Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μέγας θαλασσόλυκος ο κυρ-Ωρίων.Χρόνια πολλά σε όλους εμάς τους ναυτικούς!
Χαίρομαι που λαμβάνω αναγνώριση από εσάς!Μέγας θαλασσόλυκος ο κυρ-Ωρίων.
Μου φαίνεται σε δουλεύειΧαίρομαι που λαμβάνω αναγνώριση από εσάς!

Αλήθεια;;;;;Μου φαίνεται σε δουλεύει
κανονικά έπρεπε να σε αποκαλέσει Καπταν Ωρίων ή άμα είσαι μηχανικός Μαστρο Ωρίων. Κυρ και ναυτικός δεν κολλάει![]()
Γιατί το λες αυτό Ναύαρχε; Ο Ωρίων έχει ανέβει σε τόσα καράβια (για τα εγκαίνια).Μου φαίνεται σε δουλεύει
κανονικά έπρεπε να σε αποκαλέσει Καπταν Ωρίων ή άμα είσαι μηχανικός Μαστρο Ωρίων. Κυρ και ναυτικός δεν κολλάει![]()
Εντάξει στον μαγικό κόσμο του μπου είμαστε, άμα θέλει να τον αποκαλούμε καπτανΩρι κανένα πρόβλημα.Γιατί το λες αυτό Ναύαρχε; Ο Ωρίων έχει ανέβει σε τόσα καράβια (για τα εγκαίνια).
Όχι, δε θέλω να παίρνω τους τίτλους των τεράστιων Καπετάνιων μας εγώ.Εντάξει στον μαγικό κόσμο του μπου είμαστε, άμα θέλει να τον αποκαλούμε καπτανΩρι κανένα πρόβλημα.
στο αφιερωνω καπετανιεΌχι, δε θέλω να παίρνω τους τίτλους των τεράστιων Καπετάνιων μας εγώ.
Δεν κατάλαβες, οι στεριανοί που δεν ξέρουν ότι έχει κάνει με καράβια έτσι τους λένε.Όχι, δε θέλω να παίρνω τους τίτλους των τεράστιων Καπετάνιων μας εγώ.
Εγώ τον λέω και Πλοίαρχο Νέμο αν του αρέσει γιατί είναι καλό παιδίΕντάξει στον μαγικό κόσμο του μπου είμαστε, άμα θέλει να τον αποκαλούμε καπτανΩρι κανένα πρόβλημα.
Αυτός ο Ζέππος ήταν από το Αϊβαλί.στο αφιερωνω καπετανιε
Εγώ είμαι, κατά 50%, από τις Οινούσσες! Κοντά είναι!Αυτός ο Ζέππος ήταν από το Αϊβαλί.
Ξέρετε, Καπετάνιε, για την αύξηση που λέγατε....Εγώ τον λέω και Πλοίαρχο Νέμο αν του αρέσει γιατί είναι καλό παιδί
Για τη γενναία αύξηση που έλεγα, ναι, τι;Εγώ είμαι, κατά 50%, από τις Οινούσσες! Κοντά είναι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρετε, Καπετάνιε, για την αύξηση που λέγατε....
Η ελληνική ναυτιλία δεν πάει καθόλου καλά.Για τη γενναία αύξηση που έλεγα, ναι, τι;
Τι περίμενες; Με τόσο κακοπληρωμένο στόλο, σκατά λεφτά, σκατά δουλειάΗ ελληνική ναυτιλία δεν πάει καθόλου καλά.
Σκεφτείτε με τις επερχόμενες μειώσεις δηλαδή τι πρόκειται να γίνει...Τι περίμενες; Με τόσο κακοπληρωμένο στόλο, σκατά λεφτά, σκατά δουλειά
Και τα σκαλπ θα σας πάρει η εργατική τάξη.Σκεφτείτε με τις επερχόμενες μειώσεις δηλαδή τι πρόκειται να γίνει...
Πάει, θα μας τα πάρει τα ηνία η Κίνα.
Τότε ας αλλάξουμε θέμα καλύτεραΚαι τα σκαλπ θα σας πάρει η εργατική τάξη.
Να μην ακούω μαλακίες