Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 32 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επισκεψη στο μεταξυ αλλα λογω ντου απο μπατσαρια ελαχιστα πραγματα νωρις . Κατα τις 11 αφου περασα απο το μαγαζι ηταν αυτος ο φοβερος τσατσος που ειναι απιστευτα αστεια μορφη . Μου παρουσιασε την Χριστινα η οποια ηταν οτι καλυτερο ειχα δει μεχρι στιγμης στην περιοχη . Γυρω στο 1.70 αδυνατουλα και με καλο 2αρι βυζι . Γενικα απο τις καλυτερες τανες που εχω δει στο μεταξυ . Εδωσα τα 10€ και περασα στα ενδοτερα (στο μοναδικο δωματιο που εχει φυσικο φωτισμο ) . Στο δωματιο , εκπληξη καθοτι ειχε αναμενο αρκοδισιον στο ΖΕΣΤΟ στο φουλ . ΜΕτα απο λιγο ηρθε το κοριτσι εβγαλε στηθοδεσμο και κυλοτακι και περασε λαστιχο σε πεσμενο μοριο . Θεση "πλατη ωστε να υπαρχει μηδενικη προσβαση σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο την πλατη της και με πολυ τεντωμα το ανω μερος της κωλοσχισμης .
Πιπα στα 2-3 λεπτα μετρια χωρις να υπαρξει καλη ανορθωση . Αφου υπηρξε η στιχειωδης ανορθωση γυρισε ανασκελα και μου ειπε ελα απο πανω . Μπηκα μεσα και αρχισα να σπρωχνω παρα το οτι ειχα γινει παπι λογω θερμανσης . Στο ιεραποστολικο ηταν ωραιο το θεαμα της παλινδρομησης των βυζιων της . Αλλα μεχρι εκει . Η νεαρα κοιταγε το ταβανι αδιαφορα . Σε συνδυασμο με την ζεστη που ειχε αρχισει να μου φερνει πονοκεφαλλο την εστειλα οπως ηταν .
Φευγοντας χωρις να εχω χυσει και με τρελλο πονοκεφαλο ειπα στον τσατσο να κλεισει τα αρκοδισιον γιατι θα ψοφησει κανενας πελατης εκει μεσα .
Γενικα παρα την πολη καλη παρουσια της κοπελλας δεν αξιζει ουτε τα 10€ .Αποδοση κομοδινου που ξεκαβλωνει . Κριμα γιατι με το σωμα και το προσωπο της μπορουσε να ειναι νουμερο ενα στο μεταξυ , ακομα και να παρει μεταγραφη για στουντιο .
Θα την επαιρνα μονο σε ντουο για να την χαζευω και να της χουφτωνω τα βυζια οσο θα γαμαω την αλλη κοπελλα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού