Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 55 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξαναπιάστηκα από το σαλονάρισμα αυτή την φορά από την Χριστίνα. Νταρντανογεματούλα μιλφάρα, μέτριου ύψους, ξανθιά με πραγματικά μεγάλους βύζους 3,5+.
Στα έξτρα που με τράβηξαν πάλι, ωραίο προσωπάκι χαμογελαστό με πολύ πονηρό χαμόγελο, όσο έλεγε το πρόγραμμα εγώ απλά ρώτησα αν κάνει ισπανικό, η απάντηση ήταν βεβαίως.

Πέρασα , ήρθε ρώτησε αν θέλω με ή χωρίς. Της είπα πίπα με, ισπανικό χωρίς. Άρχισε να παιχνιδίζει της βυζάρες της πάνω από τον μικρό για να μου τον σηκώσει. Σαν να έδινε μικρά αεροβυζοσκάμπιλα στον μικρό μου. Δεν κράτησε όμως πολύ, μου πέρασε σκούφο (από ότι είπε με γεύση σοκολάτα, δεν μύρισα δεν πρόσεξα) και ξεκίνησε πίπα Αρκετά καλή πίπα σε αρκετά καλή στάση που μου έριχνε συχνά ματιές με αυτό το πρόστυχο-πονηρό βλεματάκι, ενώ προσπαθούσε να κάνει και ηχητικά όχι τόσο ταιριαστά. Την έφερα πιο κοντά μου και τον έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες της. Αυτή προσπαθούσε λίγο να τις κουνήσει πάνω κάτω αλλά μάλλον δεν έχει ακριβώς αρκετή εμπειρία. Οπότε άρχισα εγώ να της , τις κρατάω ενώ ταυτόχρονα της έκανα ένα κανονικό titfuck. Αυτή ακολουθούσε το ρυθμό μου, ενώ αρκετές φορές σκύβοντας προσπαθούσε να μου τον ακουμπά με γλώσσα χείλια κτλ. Χρειάστηκα ένα μικρό διάλειμμα, ανέλαβε πάλι πίπα για αρκετή ώρα. και μετά πήρε πρωτοβουλία, μου έβγαλε το σκούφο και παίζοντας τον με το χέρι ενώ ταυτόχρονα τον σκαμπίλιζε στο ένα της βυζί προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω στα βυζιά της. Λόγο του ότι με το χέρι άρχισα να χάνω στύση, της είπα ότι πρέπει να σηκωθώ. Οπότε την έβαλα καθιστή στο κρεβάτι ενώ εγώ όρθιος πάλι, της έκανα titfuck το οποίο πλέον έμοιαζε να το γουστάρει και αυτή. Ξαφνικά ακούγεται από έξω μια φωνή από την υπηρεσία, "τι έγινε παντρευτήκατε;"
Είχαμε ξεπεράσει κατά πάρα πολύ τον χρόνο της συνεδρίας αλλά η υπηρεσία δεν ενόχλησε μέχρι που μπήκε νέος πελάτης στο σαλόνι.
ανταλλάξαμε ευχαριστίες τυπικά φιλάκια, είπε με στενάχωρο βλέμμα "no cream" και αργότερα "you maniac"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.545
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, n.smirni76, cocos30 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού