CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14.921
- Πόντοι
- 3.786
Πέρδικα;Τι ουίσκι πίνουν οι σκύλοι;
Πέρδικα;Τι ουίσκι πίνουν οι σκύλοι;
Μόνο οι κυνηγετικοί.Πέρδικα;
Σκέτο από το φθηνόΤι ουίσκι πίνουν οι σκύλοι;
Δεν πιάνεται η που τ αν α με τίποτα . Κάτι με λιγότερο κόπο;Πέρδικα;
αντί για φιστίκια του βάζεις και royal canin μαζί;Σκέτο από το φθηνό![]()
Δεν έχουν μείνει δόντια δυστυχώς…αντί για φιστίκια του βάζεις και royal canin μαζί;
Εμ, δεν του δίνατε dentastix, όπως έδινε σε εμένα ο Καπετάνιος, όταν ήμουν σκυλάκι και τώρα έχω πολύ γερά δόντια. ΛυπούμαιΔεν έχουν μείνει δόντια δυστυχώς…
Σκέτο, γυαλί και οινόπνευμα

Ψημένη φυστικόπαστα κερνάς;Εμ, δεν του δίνατε dentastix, όπως έδινε σε εμένα ο Καπετάνιος, όταν ήμουν σκυλάκι και τώρα έχω πολύ γερά δόντια. Λυπούμαι
Τέλος πάντων, μου δώσατε ιδέα για νέο προϊόν για το ξηροκαρπάδικο :
Είσαι μωράκι και δεν μπορείς να μασήσεις; Για σένα φτιάχτηκε ο πολτός ξηρών καρπών! Για να μη χάνεις τα θρεπτικά συστατικά της φύσης και να μεγαλώσεις σωστά!
![]()
Και ψημένη φυστικόπαστα και ωραία αμυγδαλόκρεμα.Ψημένη φυστικόπαστα κερνάς;
Και κάνα δυο τσιγάρα!
Βάζω την παρέα
Μπορούμε να αράξουμε στις πλαστικές καρέκλες επί του πεζοδρομίου και να σχολιάζουμε την απέναντι .
Να σε ρωτήσω ρε Ωρίων: όταν δουλεύεις στο μαγαζί του Γκοτζίλα, φοράς το παπιόν σου;Και ψημένη φυστικόπαστα και ωραία αμυγδαλόκρεμα.
Και τσιγάρα.
Και μουσική.
Και προς το βράδυ, ουίσκι. Από το φθηνό.
Από όλα έχει το ξηροκαρπάδικο του αχαΐρευτου του Γκότζι.
Η απέναντι σκουπίζει έξω όλη μέρα. Το θέλει το φιστίκι της...
Φυσικά, αλλά φοράω κάτι πιο κλασικό.Να σε ρωτήσω ρε Ωρίων: όταν δουλεύεις στο μαγαζί του Γκοτζίλα, φοράς το παπιόν σου;
Λες ναυτικός γενικά ή τους λες ότι ήσουν μούτσος με ύφος όλο υπονοούμενα;Φυσικά, αλλά φοράω κάτι πιο κλασικό.
![]()
Όλες οι πελάτισσες με ρωτάνε αν ήμουν ναυτικός, τους λέω ναι και γίνεται παιχνίδι... Καταλάβατε![]()
Λέω ναυτικός για να φαντασιώνονται ότι ήμουν Καπετάνιος.Λες ναυτικός γενικά ή τους λες ότι ήσουν μούτσος με ύφος όλο υπονοούμενα;
Κατάλαβα κι εσύ φορτωμένος με αμαρτίες και ψάχνεις τρόπο να εξιλεωθείς..@Ωρίων κάποτε ήθελες να ανοίξεις στούντιο, τελικά κατέληξες με ξηροκαρπάδικο. Τι θα 'λεγες να τα συγχωνεύαμε και να κάναμε ένα μαγαζί που θα προσφέρει υπηρεσίες από σταφιδιασμένες γκόμενες. Ένα gilf-αδικο...

Μια επίσκεψη μου στον χώρο αρκεί για να έλθει ηρεμία στις κυρίεςΜε έμπλεξε αυτός ο άτιμος ο Παλιογκότζις με τα ξηροκάρπια και την κοπάνισε
Gilf-άδικο, ε;Δεν είναι κακή ιδέα.
Από τη μία, οι γκόμενες δε θα αδιαθετούν και έτσι δε θα χάνονται εργάσιμες μέρες.
Από την άλλη, όμως, πολλές με κλιμακτήριο στον ίδιο χώρο; Η μία θα ζεσταίνεται, η άλλη θα παγώνει, θα έχουμε συνέχεια μαλλιοτραβήγματα και θα μου χαλάσουν τα air-condition.

Κατάλαβα κι εσύ φορτωμένος με αμαρτίες και ψάχνεις τρόπο να εξιλεωθείς..
Μην ανησυχείς, ο Θεός είναι μεγάλος!![]()
Εντάξει όχι κι έτσι

Σίγουρα έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να εξιλεωθείς...Εντάξει όχι κι έτσι![]()
Υπάρχει και αυτό..Σίγουρα έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να εξιλεωθείς...
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καταπληκτικός και ως σκηνοθέτης και ως άνθρωπος. Είναι πραγματικά μια φωτεινή εξαίρεση στο χώρο του...