rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.074
- Πόντοι
- 19.321
Διασκέδασες κι εσύ όμως.Κάνω χάρες
Διασκέδασες κι εσύ όμως.Κάνω χάρες
εχεις δικιο αν δεν παρηγγειλες BYD το μοκκα αλλιως αψογο και το BYDΜε συγχωρείς, ΣΟΒΑΡΕ μου φίλε. BYD δε μου ζήτησες τις προάλλες;

Μα το έχω παραγγείλει και θα έρθει τέλος Μάρτη γιατί ήθελες την πιο ακριβή έκδοση.εχεις δικιο αν δεν παρηγγειλες BYD το μοκκα αλλιως αψογο και το BYD![]()
Εγώ, Ναύαρχε, δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ, εάν δεν το διασκεδάζω.Διασκέδασες κι εσύ όμως.
Πρέπει να αποδείξετε τις κατηγορίες , αλλιώς είστε απλά ένας συκοφάντης
Πρέπει να αποδείξετε τις κατηγορίες , αλλιώς είστε απλά ένας συκοφάντης
Συκοφαντίες και ψεύδη. Δεν σκοπεύω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Εσείς που ισχυριζεστε οτι είμαι κάποιος άλλος, αποδείξτε το. Αλλιώς δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση..
Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά ο κος Bliz ενδέχεται να μπορεί να έρχεται στα δικαστήρια, χωρίς να πληρώνει δικηγόρο. Εσύ θα το αντέξεις οικονομικά;Λοιπόν από εδώ και πέρα θα υποβάλλω μυνησεις σε όποιον ισχυρίζεται ότι δεν είμαι ο Θάνοςς.. τα λέμε στα δικαστήρια

Γιατί έτσι ο κ. Μπλιζαρντ? Μήπως γιατί είναι δικηγόρος? Και που το ξέρεις εσύ? Σαν πολλά δεν ξέρεις για τον κ. Μπλιζαρντ? Μήπως είσαι εσύ ο κ. Μπλιζαρντ και για αυτό ξέρεις τόσα πολλά?εεε? Για πες μας! Ουδέν κρυπτόνΔε θέλω να σε αγχώσω αλλά ο κος Bliz ενδέχεται να μπορεί να έρχεται στα δικαστήρια, χωρίς να πληρώνει δικηγόρο. Εσύ θα το αντέξεις οικονομικά;
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί το λες αυτό τώρα;Γιατί έτσι ο κ. Μπλιζαρντ? Μήπως γιατί είναι δικηγόρος? Και που το ξέρεις εσύ? Σαν πολλά δεν ξέρεις για τον κ. Μπλιζαρντ? Μήπως είσαι εσύ ο κ. Μπλιζαρντ και για αυτό ξέρεις τόσα πολλά?εεε? Για πες μας! Ουδέν κρυπτόν
Γιατί πρέπει να ασχοληθεί/ασχοληθούμε;;;ασχολήσου με το να μου βρεις μια μελαχρινή γκόμενα.
κ. Μπλιζαρντ λίγες σελίδες πίσω σας βρήκα ουγγρικό πιπινι με τηλεφωνακι..ψάξτε το και δε θα χάσετε - θα με θυμηθείτεΓιατί το λες αυτό τώρα;
Τέλος πάντων, άσε την παραπλάνηση και ασχολήσου με το να μου βρεις μια μελαχρινή γκόμενα.
Δεν πρέπειΓιατί πρέπει να ασχοληθεί/ασχοληθούμε;;;![]()
Ναι, τι το κάναμε εδώ μέσα ; ο άλλος ζήταγε να του βρούμε αμάξι με 1.000 ευρώ, άλλος ζητάει γκόμενες, τι είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα;Δεν πρέπει
ο κος Bliz ενδέχεται να μπορεί να έρχεται στα δικαστήρια, χωρίς να πληρώνει δικηγόρο.
Καταλάβαμε, δικηγόρος χωρίς να δίνει αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο,Μήπως γιατί είναι δικηγόρος?