rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.082
- Πόντοι
- 19.321
Ούτε εγώ κατάλαβαΤι είπες τώρα;![]()
Ούτε εγώ κατάλαβαΤι είπες τώρα;![]()
Φάνηκε πολύ βαθυστόχαστο πάντως. Μπράβο!Ούτε εγώ κατάλαβα![]()
Το έκανα κόπυ/πειστΦάνηκε πολύ βαθυστόχαστο πάντως. Μπράβο!
Δωσε γνώση στο λαό- εξήγησε τις εξηγήσειςΜα η θρησκεία μας τα έχει λύσει αυτά εδώ και χιλιετίες
Βαριέμαι να εξηγώΔωσε γνώση στο λαό- εξήγησε τις εξηγήσεις
Ροντ, να προσέχεις, μερικές φορές τέτοια σάη έχοουν ιούςΣυμφωνώ, αλλά αν δεν πιστεύεις σε θρησκείες;;;
Ο διαλεκτικός υλισμός τονίζει τη σημασία των συνθηκών του πραγματικού κόσμου και την παρουσία αντιφάσεων μέσα στα πράγματα και σε σχέση με τις ταξικές, εργασιακές και κοινωνικοοικονομικές αλληλεπιδράσεις.
Μπορεί να είναι και η πάλη των τάξεων που η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Θέλω 1000€Βαριέμαι να εξηγώ
Βαριέμαι να ασχολούμαι με χρηματικά ποσάΘέλω 1000€
Άμα σου δώσει 2.000 και του επιστρέψεις 1.000 νομίζω συμφέρειΒαριέμαι να ασχολούμαι με χρηματικά ποσά

Σιγά μην κάνω ολόκληρη διαδικασία για 1.000€.Άμα σου δώσει 2.000 και του επιστρέψεις 1.000 νομίζω συμφέρει
Δικαιολογίες άγνοιαςΒαριέμαι να εξηγώ
Ναι, δεν ήξερα να κάθομαι να γράφω πέντε ώρες, για να το διαβάσεις εσύ και να μου πεις μετά ότι γράφω μαλακίες.Δικαιολογίες άγνοιας
Και προσοχή μην πάρουμε υγρασία με τόση βροχήΚαλημέρα σε όλους τους ξηρούς καρπούς. Να είστε φρέσκιοι και δυναμικοί γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο.
Τώρα λες μαλακίες..ποτέ δε θα σου έλεγα ότι λες μαλακίεςΝαι, δεν ήξερα να κάθομαι να γράφω πέντε ώρες, για να το διαβάσεις εσύ και να μου πεις μετά ότι γράφω μαλακίες.
Αμ, δε σφάξανε κύριε Θάνοςςς
Δεν γίνεται να είμαστε φρέσκοι και ξεροί μαζίΚαλημέρα σε όλους τους ξηρούς καρπούς. Να είστε φρέσκιοι και δυναμικοί γιατί έρχεται Σαββατοκύριακο.
Aν έχεις πίστη στη δύναμη του μπου, μπορείςΔεν γίνεται να είμαστε φρέσκοι και ξεροί μαζί
Και θα είχα χάσει και 5 ώρες.Τώρα λες μαλακίες...