Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.013
- Πόντοι
- 3.506

Jimmy, εάν σε ενδιαφέρει να σου μεταβιβάσω το κατάστημα, να μου το πεις.παλι κανενας δεν ειναι μεσαεχουν παρατησει τα μαγαζια τους και τρεχουν απο δω και απο κει ως συνηθως
οχι ευχαριστω ωριωνJimmy, εάν σε ενδιαφέρει να σου μεταβιβάσω το κατάστημα, να μου το πεις.
Δεν ξέρω...έριξα πολλή δουλειά στις Απόκριες! Δεν προλάβαινα να πουλάω χαλβάδες και κουράστηκα.
Το νου σου όταν θα μετράτε τα λεφτάJimmy, εάν σε ενδιαφέρει να σου μεταβιβάσω το κατάστημα, να μου το πεις.
Δεν ξέρω...έριξα πολλή δουλειά στις Απόκριες! Δεν προλάβαινα να πουλάω χαλβάδες και κουράστηκα.
Ειπε για μεταβιβαση ροντ οχι για πωλησηΤο νου σου όταν θα μετράτε τα λεφτά
Τις προάλλες βγήκαμε με τον @Ωρίων στον Οικονομόπουλο..ήπιαμε κάτι ουίσκι, μετά με κέρασε κάτι σουβλάκια και με έβαλε να υπογράψω τα χαρτιά για το ξηροκαρπαδικο κλπ..έχασα τα πάντα..κι είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω τομέα
Είναι κομπίνα η δουλειά γιατί στα χαρτιά δεν του έδωσε τους κωδικούς αυτού που άνοιξε το νήμαΕιπε για μεταβιβαση ροντ οχι για πωληση
θα το επερνα να το εκανα airbnb
αλλα τα ψωμια μου ειναι λιγα -φετος θα μεινω με τη μαρια αυτο σημαινει οτι θα την εχω συνεχεια στα ποδια μου - να δουμε πως θα μπαινω στο μπου![]()
Κες κε σε Μαρία ?Ειπε για μεταβιβαση ροντ οχι για πωληση
θα το επερνα να το εκανα airbnb
αλλα τα ψωμια μου ειναι λιγα -φετος θα μεινω με τη μαρια αυτο σημαινει οτι θα την εχω συνεχεια στα ποδια μου - να δουμε πως θα μπαινω στο μπου![]()
Μποούμε εναλλακτικά να παίξουμε το κατάστημα στο χρηματιστήριοJimmy, εάν σε ενδιαφέρει να σου μεταβιβάσω το κατάστημα, να μου το πεις.

Αμα δεν με διωξει απο τον πρωτο μηνα πολυ πιθανοΚες κε σε Μαρία ?
Μήπως σκέπτεσαι να νημφευτείς![]()
παντως πολυ αργει να απαντησει ο ωριων Δεν θελω να στεναχωρησω αγραμματος αλλα αν δεν το εχεις παρατηρησει στο τελευταιο του μηνυμα ο ωριων μας αποκαλεσε χαλβαδες
Τελικά δεν μάθαμε τι έγινεΑααχ...αφιερωμένο στον Αρίσταρχο.
Ή μάλλον ας το αλλάξω.
Αφιερωμένο στον Αρίσταρχο....αααχ.
Σιμιγδαλένιους ή φαρσαλινούςΔεν θελω να στεναχωρησω αγραμματος αλλα αν δεν το εχεις παρατηρησει στο τελευταιο του μηνυμα ο ωριων μας αποκαλεσε χαλβαδες![]()