Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

PartouzakiasXXL

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
123
Πόντοι
0
Screenshot_20250908_151806.jpg
Το μωράκι είναι υπέροχο

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Καλά τα λες. Άσε τους κομπλεξικούς να λένε. Η γυναίκα πρέπει να έχει πιασίματα. Να έχεις να χουφτωνεις. Και να την αλείψεις παντού κρέμα από μπουγάτσα και να την γλύφεις.
Ε,μας έχουν πρήξει με τα κιλά.Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι περισσότεροι είναι ασχημοι σαν φάτσα,μας έχουν και γνώμη και το παίζουν ιστορίες.Και για να πάρουν το ζυγι και την μεζούρα,να πληροφορήσω ότι είμαι 1,70 ,90 κιλά,ομοιόμορφα κατανεμημένα και 50 ετών με δύο καισαρικές.Εδω βλέπεις στο δρόμο φοιτήτριες με περιφέρεια για για υποψήφια περιφερειάρχης,χαχα.Ενα στουπί θέλουν και φεύγουν για το διάστημα,που εξέχουν ο πισινος τους.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
816
Πόντοι
86
Ε,μας έχουν πρήξει με τα κιλά.Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι περισσότεροι είναι ασχημοι σαν φάτσα,μας έχουν και γνώμη και το παίζουν ιστορίες.Και για να πάρουν το ζυγι και την μεζούρα,να πληροφορήσω ότι είμαι 1,70 ,90 κιλά,ομοιόμορφα κατανεμημένα και 50 ετών με δύο καισαρικές.Εδω βλέπεις στο δρόμο φοιτήτριες με περιφέρεια για για υποψήφια περιφερειάρχης,χαχα.Ενα στουπί θέλουν και φεύγουν για το διάστημα,που εξέχουν ο πισινος τους.
Όταν εκτίθεσαι εδώ να είσαι έτοιμη και για τα ανάλογα σχόλια

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Όταν εκτίθεσαι εδώ να είσαι έτοιμη και για τα ανάλογα σχόλια
Τα ανάλογα σχόλια είναι κομπλεξικα σαν την σκατοψυχια που έχουν.Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν ορισμένοι που σε εμένα κάνουν καλοπροαίρετα σχόλια και σε άλλες που ανεβάζουν φωτό οι δικοί τους,σπεύδουν να δώσουν συγχαρητήρια που έχουν αντίστοιχες αναλογίες.Ανωμαλοι,τι να πω; Χαχα.Δεν εξηγείται αλλιώς.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Ρε θείτσα δεν ηρεμείς λίγο με τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό να πούμε για τα νέα κορίτσια. Επειδή έκανες μία κάτω του μετρίου τσόντα και πετάς κάνα βυζί εδώ στον απόπατο, δεν σημαίνει πως είσαι και το κέντρο του κόσμου ούτε πορνοστάρ. Από τη στιγμή που βγαίνεις και εκθέτεις δημόσια σώμα και κυρίως απόψεις και την κριτική σου θα δεχτείς και τους θαυμαστές θα βρεις. Έλα ηρέμισε να πούμε που σε βλέπουμε να πετάγεσαι σε κάθε νήμα και προσπαθείς να μονοπωλήσεις με κάτι μπαρούφες μπας και βρεθεί ο πολυπόθητος γκόμενος, πνευματικός, προμότορας, χορηγός και σωτήρας. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να σου πως πως δεν ξέρεις να γράφεις; Ούτε το συντακτικό χρησιμοποιείς σωστά, ούτε και τα σημεία στίξης.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Ρε θείτσα δεν ηρεμείς λίγο με τον εσωτερικευμένο μισογυνισμό να πούμε για τα νέα κορίτσια. Επειδή έκανες μία κάτω του μετρίου τσόντα και πετάς κάνα βυζί εδώ στον απόπατο, δεν σημαίνει πως είσαι και το κέντρο του κόσμου ούτε πορνοστάρ. Από τη στιγμή που βγαίνεις και εκθέτεις δημόσια σώμα και κυρίως απόψεις και την κριτική σου θα δεχτείς και τους θαυμαστές θα βρεις. Έλα ηρέμισε να πούμε που σε βλέπουμε να πετάγεσαι σε κάθε νήμα και προσπαθείς να μονοπωλήσεις με κάτι μπαρούφες μπας και βρεθεί ο πολυπόθητος γκόμενος, πνευματικός, προμότορας, χορηγός και σωτήρας. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να σου πως πως δεν ξέρεις να γράφεις; Ούτε το συντακτικό χρησιμοποιείς σωστά, ούτε και τα σημεία στίξης.
Άντε βρε μορφωμένε,χαμένε.Κανε και εσύ ταινία να δούμε τις επιδόσεις σου.Ολοι εδώ πίσω από ένα πληκτρολόγιο ,από αμπελόφυλλο σοφίες άλλο τίποτα.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Άντε βρε μορφωμένε,χαμένε.Κανε και εσύ ταινία να δούμε τις επιδόσεις σου.Ολοι εδώ πίσω από ένα πληκτρολόγιο ,από αμπελόφυλλο σοφίες άλλο τίποτα.
Ούτε το αμπελοφιλοσοφίες δεν μπορείς να γράψεις σωστά.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Ούτε το αμπελοφιλοσοφίες δεν μπορείς να γράψεις σωστά.
Ρε άντε παράτα μας, αμόρφωτε εξυπνακια .Από το ψευδονυμο που έχεις δώσει στην αφεντομουτσουναρα σου φαίνεται και τι άτομο θα είσαι .

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.372
Πόντοι
2.846
Ρε άντε παράτα μας, αμόρφωτε εξυπνακια .Από το ψευδονυμο που έχεις δώσει στην αφεντομουτσουναρα σου φαίνεται και τι άτομο θα είσαι .
Θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο. Έχεις ποστ που βγάζουν μια κάποια ένταση, και κάποια σχόλια με ειρωνεία, πιστεύω αχρείαστα. Συμφωνώ μαζί σου ότι κάποια ποστ που σε αναφέρουν είναι αγενή. Όμως το σάιτ στο οποίο συμμετέχεις, σχολιάζεις, ανεβάζεις φωτογραφίες κλπ είναι το μπου, ούτε το Χάρβαρντ ούτε η Καθημερινή. Αυτό νομίζω ότι εννοούσε και ο φίλος πιο πάνω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το σχόλιό μου είναι καλοπροαίρετο και όχι δηκτικό.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201
Είμαι σίγουρος πως ο κύκλος σου αποτελείται από άτομα που υποστηρίζουν με σθένος τον μεταδομισμό και την ακύρωση του νοήματος σε σχέση με τη φόρμα, εκτός της χεγκελιανής αναλυτικής σκέψης η οποία μπορεί να επιτρέψει τη νοηματική επανασύσταση δίχως την προαπαίτηση ενός απτού αντικειμένου, καθώς προσανατολίζεται στις έννοιες. Λογικά και η αποτυχημένη πορεία σου ως πορνοστάρ έγινε ως μία πολιτική δήλωση ενάντια της κυρίαρχης βιομηχανίας και των σωμάτων τα οποία επιτελούν άρτια τις ερωτικές πράξεις. Μία προσχεδιασμένη επίθεση απέναντι στον τυποποιημένο και μεσοποιημένο ερωτισμό.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
81.613
Πόντοι
12.056
ΚυραΜαρια...σταματα να σπαμαρεις.Αρκετα. Κανεις ενα ποστ και μετα χαζολογας με τον καθε μουνοδουλο.Δυο σελιδες με ασχετα ποστ.Το οτι γυρισες με τσοντα 3ης κατηγοριας δεν σε κανει πορνοσταρ, σε κανει ενα ακομα χυσοδοχειο.
ΚΟΥΡΑΣΕΣ.....

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Είμαι σίγουρος πως ο κύκλος σου αποτελείται από άτομα που υποστηρίζουν με σθένος τον μεταδομισμό και την ακύρωση του νοήματος σε σχέση με τη φόρμα, εκτός της χεγκελιανής αναλυτικής σκέψης η οποία μπορεί να επιτρέψει τη νοηματική επανασύσταση δίχως την προαπαίτηση ενός απτού αντικειμένου, καθώς προσανατολίζεται στις έννοιες. Λογικά και η αποτυχημένη πορεία σου ως πορνοστάρ έγινε ως μία πολιτική δήλωση ενάντια της κυρίαρχης βιομηχανίας και των σωμάτων τα οποία επιτελούν άρτια τις ερωτικές πράξεις. Μία προσχεδιασμένη επίθεση απέναντι στον τυποποιημένο και μεσοποιημένο ερωτισμό.
Καλά,μας επεισες.Αντε γεια και πολύ αξία σου έδωσα και μόνο που σου απαντάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom