή μάλλον πιο μελαμψή από ό,τι συνήθως, φυσικά με μαύρα ίσια μαλλιά. Μικρόσωμη, λεπτοκαμωμένη. Με χαιρέτησε με μια υποψία χαμόγελου. Ο πορνόγερος μέσα μου ξύπνησε.
Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ήταν όταν η κυριούλα μου ανακοίνωσε τα προγράμματα. Τον Μάιο του 2023 με άλλα κορίτσια, είχε ανακοινωθεί 50€ ελεύθερο στοματικό, 60€ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό («τελειώνετε όπου θέλετε»), 70€ ελεύθερο+69. Το Νοέμβρη απλό στα 40€, ελεύθερο στοματικό στα 50 και τελειωτικό στα 60. Στα 80 όλα τα προηγούμενα συν 69. Πολύ καλύτερος τιμοκατάλογος από άλλα στούντιο. Πριν κα'να μήνα έγινε το απλό 50, ελεύθερο στοματικό 60, τελειωτικό 80. Και τώρα μου είπε απλό 50, ελεύθερο 70 και μετά 100 μισάωρο με ελεύθερο+69.
Τα αφεντικά αυξάνουν τις τιμές ή η τσα έκανε κουτοπονηριά;

Αποφεύγω το απλό στα στούντιο γιατί περιμένω ότι θα είναι υπηρεσίες μπουρδέλου 2,5 φορές ακριβότερες. Πήρα λοιπόν ελεύθερο, ό,τι και να συμβεί τουλάχιστον θα δώσω το εργαλείο στο στόμα της μικρής, σκέφτηκα. Η πόρτα άνοιξε και το λεπτοκαμωμένο μελαμψό μωρό μπήκε και είπε high! κοιτώντας τον τοίχο απέναντι και χωρίς την υποψία χαμόγελου που μου χάρισε στο σαλόνι. Ανέβηκε στο κρεβάτι και τότε είχαμε τον πρώτο μικρό όπου εγώ της έλεγα ότι μπορούσα στα ισπανκά κι εκείνη μου απαντούσε όχι απλά μονολεκτικά αλλά με μια συλλαβή. Της είπα "είσαι πολύ όμορφη". Μούγκα. Όσο είπαμε αυτά τα λίγα ήταν με το κεφάλι σκυμμένο και κοίταζε το στέρνο μου –ή το πουλάκι, δεν ξέρω. Απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια.
Έσκυψε και με πήρε στο στόμα της. Δεν φαινόταν να το κατέχει κι όχι μόνο αυτό αλλά η μέχρι στιγμής στάση της έδειχνε υπερβολικά χλιαρή διάθεση για τα γούστα μου. Και παρά το ότι έχω γίνει παλμαρές, η διάθεση της κοπέλας παίζει υπερβολικά μεγάλο ρόλο για μένα. Τη διέκοψα από το τσιμπούκωμα, έσκυψα, χάιδεψα το στήθος και πήρα τις ρώγες στο στόμα. Τα βυζάκια της είναι Α με υπέροχες σκούρες καστανές και πολύ πεταχτές ρώγες. Έγλειψα και θήλασα απαλά. Έφερα το δεξί χέρι στην ευαίσθητη περιοχή της κι αυτό που έπιασα ήταν ξεχωριστό. Η κοπέλα έχει μεγάλα σαρκώδη εσωτερικά χείλη. Δεν είχα βέβαια την ελπίδα ότι θα με άφηνε να τη γλείψω αλλά ούτε και αντέδρασε στο άγγιγμα. Η μέχρι στιγμής συμμετοχή της ήταν η ίδια με ενός άψυχου αντικειμένου. Με έβαλε να ξαπλώσω με πλάτη στο προσκέφαλο και ξαναπήρε το εργαλείο στο στόμα. Η περιποίηση συνέχισε να είναι μετριότατη. Περιέργως όμως πήρε μια πρωτοβουλία που αποδείχτηκε και η κορυφαία στιγμή της συνεδρίας. Ενώ με τσιμπούκωνε, ξάπλωσε πλάγια πάνω στον αριστερό γοφό σηκώνοντας το δεξί πόδι της. ήταν εμφανές ότι μου πρόσφερε το μουνί της για να το αγγίξω. Το χάιδεψα, απαλά οδήγησα το μεσαίο δάχτυλο λίγο μέσα. Δεν αντιστάθηκε.
Ήρθε η ώρα να περάσουμε λάστιχο. Ήταν αδέξια, βοήθησα κι εγώ, τα καταφέραμε και της τον έβαλα με κείνη ανάσκελα κάθετα στο κρεβάτι.
Άρχισα να τη γαμάω σαν κουνέλι για να βελτιώσω τη μέτρια στύση που μου είχε προκαλέσει η ψυχρή συμπεριφορά της. Κακή η αίσθηση μέσα. Νωρίτερα που της έβαλα δάχτυλο ήταν μούσκεμα. Πρέπει να είχε περιποιηθεί το μουνάκι της με γενναία δόση λιπαντικού. Κάποια στιγμή σαν να πήγα να νιώσω κάτι αλλά το έχασα. Γυρίσαμε στα τέσσερα, εγώ όρθιος. Τρομπάρισα λίγο το εργαλείο για να σκουπίσω όσο λιπαντικό μπορούσα. Κι άιντε πάλι να τη γαμάω σαν κουνέλι, και πάλι αίσθηση ανύπαρκτη, μέχρι που σταμάτησα το μέσα-έξω κι έβγαλα το λάστιχο με σκοπό να χύσω στον κώλο της. Δεν πρόλαβα. Γύρισε, με βλέπει να πάω να την καβαλήσω για να τελειώσω στο στήθος της. Και τότε ήταν η μοναδική στιγμή σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης που δέησε να με κοιτάξει στα μάτια, η μοναδική στιγμή που μου μίλησε με πάνω από μια συλλαβή. Μου ζήτησε να μην τελειώσω πάνω της, νομίζω στα ισπανικά. -Por favor? επέμεινα. -No, ξαναγυρίσαμε στο μονοσύλλαβο.

Και κάπως έτσι βρέθηκα ανακαθισμένος στο προσκέφαλο με τη μικρή να τρομπάρει το εργαλείο. Δεν ήταν καλή. Δεν θα τελείωνα ποτέ. Έπιασα το χέρι της και του άλλαξα θέση, επιτέλους άρχισα να νιώθω κάτι και, μετά από 8 μέρες αποχής, το σπέρμα ανάβλυσε πάνω στα δάχτυλα της κοπέλας.
Πήγε στο νιπτήρα, σκουπίστηκε, πλύθηκε, μάζεψε τα πράγματά της, bye είπε κοιτώντας την πόρτα κι αυτή ήταν η σύντομη εμπειρία μου με το λεπτοκαμωμένο μελαμψό μωρό. Είπα στην τσα τα καθέκαστα αλλά χωρίς να γίνω εριστικός. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι το μικρό και δεν ξέρει και, το πιθανότερο, δεν πολυθέλει.
Ατυχής επιλογή - είναι κι αυτές στο πρόγραμμα. Πάμε για την επόμενη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Easy Rider, Johnny Red2, Milfomaniac και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
17 Ιουλίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Το μαγαζί είναι ότι πρέπει για επίσκεψη σε μέρες καύσωνα. Είναι από τα λίγα του 20ρικου που διαθέτουν ντουζιέρα, οπότε κάνεις ένα τελευταίο φρεσκάρισμα για να υποδεχτείς την κοπέλα μυρωδάτος.

Σχέδιο Β, αφού πρώτα πέρασα από άλλο κατάστημα για να καλωσορίσω κοπέλα που επέστρεψε μετά από 4μηνη απουσία και το βρήκα κλειδαμπαρωμένο.
Η Κρίστι εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνόστηθη (μμμ, πάντα με φτιάχνει αυτό). Ξανθιά κοπέλα, μεγαλούτσικη, σώμα αυτό που λέμε με πιασίματα: στήθος Β+/C, περιφέρεια και μπουτάκια χωρίς βέβαια να τη λες χοντρή. Το μαγαζί είναι υποφωτισμένο, και στο σαλόνι και στα δωμάτια, οπότε μπορεί να μου διαφεύγουν λεπτομέρειες για την εμφάνισή της. Σε κάθε περίπτωση θετική η αύρα της στο σαλόνι, οπότε μπούκαρα χωρία πολλή σκέψη αφού της ζήτησα 5 λεπτά για να κάνω τελευταίο ντους, κάτι που φαίνεται να εκτίμησε.
Επικοινωνιακή κοπέλα. Ήρθε σύντομα στο δωμάτιο κι αρχίσαμε χάδια γονατιστοί στο κρεβάτι. Άκουσα φιλοφρονήσεις για το πουλάκι που πολύ σύντομα άρχισε να ζωηρεύει. Κι εγώ δεν τσιγκουνεύομαι τα κομπλιμέντα όταν βλέπω ότι η κοπέλα είναι επικοινωνιακή κι ανταποκρίνεται. Τα χάδια στο πουλάκι έγιναν όλο και πιο ερεθιστικά και κάποια στιγμή παίρνει το δικό μου λάστιχο, μου το περνάει και ξεκινάει την ιεροτελεστία της πίπας. Ήταν καλά. Μου αρέσει η ακάποτη περιποίηση αλλά μια καλή πίπα με σκούφο είναι πάντα προτιμότερη από μια ελεύθερη αερόπιπα. Μπάλες περιποιήθηκε μόνο με το χέρι της. -Έτσι μωρό μου, το κάνεις πολύ όμορφα, την επιδοκίμαζα και αφού μου τον έκανε εύκολα πέτρα πήρε θέση ανάσκελα με το κεφάλι προς τα πόδια του κρεβατιού.
Εφόρμησα με συνοπτικές διαδικασίες και τη γάμησα φιλότιμα. Καλή αίσθηση. Μου έλεγε καυλωτικά λόγια χωρίς υπερβολικούς θεατρινισμούς. Ενώ της τον έδινα ανασήκωσε το ένα πόδι, μετά και το άλλο και στο τέλος τα πόδια της βρέθηκαν στους ώμους μου κλειδωμένα γύρω από το λαιμό μου. Καύλα. Εκεί πια της ανακοίνωσα «μωρό μου θα χύσω στο μουνάκι σου!», έβαλα τις φωνές κι η γάμευση ολοκλήρωσε το σκοπό της.
Χαλαρώσαμε 2-3 λεπτά, είπαμε δυο κουβέντες, ανανεώσαμε το ραντεβού μας, αποχαιρετηθήκαμε με πεταχτό φιλί στα χείλη, ετοιμάστηκα και βγήκα ξανά στον καύσωνα.
Στα συν της Κρίστι ότι είναι επικοινωνιακή και - μαζί μου τουλάχιστον - έδειξε να ανταποκρίνεται στους ελπίζω καλούς τρόπους μου Αν μου ζητήσετε να πω ένα αρνητικό από τη συνεδρία, είναι ότι περάσαμε στο τσιμπούκωμα πριν προλάβω να απολαύσω το κορμί της με φιλιά, ρώγες, πιο χαμηλά, τα γνωστά. Στην επόμενη επίσκεψη πιθανώς να την πάρω διπλό χρόνο, για να έχω την άνεση να κάνω παιχνίδι. Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν καλά. Δεν έφυγα μεν από το μαγαζί παραμιλώντας από ηδονή, σε κάθε περίπτωση όμως έφυγα ευχαριστημένος. Ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που αποκαλώ τίμιες.

Εν των υστέρων διάβασα μια κριτική όπου συνάδελφος γράφει για ελεύθερο στοματικό. Δεν ξέρω αν με έκλεψε σε αυτό αλλά στο σαλόνι δεν ανακοινώθηκε κάτι. Την επόμενη φορά θα τη ρωτήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2023
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Milfomaniac και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (1)
14 Ιουλίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μου ανέτρεψε τα σχέδια να κάνω βόλτα στα κορίτσια την Παρασκευή 14/7. Να ‘μαι λοιπόν την αμέσως προηγούμενη μέρα, απομεσήμερο, στα μαγαζιά του Σταθμού Λαρίσης κι όπου κάτσει η μπίλια.
Στο Β7 ημιόροφο με υποδέχεται η Ντάρια, ενώ περίμενα να βρω άλλη κοπέλα. Σίγουρα όχι πιτσιρίκα, καστανή με ίσιο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό κορμί με Α στήθος και καλοστεκούμενα οπίσθια. Με τέτοια ζέστη δεν υπήρχε λόγος να φυλακίσει τα πόδια της σ’ αυτές τις κάλτσες που ξεκινούσαν από ψηλά στον μηρό κι έφταναν μέχρι πάνω από τον αστράγαλο αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος. Να γνωριστούμε; τη ρώτησα και μπήκα δωμάτιο.

Μπράβο στο κατάστημα που διαθέτει ντουζιέρες στα δωμάτια. Φυσικά τη χρησιμοποίησα, η Ντάρια ήρθε κι ενώ ακόμη σκουπιζόμουν απαλλάχθηκε από τα εσώρουχα και με περίμενε ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι (οι κάλτσες παρέμειναν αλλά τι να κάνουμε…).
Ήταν δεκτική στις περιποιήσεις μου αλλά εντελώς ανέκφραστη, σαν απλά να περίμενε να τελειώσω αυτό που κάνω. Φίλησα τις εφηβικές ρώγες, κατέβηκα πιο κάτω, κατέληξα στο μουνάκι της, όλα αυτά σύντομα έχοντας στο μυαλό μου τον περιορισμένο χρόνο του εικοσάρικου. Στάθηκα στα γόνατα για να πάρει εκείνη τα ηνία.
Πίπα με λάστιχο καλή και κάτι παραπάνω. Όχι μεν τέτοια που να νομίζεις ότι σε τσιμπουκώνει η αγαπημένη σου αλλά αποτελεσματική. Την επιδοκίμασα κι εγώ «μωρό μου το κάνεις υπέροχα!» και σύντομα φάνηκε ότι είναι από τις πίπες που μπορεί να σε τελειώσουν. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήθελε όντως να με τελειώσει με το στόμα της. Με τέτοια ζέστη ήταν πειρασμός να λουφάρω από το καθήκον της γάμευσης αλλά ζήτησα το μουνάκι της.
Με πήρε μέσα της ιεραποστολικά. Η συμμετοχή της ΕΝΤΕΛΩΣ τυπική. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή άρχισε να σιγοτραγουδάει με τη μουσική που ακουγόταν χαμηλά από τα ηχεία. Εργατικό παιδί εγώ, συνέχισα το μέσα-έξω μέχρι που την έχυσα με δυνατά μουγκρητά.
Χρειάστηκε να κοπανήσω λίγο παραπάνω για να έρθει το τέλος. Το αναγκαίο κακό που ονομάζεται λιπαντικό, βλέπετε. Με αυτό το γαμήδι το λιπαντικό είναι μετρημένες οι φορές που έχω απολαύσει τρυφερό gfe γαμήσι έτσι όπως μου αρέσει.
Βγήκα, άρχισε να ετοιμάζεται για έξοδο, αγκαλιά ενός δευτερολέπτου αφού εγώ της το ζήτησα κι αποχαιρετηθήκαμε.

Συνοψίζοντας, στα μείον της κοπέλας η εντελώς τυπική συμμετοχή – χωρίς βέβαια να δείχνει βαριεστημένη ή ξινισμένη – στα συν η εμφάνιση και η στοματική περιποίηση. Καλά ήταν, ιδίως όταν σκέφτομαι ότι ακριβώς πριν από δυο μέρες είχα πάει κουβά εβδομήντα ολόκληρα ευρώ με στουντιοκόριτσο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2023
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Στάση 69
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Autokinitas, giorgiodelafuentes2, Διανοούμενος και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
03 Ιουνίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Μεγάλο λάθος της κοπέλας που κάνει απλό πρόγραμμα. Δεν είναι πιτσιρίκα, ο σωματότυπός της δεν είναι για όλα τα γούστα, οπότε θέλει κάτι παραπάνω ώστε να σε παρακινήσει για δεύτερη επίσκεψη, αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν και νεότερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες που κάνουν περισσότερα πράγματα στο εικοσάρικο. Μεγαλύτερο ατού της το πολύ πλούσιο στήθος.

Την επέλεξα έπειτα από σύντομη περατζάδα στα μαγαζιά της γειτονιάς. Παρέβλεψα τις δυο δοκιμασμένες κοπέλες που δούλευαν κι είπα να κάνω νέα γνωριμία.
Με υποδέχτηκε μόνη της στο σαλόνι. Φορούσε μαύρο εφαρμοστό ημιδιάφανο δικτυωτό εσώρουχο που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της. Ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα, ας δοκιμάσω, είπα από μέσα μου και μπήκα.
Πολύ καλό δωμάτιο με ντουζιέρα την οποία χρησιμοποίησα αν και ήμουν φρεσκοπλυμένος. Εμφανίστηκε και μου αποκάλυψε τεράστια βυζιά, D σίγουρα. Γεματούλα αλλά με τονισμένα τα σημεία που πρέπει. Από τη συμπεριφορά της δεν έχω παράπονο, ευδιάθετη και φιλική ήταν, όμως θα την ήθελα πιο παιχνιδιάρα. Μετά από σύντομα χάδια ανεβήκαμε στο κρεβάτι κι άρχισε να με τσιμπουκώνει με λάστιχο ενώ το πουλάκι ήταν ήδη αρκετά ζωηρό. Με πήρε μέσα της ανάσκελα αρχικά, ξαπλωμένη κάθετα στο κρεβάτι. Το τζελ μου χάλαγε αρκετά την αίσθηση. Γυρίσαμε στα τέσσερα, συνέχισα χωρίς να ανεβάσω υπερβολικά την ένταση και την έχυσα με δυνατές φωνές.
Δυο λόγια στο τέλος, σύντομη αγκαλιά κι αποχαιρετηθήκαμε.

Σε καμιά περίπτωση δεν μετάνιωσα για τη γνωριμία ούτε έριξα τα χρήματα στον κουβά. Η κοπέλα σίγουρα έχει το κοινό της, τόσον καιρό δουλεύει, όμως θεωρώ ότι θα είναι προς όφελός της να προσφέρει λίγο καλύτερο πακέτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Επιρρεπής, Ημεδαπος , Pa Luki Luk και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
08 Μαρτίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Ως γνωστόν, όσοι από μας ανήκουμε στη φράξια των αγαπούληδων ξεκινάμε με γκολ από τα αποδυτήρια όταν πηγαίνουμε στα κορίτσια. Γι’ αυτό κι εγώ έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να εκπαιδεύσω το πουλάκι ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ακόμα και με τις απόμακρες/ διεκπεραιωτικές κοπέλες. Υπό αυτή την έννοια, η γνωριμία μου με την Αντέλα είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Έκανα βραδινό πέρασμα από τη γειτονιά. Στο πρώτο που μπήκα η κοπέλα ήταν προφανώς σε δωμάτιο, περίμενα λίγο και ούτε που εμφανίστηκε τσα για να ρωτήσω ποια ήταν. Στο δεύτερο με υποδέχτηκε κυρία συμπαθέστατη αλλά πολύ μεγάλη σε ηλικία. Τρίτη κρούση στο Λ73Β όπου περίμενα λίγο και η Αντέλα βγήκε από δωμάτιο.
Ξανθιά Ρωσίδα, 30+ την υπολόγισα. Νέα στο μαγαζί, τρεις μέρες δούλευε μου είπε μετά. Πρόσωπο ούτε κρύο ούτε ζέστη, σώμα το ίδιο, ούτε για να αλληθωρίσεις ούτε για να κάνεις μεταβολή. Μόνο εμφανές ψεγάδι η χαλαρή κοιλιά. Κατά τα λοιπά οκ, στήθος Β- φυσικό, καλά οπίσθια και πόδια. Φυσική, χωρίς φουσκωμένα χείλη, τατού ή piercing.
Πάμε στο ευαίσθητο κομμάτι της διάθεσης/ συμμετοχής, ξεκινώντας από τα αρνητικά. Είναι κοπέλα που κρατάει της αποστάσεις, χωρίς να είναι ξινή ή αγενής. Αντιδρούσε χλιαρά στις φιλοφρονήσεις μου. Πήγα να τη βάλω ανάσκελα για να εξερευνήσω το κορμί της αλλά τελικά βρέθηκε εκείνη από πάνω μου. Πήγα να φιλήσω τις ρώγες της αλλά το απέφυγε διακριτικά. Η τσα είχε ανακοινώσει ελεύθερο στοματικό, η Α. πήγε να ανοίξει φακελάκι για να μου κάνει με λάστιχο. Χρειάστηκε εγώ να της ζητήσω ελεύθερο, δέχτηκε πάντως χωρίς να φέρει αντίρρηση. Το πουλάκι βέβαια φρεσκοπλυμένο.
Τα θετικά: η στοματική περιποίηση με εξέπληξε ευχάριστα. Είχα πάρει το μήνυμα ότι η κοπέλα είναι μη μου άπτου, οπότε φοβόμουν αερόπιπα. Αλλά όχι, ήταν στο μέσο όρο και λίγο παραπάνω. Χωρίς εναλλαγές μεν αλλά χωρίς πολύ χέρι, μια χαρά μου τον έκανε πέτρα και πήρε θέση για ιεραποστολικό. Το δεύτερο ευχάριστο ήταν η αίσθηση μέσα της. Έβαλε μεν λιπαντικό αλλά λογική δόση όπως φάνηκε, ξεκίνησα με 4-5 αργούς τρυφερούς εμβολισμούς, επιτάχυνα σταδιακά και συνέχισα μέχρι που της έδωσα το σπέρμα μου.
Στο τέλος δεν είχαμε πολλές γλύκες. Αγκαλιά 5 δευτερολέπτων αφού μάζεψε ό,τι έπρεπε από το κρεβάτι, την κυνήγησα κυριολεκτικά για να της δώσω ένα τελευταίο φιλί στον ώμο ενώ πήγαινε να βγει από το δωμάτιο κι αντίο.

Συνοψίζοντας: δεν είναι πιτσιρίκα, δεν έχει την εμφάνιση που θα κάνει να σχηματίζονται ουρές στο πεζοδρόμιο της Λιοσίων, οπότε κατ’ εμέ θα πρέπει να δώσει λίγο περισσότερο βάρος στο κομμάτι της διάθεσης/ συμμετοχής για να τραβήξει πελατεία. Προσωπικά δεν έφυγα ούτε ενθουσιασμένος ούτε στραβωμένος. Έφυγα λέγοντας «οκ, άλλη μια 10λεπτη συνεύρεση».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 maradona7, spor48, giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
06 Μαρτίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συναχώθηκα γερά και πλακώθηκα στα αντιισταμινικά, που ως γνωστόν κάνουν το πουλάκι λίγο μελάτο. Ταυτόχρονα, είχα την Κ. ήδη στα υπόψη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν την είδα στο σαλόνι μετά από συνεδρία με άλλη κοπέλα και η τσα ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η συγκυρία λοιπόν ήταν ιδανική για να κάνω γνωριμία με το κορίτσι.

Το δωμάτιο αξιοπρεπέστατο με ντουζιέρα την οποία αξιοποίησα για να υποδεχτώ την Κ. φρεσκοπλυμένος. Μπήκε με το μαύρο ριχτό φόρεμα που αποκάλυπτε το πολύ πλούσιο ντεκολτέ της. Σηκώθηκα να την υποδεχτώ, ελάχιστα μείναμε όρθιοι, μου είπε να ξαπλώσω κι ανέβηκε κι εκείνη στο κρεβάτι αφαιρώντας το φόρεμα μέσα από το οποίο φορούσε μόνο σουτιέν. -Ουάου! αναφώνησα μόλις αποκαλύφθηκε γυμνή μπροστά μου. Έκανα ατομικό ρεκόρ: είναι με διαφορά η πιο εύσωμη κοπέλα με την οποία έχω βρεθεί στο κρεβάτι, εντός κι εκτός μαγαζιών. Βυζιά μάλλον Ε. Σωματότυπος όχι για όλα τα γούστα αλλά κοπέλα με αυτοπεποίθηση και πολύ επικοινωνιακή, πριν και μετά το παιχνίδι.
Δεν κάνει την καλύτερη πίπα, όπως ανακοινώνει, κάνει όμως πολύ καλή πίπα και σίγουρα το τελειωτικό που έχει στο μενού είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Στα μείον ότι δεν ασχολήθηκε με τις μπάλες, όμως περιποιήθηκε το καυλί φιλότιμα, χέρι δεν πρέπει να έβαλε σχεδόν καθόλου, το πήρε και λίγο βαθιά, καμιά σχέση με την αερόπιπα άλλων κοριτσιών. Πριν η κατάσταση γίνει επικίνδυνη με ρώτησε πώς ήθελα να συνεχίσουμε. Μου έχει λείψει το CIM - η τελευταία κοπέλα που την έχυσα στο στόμα ήταν μια πιτσιρίκα έσκορτ μέσα Οκτώβρη, πολύ χλιαρή συνεδρία αλλά τουλάχιστον CIM της προκοπής - οπότε ζήτησα από την Κ. να συνεχίσουμε με το στόμα.
Και δεν το μετάνιωσα.

Μπορεί το πιπίνι με κορμί μοντέλου να είναι η μόνιμη φαντασίωση του υποψήφιου γαμιά, ιερόδουλων ή μη, όμως το α και το ω είναι το πώς θα φύγεις από το δωμάτιο. Τι να το κάνω το 20χρονο κορίτσι-ψυγείο, με το ύφος σε στυλ ¨τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω μ' αυτόν εδώ;" Που λέγοντας πίπα εννοεί να βάλει το κεφαλάκι στο στόμα της με λάστιχο και χωρίς να το αγγίζει, ενώ το κάνει 4-5 φορές τάκα-τούκα με το χέρι και κοιτάει να δει αν σηκώθηκε;
Χίλιες φορές λοιπόν να δώσω το ταπεινό εικοσαρικάκι στην Κ. Δεν είναι τέλεια, είναι όμως μια τίμια επιλογή, εκτός βέβαια εάν κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον συγκεκριμένο σωματότυπο.
Να είσαι καλά κοριτσάρα μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2023
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
 • «Ισπανικό»
 • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Επιρρεπής και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
06 Ιανουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Sex Studio

Η Κιάρα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των μοντελάκηδων κι αν τη δει κανείς στο σαλόνι καταλαβαίνει εύκολα γιατί. Είναι κορμάρα, το φτιαγμένο στήθος δεν ενοχλεί και το λέω ενώ είμαι φίλος του φυσικού, γενικά είναι πιο όμορφη απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες.
Είμαστε όμως κι εμείς οι ...προβληματικοί που δεν αρκούμαστε σε ένα ωραίο κορμί αλλά φτιαχνόμαστε με τη διάθεση και τη συμπεριφορά της κοπέλας. Εδώ λοιπόν τα χαλάσαμε: η Κιάρα μου προέκυψε mischoice.
Την πήρα με πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό και δωράκι 69, όπως καλώς συνηθίζει το κατάστημα. Μετά τα πρώτα χάδια και γλυκόλογα, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο πλάι με ανοιχτά τα πόδια, πάω να φιλήσω το μουνάκι της. Τινάχτηκε. Δεύτερη προσπάθεια, πιο απαλά. Ξανατινάχτηκε. "Δεν μου αρέσει το γλειφομούνι", μου λέει απολογητικά.
Άιντε λέω, ας μην το πιέσουμε το κορίτσι, ας πάω με τα νερά της, παίρνω θέση για να με περιποιηθεί εκείνη. Ε λοιπόν, πήγε να ξεκινήσει πίπα με καπότα ενώ είχα πάρει ελεύθερο στοματικό!
Της το θύμησα κι η αντίδρασή της ήταν "να κάνουμε απλό πρόγραμμα και να πάρεις τα υπόλοιπα χρήματα πίσω"; Δηλ. συγγνώμη, αν η κοπέλα δεν θέλει να γλείφουν το μουνάκι της, αν σιχαίνεται να πάρει το καυλί στο στόμα της χωρίς λάστιχο, γιατί δεν μου έλεγε η τσα ότι κάνει μόνο απλό πρόγραμμα να κανονίσω κι εγώ την πορεία μου;
Το ξανασκέφτεται και με ρωτάει "είναι καθαρό;". Είχα κάνει ντους και στο δωμάτιο επιτόπου και πριν φύγω από το σπίτι. Το πουλάκι λογικά θα μύριζε σαμπουάν. Τέλος πάντων, δέησε να μου κάνει ελεύθερη πίπα αλλά με είχε ψιλοξενερώσει με την όλη στάση της.
Πάμε στο κυρίως πιάτο. Επειδή με τις τελευταίες κοπέλες είχα αγανακτήσει με το λιπαντικό - κυριολεκτικά κολυμπούσα - με το που τη βλέπω να παίρνει το μπουκαλάκι με το τζελ της ζητάω ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ "όχι πάρα πολύ κουκλίτσα μου, να σε αισθάνομαι". Απάντηση: "δεν γίνεται χωρίς αυτό, πάω με πολύ κόσμο, όχι μόνο με σένα". Λες και της είπα ότι την ήθελα για αποκλειστική γκόμενα!
Μάλιστα, λες και το έκανε επίτηδες, έβαλε και δεύτερη φορά λιπαντικό στην αλλαγή στάσης, για να σιγουρέψει ότι δεν θα αισθάνομαι τίποτα.
Όσο δε ήμουν μέσα της, η συμμετοχή της θα μπορούσε να προκαλέσει το γέλιο: yes baby, come on baby, επαναλάμβανε με τρόπο που νόμιζες ότι έπαιζε κασέτα. Καλύτερα να μην έλεγε τίποτα και να κοίταζε το ταβάνι.
Κορμάρα μεν, το απόλυτα ντεκαβλέ πλάσμα δε. 70€ στον κουβά Λύπη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Easy Rider, Hase, Milfomaniac και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
27 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Βλέπω νέα άφιξη – πρώτη μέρα – βλέπω ηλικία 21 και σπεύδω. Την πετυχαίνω σε δωμάτιο, κατεβαίνει όμως γρήγορα κι έρχεται στο σαλόνι χαμογελαστή. Σηκώνομαι και χαιρετιόμαστε. Φορούσε μαύρες γόβες χωρίς πολύ ψηλό τακούνι και μαύρο ημιδιάφανο baby doll (tip: όταν βλέπετε κοπέλα ντυμένη στο σαλόνι, κάτι θέλει να κρύψει). Αμέσως κατάλαβα ότι είναι πιο γεματούλα απ’ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες – αρκετά πιο γεματούλα - αλλά δεν πτοήθηκα και μπήκα δωμάτιο.

Ήρθε σύντομα, γδύθηκε κι αποκαλύφθηκε ένα όντως αφράτο μωρό: μπούτια, περιφέρεια, κοιλίτσα, στήθος C+, χωρίς πατσάδες πάντως , προφανώς λόγω ηλικίας.
Ήρθε κοντά μου, της έδωσα το χέρι και συστήθηκα, την αγκάλιασα λέγοντάς της ότι είναι όμορφη. Έχει γλυκό πρόσωπο, σιδεράκια στα δόντια που τη δείχνουν παιδούλα, μακριά ανοιχτά καστανά μαλλιά. Χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και ΠΟΛΥ ευγενική, ανταποκρινόταν με χαμόγελα και thank you σε ό,τι κι αν της έλεγα. Τη ρώτησα αν είναι πρώτη της μέρα, της είπα να είναι χαλαρή. Χαμόγελα.
Ανεβήκαμε στο κρεβάτι και ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα. Ξεκινάω χάδια στο σώμα της αλλά πολύ σύντομα τη βλέπω να κατεβαίνει προς τα κάτω. Πίπα πολύ κάτω του μετρίου: περισσότερο ένιωθα το χέρι της να ανεβοκατεβαίνει στον κορμό παρά το στόμα της στο κεφαλάκι. Της χάιδευα τα μαλλιά και την άφησα να συνεχίσει για λίγο, πριν της πω να κάνει διάλειμμα για να δώσω κι εγώ φιλιά.
Ξεκίνησα από το λαιμό και κατέβηκα προς τα κάτω. Πέρασα από στήθος και πόδια πριν καταλήξω στην ευαίσθητη περιοχή της, σε στάση τέτοια που ταυτόχρονα απασχολούσε το πουλάκι με το χέρι της. Ανταποκρινόταν με μάλλον έντονες φωνούλες που δεν με ερέθιζαν ιδιαίτερα.
Ανασηκώθηκα και πήγε να περάσει σκούφο. Την καθοδήγησα λίγο για να το ανοίξει και με τη δεύτερη το πέρασε σχετικά καλά. Πάμε για διείσδυση ανάσκελα. Το στήσιμό της δεν ήταν και πολύ καλό. Της ανασήκωσα το δεξί πόδι κι άρχισα να την εμβολίζω με ρυθμό. Και πάλι έντονοι αναστεναγμοί από τη Μαρία. Σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας δεν μου είχε βγάλει ιδιαίτερη καύλα, παρ’ ότι γλυκούλα, οπότε έκανα το καθήκον μου μάλλον διεκπεραιωτικά. Γκρινιάζω για τα διεκπεραιωτικά κορίτσια, και να που τώρα κάνω τα ίδια. Δεν είχα τέτοια αίσθηση μέσα της που να επιχειρήσω να το κάνω να διαρκέσει. Σήκωσα και τα δυο πόδια της, χωρίς να τα βάλω στους ώμους, ανέβασα λίγο ένταση, μεγάλωσα λίγο διαδρομή, εκείνη συνέχιζε τις φωνούλες και την έχυσα με τα παχουλά μπουτάκια της στον αέρα.
Είναι κοπέλα περισσότερο για αγκαλίτσες παρά για σεξ, οπότε για επιδόρπιο ξάπλωσα πάνω της ακουμπώντας το κεφάλι μου στο στήθος της. Τα γλυκόλογα και τα thank you κράτησαν μέχρι που αποχαιρετηθήκαμε.
Γλυκούλα μεν αλλά μάλλον αματούρι λοιπόν, στη γλώσσα των πελατών. Οριακά με άναψε. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι της βγαίνει λόγω απειρίας, όχι εσκεμμένα. Είναι όμως η πρώτη της δουλειά;

Ας κρατήσω τα καλά: πιτσιρίκα, το σάιτ τη γράφει 21 και κάπου εκεί είναι. Ευδιάθετη, γλυκιά, γελαστή, ευγενική. Δεκτική στην καθοδήγηση. Κι εν τέλει θέλησα να δοκιμάσω νέα άφιξη και μικρούλα και το έκανα. Δεν μπορεί όλες οι νέες γνωριμίες να μας βγαίνουν κορυφαίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Στάση 69
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Θέμης88, maradona7, xagnostos2006 και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
19 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Μετά το παλτό από την Καρολίνα στο ισόγειο, ανεβαίνω στον όροφο για να δοκιμάσω την τύχη μου με το επίσης λατινάκι Ρούμπυ.

Βλέπω στο σαλόνι κοπέλα με πολύ πλούσιες καμπύλες, δεν πτοήθηκα όμως καθώς σε καμιά περίπτωση δεν σνομπάρω τις χοντρούλες. Ήρθε στο δωμάτιο κι αμέσως φάνηκε ότι θα είχαμε επικοινωνία με νοήματα. Σε ό,τι κι αν προσπαθούσα να της πω, σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, η αντίδρασή της ήταν ένα αμήχανο, σχεδόν χαζό, χαμόγελο.
Στο παιχνίδι καμιά πρωτοβουλία. Άρχισα να τη χαϊδεύω στα όρθια, της έλυσα το σουτιέν, ξαπλώσαμε δίπλα δίπλα και πάλι περίμενε να δει τι θα κάνω. Δέχτηκε φιλιά στα χείλη αλλά εντελώς παθητικά και με κλειστό στόμα. Έπαιξα με τα βυζιά της, τη γύρισα μπρούμυτα, της αφαίρεσα το στρινγκ (παρέμεινε με τα πέδιλα στο κρεβάτι), χάιδεψα και φίλησα τον κώλο της, την ξαναγύρισα ανάσκελα με σκοπό να φτάσω στο μουνί. Βλέπω χαμηλά στο ηβικό τρίγωνο ένα έντονο κοκκίνισμα, μάλλον είχε καεί από αποτρίχωση. Δεν ήθελε 69, αν και το είχε ανακοινώσει η τσα και δεν επέμεινα. Άρχισα να χαϊδεύω το μουνί της, της έβαλα δάχτυλο και σε λίγο η εξερεύνηση του κόλπου της έγινε κανονικό finger fuck. Πήρε το χέρι μου, έβαλε το δάχτυλο στο στόμα και μου το σάλιωσε για να συνεχίσω. Έδειχνε ότι της αρέσει και με παρότρυνε να της κάνω κι άλλο.
Εκ των υστέρων υποψιάζομαι ότι ήθελε να ροκανίσει το χρόνο με τα προκαταρκτικά για να γλυτώσει διείσδυση. Μετά από παρατεταμένο finger fuck πάμε για πίπα όπου αμέσως παίρνει καπότα, ενώ η τσα είχε ανακοινώσει ελεύθερο στοματικό. Ό,τι να ‘ναι. Της το είπα, πάντα με νοηματική αλλά εκείνη επέμεινε. Τέλος πάντων, μου πέρασε σκούφο αλλά σχεδόν μέχρι τη μέση, ό,τι πρέπει δηλ. για να με σφίγγει και να με ρίξει. Το πάλεψα λίγο παραπάνω μόνος μου. Ξεκινάει πίπα, όχι κακή ομολογουμένως. Βύζαινε το κεφαλάκι, έγλειφε κορμό κοιτάζοντάς με στα μάτια ενώ της χάιδευα τον κώλο. Τα χάδια εξελίχτηκαν σε απαλές ξυλιές, στις οποίες ανταποκρίθηκε με κάτι σαν twerking.
Στήθηκε στα τέσσερα και με το που της τον έβαλα άκουσα δυο χτύπους στην πόρτα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Έκανε κινήσεις της λεκάνης, της τον έδωσα αλλά ξενέρωσα πολύ γρήγορα. Σίγουρα έφταιγε και το φιάσκο με την Καρολίνα. Έβγαλα σκούφο, πήγα από πάνω της ιππαστί, της έβαλα το χέρι στο καυλί και με τελείωσε στη βυζοχαράδρα της.

Την ώρα που φορούσε τα εσώρουχά της δεύτερο τακ-τακ στην πόρτα. Αποχαιρετηθήκαμε, ετοιμάστηκα και βγήκα στη Λιοσίων σκεπτόμενος «δυο στα δυο κουβάς…».

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Σεβασμιώτατος, Easy Rider, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
19 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Όσοι επισκεπτόμαστε τα κορίτσια, πρέπει να το αποδεχτούμε ότι κάποιες φορές θα ρίξουμε και μερικά χρήματα στον κουβά. Είναι μέρος του παιχνιδιού.

Μου έκανε κλικ λοιπόν η Καρολίνα κι αποφάσισα να κάνω γνωριμία. Λατινάκι. Εμφανίστηκε στο σαλόνι γυμνόστηθη. Αδύνατη κοπέλα, Α στήθος, στενό κωλαράκι, πολύ μελαχρινή – μάλλον μιγάδα, όσο μπόρεσα να καταλάβω από τον φωτισμό του χώρου - με μαύρα σγουρά μαλλιά, πρόσωπο έτσι κι έτσι με χοντρά γυαλιά. Μπήκε πριν από μένα με πελάτη που περίμενε ήδη. Με το που τελείωσα το μπανάκι μου – ο θεός να το κάνει, η ντουζιέρα ίσα που έτρεχε λίγο – και ακούμπησα στο κεφαλάρι του κρεβατιού, να ‘σου η κοπέλα στο δωμάτιο. Τον προηγούμενο δηλ. ή τον τελείωσε στο 5λεπτο ή τον ξενέρωσε και την έδιωξε.
Σηκώνομαι να την υποδεχτώ όπως συνηθίζω, συστήνομαι αλλά τα λόγια δεν είχαν και πολλή σημασία. Μιλάει μόνο ισπανικά οπότε επικοινωνία μηδέν. Με κοίταζε με απροσδιόριστη έκφραση. Αφαιρεί το εσώρουχό της και, πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι, τη βλέπω να σκίζει φακελάκι καπότας. Εκεί ίσως έκανα μαλακία που δεν την έκοψα για να παίξω λίγο με το κορμί της. Τέλος πάντων, την αφήνω να κάνει παιχνίδι, περνάει σκούφο κι αρχίζει μια πίπα απ’ αυτές που είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Στήνεται ανάσκελα, της τον βάζω κι αμέσως καταλαβαίνω ότι είναι από τις κοπέλες που κάνουν τα χαρακτηριστικά τεχνάσματα για να μην τον παίρνουν βαθιά. Τύλιξε π.χ. τα πόδια στους γοφούς μου για να ελέγχει τις κινήσεις μου. Πέφτω πάνω της, με το αριστερό χέρι της κάνω λαβή από τον κώλο και συνεχίζω να της τον δίνω, λίγο πιο βαθιά σ’ αυτή τη στάση. Ανασηκώνομαι και πάλι με σκοπό να βάλω τα πόδια της στους ώμους για να της τον δώσω βαθιά μέχρι τέλους. Με σταμάτησε: «πονάει», η μόνη λέξη που ήξερε στα ελληνικά.
Της λέω να γυρίσουμε doggy κι εκεί βρήκα την ευκαιρία να σκουπίσω με το χέρι μου λίγο τζελ από το καυλί. Είχε βάλει ποσότητα αρκετή για να γρασάρει σασμάν φορτηγού. Και στα τέσσερα έκανε κόλπο για να μην τον παίρνει βαθιά: μου έφευγε προς τα εμπρός. Εγώ της είχα κάνει λαβή από τους γοφούς και την τράβαγα προς το μέρος μου. Έτσι όπως είναι λεπτούλα, όλος ο γοφός χώραγε στο χέρι μου αλλά έβαζα κάμποση δύναμη για να την τραβάω. Δώσαμε μια μικρή μάχη. Όσο έβλεπα ότι τραβιόταν τόσο πιο δυνατά τη γαμούσα, χωρίς όμως να μπορώ να αποκτήσω καλή αίσθηση. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να ξενερώνω. Όλος αυτός ο κακός συνδυασμός, μηδέν προκαταρκτικά + αποφυγή διείσδυσης + λιπαντικό με το καντάρι, είναι ό,τι πρέπει για να ξενερώσει κανείς, εδώ που τα λέμε.
Τον έβγαλα, είδε το άδειο σκουφάκι και μου έκανε νόημα να με τελειώσει μέσα στο λάστιχο. Δεν κατάλαβα αν ήθελε με το χέρι ή το στόμα της γιατί τη σταμάτησα ευγενικά προσπαθώντας να της πω με νοήματα ότι δεν έφταιγε εκείνη.

Την αποχαιρέτησα, ντύθηκα κι ανέβηκα στον όροφο όπου έφαγα το επόμενο παλτό. Αλλά αυτό είναι θέμα της επόμενης κριτικής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Mounokolotripidogliftis, AceS, Σεβασμιώτατος και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
17 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Sex Studio

Η δοκιμή νέων αφίξεων έχει πάντα το ρίσκο να φάει κανείς παλτό, μπορεί όμως και να προκύψει πολύ καλή συνεδρία για την οποία να αισθανθεί κανείς 100% δικαιωμένος για την επιλογή του. Και με την Άντζελα συνέβη το δεύτερο.
Eίναι καστανή ρωσιδούλα 25χρονη, με όμορφο πρόσωπο χαρακτηριστικά ρώσικο. Α στήθος, υπέροχα οπίσθια τονισμένα και στητά. Επικοινωνιακή και παιχνιδιάρα μαζί. Λίγα λεπτά κράτησε η κουβέντα μας μόλις ήρθε στο δωμάτιο, κάθεται στις φτέρνες της και ξεκινάει πίπα στα όρθια σαφώς άνω του μέσου όρου, από τις ωραιότερες ελεύθερες που μου έχει κάνει κοπέλα το τελευταίο διάστημα.
Ξαπλώσαμε κι άρχισα να ασχολούμαι με τα πόδια της. Τα περιποιήθηκα με χάδια και φιλιά ενώ εκείνη ξεκίνησε να μου κάνει footjob. Ανέβηκα προς τα πάνω κι έφτασα στην ευαίσθητη περιοχή της γυρισμένος προς το μέρος της σχεδόν σε στάση 69. Την περιποιήθηκα ενώ ταυτόχρονα το χέρι της έπαιζε με το καυλί.
Στο κυρίως πιάτο, όλα τα λεφτά ήταν το στήσιμο στα τέσσερα και οι κινήσεις της. Το κορμί της κοπέλας είναι σίγουρα φτιαγμένο για γαμήσι στα τέσσερα. Τη βλέπω να περιμένει το καυλί με τουρλωμένο κώλο και σπάσιμο της μέσης, τα υπέροχα στητά στρογγυλά κωλομάγουλά της να με κοιτάζουν. Με πήρε μέσα της και, πριν αρχίσω να σπρώχνω, ξεκινάει εκείνη κινήσεις με τη λεκάνη. Είναι κοπέλα που ξέρει τι να κάνει στο κρεβάτι. Της άφησα την πρωτοβουλία, χωρίς να την αγγίζω καν με τα χέρια κι απλώς απολάμβανα τις δικές της κινήσεις. Κάποια στιγμή την έπιασα ξανά από τον κώλο κι άρχισα να εμβολίζω προσπαθώντας να συναντήσω τις κινήσεις της λεκάνης της. Συντονίσαμε το ρυθμό μας και σύντομα ήρθε το τέλος κι ήταν απερίγραπτα όμορφο.
Κουβεντούλα σύντομη αλλά ευχάριστη για επιδόρπιο κι αποχαιρετηθήκαμε με μια τελευταία αγκαλιά κι ένα φιλί στο μάγουλο. Ήταν μια από τις τυχερές μου μέρες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • Ελεύθερο στοματικό
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 Pegging Slave, Helluvatime, anestis_38 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
04 Οκτωβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Βραδυνή επίσκεψη στο κατάστημα κι επιλέγω τη Μαρία με πρόγραμμα 69. Είναι μια ψηλή λεπτή κοπέλα από τη Γεωργία – με τα ψηλοτάκουνα με περνούσε σε ύψος - με πολύ γλυκό χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως στο σαλόνι. Συμπαθητικό πρόσωπο με μόνο ψεγάδι κάποιες ρυτίδες στα μάτια, ενώ κατά τα λοιπά φαίνεται 25χρονη. Όλα πάνω της είναι φυσικά, ούτε φουσκωμένα χείλη και βυζιά, ούτε τατού και piercing.
Ευγενική και με καλή διάθεση στο δωμάτιο, με αυτό το γλυκό χαμόγελο που όταν ήθελε μπορούσε να γίνεται σκανταλιάρικο. Δεκτική στις περιποιήσεις μου, με λογικά όρια, μέχρι που ήρθε η στιγμή να πάρει τη σκυτάλη.
Το αρνητικό στοιχείο αυτής της πρώτης μας συνάντησης είναι ότι στα προκαταρκτικά με λαχτάρησε λίγο. Σε όλη τη διάρκειά τους με είχε κάπου στη μέση: ούτε με χάλαγε αλλά ούτε και με έκανε τούρμπο. Μου έκανε στοματικό με διάρκεια κι εναλλαγές, όμως με τέτοιον τρόπο ώστε εκεί που πήγαινε να με ανάψει με έκοβε. Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι η συνάντηση θα κατέληγε σε φιάσκο. Όμως με αποζημίωσε με το σεξ. Κάναμε doggy και μου έδωσε πολύ καλή αίσθηση, τέτοια που μπορούσα κι έλεγχα τον ερεθισμό μου κι είχα την ευκαιρία να παρατείνω την απόλαυση. Με αποζημίωσε και μετά, με πολύ ζεστή αγκαλιά και κουβεντούλα, απαραίτητο επιδόρπιο για να τελειώσει μια ωραία συνάντηση.

Παρά τις επιφυλάξεις μου για τα προκαταρκτικά, μετά από ακριβώς μια βδομάδα την ξανασυνάντησα. Με διαφορετικό πρόγραμμα αυτή τη φορά, ελεύθερο στοματικό. Ε λοιπόν, αυτή τις φορά διέλυσε όλες τις ενστάσεις μου. Πήρε το παιχνίδι πάνω της και με έφερε σε έκσταση. Καμιά σχέση με το προηγούμενο στοματικό με προφύλαξη, χρειάστηκε να τη διακόψω τουλάχιστον 1-2 φορές για να μην τελειώσω πρόωρα. Ιεραποστολικό σεξ αυτή τη φορά, σε χαλαρούς gfe ρυθμούς.
Αυτό που κάπως μου κακοφάνηκε στη δεύτερη συνάντηση, είναι ότι έδειξε κάπως αγχωμένη να βγει προτού η υπηρεσία χτυπήσει την πόρτα, λέγοντάς μου “they’ll get angry”. Άραγε τις κατσαδιάζουν αν αργούν στο δωμάτιο; Βέβαια, κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως απλά ήθελε να βγει για να είναι διαθέσιμη στο σαλόνι αν εμφανιζόταν πελάτης. Ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως και πάλι μιλήσαμε λίγο στο τέλος, της είπα μεταξύ άλλων ότι αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο γλυκιά και μου εξήγησε ότι με γνώριζε άρα ήταν πιο χαλαρή μαζί μου.

Τέλος μια ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ θεωρώ, όχι για την κοπέλα αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - και για την οποία επιεικώς βάζω 7 αστέρια στον χώρο:
συνάδελφος με πολύ συχνή παρουσία εδώ στο σάιτ, είδε μπροστά του να δέχονται πελάτες αλλοδαπούς από συγκεκριμένη χώρα της Κεντρικής Ασίας, που δεν φημίζονται για την υγιεινή και την καθαριότητά τους. Ενώ ακόμα και στο Μεταξουργείο υπάρχουν κοπέλες που δεν δέχονται τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς.
Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι ο συνάδελφος λέει ανακρίβειες – και δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι όλοι οι έλληνες πελάτες είναι καθαροί και τζέντλμεν. Το θεωρώ όμως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ πρωτίστως προς τις κοπέλες, να τις υποχρεώνει η επιχείρηση να παρέχουν υπηρεσίες σε αμφιβόλου υγιεινής/καθαριότητας αλλοδαπούς, ακόμα χειρότερα προερχόμενους από κοινωνίες όπου η γυναίκα θεσμικά θεωρείται κατώτερο ον. Είναι όμως ασέβεια και για όσους από μας πηγαίνουν στις κοπέλες καθαροί, περιποιημένοι, με ευγένεια και με σεβασμό. Και δεν είμαστε λίγοι.
Εάν κάποιο μαγαζί εκτιμά ότι έχουν πέσει οι δουλειές και δεν τους συμφέρει να αποκλείουν πελάτες, αυτή η αντίληψη θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Θα βγάλουν κάποια πενηντάρικα από 6-7 λεχρίτες, θα χάσουν όμως πολλαπλάσια έσοδα από τους καλούς πελάτες τους που θα σταματήσουν να πηγαίνουν εξαιτίας αυτής ακριβώς της παρακμής του καταστήματος.
Δεν ξέρω βέβαια αν μας διαβάζουν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, όμως πρέπει να χτυπήσει κάποιο καμπανάκι. Εάν τα στούντιο γίνουν Μεταξουργείο με ντουζιέρα, γιατί να μην προτιμήσουμε το Μεταξουργείο;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, claimain και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Επιστρέφοντας από διακοπές, βλέπω μια ευχάριστη έκπληξη στο πρόγραμμα του Dreamplace: την Έμιλυ, παλιά γνώριμη από άλλο στούντιο, με την οποία είχα περάσει ωραία τον περασμένο Οκτώβρη-Νοέμβρη, είχα καλές αναμνήσεις αλλά μετά την έχασα. Είπα λοιπόν να θυμηθώ τα παλιά.

Ξεκινώντας από την εμφάνισή της, να πω ότι δεν είναι η κοπέλα που θα σας καταπλήξει μόλις τη δείτε στο σαλόνι. Είναι μάλλον το κορίτσι της διπλανής πόρτας παρά η τοπ κορμάρα των στούντιο. Κάπως γεροδεμένη χωρίς να είναι νταρντάνα, στήθος Α, κάπως πιο ανοιχτή στην περιφέρεια, καλά οπίσθια και πόδια.
Τη συνάντησα δυο φορές αφότου επανήλθε. Και τις δυο φορές η συμπεριφορά κι η διάθεσή της στο δωμάτιο ήταν αυτή που θυμόμουν από παλιά κι ακόμα καλύτερη. Είναι χαμογελαστή και θερμή, δείχνει ότι θέλει να σε ευχαριστήσει. Ήμουν αβρός κι ευγενικός μαζί της, όπως πάντα με τις κοπέλες κι αισθάνομαι ότι το εκτίμησε και μου το ανταπέδωσε.
Το ευχάριστο είναι ότι πλέον κάνει και ελεύθερο στοματικό, που δεν το έκανε παλιότερα στο άλλο μαγαζί, οπότε δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να την τιμήσω.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρατηρήσω ένα αρνητικό του μαγαζιού: χρεώνει το μισάωρο (με ελεύθερο στοματικό + 69) 120€, ενώ στα περισσότερα στούντιο το βρίσκεις στα 100€. Και βέβαια με λίγα περισσότερα χρήματα παίρνεις εσκορτάκι για μια ώρα.

Ξαναγυρνώντας στην Έμιλυ, και οι δυο συναντήσεις μας κύλησαν σε ρυθμούς gfe. Από τις πρώτες αγκαλιές μέχρι τη στοματική περιποίηση και το σεξ, cowgirl την πρώτη φορά όπου ερεθίστηκα πάρα πολύ και της τα έδωσα γρήγορα, doggy τη δεύτερη.
Δεν τσιγκουνεύτηκε το αγαπημένο μου επιδόρπιο, την αγκαλιά και κουβεντούλα στο τέλος.
Μια χαμηλού προφίλ κοπέλα λοιπόν, που δεν συνιστάται για μοντελάκηδες, δεν θα σας προσφέρει μια πορνοσταρική εμπειρία αλλά θα περάσετε λίγη ώρα μαζί της με θετική διάθεση, ζεστό χαμόγελο και τίμιες υπηρεσίες – πάντα βέβαια στο πλαίσιο του προγράμματός της. Εγώ πάντως θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, olddog, Helluvatime και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0)
16 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Απογευματινή βόλτα στη γειτονιά μήπως πετύχω κάτι ενδιαφέρον, αφού μια κοπέλα για την οποία πήγαινα καρφωτός δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στη βάρδια. Λίγο μετά τις 5 ο οίκος ήταν ακόμα κλειστός. Φτάνω στο Φ56 και βλέπω τη Βίκυ, για την οποία ο συνάδελφος μου είχε πει ότι είναι όμορφη και με καλές υπηρεσίες. Ρισκάρω και μπαίνω δωμάτιο.

Είναι κοπέλα με ωραίο λεπτό σώμα, σφιχτά οπίσθια, στήθος Α+, ξανθιά με πρόσωπο που δείχνει ηλικία 30+. Όχι κακό όμως. Φυσική ομορφιά, χωρίς να είναι φορτωμένη με τατού και piercing.
Στο δωμάτιο τώρα, η διαδικασία κύλησε μάλλον διεκπεραιωτικά. Πήγα να ζεστάνω λίγο την ατμόσφαιρα με κομπλιμέντα στα οποία δεν έδειξε ιδιαίτερη ανταπόκριση (φαντάζομαι θα έχει βαρεθεί να τα ακούει). Ξεκίνησε να με φιλάει στο σώμα πηγαίνοντας προς τα κάτω. Τη διέκοψα: «εγώ δεν θα σε φιλήσω;». Μου απάντησε ότι δεν το κάνει αυτό, νομίζοντας ότι ήθελα φιλιά στο στόμα (γενικά η επικοινωνία δεν ήταν το δυνατό σημείο της συνάντησής μας). Τελικά με άφησε να γλείψω για λίγο τις ρώγες τις αφού εγώ της το ζήτησα. Ξαναπήρε τη σκυτάλη και ξεκίνησε ελεύθερη πίπα η οποία ομολογουμένως με έφτιαξε πολύ.
Περάσαμε σκούφο και της ζήτησα ιεραποστολικό. Στήθηκε ωραία σηκώνοντας τα πόδια της. Έπεσα πάνω της κι άρχισα το μέσα-έξω, φιλώντας την στον ώμο και ρίχνοντας μερικές ματιές στον καθρέφτη. Όταν σε λίγο έβαλα τα πόδια της στους ώμους τα κατέβασε γρήγορα, μάλλον την ενοχλούσε αυτή η στάση. Συνεχίσαμε μέχρι που της έδωσα το σπέρμα μου κι έμεινα για λίγο μέσα της μετά. Για λίγο όμως.
Δεν έδειξε διάθεση για αγαπούλες: με έβγαλε ευγενικά αλλά αποφασιστικά από μέσα της και σηκώθηκε για να ετοιμαστεί για αναχώρηση.

Έγινε λοιπόν αυτό για το οποίο πήγα να συναντήσω την κοπέλα, δεν με φόλιασε, δεν με έκλεψε, δεν είχε ξινισμένο ή βαριεστημένο ύφος, όμως η γεύση που μου άφησε τελικά ήταν αυτή της επαγγελματία που απλά μπαίνει στο δωμάτιο για να κάνει τη δουλειά της. Οι υπηρεσίες ήταν οκ αλλά ήταν ακριβώς υπηρεσίες.
Πάντως ούτε κλαίω τα χρήματα ούτε γκρινιάζω: η Φυλής θέλει τριβή κι εγώ είμαι ακόμα σε φάση εξάσκησης!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 olddog, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
11 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Τις τελευταίες μέρες μου είχαν κάνει κλικ κάτι νέες αφίξεις στο μαγαζί, ουκρανάκια πιτσιρίκες υποτίθεται – και βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου.
Μπαίνω στο σαλόνι και η τσα που παρουσιάζει τρεις κοπέλες, υπήρχε και τέταρτη που ήταν σε δωμάτιο. Πρώτη η Αλόνα, για την οποία θα μιλήσουμε στη συνέχεια. Δεύτερη η Τάνια, καστανή νταρντανοκοπέλα που δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Τελευταία η Αλίσα, φαινόταν η πιο μικρή από τις τρεις, με ξανθοκόκκινα μαλλιά και κορμί που σε καλούσε να την πάρεις δωμάτιο.
Επιλέγω την Αλίσα με πρόγραμμα 69, μπαίνω δωμάτιο και, ακριβώς πριν ξεφορτωθώ όλα τα ρούχα μου, χτυπάει η τσα και μου ανακοινώνει «σήμερα η κοπέλα δεν μπορεί να κάνει 69».

Αλόνα λοιπόν.
Από εμφάνιση, είναι ξανθιά κοπέλα με συμπαθητική φατσούλα, μάλλον πιο όμορφη απ’ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες στο σάιτ. Χείλη κατακόκκινα και λίγο φουσκωμένα, χωρίς αυτό να ενοχλεί. Μέτριο ανάστημα, λεπτό σώμα με στήθος C- αρκετά χαλαρό, καλά οπίσθια και κάμποσα τατού, με πιο χαρακτηριστικό το ankh, τον αιγυπτιακό σταυρό, ακριβώς πάνω από τη βυζοχαράδρα.
Από συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες, η κοπέλα με δικαίωσε που τη διάλεξα. Μπήκε στο δωμάτιο, ξεφορτώθηκε τα ψηλοτάκουνα και τα εσώρουχά της, συστηθήκαμε γονατισμένοι και οι δυο πάνω στο κρεβάτι κι αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα χάδια. Ήταν θερμή η συμπεριφορά της, με κέρδισε αμέσως. Σύντομα ξάπλωσε ανάσκελα για να την απολαύσω.
Η κοπέλα βάζει όρια: δεν δέχεται φιλιά στο στόμα, ούτε δάχτυλο μέσα. Τα αποφεύγει όμως με χαριτωμένο τρόπο, που δεν χαλάει τη διάθεση. Ξεκίνησα να τη φιλάω στο λαιμό, κατέβηκα προς στο στήθος το οποίο απόλαυσα ιδιαίτερα. Συνέχισα προς τα κάτω, έφτασα μέχρι τα πόδια της και ξαναγύρισα προς τον τελικό μου στόχο, τη μαγική τρυπούλα για την οποία εμείς τα αγόρια κάνουμε ό,τι κάνουμε σ’ αυτή τη ζωή.
Το γλείψιμο που της έκανα ήταν το highlight της συνάντησης. Το μουνάκι της είναι όμορφο και το περιποιήθηκα με πάθος, ενώ εκείνη έδειχνε να το απολαμβάνει. Συνέχισα κι εγώ αυξάνοντας ένταση. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια επαγγελματίας μπορεί να φτάσει σε οργασμό με το γλειφομούνι του πελάτη της, όμως ο υποτιθέμενος οργασμός της ήταν πολύ αληθοφανής. Σε σημείο που να αναρωτιέμαι "βρε μπας και...;".
Όπως έχω ξαναγράψει, καλύτερα ένας fake οργασμός παρά το απαθές κοίταγμα του ταβανιού σε στυλ «άντε, πότε θα χύσει αυτός να τελειώνουμε;».
Στο κάτω-κάτω, έχω διαβάσει ότι και οι γκόμενες και σύζυγοι προσποιούνται οργασμό.
Πήρε τη σκυτάλη και μου έκανε πίπα με προφύλαξη. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένα μάλλον βιαστικό ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού, απλά για να ετοιμάσει το πουλάκι για τα περαιτέρω. Ανέβηκε πάνω μου και κάναμε ωραίο cowgirl, με έντονα ανεβοκατεβάσματα από μεριάς της και παραλλαγές. Γυρίσαμε doggy και τη γάμησα σε μέτρια ένταση. Σύντομα ένοιωσα το τέλος να έρχεται. Κάναμε αρκετή φασαρία την ώρα που έχυνα, εκείνη με τις φωνές της κι εγώ με τα μουγκρητά μου. Κράτησα το καυλί μέσα της, όσο πιο βαθιά μπορούσα.
Το πρόγραμμα που πήρα δεν μας άφηνε χρόνο για σόσιαλ στο τέλος, πάντως την κράτησα 1-2 λεπτά κοντά μου. Αποχαιρετηθήκαμε με υπόσχεση να τα ξαναπούμε.
Να λοιπόν μια κοπέλα που, χωρίς να είναι διαφημισμένη, χωρίς να γίνεται λαϊκό προσκύνημα στη βάρδιά της, με δικαίωσε για την επιλογή μου, μου έδωσε έστω αυτές τις λίγες στιγμές ηδονής, έπαιξε τίμια και πραγματικά αξίζει δεύτερη επίσκεψη. Αν την προλάβω βέβαια γιατί θα μείνει για λίγες εβδομάδες ακόμα. Οι περισσότερες κοπέλες του Αριστ.5 είναι κομήτες: δουλεύουν για μερικές εβδομάδες και μετά εξαφανίζονται.

Κλείνοντας, θέλω να πω δυο λόγια σε σας που μου κάνετε την τιμή να διαβάζετε τις κριτικές μου.
Όταν γράφω, ΠΑΝΤΑ έχω στο μυαλό μου τον κανόνα του bou: «Περιμένουμε απ’ τα μέλη μας σεβασμό για τις κοπέλες και τη δουλειά τους». Και προσθέτω: σεβασμό επίσης στο σάιτ και στα υπόλοιπα μέλη.
Γι’ αυτό λοιπόν, προσπαθώ να γράφω μετρημένα και δίκαια:
- Να παρουσιάζω τα αρνητικά της κάθε κοπέλας, χωρίς μεν να ωραιοποιώ την κατάσταση αλλά και χωρίς εμπάθεια, χωρίς κακοπροαίρετους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
- Να παρουσιάζω τα θετικά έτσι όπως τα βίωσα χωρίς όμως – με ΔΗΘΕΝ αυθόρμητο ενθουσιασμό - να κάνω εξωφρενικές περιγραφές ότι ΔΗΘΕΝ η κοπέλα, ειδικά για πάρτη μου, έδωσε το 150% του καλύτερου εαυτού της, ότι μου έδωσε 1,5 φορά το πρόγραμμα που πλήρωσα.
Δεν θα υποτιμήσω τη νοημοσύνη σας γράφοντας ότι η κοπέλα μου έκανε ««Γλωσσόφιλα - Στάση 69 – Ισπανικό - Sex show» στο απλό πρόγραμμα των 50€ (!!!) και πόζες και συμμετείχε σαν να ήμουνα το αγόρι της και το ζούσε (!!!), όπως δυστυχώς διαβάζουμε σε άλλες παραπλανητικές κριτικές.
Δεν θα σας χρησιμοποιήσω για να ικανοποιήσω την επιδειξιομανία μου.
Εάν πάλι κάποια φορά ξεφύγω – διότι άνθρωποι είμαστε – θα χαρώ αν μου το υποδείξετε με τα σχόλιά σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Στάση 69
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 NeronZero, giorgiodelafuentes2, black crow και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
04 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μασατζίδικα

Πρώτη επίσκεψη στο κατάστημα και η Νάνσυ ήταν αυτή που ανέλαβε να μου πάρει την παρθενιά.
Επειδή τελευταία έχω την τάση να γράφω σεντόνια, θα προσπαθήσω να είμαι λίγο πιο περιεκτικός στην περιγραφή μου για την κοπέλα.

Εμφάνιση: το πρόσωπό της δεν είναι του γούστου μου, χωρίς όμως να με χαλάσει καθόλου στη διάρκεια της συνάντησης, καθώς είναι χαμογελαστή και με θετική διάθεση. Όσο για το σώμα, ύψος περίπου 1,65 και λεπτή, με στήθος C φτιαγμένο που επίσης δεν με χάλασε αν και είμαι φίλος του φυσικού. Από τη μέση και κάτω καλή, χωρίς περιττά κιλά.
Διάθεση/συμμετοχή: με χαιρέτησε χαμογελαστή στο σαλόνι και παρέμεινε με θετική διάθεση σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Με κέρδισε γρήγορα. Συνεννοηθήκαμε άνετα στα ελληνικά – είναι από Αλβανία αλλά πολλά χρόνια εδώ. Ήρθε στο δωμάτιο, έμεινε με τα εσώρουχα κι αρχίσαμε να ζεσταίνουμε την ατμόσφαιρα με αγκαλιές, χάδια και πειράγματα και να ξεφορτωνόμαστε τα ελάχιστα που φορούσαμε.
Σύντομα με τοποθέτησε στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε να με περιποιείται με το στόμα της. Στοματικό σαφώς άνω του μέσου όρου. Την περιποιήθηκα κι εγώ, το μουνάκι της είναι υπέροχο για φίλημα και γλείψιμο και το τίμησα δεόντως. Ταυτόχρονα κάπως ανέβασα το αριστερό πόδι στο κρεβάτι ώστε να φέρω το πουλάκι κοντά στο πρόσωπό της. Ήμουν τόσο απασχολημένος με το μουνάκι της που ούτε καν θυμάμαι αν με έγλειφε κι εκείνη ταυτόχρονα.
Με πήρε μέσα της ιεραποστολικά. Έκανα κα’να δυο παραλλαγές, σε λίγο όμως μου τα χάλασε γιατί ήταν αγχωμένη με το δικό μου λεπτό προφυλακτικό που βάλαμε κι έβγαλε το πουλάκι για να το επιθεωρήσει. Ήθελε να βάλει το δικό της. Δεν της χάλασα χατίρι, αλλάξαμε προφυλακτικό - πάντως και με το δικό της εξακολούθησα να έχω καλή αίσθηση - και καταλήξαμε cowgirl, όπου και της τα έδωσα.
Ξάπλωσε πάνω μου και την αγκάλιασα σφιχτά. Πιάσαμε την κουβέντα και ξεχάσαμε το καυλί μέσα, για μεγάλη μου χαρά.

Συμπερασματικά, ήταν μια ωραία συνάντηση με μια συμπαθητική κοπέλα. Όχι στην πρώτη νιότη της μεν αλλά με καλό κορμί και με ζεστή συμπεριφορά που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είναι από τις κοπέλες που θέλει κανείς να ξαναδεί.Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
 • Γλειφομούνι
 • Πίπα με προφυλακτικό
 • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
 • Σεξ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, baroc, professor x και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
03 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μασατζίδικα

Λοιπόν παιδιά, το λέω εξαρχής για να είμαι ξηγημένος: η κοπέλα δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που με ενδιαφέρουν, τόσο από ηλικιακής όσο και από εμφανισιακής άποψης. Είναι αρκετά μεγάλη για τα γούστα μου (αν μπορούσα θα επέλεγα επαγγελματίες 18-20 ετών, άλλη συζήτηση αυτή), μανούλα απ’ ότι μου είπε μετά και με εμφανή τα σημάδια του χρόνου, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Ξέρετε τώρα: λίγο τράβηγμα στο πρόσωπο, λίγο φτιαγμένα χείλη, λίγο χαλαρό μικρό στήθος, τα αναμενόμενα. Από τη μέση και κάτω συγκριτικά καλύτερη.
Τώρα θα με ρωτήσετε, γιατί πέρασα στο δωμάτιο μαζί της; Γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στον συγκεκριμένο χώρο, γιατί την ώρα που πήγα ήταν η μόνη ελεύθερη, γιατί αν περίμενα να ελευθερωθεί η επόμενη δεν μπορούσα να ξέρω τι θα μου προέκυπτε, γιατί δεν είχε νόημα να κλείσω ραντεβού αφού δεν γνώριζα τις κοπέλες. Άσκηση ετοιμότητας.

Συνεδρία με τη Μόνικα λοιπόν – και εκ του αποτελέσματος δεν το μετάνιωσα. Άρχισα να της λέω τα πούστικά μου του τύπου «πρώτη μου φορά μαζί σου κι είμαι λίγο σφιγμένος, μπορείς να με χαλαρώσεις;». Το έκανε. Με έβαλε ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο κι άρχισε να με χαϊδεύει και να τρίβεται πάνω μου, καταλήγοντας στην ευαίσθητη περιοχή μου (εγώ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τη δική της, εκτός από λίγα χάδια). Με άναψε μάλλον γρήγορα κι ήμουν ήδη καυλωμένος όταν με πήρε στο στόμα της. Βοήθησε βέβαια κι η 4ήμερη αποχή. Η πίπα της καμία σχέση με το μηχανικό ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού που κάνουν αρκετές δυστυχώς κοπέλες. Έπαιζε με το πουλάκι, έγλειφε κορμό κι αρχίδια εναλλάξ, ρουφούσε τα δεύτερα, έδινε φιλιά στο κεφαλάκι κοιτώντας με στα μάτια. Με έκανε πύραυλο χωρίς να πάρει καθόλου το καυλί μέσα στο στόμα της, μέχρι που φορέσαμε λάστιχο.
Με καβάλησε και το πήρε μέσα της. Στη διείσδυση ίσως με έκλεψε λίγο: κάναμε χαλαρό cowgirl, μετά από λίγο ετοιμαζόμουν να της ζητήσω να ακουμπήσει στο μασαζοκρέβατο για να την πάρω στα όρθια αλλά με πρόλαβε και το έβγαλε. «Δεν θα με πάρεις άλλο μέσα σου;». Μου απάντησε ότι πόνεσε. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μια παλιά καραβάνα ζορίστηκε με το καημένο το πουλάκι μου, απλά και μόνο επειδή είναι λίγο παχουλό. Αν ήταν καμιά πιτσιρίκα τρίτη μέρα στη δουλειά, θα μου φαινόταν πιο λογικό.
Εν πάσει περιπτώσει, ξανάπιασε δουλειά με το στόμα της. Και πάλι ήταν πολύ καλά, συνέχισε να παίζει όπως και πριν. Άναψα για τα καλά και κάποια στιγμή της ζήτησα να το πάρει μέσα στο στόμα της χωρίς χέρι. Το έκανε και σε δευτερόλεπτα ένοιωσα το τέλος να έρχεται.
Δεν κάναμε CIM: τελευταία στιγμή το έβγαλε από το στόμα της. Αλλά κυριολεκτικά τελευταία, με ακρίβεια δέκατου του δευτερολέπτου, τόσο που δεν μπορούσα να της κρατήσω κακία. Δεν ξέρω αν πέτυχε ή έτυχε, πάντως το χύσιμο ήταν υπέροχο.
Μας έμεινε λίγος χρόνος για αγκαλιά και κουβεντούλα, η οποία ήταν μάλλον ευχάριστη και η συνάντησή μας έλαβε τέλος.

Συνοψίζοντας: αν έβαζε κανείς μπροστά μου 5 κοπέλες μέσης εμφάνισης, μάλλον η Μόνικα δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή μου. Αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η συνεύρεση, βάζω θετικό πρόσημο. Στο κάτω-κάτω, καλύτερα πέρασα απ' ότι αν ήμουν με πιτσιρίκα αλλά παγοκολώνα.

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
 • Handjob (μαλακία)
 • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
 • Σεξ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 TOMCRUISE, giorgiodelafuentes2, ΧΧΧ-Man και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Αγαπητοί συναγωνισταί,
Disclaimer: είναι η πρώτη μου εμπειρία με κορίτσι της οδού Φυλής, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης για αυτό που μου έδωσε η κοπέλα που συνάντησα, αν δηλαδή είναι κάπου στο μέσο όρο ή καλύτερη η χειρότερη.

Πάω λοιπόν μεσημεράκι στον οίκο, μπαίνω και η τσα μου παρουσιάζει την Κορίνα. Από την Κοστάνζα της Ρουμανίας μου είπε στην πορεία. Ξανθούλα λεπτή κοπέλα, μάλλον μέτριου αναστήματος χωρίς τα πορνοτάκουνα, στήθος Β-, στενό κωλαράκι, χωρίς περιττά κιλά γενικά. Μου άρεσε εμφανισιακά, το ρισκάρω και μπαίνω δωμάτιο.
Ήταν πιο χαμογελαστή στο σαλόνι απ΄ ότι στο δωμάτιο (χμμ…), χωρίς όμως να έχει ξινισμένο ή βαριεστημένο ύφος. Απλά σοβαρή, ο τρόπος της δεν μου έδωσε πολύ θάρρος για χαδάκια και φιλάκια και γλυκόλογα. Ούτε έπαιξα ιδιαίτερα με το σώμα της. Μπήκε, αφαίρεσε το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε και με έβαλε στο κρεβάτι για να με περιποιηθεί. Μόλις το πουλάκι πήρε μπρος πήγε να ξεκινήσει πίπα με καπότα, ενώ η τσα είχε ανακοινώσει χωρίς. Της ζήτησα χωρίς και το έκανε, μετά από πέρασμα με μωρομάντηλο, οπτικό έλεγχο πέους και ανακοίνωση «δεν θα τελειώσεις στο στόμα μου». Την καθησύχασα. Πού να το ξέρει ότι είμαι τζέντλμαν ο πούστης, γι’ αυτό κι έχω φάει τόσες χυλόπιτες στη ζωή μου Χεχε!
Ακάποτη πίπα λοιπόν, ούτε κακή ούτε κορυφαία. Κάποια στιγμή μου λέει «χοντρό πουτσάκι, ούτε στο στόμα δεν χωράει». Ωχ σκέφτομαι, θα μου κάνει καμιά στραβή τώρα και θα φύγω άπρακτος. Αλλά όχι, δεν μου την έκανε.

Φοράμε λάστιχο και στήνεται στα τέσσερα, μάλλον με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγει τη βαθιά διείσδυση: σε βατραχοειδή στάση και με τα πόδια όχι εντελώς κλειστά αλλά με τρόπο ώστε τα δικά μου να είναι πιο ανοιχτά από τα δικά της. Το διαχειρίστηκα, είμαι άπειρος αλλά κάποια βασικά τα καταφέρνω Ματάκι
«Σιγά-σιγά» μου ζήτησε ενώ με έπαιρνε μέσα της. Σιγά ξεκίνησα κι επιτάχυνα στην πορεία. Μου έπιανε τα αρχίδια κι εγώ την κρατούσα από τον κώλο. Απολάμβανα τη θέα: την πλάτη της, τα καπούλια, την κωλοτρυπίδα, το καυλί να μπαινοβγαίνει μέσα της με ρυθμό. Λίγη ακόμα επιτάχυνση και της τα έδωσα.
Δεν μου έκανε τη χάρη να με αφήσει να κρατήσω το καυλί μέσα της. Το έβγαλε και με ευχαρίστησε πριν καλά-καλά σηκωθεί από τη στάση στα τέσσερα, σφυρίζοντας τη λήξη της συνάντησης.

Έκανα λοιπόν αυτό για το οποίο πήγα στον οίκο, δεν έκλαψα τα 20€ αλλά η τελική γεύση που μου άφησε η κοπέλα ήταν ότι είναι τυπική/διεκπεραιωτική: τσιμπούκωμα, πήδημα, ευχαριστώ, γεια σας. Η μέση πωλήτρια εμπορικού καταστήματος είναι λίγο πιο θερμή. Ίσως βέβαια να μην πρέπει να περιμένουμε και παπάδες από μαγαζί της κατηγορίας του εικοσάρικου. Εν τω μεταξύ είχε κι άλλο δωμάτιο πριν από μένα, ίσως και μετά, διότι κάποιος μπήκε ενώ την περίμενα. Θα υπέθετα ότι φταίει κι αυτό αλλά μόλις διάβασα άλλες κριτικές που ομοίως την περιγράφουν απόμακρη και διεκπεραιωτική.

Φεύγοντας ρωτάω την τσα και μου ανακοινώνει ότι η Χριστίνα, για την οποία είχα πάει καταρχήν έχοντας καλές συστάσεις, ήταν απέναντι στο Φ84. Γαμώτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2022
Βάρδια επίσκεψης
1η (πρωινή)
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Ελεύθερο στοματικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
5.039
Πόντοι:
2.836
review reaction 1 SEXTYRHOON, stadeos, olddog και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
49 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3