Loading...
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2006
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 200
Υπεροχες βυζαρες
Υπεροχες βυζαρες
Θα τα εχυνα ...
Η παλιά που σε πίπωνε ή άλλη;
Όχι ρε η παλιά με σουταρε, μου κάνει εντύπωση που ακόμη την θυμούνται και μου ζητάνε σε πμ γνωριμία...Η παλιά που σε πίπωνε ή άλλη;
Ήταν πολύ δυνατό σώμα και τρομερή καύλα το βίντεο. Κρίμα που δεν έπαιξε χύσιμο. Μακράν καλύτερο από ονλιφατζούδες ή τσόντες. Καλό και αυτό εδώ, βλέπω έχεις την κατηγορία σου με τα ξανθά και τα μεγάλα βυζιά.Όχι ρε η παλιά με σουταρε, μου κάνει εντύπωση που ακόμη την θυμούνται και μου ζητάνε σε πμ γνωριμία...
Η άλλη ήταν τοπ και είχε όλο το πακέτο. Θα ήθελα να ήταν στην ηλικία μου με μεγαλύτερα βυζιά αλλά οκ δεν είμαι και εγώ μπρατσαρας με 25 πόντους καυλι... Τα cuckold ζευγάρια είναι για ξεκαυλωμα και μόνοΉταν πολύ δυνατό σώμα και τρομερή καύλα το βίντεο. Κρίμα που δεν έπαιξε χύσιμο. Μακράν καλύτερο από ονλιφατζούδες ή τσόντες. Καλό και αυτό εδώ, βλέπω έχεις την κατηγορία σου με τα ξανθά και τα μεγάλα βυζιά.
Υπηρεσια σε κερατα εκανες; Νομιζα πως ηταν γκομενα τυχαια. Δυνατος και μπραβο στον τυπο που μοιραζε τετοιο υπερκαυλο.Η άλλη ήταν τοπ και είχε όλο το πακέτο. Θα ήθελα να ήταν στην ηλικία μου με μεγαλύτερα βυζιά αλλά οκ δεν είμαι και εγώ μπρατσαρας με 25 πόντους καυλι... Τα cuckold ζευγάρια είναι για ξεκαυλωμα και μόνο
Η παλιά ήταν τυχαία γκόμενα, ούτε ζευγάρι ούτε τίποτα άλλο. Αυτά που κάνω τώρα είναι cuckold και τρίοΥπηρεσια σε κερατα εκανες; Νομιζα πως ηταν γκομενα τυχαια. Δυνατος και μπραβο στον τυπο που μοιραζε τετοιο υπερκαυλο.
Από που είναι το μωρό;
Χοντρουλα με βυζαρες;Οικογενειακή φίλη
Μπαμπατσικη για σκληρά γαμησιαΟικογενειακή φίλη
Μην την καλέσεις σπίτι για φαγητό. Θα μείνεις νηστικός!Οικογενειακή φίλη
Μουνάρα!
Σωματαρα
Ο Σλιμ δίνει στις μιλφαρες ο,τι χρειάζονται