rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.021
- Πόντοι
- 19.321
Τι θα σας ετοιμάσει ο chef για αύριο;;;Δε μου έμεινε 50€ για 50€ σήμερα.
Τι θα σας ετοιμάσει ο chef για αύριο;;;Δε μου έμεινε 50€ για 50€ σήμερα.
Ο μπαμπάς δεν τηρεί τις διατροφικές παραδόσεις. Να φανταστείτε, άλλες φορές έχει ζητήσει θαλασσινά.Τι θα σας ετοιμάσει ο chef για αύριο;;;
θαλασσινά, WagyuΟ μπαμπάς δεν τηρεί τις διατροφικές παραδόσεις. Να φανταστείτε, άλλες φορές έχει ζητήσει θαλασσινά.
Για αύριο, έχει ζητήσει Wagyu Tenderloin. Τις λεπτομέρειες τις κανονίζουν οι σεφ.
Ε, ό,τι θέλει, δεν μπορώ να τον επηρεάσω σε αυτό. Άλλωστε, εμένα με απασχολούν τα γλυκά και όχι τα φαγητά.θαλασσινά και Wagyu
παραδοσιακά είναι τα χοιρινά και οι γαλοπούλες.
Γαλοπούλα γεμιστή με τα κλασικά (κάστανα κουκουνάρια, σταφίδες)Ε, ό,τι θέλει, δεν μπορώ να τον επηρεάσω σε αυτό. Άλλωστε, εμένα με απασχολούν τα γλυκά και όχι τα φαγητά.
Εσείς, τι καλό θα φτιάξετε;
Και κυδώνι;;Γαλοπούλα γεμιστή με τα κλασικά (κάστανα κουκουνάρια, σταφίδες)
Παραδόξως δεν βρήκα ντόπιο, είχε ισπανίας ήταν ακριβό και δεν το πήρα.Κ
Και κυδώνι;;
Καλά έκανες. Να τα είχαν φθηνότερα. Θα ζήσουμε και χωρίς κυδώνι.Παραδόξως δεν βρήκα ντόπιο, είχε ισπανίας και ήταν ακριβό και δεν το πήρα.
Έχει ακριβύνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, πάρε το ένα πάρε το άλλο,Καλά έκανες. Να τα είχαν φθηνότερα. Θα ζήσουμε και χωρίς κυδώνι.
Ακούω ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα. Να παίρνουμε λιγότερα, να τα τρώνε μόνοι τους οι μεσάζοντες.Έχει ακριβύνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, πάρε το ένα πάρε το άλλο,
πέταξε ο λογαριασμός.
Εγώ που δεν το ακούω γιατί πάω και ψωνίζω μόνος,Ακούω ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα. Να παίρνουμε λιγότερα, να τα τρώνε μόνοι τους οι μεσάζοντες.

Οχι δίαιτα, δεν αντέχωΑκούω ότι έχουν ακριβύνει τα πάντα. Να παίρνουμε λιγότερα, να τα τρώνε μόνοι τους οι μεσάζοντες.
Εσύ να τρως. Είσαι πάνω στην ανάπτυξη.Οχι δίαιτα, δεν αντέχω![]()
Θέλει ψάξιμο η αγορά για να βρεις καλά πράγματα σε καλές τιμές.Οχι δίαιτα, δεν αντέχω![]()
Αυτή είναι μερίδα!Μιας και λέγαμε για γλυκα
![]()
Αυτό μου αρέσει περισσότερο !!!
![]()
Έχω να πάω κάτι χρόνια (πάρα πολλά) και τότε πήγαινα για παρέα,Πάνω σε αυτό που έλεγες Ροντ για τις τιμές, μου είπε γνωστός που ήθελε να κλείσει τραπέζι, στα μπουζούκια μάλλον, οτι οι τιμές είναι κάπως ανεβασμένες, παρόλα αυτά τις ημέρες των εορτών σχεδόν όλα είναι sold out..