Βαθμολογίες αξιολογητών

19 κριτικές με 7-9 αστέρια
57 κριτικές
9-10 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.4(57)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.6(57)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.7(57)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.4(57)
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.7(57)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ώρα 14:40 ανεβαίνω στο Μ. Αλεξάνδρου 28 στοχευμένα για παρτούζα με Χριστίνα και Ελένη.
Μπαίνω μέσα, ανεβαίνω τις σκάλες, ανοίγω την πόρτα και η τσατσά ήδη μιλούσε με άλλον. Του έλεγε έχω 2 κοπέλες, η μια είναι στο δωμάτιο, καλά λέει, θα δούμε και φεύγει... Κοιτάζει εμένα και έρχεται η Χριστίνα μου πετάει έξω τα βυζιά και άρχισε να με χουφτωνει, έλα μέσα θα περάσεις καλά. Την ψιλοαγνοω και ρωτάω την τσατσά, "duo κάνουν"; Ε φυσικά απλά είναι μέσα η Ελένη στο δωμάτιο. Δεν πειράζει, απαντάω, πάρε ένα 20€ και ελάτε μαζί με την ησυχία σας. Το τσιμπάει η Χριστίνα χαρούμενη και φεύγει για ένα δωμάτιο. Καθώς με έβαζε στο δωμάτιο, με κοίταζε η τσατσά και μου λέει " χαλάρωσε σεξ, θα κάνεις δεν θα τις παντρευτείς". Απόρρησα και εγώ με την σειρά μου. "Ε το ξέρω της απάντησα".
Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο αριστερά από την εξώπορτα και ο νεροχύτης μύριζε, σκέφτηκα fabuloso χρειάζεται ή υδραυλικό. Μια κόκκινη λάμπα στο ταβάνι, σκηνικό καλτ.
Εμφάνιση Χριστίνας: 1,63, 47 χρονών, μεγάλα βυζιά λίγο πεσμένα, ξανθιά, όμορφο πρόσωπο γειτόνισσας next door, που θες να σκίζεις με μπλέ μάτια, ρωσική φάτσα και κωλαρα, λίγο αφρατη.
Εμφάνιση Ελένης: 44-45 χρονών, μελαχρινή πιο ψηλή, πιο ωραίο και νεανικό σώμα, μικρότερο βυζί αλλά πιο στητο, όμορφος κώλος, πόδια, φάτσα λίγο αδιάφορη, με μακριά μαύρα μαλλιά με φράντζα.
Περιμένω κοντά στα 10 λεπτά, όρθιος και γυμνός.
Μπαίνουν τα κορίτσια μετά από δωμάτια και με βρίσκουν όρθιο και ημικαβλωμενο.
"Ααα εσύ είσαι μια χαρά μου απαντάει η Χριστίνα".
"Εγώ κορίτσια, έτοιμος είμαι ήδη, απαντάω".
Χαχαχαχχαχαχα και οι 2, σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς με είχαν πάρει για ντροπαλό μάλλον.
Έρχονται κατά πάνω μου, τις αρπάζω στην αγκαλιά μου, χουφτωνω βυζιά κώλους, με φιλάει η Χριστίνα στον λαιμό και η Ελένη, μου τον παίζει.
"Ποοο μια κόμπρα", αναφωνεί η Ελένη.
Αλήθεια; ρωτάει η Χριστίνα;
Περνάει προφυλακτικό και αρχίζει να με τσιμπουκωνει, καθιστή στο κρεβάτι και η Ελένη να μου δίνει φιλιά στον λαιμό, εγώ να την έχω κολλήσει πάνω μου, εγλυψα και το αριστερό βυζί της.
"Έλα να ξαπλώσεις μου λένε"...
Ξαπλώνω στην μέση και τα κορίτσια αριστερά δεξιά, η Ελένη να με τσιμπουκωνει και η Χριστίνα να λέει όντως είναι χοντρός και μεγάλος ο πουτσος σου ".
Κοπελιές τους απαντάω, "πάω στοίχημα σε όλους τα ίδια λέτε".
Κοιτιουνται και σκάνε στα γέλια.
Κάθε μέρα, βλέπουμε τόσους και τόσους πούτσους απαντάει η Ελένη, για να σου λέμε... Και μου δείχνει με το μικρό δακτυλακι της. Η Ελένη εκεί στην πίπα, μετά την παύση να μιλήσει. Μια δόση μου τον εγλυψαν μαζί για χαβαλε κάπως. Επίσης όσο με εγλυφε η Ελένη, μου εγλυφε τις ρώγες η Χριστίνα.
Ξαφνικά λέει η Χριστίνα θα ανέβω εγώ και σκίζει προφυλακτικό.
Ωραία η Χριστίνα απαντάει, "εγώ γλύφω, εσύ καβαλήσεις πουτσα".
Κοιταζομαστε και γελάμε εγώ και η Χριστίνα. Βγάλσιμο παλιάς, πέρασμα καινούργιας με το στόμα η Χριστίνα και...
Πάνω κάτω λοιπόν η Χριστίνα σε στάση βατράχου και να χαμουρευμαι με Ελένη και να μου έχει φέρει τα βυζιά της στο στόμα.
"Ναι μπέμπη μου, εσύ ρούφα και άλλο, φώναζε".
Η Χριστίνα επίσης τα δικα μου δεν θα τα δοκιμάσεις;
Εγλυφα, επιανα κτλπ.
Κατεβαίνει ύστερα από 2 λεπτά και λέω Ελένη η σειρά σου, τώρα. Βγάζει το προφυλακτικό και περνάει το δικό της, έλα στα 4 μου λέει...
Τις έχω στα 4 στον καθρέφτη και τις δύο, η Χριστίνα στα γόνατα και να μου δίνει βυζί να ρουφάω, η Ελένη με το καλύτερο σώμα, να με κοιτάζει στον καθρέφτη καβλιαρικα, το ίδιο και η Χριστίνα.
Επίσης η Χριστίνα στα γόνατα μου χάιδευε τα άρχιδια και περνούσε απαλά δάκτυλο από κωλοτρυπίδα, μπας και χύσω.
Αλλά αντιστεκόμουν σθεναρά...
Ξαφνικά σκίζει η Χριστίνα το δεύτερο προφυλακτικό της και γελάει κοιτάζοντας με, με φθόνο και ζαβολιά...
"Θες και εσύ πάλι πουτσα της απαντάω;
Ναι, απάντησε χαριτωμένα!
Βγαίνω από την Ελένη, βγάζει το προφυλακτικό και μου βάζει το άλλο με πίπα, μέσα στο στόμα της, με τσιμπουκωνει λίγο και κάθεται στα 4.
Τις έχω τώρα και τις 2 στα 4 να με κοιτάζουν από τον καθρέφτη και να αναστεναζουν και βγάζουν τις γλώσσες τους.
Γαμουσα την Χριστίνα και είχα πιάσει με το ένα χέρι το πλαϊνό καπούλι και με το άλλο χέρι να χαϊδεύω τον καλλιγραμμο κώλο της Ελένης.
"Τι κωλαρα είναι αυτή", να λέω στην Χριστίνα.
Γιατί η δικιά μου δεν σαρεσει; να μου απαντάει η Ελένη.
Η αλήθεια της Ελένης ήταν πιο κομψή κωλαρα που θα ζήλευαν 20αρες αλλά της Χριστίνας είναι για ξέσπασμα (πλαφ, πλαφ, οι πιστονιες...).
Γυρνάει λοιπόν εν τέλη η Ελένη και δίνει το φινάλε, να παίζει το μουνάκι της, να έχει σηκώσει το ένα πόδι και να μας κοιταζει, αναστεναζοντας και φωνάζοντας. Οι γαλάζιες ματαρες της Χριστίνας στο καθρέφτη, με πρόστυχο βλέμμα και δεν άντεξα και κατέθεσα μέσα στην μουναρα της Χριστίνας, μεγάλη ποσότητα άσπρης κρέμας...βγαίνω με προσοχή, γυρνάει κοιτάζει η Χριστίνα.
Μην ανησυχείς της λέω, όλα καλά.
"Μα είδες μου λέει, πόσο μικρή είναι η καποτα;".
Είχε βεντουζωσει απάνω στο καβλι μου και είχε γίνει ένα σαν σελοφαν.
Γεια σου μπέμπη, καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια και σε εσάς κορίτσια και spaciba.
Χαχαχα, παρακαλώ να μου απαντάνε στα ρώσικα.
Τα κορίτσια είναι καλά, έχουν και θεατρινισμο εννοείται, είναι για fast pace κάπως παρτούζα ώστε να βγεί σωστά και το δεκάλεπτο, οπότε αγαπουληδες, χαμηλοπτησακιδες μακριά, θα μείνετε πίσω στον αγώνα.
Για τους έμπειρους είναι ένα καλός αγώνας με επαγγελματισμό και άμιλλα, στην τιμή των 20€!
Ελπίζω να βοήθησα,ciao!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ελένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG20240511150150
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
3.363
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, Milfomaniac, Bonecrusher και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξαναπιάστηκα από το σαλονάρισμα αυτή την φορά από την Χριστίνα. Νταρντανογεματούλα μιλφάρα, μέτριου ύψους, ξανθιά με πραγματικά μεγάλους βύζους 3,5+.
Στα έξτρα που με τράβηξαν πάλι, ωραίο προσωπάκι χαμογελαστό με πολύ πονηρό χαμόγελο, όσο έλεγε το πρόγραμμα εγώ απλά ρώτησα αν κάνει ισπανικό, η απάντηση ήταν βεβαίως.

Πέρασα , ήρθε ρώτησε αν θέλω με ή χωρίς. Της είπα πίπα με, ισπανικό χωρίς. Άρχισε να παιχνιδίζει της βυζάρες της πάνω από τον μικρό για να μου τον σηκώσει. Σαν να έδινε μικρά αεροβυζοσκάμπιλα στον μικρό μου. Δεν κράτησε όμως πολύ, μου πέρασε σκούφο (από ότι είπε με γεύση σοκολάτα, δεν μύρισα δεν πρόσεξα) και ξεκίνησε πίπα Αρκετά καλή πίπα σε αρκετά καλή στάση που μου έριχνε συχνά ματιές με αυτό το πρόστυχο-πονηρό βλεματάκι, ενώ προσπαθούσε να κάνει και ηχητικά όχι τόσο ταιριαστά. Την έφερα πιο κοντά μου και τον έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες της. Αυτή προσπαθούσε λίγο να τις κουνήσει πάνω κάτω αλλά μάλλον δεν έχει ακριβώς αρκετή εμπειρία. Οπότε άρχισα εγώ να της , τις κρατάω ενώ ταυτόχρονα της έκανα ένα κανονικό titfuck. Αυτή ακολουθούσε το ρυθμό μου, ενώ αρκετές φορές σκύβοντας προσπαθούσε να μου τον ακουμπά με γλώσσα χείλια κτλ. Χρειάστηκα ένα μικρό διάλειμμα, ανέλαβε πάλι πίπα για αρκετή ώρα. και μετά πήρε πρωτοβουλία, μου έβγαλε το σκούφο και παίζοντας τον με το χέρι ενώ ταυτόχρονα τον σκαμπίλιζε στο ένα της βυζί προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω στα βυζιά της. Λόγο του ότι με το χέρι άρχισα να χάνω στύση, της είπα ότι πρέπει να σηκωθώ. Οπότε την έβαλα καθιστή στο κρεβάτι ενώ εγώ όρθιος πάλι, της έκανα titfuck το οποίο πλέον έμοιαζε να το γουστάρει και αυτή. Ξαφνικά ακούγεται από έξω μια φωνή από την υπηρεσία, "τι έγινε παντρευτήκατε;"
Είχαμε ξεπεράσει κατά πάρα πολύ τον χρόνο της συνεδρίας αλλά η υπηρεσία δεν ενόχλησε μέχρι που μπήκε νέος πελάτης στο σαλόνι.
ανταλλάξαμε ευχαριστίες τυπικά φιλάκια, είπε με στενάχωρο βλέμμα "no cream" και αργότερα "you maniac"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.545
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, n.smirni76, cocos30 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ειναι δευτερη φορα που παιρνω αυτο το καυλιαρικο γκομενακι και ειδα οτι πιο πολυ κανεις χαβαλε και γελας στο δωματιο παρα ασχολεισαι με το σεξ.Η Ντονα ειναι γνωστη στους μπουρδελιαρηδες για τον εξωστρεφη χαρακτηρα της και γι αυτο την προτιμαω οταν θελω να ανεβει η διαθεση μου!!
Στο σαλονι οταν εφτασα παρουσιαστηκε αλλη μια κορασιδα αδιαφορη την οποια αγνοησα και περασα με το γνωστο στανταρακι.Στο δωματιο ηρθε μες την καυλα με τις γνωστες ατακες της και ζεστανε την ατμοσφαιρα.Εγω τις τελευταιες μερες εχω κανει πολλες καταθεσεις και σε συνδιασμο με την βολτα που εκανα,ενιωθα ηδη μια κουραση,οποτε ξαπλωσα και την αφησα να κανει παιχνιδι.Ενω πρωτα περιποιηθηκα τις βυζαρες της μετα αρχισε αυτην την θεικη πιπα που κανει βαζοντας και βγαζοντας τον και παιζοντας πολυ με την γλωσσα.Η συνεχεια ηταν με αυτην απο πανω να γαμιεται και να με καυλωνει αγρια.Ηθελα ομως να την παρω και απο τον κωλο μιας και την προηγουμενη φορα δεν τον γευτηκα.Στηθηκε λοιπον βαζοντας κρεμα και αφου δυσκολευτηκα λιγο τον εβαλα και αρχισα το σφυροκοπημα,αλλα ηδη σε συνδιασμο και με την ζεστη στο δωματιο ειχα αρχισει να ιδρωνω και να μην μπορω να χυσω...
Ολα αυτα μεσα σε γελια που δεν με αφηναν να συγκεντρωθω να χυσω.Ξαναγυρισαμε με αυτην απο πανω να κανει φιλοτιμες προσπαθειες,αλλα τελικα το τελος ηρθε με μια ωραια μαλακια που μου βαρεσε στο τελος κι εγω με κομμενα ποδια και ιδρωμενος να μην εχω δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι!!!
Μου ειπε οτι την προηγουμενη φορα ημουνα πιο ξεκουραστος και τελειωσα γρηγορα.Θα ανασυνταξω τις δυναμεις μου λιγες μερες και θα επανελθω δρυμιτερος στον αγωνα χαχαχα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2018
Όνομα κοπέλας
Ντόνα
Υπηρεσίες
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 professorx, Kinkey, κλεοβουλος και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απογευματινη βολτα στο Μεταξι για να αδειασω κατεπειγοντως,μιας και ειχα μεγαλες καυλες.Ανεβηκα στην δεξια πορτα.Εδω βρηκα την Κατερινα,μια νταρντανα μιλφ μελαμψη,μαλλον τσιγγανα πρεπει να ειναι.Εχει βυζαρες και μεγαλη κωλαρα που μου εκανε εντυπωση και θελησα να την σκισω,αλλα δεν την δινει δυστυχως,οποτε αρκεστηκα σε πισωκολλητο με τα σχετικα κωλοσκαμπιλα!!!!!Καποια πρωινα την ειχα δει στο ακριβως απεναντι μαγαζι και την ειχα στα υποψιν....
Μπηκε στο δωματιο ενω εγω ημουνα ακομα στον νιπτηρα και δεν ειχα γδυθει εντελως.Κατεβασε την κυλοτα σκυβωντας και στρωθηκε μπροστα μου αυτη η κωλαρα!!!Πηγα απο πισω και αρχισα να την χαιδευω,χουφτωνοντας κατοπιν τα βυζια της και αρχισα να την γλειφω στον λαιμο.Αυτη εβγαζε αναστεναγμους,φαινοταν πολυ καυλιαρα μιλφ!!!!!
Μετα μου λεει ξαπλωσε να σου κανω ισπανικο....ηρθε πανω μου και αρχισε να σερνει τα βυζια της στο πουτσο μου αργα,αισθησιακα τοσο που κοντεψα να χυσω,στην συνεχεια τσιμπουκι οχι τιποτα σπουδαιο,απλα εγλειφε τον κορμο.Ημουνα πλεον ετοιμος και της ειπα να παμε πισωκολλητο.Εκατσα ορθιος κατω απο το κρεβατι κι αυτη ηρθε στην ακρη και αρχισα να την σφυροκοπω,αυτη εβγαζε κραυγες τυπου ''σκισε με καυλιαρη αντρα''.Δεν αντεξα και τα πεταξα ολα σκυβοντας και φιλωντας την στην πλατη,οπου μυρισα το πολυ ωραιο αρωμα της.Μιλαμε για μιλφαρα με ολη την σημασια της λεξης.Θα υπαρξει κι αλλη συναντηση σιγουρα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2018
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
84
Likes:
947
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 targetass, abelo7979, brujeria69 και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σοφία Ρωσίδα νταρντανα 45 με 50 κοντό κοκκινωπό μαλλί με βυζάρες κωλαρα που σε προκαλεί και γενικά ζουμερη μιλφαρα που δεν κρατιέσαι και θες να την ξεσκισεις.Μετα από ένα δωμάτιο που είχε ήρθε σε μένα και την άρχισα στα χουφτωματα τα φιλιά και τα γλυψηματα.Αργοτερα έκατσε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε το ίδιο.Μετα με πρωτοβουλία δική της στήθηκε στα 4 και έπεσα όλος πάνω της αλλά δεν ήθελα να την τελειώσω εκεί κρατιομουν για να γευομαι τα καλή της κωλαρας της.Μετα της είπα να μου κάνει ακαποτο τσιμπούκι που το έκανε μαεστρικά και την κερασα σπέρμα εκεί τελείωσαν όλα με χαιρέτησε και έφυγε και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα με χαιρετήσει πολλές φορές ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2018
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
365
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Πρυτανης, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, professorx και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωινή επίσκεψη, σήμερα 13/1/2018, στη Σοφία, ύστερα από τις οδηγίες του Πρύτανη. Καταδρομική λίγο πριν τις 11, στοχευμένα στην μιλφάρα Σοφία. Ανέβηκα τα σκαλιά και πήγα αριστερά. Μπήκα, ρώτησα την τσατσά ποια είναι, επιβεβαίωσε ότι ήταν η Σοφία (σε δωμάτιο), πλήρωσα και μπήκα στο πρώτο δεξιά δωμάτιο και ετοιμάστηκα. Το δωμάτιο καθαρό μεν, αλλά ούτε ένα χαλάκι μπροστά στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να είμαι ολόγυμνος και να φοράω τα παπούτσια μου. Φοβερή εικόνα! ΓλώσσαΓλώσσα Μετά από 5-6 λεπτά, μπαίνει η Σοφία, ολόγυμνη, φορώντας μαύρες γόβες. Εμφάνιση: Πάνω από 45 (max 50), με ευχάριστο γελαστό πρόσωπο, κοκκινωπά μαλλιά ίσια μέχρι τους ώμους, και νταρντανοειδές κορμί. Βυζάρες μεγάλες και πεσμένες, κωλάρα, μπουτάρες και κοιλούμπα! Μερακλήδικα πράματα. Ήρθε κοντά, με χάιδευε στο σώμα, έπαιζε την πούτσα μου στα όρθια και δέχτηκε και τα φιλιά μου στο λαιμό και λίγα γλωσσόφιλα συγκρατημένα. Με προέτρεψε να ξαπλώσουμε, με ρώτησε πώς να κάνει την πίπα και της είπα χωρίς. Με είδε καθαρό και με ευχαρίστησε γι' αυτό. Πίπα πολύ καλή: Έγλυψε και αρχίδια, βαθιά και υγρή. Με είχε κάνει κάγκελο. Μου φόρεσε προφυλακτικό, συνέχισε πάλι με πίπα και της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα. Άνοι τις ποδάρες της και της τον έχωσα στο καθαρό και ξυρισμένο μουνί της. Ωράια αίσθηση. Δυστυχώς, για μένα, δεν κρατήθηκα πολύ και ενώ η Σοφάρα βογκούσε αισθησιακά μετά από λίγο έχυσα! Την ευχαρίστησα, με αγκάλιασε και με φίλησε πεταχτά κι έφυγε. Ωραίο γαμήσι, αν και κράτησε λίγο, όπως είπα. Ένα μικρό αρνητικό, που παρατήρησα ότι δεν είχε βαμμένα τα νύχια στα πόδια της. Η τσατσά ούτε που ενόχλησε (πώς άλλωστε;). Ντύθηκα και την έκανα. Πάρκινγκ εύκολο, παρόλο που πήγα με αυτοκίνητο. Η Σοφία, θα ξανατιμήθεί, είναι βέβαιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.729
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, Μπακμαν, iuakoya και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (5) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι καβλες για κατι Μεταξουργειοτικο βαρεσαν κοκκινο.
Πηρα το αμαξι,το αφησα κοντα στον Μπλε Παπαγαλο να φαινεται μην εχουμε αλλα και ξεκινησα την βολτα μου.
Αφου περασα απο 4-5 σπιτια αποφασισα να τιμησω την Βικυ.Ανεβηκα επανω και βρηκα την κοπελα να χαβαλεδιαζει με
3 νεαρους στο σαλονι που μαλλον ηταν στην αρχη της τσαρκας τους και ηταν φευγατοι.
Μου εκανε καλη εντυπωση οτι δεν βριζει/ξυνιζει αν καταλαβει οτι δεν θες να περασεις.

Η τσατσα μου ειπε το προγραμμα,απλο με καποτα 10 ευρω και ελευθερο στοματικο με τελειωμα στο στηθος 15.
Περασα με απλο προγραμμα.

Η Βικυ ειναι μεταξυ 28-30 ετων μαλλον απο αλβανια(δεν ειμαι σιγουρος).Σοκολατενιο δερμα,μαυρο μακρυ μαλλι
και στα σωστα για το σωμα της κιλα.Μεσαιο στηθος και πιρσινγκ πανω απο τα χειλη.Εχει ενα καβλιαρικο-παιχνιδιαρικο
υφος που σε τραβαει.Δεν προσεξα καμια ασχημη μυρωδια η βρωμια.

Καθαρο δωματιο και σεντονια (στο ματι Money Mouth ) αλλα με κρεββατι που τριζει πολυ.
Μετα απο 5 λεπτα μπηκε στο δωματιο χαμογελαστη,εβγαλε τα εσωρουχα και ξαπλωσε διπλα μου.
Στα υπερ το γεγονος πως αρχισε να παιζει το πουλι μου και να το τριβει στα βυζια της.
Μολις εγινε πετρα,εβαλε την καποτα και ξεκινησε μια καλη πιπα με εμφαση στο κεφαλι.
Δεν ειχε προβλημα στα χουφτωματα μου στην κωλαρα της.Ιεραποστολικο με κραυγουλες-βαθιες καυλωτικες ανασες και
μετα απο λιγο καταθεση στα 4 με καλο στησιμο εκ μερους της.

Καθησα στο δωματιο 10-12 λεπτα αφου μπηκε η κοπελα και η τσατσα δεν ενοχλησε παροτι ειχε 4 ατομα στο σαλονι.

Εμεινα ικανοποιημενος για 10 ευρω.Δεν ειναι μουναρα αλλα καυλιαρα και σε συνδιασμο με την καλη συμμετοχη και διαθεση
αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα της.
Γραφω κριτικες σε δυο μονο περιπτωσεις.Αν περασω καλα για να επιβραβευσω την κοπελα η αν περασω ασχημα για να σωσω καποιον υποψηφιο πελατη.Για το 99% των επισκεψεων μου που ειναι αδιαφορες,καπου στην μεση δεν γραφω κατι.

Σχέση απόδοσης/τιμής* θα εβαζα 9 αλλα δεν με αφηνει.Το ιδιο και στο Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας.

*ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ? ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΟ. ΧΑΧΑΧΑ! Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
kurt russel
Μέλος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
167
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, mallias20, Ironhead και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εχοντας φορτώσει απίστευτα τον τελευταίο μήνα , παρ' ολο που τίμησα το γνωστο Μαράκι απο Ιασ.36 την Νάταλυ απο Μ.Α 15 και την Κατερίνα στο Ιασ. 2 οροφο (εξαιρετικές πατούσες , καβλώνει) και την γνωστή Πάολα , είπα να κουμπώσω 1/2 γεννόσημο και να επισκευθώ την Σοφία για 3η φορά σε 2 μήνες.
Πολλοί την γνωρίζετε καθως και τις υπηρεσίες της . Για όσους δεν , αναφέρω : Ψηλή κοντα στα 50αρχή
μαστάρια 3 κρεμαστά , κωλάρα και πατουσάρες . Ολη για γλύψιμο , για τους μερακλήδες πάντα .
Παραβιάζοντας τον κανόνα (τίτλος κριτικής) που δεν πηδάω Παρασκευή εως Σάββατο απογευμα , καθώς και αποχη μιας ημέρας απο ζωικά παράγωγα (για μεταφυσικούς λόγους) πήγα στο Σοφάκι .
Βγήκε η τσατσά (στο αριστερό) .... - Η Σοφία ειν........
Εβγαλα το παράβολο και χωθηκα εν ριπή οφθαλμου στο αριστερό δωμάτιο .
Σε 6-7 εσκασε το Σοφάκι .
- Τι κάν......... χράαααπ φιλί πεταχτό (οχι γλώσσα που λέω , απλά χείλη)
- Σε ψάχνω κοριτσάρα ΜΟΥ (πόντος !)
- Ε , τώρα τέλος ντιακοπές , πίσω ντουλειά , εσυ καλά ?
- Εγω ? Τωρα οχι , σε λίγο όμως ΘΑ ΕΙΜΑΙ !
Κάνω λαβή ξαπλώνει , περνάω λίγο στήθος χέρια λαιμό κι αρχίζει να μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω .
Ε , ρε μνήμη λεω !
Ξεκίνησα να "δουλεύω" με ακρίβεια εκπαιδευμένου πράκτορα της Μ.Ι 16 .......
Το είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ..... όσο κάβλωνε τόσο σεληνιαζόμουν . Κούναγε λεκάνη ετριβε τις ρώγες της χάιδευε το στήθος της , με άγγιζε στο κεφάλι χωρίς πίεση .
Εβγαζε υγρα κι εγω τα έπαιρνα .....
ΤΕΛΕΙΟΝ .
Μετα απο περίπου 12'-15' ήλθε το τέλος . Γλυκό , χωρίς φωνές μές την κάβλα .
Οτι κατεβασε ΤΟ ΗΠΙΑ με τελετουργική μανία .
Σκέφτηκα να πληρωσω και δεύτερο γύρο , διότι δεν πρόλαβα να γλείψω κωλάρα και πατούσες .
Στην κατάσταση που ήμουν όμως ήθελα να εκραγώ . Σηκώθηκα της τον έδωσα για λίγο στο στόμα
και μετά ενεθηλάκωσα το πέος στον κόλπο της Σοφίας . Βοηθούντος και του γεννόσημου , η καβλα
μου ήταν ΣΙΔΕΡΟΚΑΒΛΑ ........ ήθελα να φθάσω απο κάτω πρός τα πάνω μέχρι τον ισοφάγο της .
Ήλθε το τέλος σε μία σταση και μόνον , την ιεραποστολική . Παρατεταμένος οργασμός με σπασμούς κατόπιν εντολών του Κ.Ν.Σ (κεντρικό νευρικό σύστημα) στην στοργική αγκαλιά της Σοφίας .
"Φωτίστηκαν" και τα 6 τσάκρας .

Φιληθήκαμε χαιρετιθήκαμε αποχώρησα , κατα 10 πνευματικά κιλά ελαφρύτερος .
Εν κατακλείδι . Οσοι γουστάρετε εξαιρερικές υπηρεσίες απο ωριμο κορίτσι στο 10 € σπεύσατε .
Είναι οντως VFM .
Τελειώνοντας να πώ πως φίλος προσωπικός που δεν γράφει εδω , αλλά διαβάζει έκανε το αμίμητο .
Πηγε στο Σοφάκι 4 φορές σερί !!! Back to back που λένε και οι Αγγλοι.
Νομίζω μία έχυσε . Τις άλλες 3 έγλυφε .

ps: Η τσατσά μήτε που ακούστηκε/ ενόχλησε στα 18 περίπου λεπτα που έκατσα μέσα .
pps :δεν ρώτησα άν δίνει κώλο , αλλά who caaaaares !

Χαιρετισμούς σε όλους τους συνοδοιπόρους-συναγωνιστές .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σοφία
Πρυτανης
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3.483
Πόντοι:
1.651
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 panos nikas, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, exemytha και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μιρελα δεν εχει καμμια σχεση με την μιρελα που εργαζεται στο κολοκυνθους που είναι σα πρεζονι.
Αυτή η Μιρελα είναι μια 23χρονη κορασιδα (δεν ξερω από που) με καστανομαυρα μαλλια (ο φωτισμος δε με βοηθησε να διακρινω)
η οποια είναι μια γυναικα με τα μπούτια της τα ωραια
τα στητα βυζια της,τις ομορφες γαμπες της, το ωραιο κωλι της ,το ομορφο και σεξι προσωπο της .
Εκτος του απλου προγράμματος με +5 την γαμας και από κωλο τον οποιο δεν δοκιμασα αλλα εχει καλοσχηματησμενο κωλι
και σιγουρα σαν θεαμα τουλάχιστον θα είναι ωραιο.Ειναι λιγο μυστηρια τυπισα γιατι μου ειπε ότι είναι χρονια στην
Ελλαδα και κανει αυτή τη δουλεια αλλα απεφευγε να μου πει που δουλευε πριν το μεταξι.Τα ελληνικα της πολύ καλα.
Στο δωματιο η Μιρελα κανει μια καλη πιπα χωρις περασμα από μπαλες,δεν κανει προκαταρκτικα και δεν δεχεται 69.
Επισης αρνειται εστω και τα πεταχτα φιλακια.
Το αντιβαρο σε αυτά είναι ότι είναι δεκτικη στο δυνατο γαμησι που της εκανα στα 4 με τα ποδια στους ωμους αλλα και σε κανονικη
σταση, πραγματικα εβαζα ολη μου τη δυναμη για να την γαμησω και να μπαινω ολος μεσα της, αυτή δεν εκλεβε μονο βογγουσε και
ελεγε δυνατα πω πω πω καυλα είναι !! Η αισθηση της μουνοτρυπας καλη-σφιχτη ειδικα στα 4, κρεμα δεν αντιληφθηκα να εχει βαλει.
Το δερμα της καλο στην αφη και απαλο.

Το τσαρδι παλιο αλλα καθαρο.Εξαντλησα το δεκαλεπτο και δε ενοχληθηκα νωριτερα από την υπηρεσια.
Απλη καταθση η Μιρελα που με τον κωλο στο μενου θα γινει και πιο ενδιαφερουσα, οταν θα θελω να κανω αγριο γαμησι σε κορασιδα θα την
ξαναπροτιμησω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2016
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Υπηρεσίες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
500
Likes:
63.781
Πόντοι:
40.362
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η τσατσά ανακοίνωσε 2 κοπέλες.
Περιμένω να βγει η ναταρντανο-Κάρμεν και σκάει μύτη ένα ωραίο μελαχρινό πιπινάκι Γλώσσα γύρω στο 1,75 με όμορφο πρόσωπο, κομψό σωματάκι, μικρά βυζάκια και ωραίο κωλαράκι.
(Στο πρόσωπο μου θύμισε την Cate Blanchett στην ταινία : "ο καλός Γερμανός" αλλά σε πολύ νεώτερη εκδοχή)
Επιλέγω την μικρή λέγοντας στην Κάρμεν δεν σε πειράζει ?! έτσι ?!
Φυσικά όχι απαντά. Εγω την έχω μαζί μου για να την γνωρίσει ο κόσμος.
Πλήρωσε εμένα λέει. Της δίνω το δεκάρικο και με ευχαρίστησε σαν καλή τσατσά. (εξ ου και ο τίτλος της κριτικής)Χαμόγελο
Ενώ είμαι στο νιπτήρα μπαινει η Νάντια και αμέσως καταλαβαίνεις την απειρία της.
Περιμένει να την καθοδηγήσεις.
Φιλοφρονήσεις, συνενόηση με τα λίγα ελληνικά της, χάδια, φιλάκια στο σώμα και ρούφηγμα στις ρώγες της.
Στο άνοιγμα του προφυλακτικού χρειάστηκε βοήθεια.
Ατσούμπαλο βάλσιμο που με πόνεσε, αλλά αποζημιώθηκα με πολύ καλή πίπα.
Καύλωνα πιο πολύ βλέποντας το πιπινάκι να με πιπώνει αργά και αισθησιακά και να προσπαθεί να χωρέσει όσο πιο πολύ κρέας μπορεί στο στόμα της. Ταυτόχρονα δαχτύλιαζα το γυμνό μουνάκι της και την έφερα στο πλάι για να παίζω καλύτερα με την τρυπούλα της.
Τήν βάζω ιεραποστολικά και αντίθετα με το στόμα της, τον "ρούφηξε" όλο μέσα της χωρίς δυσκολία.
Μόνο όταν καποια στιγμή της σήκωσα το ένα πόδι και την κάρφωνα με παράξενη γωνία δυσκολεύτηκε χωρίς να πεί τίποτα όμως.
Με είχε καυλώσει τόσο που αποφάσισα να αφήσω τις άλλες στάσεις Κατσικογάμης για επόμενη φορά και να τα δώσω όλα έτσι, μέχρι να χύσω. Ξεκίνησα δυνατές γαμιές όπου η μικρή έγλειφε τα χείλη της και τελείωσα δυνατά και παρατεταμένα. Έρωτας
Όταν κατάφερα να σηκωθώ χαμόγελα και βλέποντας την να πηγαίνει στο νιπτήρα για χαρτί της έδωσα απο τα μωρομαντηλά μου. Σκούπισε το μουνάκι της και αρχισε να φοράει τα χρωματιστά εσωρουχά της όταν την φώναξε η τσατσά.
Φόρεσε τα πορνοπάπουτσά της και με άφησε με τη θέα του κώλου της που θα δω καλύτερα σε επόμενη επίσκεψη. Ματάκι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Νάντια
ermis68
Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
83
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HONDACRV, TOMMY DEVITO, STAVROS6969
Σχόλια (0) |
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2