curious19grk
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 647
- Πόντοι
- 80
σε βαρεθηκεΗ γυναίκα μου 36 ετών Μου κάθεται μια φορά την εβδομάδα μήπως έχει άλλον ;
σε βαρεθηκεΗ γυναίκα μου 36 ετών Μου κάθεται μια φορά την εβδομάδα μήπως έχει άλλον ;
Στην διαθεση σαςΒραδινές αναζητήσεις στο κουτί με τα παιχνίδια.... Κάποιος να της ξεκλειδώσει τα λουκέτα????
Να βοηθησω ?Βραδινές αναζητήσεις στο κουτί με τα παιχνίδια.... Κάποιος να της ξεκλειδώσει τα λουκέτα????
και γιατί να τα ξεκλειδώσει;Βραδινές αναζητήσεις στο κουτί με τα παιχνίδια.... Κάποιος να της ξεκλειδώσει τα λουκέτα???
Σωστό και αυτό.και γιατί να τα ξεκλειδώσει;
Ρωγάρεςη γυναικα μου
καρφια η ρωγαρες τηςη γυναικα μου
για πολλα παιχνιδια το στηθος της συζύγου σου.....με καυλωσε!η γυναικα μου
Να την χαίρεσαι καλέ μου φίλε ..Τι υπέροχες ρόγες για γλείψιμο ,,για πιπίλισμα ,,για δάγκωμα έχει η καύλα σου ....Πολύ θα ήθελα να της έβαζα στο στόμα μου .η γυναικα μου
Καλέ μου φίλε και εσύ δεσμευμένος δεν είσαι ?Να την χαίρεσαι καλέ μου φίλε ..Τι υπέροχες ρόγες για γλείψιμο ,,για πιπίλισμα ,,για δάγκωμα έχει η καύλα σου ....Πολύ θα ήθελα να της έβαζα στο στόμα μου .![]()
Ναι αλλά δεν είμαι σαν τον καλό μας φίλο @athinaios44 ...To ωραίο το θαυμάζουμε ....Καλέ μου φίλε και εσύ δεσμευμένος δεν είσαι ?![]()
Βραδινές αναζητήσεις στο κουτί με τα παιχνίδια.... Κάποιος να της ξεκλειδώσει τα λουκέτα????
ΒυζαρεςΟταν εχεις προσόντα....σαν τα ..Honda.....
ΝαιΣτιγμές χαλαρές στο νησί....
Θα "γκρεμίσει" το σάιτ η κυρία μου φαίνεται....Βραδινές αναζητήσεις στο κουτί με τα παιχνίδια.... Κάποιος να της ξεκλειδώσει τα λουκέτα????
ΝαιΟταν εχεις προσόντα....σαν τα ..Honda.....