Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 199 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αποφασισα να τιμησω και εγω σημερα την Σονια που επεστρεψε πριν απο λιγο καιρο στην ενεργο δραση.Κατεβηκα τα σκαλοπατια και χτυπησα το κουδουνι.Μου ανοιξαν και περασα στο σαλονι.Καθισα στον καναπε και σαλοναρισε η Σονια.Θα την περιγραψω αν και οι περισσοτεροι την ξερετε.Προκειται για μια μιλφαρα Ρωσιδα με μετριο σε ομορφια προσωπο , σγουρο μαυρο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μεγαλα ωραια βυζια που ομως ειναι πεσμενα , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα κυριως στην περιφερεια.Πληρωσα και περασα στο δωματιο.Ειχε αλλα δυο δωματια πριν απο εμενα.Να πω την αληθεια το περιμενα λογω Κυριακης.Εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλωσα.Δεν ειχα ξαναγαμησει στον συγκεκριμενο οικο και δεν ηξερα οτι δεν εχει κλιματιστικο! Ευτυχως δεν ειχα ερθει τις προηγουμενες ημερες που εκανε ψοφοκρυο!!!Ναι!

Μετα απο αρκετη αναμονη ηρθε η Σονια.Με χαιρετησε και ηταν χαμογελαστη.Μου ειπε απο μονη της οτι θα αγορασει καλοριφερ για τα δωματια.Ξαπλωσε πανω μου και αρχισε να τριβεται πανω στον πουτσο μου με τις βυζαρες της.Εγω χουφτωνα το σωμα της και επαιζα με τις ρωγες της.Το προσωπο και το κεφαλι της δεν το ακουμπουσα καθολου γιατι ξερω οτι την ξενερωνει!Κουλ Αυτη με φιλουσε αργα και αισθησιακα στον λαιμο και στα βυζακια μου.Εγλυφε το σωμα μου και με ελεγε ''Καυλιαρη!''Γλώσσα Μετα κατεβηκε πιο κατω και αρχισε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια χωρις να σκουπισει την πουτσα μου με μωρομαντηλο.Βασικα δεν την ειδα να εχει μωρομαντηλα μαζι της.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη και λιγο παραξανη γιατι δινει αρκετη βαση στο κεφαλι της πουτσας.Δεν χρησιμοποιουσε το χερι της και τον επαιρνε σχετικα βαθια στο στομα της.Τον ειχε στο στομα της και χτυπουσε την γλωσσα της πανω στο κεφαλι της πουτσας! Ειναι αρκετα καυλωτικο και με εφερνε στα προθυρα της εκσπερματισης! Μου εγλυψε επισης και μου ρουφηξε τα αρχιδια μου.Το εκανε ομως καπως αργα και δεν εβγαζε παθος.Μου αρεσει οταν μου ρουφανε παθιασμενα τα μπαλακια μου.Τα περιποιηθηκε παντως καλα τα μπαλακια.Μετα απο μερικα λεπτα την σταματησα εγω για να μην χυσω στην πιπα.Ηθελα να την τεσταρω και στο σεξ.

Μου περασε το προφυλακτικο και την ξαπλωσα ανασκελα.Εχει μεγαλο και ξεχειλωμενο μουνι.Μπηκα μεσα της και αρχισα να την γαμαω σε αργους ρυθμους.Σε αυτην την σταση πεσανε και μερικα γλωσσοφιλα που ομως δεν ηταν βαθια.Ηταν δεκτικη σε γλωσσοφιλα , οχι ομως σε βαθια.Εγω την εγλυφα στον λαιμο.Πηγα να της γλυψω τα βυζια αλλα επειδη δεν με πολυβολευε η σταση , το εκανα λιγο αγαρμπα.Αυτη μου ειπε ευγενικα να ειμαι πιο προσεκτικος με τα βυζια.Δεν την γλιτωσα την παρατηρηση παρολο που ημουν προσεκτικος! Παντως το ειπε με ευγενικο τροπο.Την γαμουσα και της εγλυφα λιγο τις βυζαρες της.Οταν ενιωσα να ερχεται το τελος βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Της τον εχωσα στο στομα και αυτη αρχισε να με πιπωνει ετσι πως ηταν ξαπλωμενη.Επειδη ομως αυτη δεν βολευονταν , για αυτο εγω κατεβηκα πιο κατω και ξαπλωσα πανω της.Αυτη συνεχισε να με πιπωνει μονο με το στοματακι της.Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω παρατεταμενα στο στομα της! Πρεπει να ειχα χυσει ενα ποταμι στο στομα της! Αυτη συνεχισε μεχρι να με ξεστραγγισει τελειως.Μετα σηκωθηκε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Ντυθηκε , με χαιρετησε με ευγενικο τροπο και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Σονια ειναι μια μιλφαρα μετριας εμφανισης με ωραιες βυζαρες.Οι βυζαρες της και η καλη της πιπα ειναι τα δυνατα της σημεια.Επισης κανει ωραια και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Επειδη ειχα διαβασει οτι ειναι παραξενη και κυκλοθυμικη για αυτο την αφησα να εχει το πανω χερι και της εδωσα την πρωτοβουλια των κινησεων κατα τη διαρκεια του σεξ.Με μενα παντως ηταν ευγενικη και δεν εχω καποιο παραπονο.Ειναι δεκτικη σε φιλια στο σωμα και σε γλωσσοφιλα.Πρεπει ομως να εισαι προσεκτικος στο γλυψιμο των βυζιων.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Παντως επειδη εχω ακουσει πολλα για την πιπα της , εγω προσωπικα δεν τρελαθηκα απο την πιπα της.Πιστευω οτι υπαρχουν αλλες μιλφαρες που ειναι πιο δυνατες στην πιπα π.χ. Ναταλια απο Διδυμου 8 τωρα , Ναταλι απο Βιργινιας Μπενακη 31 κτλ. Γενικα ομως εμεινα ευχαριστημενος απο την συνευρεση.Βγηκα στην ηλιολουστη οδο Βεργας και συνεχισα την τσαρκα μου.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2015
Όνομα κοπέλας
Σόνια
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
387
Likes:
8.853
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού