rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.074
- Πόντοι
- 19.321
Ναι, άσε να γράφουν οι άλλοι τιςΚαι θα είχα χάσει και 5 ώρες.
Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΞΕ.

Ναι, άσε να γράφουν οι άλλοι τιςΚαι θα είχα χάσει και 5 ώρες.
Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΞΕ.

Τ' ακούτε, κ. Αρίσταρχε;;; aka @ΘάνοςςΣυμφωνώ, αλλά αν δεν πιστεύεις σε θρησκείες;;;
Ο διαλεκτικός υλισμός τονίζει τη σημασία των συνθηκών του πραγματικού κόσμου και την παρουσία αντιφάσεων μέσα στα πράγματα και σε σχέση με τις ταξικές, εργασιακές και κοινωνικοοικονομικές αλληλεπιδράσεις.
Μπορεί να είναι και η πάλη των τάξεων που η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες.
Πολύ σωστό! Τι σημαίνει;सुप्रभातम्, मम मित्राणि!
Ε ναι. Έτσι έχω μάθει.Όλα έτοιμα τα θέλεις
![]()
Κατάλαβες τι είναι η κολχόζνικη ιδιοκτησία ;Βαριέμαι να εξηγώ
Όχι βέβαια. Τι σχέση έχω εγώ με την πάλη των τάξεων κλπ;Κατάλαβες τι είναι η κολχόζνικη ιδιοκτησία ;
Ούτε εγώ έχω, αλλά εξετάζω τα επιχειρήματα της άλλης πλευράςΌχι βέβαια. Τι σχέση έχω εγώ με την πάλη των τάξεων κλπ;
Υπάρχουν κρυφές ατζέντες; Τι μου λέτε!Ούτε εγώ έχω, αλλά εξετάζω τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς
για να μπορώ να απαντήσω.
Από προέρχονται οι ιδέες και που αποσκοπούν, την κρυφή ατζέντα δηλαδή.
Καλά. Και ο Ντουντάρας όλο "τα λέμε από το 2026" λέει και όλο γράφει.Αυτά είναι για σας τους κουμουνιστας ( ακόμα εδώ είστε? Είπατε ότι θα κάνετε 4 χρόνια να μπείτε)
Ο μπαμπάς έχει 35 ποντοπόρα πλοία, εκ των οποίων τα 21 είναι τάνκερ.
Και βέβαια υπάρχουν κρυφές ατζέντες, στην πρώτη παράθεση αναφερόμαστε σε ατομική ιδιοκτησία 35 ποντοπόρων πλοίων, ενώ στην περίπτωση της συλλογικής/κολχόζνικης ιδιοκτησίας εκ του коллективное πάνε τα βαπόρια, τα παίρνει η επανάστασηΥπάρχουν κρυφές ατζέντες; Τι μου λέτε!

Αυτά είναι για σας τους κουμουνιστας ( ακόμα εδώ είστε? Είπατε ότι θα κάνετε 4 χρόνια να μπείτε)
Εμφανές και αυταπόδεικτο ότι σεις, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, είστε σπεκουλαδόροι κομμουνισταί και δη σταχανοβίται!Καλά. Και ο Ντουντάρας όλο "τα λέμε από το 2026" λέει και όλο γράφει.
Και βέβαια υπάρχουν κρυφές ατζέντες, στην πρώτη παράθεση αναφερόμαστε σε ατομική ιδιοκτησία 35 ποντοπόρων πλοίων, ενώ στην περίπτωση της συλλογικής/κολχόζνικης ιδιοκτησίας εκ του коллективное πάνε τα βαπόρια, τα παίρνει η επανάσταση
Οι θεωρίες των Μαρξ- Ενγκελς στον διαλεκτικό-ιστορικό υλισμό (αθεϊσμό)
για να καταδικάσουν το κεφάλαιο, υποστηρίζουν ότι η πάλη των τάξεων καθορίζει τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις, κάθε τι Υπερφυσικό (Θεοί. δαίμονες κλπ) απορρίπτονται.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός![]()
Τι λες, Ναύαρχε; Ποια είναι η επανάσταση; Ο μπαμπάκας μου έχει φτύσει αίμα για να τα πάρει αυτά τα πλοία. Γιατί να του τα πάρει;Με βρίσατε τώρα; Τι είναι αυτό;Εμφανές και αυταπόδεικτο ότι σεις, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, είστε σπεκουλαδόροι κομμουνισταί και δη σταχανοβίται!
τι σχέση έχει ο σταχανοβιτισμος και η σπεκουλα ..εσείς είπατε ότι είστε αναρχικό ον ακατάληπτο και αβυσσαλεο..εγώ επαναλαμβάνω τα λεγόμενα σας..Εμφανές και αυταπόδεικτο ότι σεις, κ. Αρίσταρχε και κ. Ωρίωνα, είστε σπεκουλαδόροι κομμουνισταί και δη σταχανοβίται!
Ουδέποτε είπον ότι θα απουσιάσω επί 4 έτη.
Είπον ότι θα αραιώσω τας εμφανίσεις μου μήπως και εύρω γκόμενα [μελαχρινή] αφού οι εδώφίλοι"φίλοι" μου δεν μου γνωρίζουν μία μελαχρινή φίλη τους για να την βγάλω γκόμενα .
Βλέπε παραπάνω για σταχανοβιτισμοΤι λες, Ναύαρχε; Ποια είναι η επανάσταση; Ο μπαμπάκας μου έχει φτύσει αίμα για να τα πάρει αυτά τα πλοία. Γιατί να του τα πάρει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με βρίσατε τώρα; Τι είναι αυτό;
Τι εμμονές είναι αυτές με τον Αρίσταρχο? Και ποιος είναι ο Αρίσταρχος?