Θάνοςς
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 2.266
- Πόντοι
- 456
Alice!
Alice!
Who the fuck is Alice?
Alice!
Alice!
Who the fuck is Alice?
Αυτά να τα ακούνε κάτι Γκρέτες που μας λένε για κλιματική αλλαγές και πούτσες μπλεΕίναι ακόμη μπλε.
Ο Ναύαρχος είναι πάρα πολύ καλά. Αν και ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ, θα περάσει αργότερα.Ποια μελαχρινή επέστρεψε;
Εεε, ας τα αφήσουμε τώρα αυτά. Άλλωστε σύντομα θα είμαι στην πατρίδα και θα τα πούμε.
Ο Ναύαρχος τι κάνει; Ο Αγράμματος; Ο Αρίστος-Γκοτζιμπέρης; Φάνηκε; Ο Τζίμης ο πασόκος;
ΕΛΑ ΣΤΟ νημα -ΦΩΤΙΑ να μην την πατησεις ΟΤΑΝ ερθει η ωρα σου να νυμφευθειςΟ Ναύαρχος είναι πάρα πολύ καλά. Αν και ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ, θα περάσει αργότερα.
Ο Αγράμματος έφυγε. Είναι, όμως, πάρα πολύ καλά και εκείνος. Έχετε χαιρετισμούς.
Για τους υπόλοιπους, δεν ξέρω.
Δεν ξέρεις τη Νίτσα που έχει σκύλο τον Βαγγέλη;Δεν ξέρω ποια είναι η μελαχροινή, βλέπω όμως ότι οι ξηροκαρπάδες περιμένουν εναγωνίως την επιστροφή της και συμπάσχω
εμεις θα σε λεμε ΑρισταρχοΚαλημέρα! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με αποκαλείται Αρίσταρχο! Κι ένας άλλος χρήστης υπονόησε κάτι ανάλογο ( ισως ως χρήστης έχει παραισθήσεις)

εχθες τα μαζεψα μυριζουν ακομα μελαχρινοΔεν ξέρω ποιος είναι ο Αρίσταρχος..ότι και να σημαινε για σένα αυτός ο άνθρωπος, προχωρά μπροστά και let it goεμεις θα σε λεμε Αρισταρχο
λεγε λεγε θα το συνηθίσεις
δηλαδη το θανος ειναι καλυτερο
Αρισταρχος μας λειπει τωρα
τι να κανουμε
ετυχε ο κληρος σε εσενα
πως κανεις ετσι
οριστε και ενα λουλουδακιεχθες τα μαζεψα μυριζουν ακομα μελαχρινο
Τύπε δεν κατάλαβες τι παίζει; θέλουν να μαζέψουν κόσμο για ένα νήμα που δεν ασχολείται κανείς και βρίσκουν άσχετα άτομαΔεν ξέρω ποιος είναι ο Αρίσταρχος..ότι και να σημαινε για σένα αυτός ο άνθρωπος, προχωρά μπροστά και let it go

Δεν πιστεύω να είσαι εσύ ο Άρχοντας Αρίστος και ο ξηροκαρπάς γηπέδων Γκοτζιμπέρης, ε;Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αρίσταρχος..ότι και να σημαινε για σένα αυτός ο άνθρωπος, προχωρά μπροστά και let it go
Α μάλιστα..ψάχνουν για θύματα..Τύπε δεν κατάλαβες τι παίζει; θέλουν να μαζέψουν κόσμο για ένα νήμα που δεν ασχολείται κανείς και βρίσκουν άσχετα άτομα
Εγώ πάντως δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις, κατά τύχη πέρασα γιατί είμαι fan του @Ωρίων
Όχι καμία σχέση..είμαι ο Θάνος - πρώην rtsthΔεν πιστεύω να είσαι εσύ ο Άρχοντας Αρίστος και ο ξηροκαρπάς γηπέδων Γκοτζιμπέρης, ε;
Εντάξει το θύμα σαν λέξη είναι λίγο βαρύ, απλά κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους,Α μάλιστα..ψάχνουν για θύματα..
Κατάλαβα (περίπου) τι παίζει..Εντάξει το θύμα σαν λέξη είναι λίγο βαρύ, απλά κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους,
βαράνε @ , κάνουν παραθέσεις σε άσχετο κόσμο, μπλέκουν σε διάφορα νήματα κλπ. Αργόσχολοι είναι μην δίνεις σημασία, εμείς ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΏΣ.
Δεν πειραζει ο αρισταρχος ειναι φιλος ας πει οτι θελειΕντάξει το θύμα σαν λέξη είναι λίγο βαρύ, απλά κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους,
βαράνε @ , κάνουν παραθέσεις σε άσχετο κόσμο, μπλέκουν σε διάφορα νήματα κλπ. Αργόσχολοι είναι μην δίνεις σημασία, εμείς ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΏΣ.

κανονικα πρεπει να εχω free pass στο μαγαζιΔεν ξέρω ποιος είναι ο Αρίσταρχος..ότι και να σημαινε για σένα αυτός ο άνθρωπος, προχωρά μπροστά και let it go