Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 632 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 1144266
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
-Μετά από τρία χρόνια, μου απάντησε με ύφος αυστηρής δασκάλας όταν της είπα ότι επιτέλους τη γνώρισα στα ενδότερα. Εν τω μεταξύ όντως τρία χρόνια είμαι τακτικός στο μαγαζί. Έχει τόσο καλή μνήμη, είμαι τόσο παλιόφατσα που δεν ξεχνιέμαι ή το είπε στην τύχη;

Η διάθεση της ημέρας έδειχνε Νιρβάνα και την επέλεξα από τις διαθέσιμες. Είναι από τις σταθερές του οίκου. Στιβαρή ρωσίδα, εντυπωσιακή στο σαλόνι, με ίσια σκούρα καστανά μαλλιά και ωραία γκριζογάλανα μάτια. Όταν βγαίνει η ποδιά αποκαλύπτονται κάποια παραπανίσια κιλά αλλά αρμονικά κατανεμημένα, δεν ενοχλούν καθόλου εκτός αν κάποιος θέλει αποκλειστικά σκίννυ. Στήθος C+ βαρύ, ωραία πόδια.
Στο παιχνίδι; Γυναίκα με αυτοπεποίθηση, όχι γατούλα. Αν και δεν πηγαίνω εκεί για μασάζ, αφέθηκα στις περιποιήσεις της στην αρχή. Είναι σαφώς άνω του μέσου όρου και μάλιστα μου δήλωσε αυτοδίδακτη. Το μασάζ έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν τα χέρια της βρέθηκαν στην ευαίσθητη περιοχή μου κι άρχισε να εξερευνά ό,τι υπήρχε εκεί.
Σηκώθηκα, αγκαλιαστήκαμε στα όρθια κι ανταλλάξαμε φιλιά στο λαιμό και χάδια στο σώμα. Ήμαστε πλέον με την περιβολή των πρωτόπλαστων και οι δυο. Πριν προλάβω να γίνω υπερβολικά άτακτος, κάθισε στις φτέρνες της μπροστά μου.
Γινόταν όλο και καλύτερο. Στα δωμάτια αυτού του οίκου έχω απολαύσει τόσες και τόσες φορές ωραία στοματική περιποίηση, και από τα δικά μας κορίτσια και από λατίνες, που έχω χάσει το μέτρημα. Της Στέλλας ήταν από τις κορυφαίες. Συνέχισε μέχρι που εγώ τη σταμάτησα εσπευσμένα για να μην έχουμε ατύχημα.
-Έλα! αναστέναξα δείχνοντας το κρεβάτι του μασάζ μόλις μπήκε το λάτεξ. Ξάπλωσε κατά πλάτος κι εφόρμησα. Η στοματική περιποίηση ήταν τέτοια που το κυρίως πιάτο ήταν υπόθεση δευτερολέπτων. Αλλά να σας πω κάτι; Προτιμότερο αυτό από το σπρώχνεις με τη γλώσσα έξω και να βρίσκεις αέρα.
Μας απέμεινε λίγος χρόνος και χαλαρώσαμε στον καναπέ, με κουβεντούλα και χάδια.

Εις το επανιδείν κούκλα μου. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βγαίνεις από τον οίκο νιώθοντας ότι έκανες άλλη μια καλή επιλογή. Να είναι καλά τα κορίτσια που μας δίνουν χαρά, να είμαστε καλά κι εμείς – και με το κατάρτι όρθιο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2026
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Johnstef
Ανώτατος
91
Πόντοι:
12.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 tarifas pirea, SEXTYPHOON, anavATIous και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2026
Λένε οτι ειναι λίγο ψυχρή σαν χαρακτήρας ! Ισχύει?
01 Μαΐου, 2026
λοιπόν συνονόματε Τζώνυ,
στο σαλόνι την είχα ήδη δει κάμποσες φορές και όντως δεν ήταν από τις πιο χαμογελαστές και πρόσχαρες. Και μάλλον γι αυτό δεν την επέλεξα νωρίτερα, γιατί δίνω μεγάλη σημασία στον αέρα που έχει η κοπέλα όταν χαιρετιόμαστε.
Κατ' ιδίαν τώρα, και πάλι δεν ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή - σίγουρα είναι πιο σοβαρή σε σχέση με άλλες του οίκου - αλλά δεν μου έβγαλε αυτό που λέμε ψυχρό ή απόμακρο ή τουπέ. Μάλλον είναι ο χαρακτήρας της έτσι.
Την καλόπιασα και με κα'να δυο κομπλιμέντα που τα εννοούσα έτσι κι αλλιώς - αλλά γενικά δεν τσιγκουνεύομαι τα κομπλιμέντα στα κορίτσια.
Το σίγουρο είναι ότι φτιάχτηκα εγκεφαλικά (είμαι πατενταρισμένος εγκεφαλικός τύπος) και μας βγήκε καλά το παιχνίδι. Αλλά βέβαια εδώ μπαίνει στη μέση το υποκειμενικό στοιχείο, τι εισπράττει δηλ. ο καθένας από τη συμπεριφορά της κοπέλας.
review reaction 1 professor x
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2