blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.117
- Πόντοι
- 29.086
Καλημέρα, κ. Αρίσταρχε!Κι άλλα συγκλονιστικά νέα
Τελευταία τροποποίηση:
Καλημέρα, κ. Αρίσταρχε!Κι άλλα συγκλονιστικά νέα
Καλημέρα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με αποκαλείται Αρίσταρχο! Κι ένας άλλος χρήστης υπονόησε κάτι ανάλογο ( ισως ως χρήστης έχει παραισθήσεις)Καλημέρα, κ. Αρίσταρχε!
Alice!Καλημέρα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με αποκαλείται Αρίσταρχο! Κι ένας άλλος χρήστης υπονόησε κάτι ανάλογο ( ισως ως χρήστης έχει παραισθήσεις)
Κε Μπλιζ, άραγε γιατί το μελαχρινάκι μας πότισε φαρμάκι και κάνει αποκλειστικές εμφανίσεις στο νήμα σας;Alice!
Alice!
Who the fuck is Alice?
Yes!Κε Μπλιζ, άραγε γιατί το μελαχρινάκι μας πότισε φαρμάκι και κάνει αποκλειστικές εμφανίσεις στο νήμα σας;
Μέλι έχετε;
Είσθε μελισσοκόμος;
Να υποθέσω ότι σε απέρριψε κάποια μελαχρινή και πνίγεις τον πόνο σου στο κρασί κ. Ωρίων;Κε Μπλιζ, άραγε γιατί το μελαχρινάκι μας πότισε φαρμάκι και κάνει αποκλειστικές εμφανίσεις στο νήμα σας;
Μέλι έχετε;
Αλήθεια είναι;;; Σεις είστε;;;Είσθε μελισσοκόμος;
Να υποθέσω ότι σε απέρριψε κάποια μελαχρινή και πνίγεις τον πόνο σου στο κρασί κ. Ωρίων;
Εγώ , ποιος άλλος; Σε 3-4 εβδομάδες αλλά πάτησα πάλι στην γηραιά Ήπειρο και έχω μερικές ελεύθερες ώρες.Αλήθεια είναι;;; Σεις είστε;;;
Ας με τσιμπήσει κάποιος!!
![]()
Welcome back!Είσθε μελισσοκόμος;
Να υποθέσω ότι σε απέρριψε κάποια μελαχρινή και πνίγεις τον πόνο σου στο κρασί κ. Ωρίων;
Ευχαριστώ αγαπητέ Νηματοθέτη των νηματοθετών. Βλέπω τελικώς αρχίσατε να βλέπετε μελαχρινές. Γίνατε πιο σοφός. Εύγε.Welcome back!
Είναι Ιστορία.Ευχαριστώ αγαπητέ Νηματοθέτη των νηματοθετών. Βλέπω τελικώς αρχίσατε να βλέπετε μελαχρινές. Γίνατε πιο σοφός. Εύγε.
Ξέρω γω; Καμιά φορά, κακόβουλοι αρπάζουν τους κωδικούς άλλων ευυπόληπτων μελών και γράφουν αρλούμπες.Εγώ , ποιος άλλος;
Δεν έχει γεννηθεί ακόμη άνθρωπος που θα σπάσει κωδικό που έφτιαξε ο CptK, νεαρέ.Ξέρω γω; Καμιά φορά, κακόβουλοι αρπάζουν τους κωδικούς άλλων ευυπόληπτων μελών και γράφουν αρλούμπες.
Δε σας φτάνει μία αποκλειστικότητα, θέλετε και τον Καπετάνιο. Ε όχι!Είναι Ιστορία.
A long long story that made History.
Περισσότερα στο δικό μας Νήμα.
Πότε γράφτηκαν αρλούμπες από το δικό μου προφίλ, καλέ;Υπονοείς ότι όταν γράφονται αρλούμπες από το δικό σου προφίλ γράφονται από κάποιον επιτήδειο που σε χάκαρε;
Ποια μελαχρινή επέστρεψε;Ο Καπετάνιος επέστρεψε, γιατί όχι και η μελαχροινή
Εεε, ας τα αφήσουμε τώρα αυτά. Άλλωστε σύντομα θα είμαι στην πατρίδα και θα τα πούμε.Πότε γράφτηκαν αρλούμπες από το δικό μου προφίλ, καλέ;
πιο τραγικός και από την χειρότερη τραγωδίαΑχ, σκιάχτηκα.
Ούτε μια φορά δεν έτριψε τον σβέρκο, πάντως. Τ έγινε; Δεν έχει αυχενικό ο δαίμονας;

Δεν ξέρω ποια είναι η μελαχροινή, βλέπω όμως ότι οι ξηροκαρπάδες περιμένουν εναγωνίως την επιστροφή της και συμπάσχωΠοια μελαχρινή επέστρεψε;
Είναι ακόμη μπλε.Δεν ξέρω ποια είναι η μελαχροινή, βλέπω όμως ότι οι ξηροκαρπάδες περιμένουν εναγωνίως την επιστροφή της και συμπάσχω
Τι νέα από τις θάλασσες oh captain our captain;