Νέα

Vinnitsa

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dude901123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Μηνύματα
2.148
Like
2
Πόντοι
16
Πράγματι μόνο που βλέπεις τι γίνεται σε όλη την Ουκρανία απο γυναίκες  είναι απίστευτο!Σε αυτά τα high end κλαμπς!Μόνο τη μπύρα σου να πίνεις εκεί μέσα δεν θες τίποτα άλλο!!!Στο Αρένα οι κοπέλες ήταν αρτίστριες της ομορφιάς!Μόνο που έβλεπες τους αγγέλους γύρω φτάνει κι ας μην γαμήσεις!!!
που θα παει θα ερθει και σε σενα ο λογαριασμος τησ δικησ τους μπυρασ και θα προσγειοθεισ αναποδα χαχαχαχαχμετα  θα αρχισεις και εσυ να παιζεισ στα παρκα και στα παγκακια ανεξοδα οπως ελεγε ο δασκαλος.σασ ειπα ποσα πληρωσαμε οδυσσο παλαντιουμ μια βοτκα,φρουτα,μια πιατελα σουσι.32-33 000 γριβνα.εμασ μισα ηταν το γριβνα 24 αλλα σε αυτουσ σαν να δωσαμε 3200 ευρο σε εναμιση ωρα που πηγαμε.κοπιασε κλαμπακια μου παρτακια χαχαχαχαχαχ
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
που θα παει θα ερθει και σε σενα ο λογαριασμος τησ δικησ τους μπυρασ και θα προσγειοθεισ αναποδα χαχαχαχαχμετα  θα αρχισεις και εσυ να παιζεισ στα παρκα και στα παγκακια ανεξοδα οπως ελεγε ο δασκαλος.σασ ειπα ποσα πληρωσαμε οδυσσο παλαντιουμ μια βοτκα,φρουτα,μια πιατελα σουσι.32-33 000 γριβνα.εμασ μισα ηταν το γριβνα 24 αλλα σε αυτουσ σαν να δωσαμε 3200 ευρο σε εναμιση ωρα που πηγαμε.κοπιασε κλαμπακια μου παρτακια χαχαχαχαχαχ
Κουμπάρο τι ανέξοδα έπαιζες στα παγκάκια όταν εσύ έλεγες πως πήγαινες και πρότεινες ο ΙΔΙΟΣ κέρασμα!!!!?????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Προσωπικώς δεν κερνάω τίποτα στον αέρα και κυρίως αν δεν υπάρχει θετικό ερωτικό κλίμα με τη κοπέλα! Αν είναι "μη μου άπτου" μπορεί να τη παρατήσω εν ψυχρώ ή να το διαλύσω στα γρήγορα! Το κυνηγάω μόνο όταν υπάρχουν προοπτικές! Αυτό φαίνεται και απο τη γλώσσα του σώματος, το πως θα καθίσει πως κοιτάει και πολλά άλλα ενώ το τι θα πει έχει μικρότερη σημασία!
Όταν είμαι έξω απλά φροντίζω με τρόπο να δείξω πως αν είναι καλή μαζί μου θα έχει πολλά να κερδίσει , απο κεράσματα, δώρα, φιλοξενία! Οι Ουκρανέζες  είτε δεν πιάνουν τις "χαμηλές" συχνότητές μου είτε θέλουν άμεση ρευστοποίηση της γνωριμίας και όχι μελλοντική προσδοκία! Σε αυτό μπορεί ένας παππούς ή Τούρκος που πετάει χαρτονομίσματα να έχει πιο πολύ αξία γι' αυτές  απο έναν νέο ωραίο νορμάλ οικονομικών παιδί!  
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Τώτα τι να σου απαντήσω? Πρωτευουσιάνες στο Κίεβο και την Οδησσό? Τι να σου πω, μπράβο σου. Δεν με νοιάζει η καταγωγή της γκόμενας. Αν είναι από την Αθήνα, τη Λάρισα, τη sofia, το Uman ή το Kiev μου είναι παγκοσμίως αδιάφορο. Μέσα στον Οκτώβριο, Νοέμβριο συνάντησα-έχω να συναντήσω 3 Μοσχοβίτισσες όπου οι δύο ας πούμε πως ανήκουν στη μεσαία τάξη. Στο Kiev η γκόμενα που είχα ήταν ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου με 6,7 υπαλλήλους, τη μία από τις οποίες τακτοποίησε το τζόβενο ο Alantallon όταν ανέβηκε πέρυσι. Δεν είμαστε εδώ για να διαφημίσουμε τις εξαιρέσεις ως κανόνα. Μιλάμε για την πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων που σκοπεύουν να πάνε Kiev και να κάνουν παιχνίδι λίγων ημερών χωρίς γλώσσα. Για αυτούς λοιπόν το Kiev θα έχει πολλές παγίδες. Τα αρπαχτικά-επαγγελματίες που έχουν μαζευτεί από όλη την Ουκρανία εκεί για να κάνουν νυχτοκάματο με επίδοξους ευρωπαίους και ασιατοάραβες γαμιάδες θα τους ορμήξουν να τους τα φάνε και να πάρουν δωράκι. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλά ας είναι προετοιμασμένοι για το τι θα δούνε. Ανακάλυψες τις πλούσιες Ουκρανίδες? Δεν ξέρω τα οικονομικά σου στοιχεία αλλά πρέπει να είσαι ο πρώτος εδώ που κάνει σχέση με πλούσια Ουκρανίδα και μάλιστα που βγάζει περισσότερα από αυτόν. Οι περισσόετερες δουλεύουν όλη τη χρονιά 10ωρα-12ωρα για να αγοράσουν all-inclusive πακέτα και τις βάλει ο Μουζενίδης με 500-600 ευρώ σε ένα ξενοδοχείο και έρχονται εδώ και ανοίγουν mamba και tinder μήπως τις πάει κανένας επίδοξος αγαπούλης σε καμιά ταβέρνα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς). Και αυτές είναι η μεσαία τάξη της Ουκρανίας που μπορεί να πάει διακοπές στη θάλασσα. Εκτός αν μιλάς για κάτι άλλο..
Τώρα μην το πας σε προσωπικές αναλύσεις.. εγώ τις γκόμενες που μου αρέσουν τις κρατάω, τις φιλοξενώ, με φιλοξενούν ανα περιόδους. Αυτές που θα φερθούν για τα δικά μου δεδομένα μαλακισμένα θα βγούμε το βράδυ και την επομένη μέρα το πρωί θα τις αποχαιρετίσω. Ευτυχώς έχω ανέβει με συναγωνιστές και δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση ή απόδειξη αληθείας. Αν διαβάσεις σε προηγούμενα ποστ μπορείς να τους ρωτήσεις μόνος σου αντί να αμφισβητείς.
αν και'"νεος""  :grin:
εχεις συλαβει το "παιγνιο"( και τις ιδιαιτεροτητες του σε σχεση με την γεωγραφικη κατανομη ) που λεει κι ο μετα-προφητης κμαν  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
'
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Εγω ντερτυ και συντροφε ρεντ - μιδα ή πως αλλιως σε λενε και δε σε ξερω ..ουτε με ξερεις.. δεν ειπα οτι τα γνωριζω ολα ,ειπα απο την δικη μου οπτικη και εμπειρια στην ουκρανια..δεν με ενδιαφερει τι γινεται σε καθε χωριο...μου τα ειπε μια φιλη που ηταν καταγωγη απο  ιβανο και τα περιεγραψε ο γκλοκ περυσι που πηγε μουκατσεβο....τα ειδα κι εγω μολις βγηκα λιγο εξω απο κιεβ σε καλη περιοχη κιολας!!!παρακμη ...
ναι φιλτατοι οκ  ουκρανιδες ειναι πιο πολυ πουτανες, ναι στο κιεβ ειναι πιο πολλες και σπονσοραρονται αρκετες ,ειτε ειναι χωριατες ειτε οχι! και που δεν ειναι ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΙΝΑ?
Εγω βρηκα στο κιεβ ειτε απο τυχη ειτε απο ικανοτητα καποιες που ξεφευγαν απο τα στανταρτ της πουτανας ή της χωριατισσας...δηλ εχω μεσανυχτα ?οκ δε πειραζει ας εχουν γνωση ολοι στις βαρκουλες..εγω μπαινω σε καταμαραν!

Α η ουκρανιδα μου ερχεται παλι Ελλαδα, αρχες του νοεμβρη...4η φορα σε ενα χρονο..βγαινει απο το μισθο ? αφου εταιρεια εχει!!! μπηκα σπιτι της και ντραπηκα .... :headbang:
Λοιπον αν θελω sex tourism και activities με πουτανες παω αλλου ...οχι οτι εκει δεν εχει...!εγω θα μπω στο αεροπλανο και θα παω αβανα ή μπανγκοκ αν θελω ποιοτικο σεξοτουρισμο ,κιεβ επισης με αεροπλανο παω..δε θα παρω το αμαξι με γκας απο σαλονικα να παω τσερνιφτσι διαμεσου κισιναου..!!!βεβαια που να παρκαρεις το καρο μπροστα απο το αρενα αν πας κιεβ  :think: :think:??  :2funny: οκ καποιοι ειναι αλτερνατιβ λαβερς φυσιολατρες και κανουν roadtrip !!!εγω δεν εχω χρονο ουτε ρισκαρω στους δρομους τους!
αυτα..καλα μαμησια comrades ουκρανολογοι!! σποκονι νοτσι
μην εκνευριζεσαι αλλα κ μην κανεις τον τιμητη
δεν εχεις το επιπεδο ουτε το μπακγκραουντ γι αυτο
κατ αρχην οτι πας μονο στο κιεβο κατι που ξανει ενα μεγαλο μερος των δυτικοευρωπαιων σε κανει εναν απο αυτους ...πιστευεις οτι αυτοι οι χλιμιτσουρες ακομα κι αν εχουν παει 50φορες εχουν σχεση με το παιγνιο?εγω νομιζω οχι..
παμε πιο περα αφου δεν εχουμε κατι αλλο να κανουμε .. :grin:
εγω δεν παω κιεβο για δυο βασικα λογους
1.το επιπεδο των  7αριων κ ανω μεχρι 24-25 ειναι πολυ μικρο  και για μενα που ειμαι 40πλας πλεον,αλλα κ για το 90% που δεν ειναι τοπικοι
εχει βασικα ενα συγκεκριμενο τυπο βασικα γηγενεις το Κιεβο που δεν με τραβαει καθολου,αυτες τις αδυνατες ξασπρουλες λιγνες ψηλες κοπελιτσες
οι γκομενες ππου μ αρεσουν εμενα βρισκονρ=ται κεντρ ουκρανια κ ανατολικα ,ντνιπρε κριβοι ζαποριζε μαριοπολ ντονιετσκ κλπ κλππου εχουν πολυ κλυτερα σωματα μιξη η οριγκιναλε ρωσιδες κ καζακοφερνουνκ στο προσωπο
η κλασικη τυπικη ουκρανη,δεν με καβλωνει,αν κι απο αναγκη πηρα καποιες στο παρελθον
επειδη βεβαια δεν κυνηγαω προ πληρωμενες σαν τον ΚΜΑΝ πχ
και.2.η πολη δεν μ αρεσει καθολου κ μου τρωει το χρονο με τις ατελειωτες αποστασεις γιατι ΔΕΝ θελω να ειμαι ΜΟΝΟ κεντρο οπου κι αν παω
το να πας με το αυτοκινητο ειναι πολυ πιο ακριβο επειδη το ανεφερες εμενα περσυ δυο ταξιδια οδικα μου κοστισαν 2χ500Ε απο κεντρ ευρωπη κ πισω.το αεροπλανο κοστιζει τα μισα πχ,,,
αλλα ,γουσταρα να κοιμηθω ενα βραδυ ουζγκοροντ κ να κανω ενα καλο ριπιτ απο μια φορα
μετα εκατσα 2 μερες λβοβ,ειχα ενα σεμι προ γκολ
μετα πηγα θειο τασο κισινιοφ.ψωλαρμενισαμε 2 μερεςς,εκανα κι εκει ενα ριπιτ καθοσον χειμωνα φρεσκο αιμα δυσκολα βρισκεις
μετα πηγα νικολαεφ να παρω την κουταλια μου
κ κατοπιν στα φιλαρακια βουκουρεστι για το απολυτο γελιο
αυτο γουδταρω εγω πχ,κι χοι να παω σαν πεινασμενος απο καιρο,να κατεβω απ ενα αεροπλανο κ να αρχισω να σκαω 200αρες για γκομερνες που βασικα δεν γουσταρω κιολας το ατιτιουντ τους,αυτες τις προ μεγαλων πολεων πχ κιεβ βουδαπεστη πραγα κλπ..
δεν απιτω να πεις εχεις δικιο ,αλλα ισως καταλαβες γιατι εχου ν καποιοι πιο εμεπιροι απο σενα κ τον κμαν ,αλλαη εντελως οπτικη κ πρακτικη  :hi:
υγ,νο χαρντ φηλινκγς ππληζ  :hi:
υγ τα καταμαραν αρχιζουν κατα βαση απο ντνιπρε κ πανε εως το  ντανμπας βασικα οποτε μην εισαι κ τοσο σιγουρος σε τι βαρκες πατας εως τωρα !!! ;)
 
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
αν και'"νεος""  :grin:
εχεις συλαβει το "παιγνιο"( και τις ιδιαιτεροτητες του σε σχεση με την γεωγραφικη κατανομη ) που λεει κι ο μετα-προφητης κμαν  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
'

Ακόμη μπουσουλάω σε σχέση με εσένα όπως μου είπε ένας κοινός μας γνωστός σε καφέ σήμερα. Πάντως εσύ τι πιστεύεις? Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για κάποιον που δεν μιλάει ρώσικα και δεν ακολουθεί χορηγικές τακτικές.. έχοντας αποκλείσει την ανατολική Ουκρανία? Να παέι Κίεβ. Οδησσό, Λβοβ? Να ψαχτεί σε μικρότερα μέρη τύπου Βιννίτσας, Τσερνίβτσι, Μικολάεφ, Τερνόπιλ, Ιβανο-Φρανκιφ? Σε ρωτάω γιατί όπως μου περιγράφηκε σήμερα εσύ έπαιζες στο ίδιο στυλ οπότε ξέρεις τι εννοούμε?
 
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
Εγω ντερτυ και συντροφε ρεντ - μιδα ή πως αλλιως σε λενε και δε σε ξερω ..ουτε με ξερεις.. δεν ειπα οτι τα γνωριζω ολα ,ειπα απο την δικη μου οπτικη και εμπειρια στην ουκρανια..δεν με ενδιαφερει τι γινεται σε καθε χωριο...μου τα ειπε μια φιλη που ηταν καταγωγη απο  ιβανο και τα περιεγραψε ο γκλοκ περυσι που πηγε μουκατσεβο....τα ειδα κι εγω μολις βγηκα λιγο εξω απο κιεβ σε καλη περιοχη κιολας!!!παρακμη ...
ναι φιλτατοι οκ  ουκρανιδες ειναι πιο πολυ πουτανες, ναι στο κιεβ ειναι πιο πολλες και σπονσοραρονται αρκετες ,ειτε ειναι χωριατες ειτε οχι! και που δεν ειναι ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΙΝΑ?
Εγω βρηκα στο κιεβ ειτε απο τυχη ειτε απο ικανοτητα καποιες που ξεφευγαν απο τα στανταρτ της πουτανας ή της χωριατισσας...δηλ εχω μεσανυχτα ?οκ δε πειραζει ας εχουν γνωση ολοι στις βαρκουλες..εγω μπαινω σε καταμαραν!

Α η ουκρανιδα μου ερχεται παλι Ελλαδα, αρχες του νοεμβρη...4η φορα σε ενα χρονο..βγαινει απο το μισθο ? αφου εταιρεια εχει!!! μπηκα σπιτι της και ντραπηκα .... :headbang:
Λοιπον αν θελω sex tourism και activities με πουτανες παω αλλου ...οχι οτι εκει δεν εχει...!εγω θα μπω στο αεροπλανο και θα παω αβανα ή μπανγκοκ αν θελω ποιοτικο σεξοτουρισμο ,κιεβ επισης με αεροπλανο παω..δε θα παρω το αμαξι με γκας απο σαλονικα να παω τσερνιφτσι διαμεσου κισιναου..!!!βεβαια που να παρκαρεις το καρο μπροστα απο το αρενα αν πας κιεβ  :think: :think:??  :2funny: οκ καποιοι ειναι αλτερνατιβ λαβερς φυσιολατρες και κανουν roadtrip !!!εγω δεν εχω χρονο ουτε ρισκαρω στους δρομους τους!
αυτα..καλα μαμησια comrades ουκρανολογοι!! σποκονι νοτσι

Κίεβ πάς τζαμπαντάν με 100 ευρώ και λιγότερα με αεροπλάνο ανάλογα τις ημερομηνίες που θα διαλέξεις. H Aegean και η Elinair  το έχουν κάνει φθηνότερο προορισμό από τη Ρόδο και τη Λήμνο. Εσύ κάνεις ότι κάνει ο κλασσικός Τούρκος lover, και η τρίτη ηλικία της δυτικής ευρώπης. Μη καυχιέσαι λοιπόν για τις τρίπλο-μεταχειρισμένες γκόμενες του Κιέβου και την υψηλή μεταπωλητική τους αξία. Και αν βρήκες κάποια-ες γκόμενες που ανήκουν στην υψηλή κοινωνία του Κιέβου μην είσαι σίγουρος πως τα ξέρεις όλα για αυτήν, όπως και εγώ δεν ξέρω τίποτα για καμία Ουκρανή που έτυχε να συσχετιστώ. Ας αφήσουμε τις προσωπικές αψημαχίες, είναι βαρετές και δεν ενδιαφέρει κανένα αν εσύ ή έγω θεωρούμε πως ανήκουμε στην elit των αγαποπορνοτουριστών ή αν πιστεύεις-ω πως ανήκεις σε κατηγορία καταμαράν, κότερο, αεροπλανοφόρο ή κανό. Το ερώτημα ήταν ένα εδώ σε αυτό το Thread. Ξέρεις κάτι για τη Βιννίτσα? Μπορείς να δώσεις πληροφορίες για αυτό το μέρος? Έχεις κάποιες γνώσεις από ταξίδια στην επαρχία της νότιας Ουκρανίας? Τα υπόλοιπα.. οκ, αλλά υπάρχουν κατάλληλα thead να τα συζητήσουμε.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Ακόμη μπουσουλάω σε σχέση με εσένα όπως μου είπε ένας κοινός μας γνωστός σε καφέ σήμερα. Πάντως εσύ τι πιστεύεις? Ποια είναι η προσωπική σου άποψη για κάποιον που δεν μιλάει ρώσικα και δεν ακολουθεί χορηγικές τακτικές.. έχοντας αποκλείσει την ανατολική Ουκρανία? Να παέι Κίεβ. Οδησσό, Λβοβ? Να ψαχτεί σε μικρότερα μέρη τύπου Βιννίτσας, Τσερνίβτσι, Μικολάεφ, Τερνόπιλ, Ιβανο-Φρανκιφ? Σε ρωτάω γιατί όπως μου περιγράφηκε σήμερα εσύ έπαιζες στο ίδιο στυλ οπότε ξέρεις τι εννοούμε?
γεια σου ντερτυ εναπομειναντα  στρητ φαιτερ  :rockon:
σε χαιρομαι που επειμενεις ολντφασιον!!! :zfuck:
η πολυδιατυπωμενη αποψη μου
ειναι
υπαρχουν τεις παραγοντες που σε επηρεαζουν βασικα
1.το μερος κι ο ανθρωπινος παραγοντας..,ποσο μεγαλη ειναι η πολη,,για εμε 600χιλ ειναι το κατω οριο κ μυριο το επανω οριο
ειναι τι συνθεση εχει ο πληθυσμος,δηλ εχει ανεργια μεγαλη λειπουν οι αντρες οι νεεοι για δουλειες αλλου πχ,ειναι εμφανισημοι ντυνονται μοντερνα ειναι μπεκροι φουλ ?κ φυσικα το βασικο ΠΟΣΕς φοιτητριες εχει?15000 ειναι ενα ασφαλες οριο
2.γλωσσα..ποσο καλα μπορεις να επικοινωνησεις ..μπορεις πχ να κανεις ενα βασικο καμακιστηκο διαλογο?απο που πανε για που ,εισαι η κ λεγεσαι,παμε να πιουμε  ,τι κανεις το βραδυ κλπ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΛΥΥΥΥ ΒΑΣΙΚΟ..στο μονο που συμφωνουσα με τον εκλιποντα κολοσσο δημητρακη29
3.και ηληκια κι εμφανιση δικη σου..εμφανιση σημαινει κ με τι κυκλοφορεις
αλλο βαρος ειχα εγω στο κισναου το 2005-2008 με ενα μικρο τζιπακι χιουνται κι αλλο ενας ισπανος φιλος ιδιας ηληκιας κι εμφανισης που κινιοταν με ταξι
απο τον δρομο κ μονο ειχα γνωρισει με το καμακι τυπου γαρδελη στις βιντεοταινιες του 85  :grin: πανω απο 20-30 γκομενς 6-7 απο τις οποιες μουναρες που πλεον δεν τις πιανω ουτε με κυαλια στην σημερινη μολδαβια
οι μικροτερες πολεις ,γιατι δεν ειναι μικρο πχ το ντνιπρε με 60χιλ φοιτητες κ 1,3 μυρια κοσμο,ουτε το νικολαεφ με 600χιλ κοσμο.ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισεις κ να γαμησεις φοιτητριες ωραιες,κ χωρισμενες 30αρες
ειναι πιο δυσκολο ,εχει δικιο ο ρομποτ σε αυτο,ομως να γαμησεις γρηγορα μια τοπικη κοινωνιας upper class γκομενα
αλλα
who cares??? :grin:
οταν υπαρχουν εκαντονταδες μουναρες φοιτητριες  :zfuck: κ χωρισμενες  λυσαρες 30-35αρες μιλφαρες  :tits2:,
εγω παντα ετσι παιζω ,μεχρι 24 κ οβερ 30,ΠΟΤΕ ενδιαμεσα μονο αν κατσει,δεν το κυνηγαω εκει σε αυτο το ταργετ γκρουπ
εκει λοιπον εινε το ΕΥΚΟΛΟ φιλετο,κι οχι στα ψοφιμια αφγγουρια κιεβου κι οδησου που απεθυνονται κατα κυριο λογο σε αγαμητους ευρωπαιους.μερος των οποιων πλεον παω ν αγινω κι εγω.. :grin:
Η μερικη βασικη γνωση της γλωσσας εχει ονως πολλαπλασιαστικο αποτελεσμα στην επιτυχια σε τετοιες φασεις..με λιγα ρωσσικα απς απο το 1 στο 10 με την μια
οποτε κι εδω εχει καποιο δικιο εν μερη ο ρομποτ ,που λεει δεν παω επαρχια,γιατι δεν μιλανε αγγλικα..
to cut a long story short,εννοειται πως ειμαι υπερ της επαρχιας,τα αποτελεσματα που εχεις ειτε σε ξεκωλα φοιτητριες ,χωρισμενες κλπ δηλ στο 80% των ουκρανιδων,και  σε σεμιπρο φασεις ,ειναι επι 10 η επι 20,σε σχεση με το κιεβο ,ΑΛΛΑ ,πρεπει κατι ν αμιλας.κ επισης σε πολεις κατω των 600χιλ,μπορει κ να πας κι ακλαυφτος..
κατα εξισου σοβαρο
αν ηλικιακα κ εμφανισιακα εισαι ανω των 45 κ με κακη εμφανιση,πχ χοντρος,το καραφλος κ μοντερνος δεν θεωρειται μειον στην ουκρανια ,αν εισαι πανω απο το οριο αυτο,μονο ντνιπρε κ ντονιετσκ ειχε παλια ψωμι
αν εισουν ετσι,οπω πχ ο κμαν που τον κοβω 55 πλας,τοτε το Κιεβο κι η Οντεσα ειναι μονοδρομος,αλλα imop χαλας τοσα πολλα που δεν εχει κανενα value πλεον  :hi:
ελπιζω να σε καλυψα
υγ το αμαξι παντως πρεπει ναναι μεχρι 10ετειας πισω οχι πιο παλια κ κατι μεγαλουτσικο
πχ ενα τουραν σενικ τιγιοτα βερσο κλπ μεχρι 2006-8 ,οχι τα  πιο παλαια,μικρα σουβακια κια σπορτατζ τουκσον,5αρες η εστω 3αρες σπορ BMW Κ E kai ανω  ΜΕΣΡΕΝΤΕς.η κανα κουπε c ..paizoyn mpalla
τα πιο μεγαλα κανα τουαρεγκ χ3 λεξους RX κλπ αμαξια των 10000 δηλ ,ακομα κ 12ετιας πλεον ναναι,
δινουν ενα ακομα οπλο κ καλυπτουν ηλικιακα γκαπ κ 20-25ετιας!!!βλεπε πχ αλλαν σε τιρασπολ παλιοτερα.. :rockon:
οποτε σιγουρα κατι απο τα ανωτερω αμαξια  δινουν κ ποντους κ βοηθουν στο καμακι,αν εχεις την ορεξη να οδηγας ωρς πολλες,καλυτερα ειναι να τα παιρνεις μαζι σου
κατι πιο μικρο ,πχ νισσαν μικρα ,φοκους,πολο,φιατακια  κλπ αυτα κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ,σε τετοιες διαδρομες κ κουραζουν,κ δεν δινουν ποντους
καλο ειναι αν χρεισιμοποιη καποιος μικρα αυτοκινητα,να μην τα κυκλοφορει εκει,εκτος αν ειναι κατι πολυ καινουριο κ τρεντυ,πχ ενα μινι 2010 κ μετα...
αλλα παλι θα το διαλυσει αν το χωσει πανω απο κισιναου η οντεσα...
οποτε δεν αξιζει...
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
το  βασικο μαζι με τα περιξ ημερησιο πλευγκραουντ σου στη Βινιτσια... ;)  :tits2: :tits2:
 

Συνημμένα

  • sky park.jpg
    sky park.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
D

dude901123

Επισκέπτης
γεια σου ντερτυ εναπομειναντα  στρητ φαιτερ  :rockon:
σε χαιρομαι που επειμενεις ολντφασιον!!! :zfuck:
η πολυδιατυπωμενη αποψη μου
ειναι
υπαρχουν τεις παραγοντες που σε επηρεαζουν βασικα
1.το μερος κι ο ανθρωπινος παραγοντας..,ποσο μεγαλη ειναι η πολη,,για εμε 600χιλ ειναι το κατω οριο κ μυριο το επανω οριο
ειναι τι συνθεση εχει ο πληθυσμος,δηλ εχει ανεργια μεγαλη λειπουν οι αντρες οι νεεοι για δουλειες αλλου πχ,ειναι εμφανισημοι ντυνονται μοντερνα ειναι μπεκροι φουλ ?κ φυσικα το βασικο ΠΟΣΕς φοιτητριες εχει?15000 ειναι ενα ασφαλες οριο
2.γλωσσα..ποσο καλα μπορεις να επικοινωνησεις ..μπορεις πχ να κανεις ενα βασικο καμακιστηκο διαλογο?απο που πανε για που ,εισαι η κ λεγεσαι,παμε να πιουμε  ,τι κανεις το βραδυ κλπ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΛΥΥΥΥ ΒΑΣΙΚΟ..στο μονο που συμφωνουσα με τον εκλιποντα κολοσσο δημητρακη29
3.και ηληκια κι εμφανιση δικη σου..εμφανιση σημαινει κ με τι κυκλοφορεις
αλλο βαρος ειχα εγω στο κισναου το 2005-2008 με ενα μικρο τζιπακι χιουνται κι αλλο ενας ισπανος φιλος ιδιας ηληκιας κι εμφανισης που κινιοταν με ταξι
απο τον δρομο κ μονο ειχα γνωρισει με το καμακι τυπου γαρδελη στις βιντεοταινιες του 85  :grin: πανω απο 20-30 γκομενς 6-7 απο τις οποιες μουναρες που πλεον δεν τις πιανω ουτε με κυαλια στην σημερινη μολδαβια
οι μικροτερες πολεις ,γιατι δεν ειναι μικρο πχ το ντνιπρε με 60χιλ φοιτητες κ 1,3 μυρια κοσμο,ουτε το νικολαεφ με 600χιλ κοσμο.ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισεις κ να γαμησεις φοιτητριες ωραιες,κ χωρισμενες 30αρες
ειναι πιο δυσκολο ,εχει δικιο ο ρομποτ σε αυτο,ομως να γαμησεις γρηγορα μια τοπικη κοινωνιας upper class γκομενα
αλλα
who cares??? :grin:
οταν υπαρχουν εκαντονταδες μουναρες φοιτητριες  :zfuck: κ χωρισμενες  λυσαρες 30-35αρες μιλφαρες  :tits2:,
εγω παντα ετσι παιζω ,μεχρι 24 κ οβερ 30,ΠΟΤΕ ενδιαμεσα μονο αν κατσει,δεν το κυνηγαω εκει σε αυτο το ταργετ γκρουπ
εκει λοιπον εινε το ΕΥΚΟΛΟ φιλετο,κι οχι στα ψοφιμια αφγγουρια κιεβου κι οδησου που απεθυνονται κατα κυριο λογο σε αγαμητους ευρωπαιους.μερος των οποιων πλεον παω ν αγινω κι εγω.. :grin:
Η μερικη βασικη γνωση της γλωσσας εχει ονως πολλαπλασιαστικο αποτελεσμα στην επιτυχια σε τετοιες φασεις..με λιγα ρωσσικα απς απο το 1 στο 10 με την μια
οποτε κι εδω εχει καποιο δικιο εν μερη ο ρομποτ ,που λεει δεν παω επαρχια,γιατι δεν μιλανε αγγλικα..
to cut a long story short,εννοειται πως ειμαι υπερ της επαρχιας,τα αποτελεσματα που εχεις ειτε σε ξεκωλα φοιτητριες ,χωρισμενες κλπ δηλ στο 80% των ουκρανιδων,και  σε σεμιπρο φασεις ,ειναι επι 10 η επι 20,σε σχεση με το κιεβο ,ΑΛΛΑ ,πρεπει κατι ν αμιλας.κ επισης σε πολεις κατω των 600χιλ,μπορει κ να πας κι ακλαυφτος..
κατα εξισου σοβαρο
αν ηλικιακα κ εμφανισιακα εισαι ανω των 45 κ με κακη εμφανιση,πχ χοντρος,το καραφλος κ μοντερνος δεν θεωρειται μειον στην ουκρανια ,αν εισαι πανω απο το οριο αυτο,μονο ντνιπρε κ ντονιετσκ ειχε παλια ψωμι
αν εισουν ετσι,οπω πχ ο κμαν που τον κοβω 55 πλας,τοτε το Κιεβο κι η Οντεσα ειναι μονοδρομος,αλλα imop χαλας τοσα πολλα που δεν εχει κανενα value πλεον  :hi:
ελπιζω να σε καλυψα
υγ το αμαξι παντως πρεπει ναναι μεχρι 10ετειας πισω οχι πιο παλια κ κατι μεγαλουτσικο
πχ ενα τουραν σενικ τιγιοτα βερσο κλπ μεχρι 2006-8 ,οχι τα  πιο παλαια,μικρα σουβακια κια σπορτατζ τουκσον,5αρες η εστω 3αρες σπορ BMW Κ E kai ανω  ΜΕΣΡΕΝΤΕς.η κανα κουπε c ..paizoyn mpalla
τα πιο μεγαλα κανα τουαρεγκ χ3 λεξους RX κλπ αμαξια των 10000 δηλ ,ακομα κ 12ετιας πλεον ναναι,
δινουν ενα ακομα οπλο κ καλυπτουν ηλικιακα γκαπ κ 20-25ετιας!!!βλεπε πχ αλλαν σε τιρασπολ παλιοτερα.. :rockon:
οποτε σιγουρα κατι απο τα ανωτερω αμαξια  δινουν κ ποντους κ βοηθουν στο καμακι,αν εχεις την ορεξη να οδηγας ωρς πολλες,καλυτερα ειναι να τα παιρνεις μαζι σου
κατι πιο μικρο ,πχ νισσαν μικρα ,φοκους,πολο,φιατακια  κλπ αυτα κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ,σε τετοιες διαδρομες κ κουραζουν,κ δεν δινουν ποντους
καλο ειναι αν χρεισιμοποιη καποιος μικρα αυτοκινητα,να μην τα κυκλοφορει εκει,εκτος αν ειναι κατι πολυ καινουριο κ τρεντυ,πχ ενα μινι 2010 κ μετα...
αλλα παλι θα το διαλυσει αν το χωσει πανω απο κισιναου η οντεσα...
οποτε δεν αξιζει...

Κοίταξε.. τα περισσότερα κριτήρια από όσα αναφέρεις τα πιάνω και με το παραπάνω.. εκτός γλώσσας. Και το target group μου είναι το 28-35, χωρίς να αποκλείω μια καλή περίπτωση εκτός αυτού. Απλά σε αυτές τις ηλικίες το έχω και ταυτόχρονα περνάω καλά. Ο Allan που με έζησε σε μια φάση με ένα 19 χρονο στο Chernivcy πέρυσι, παρά το γεγονός πως ήταν πανέμορφο και άβγαλτο, δεν ήταν για εμένα. Το μυαλό σε αυτές τις ηλικίες δεν στροφάρει και αν στροφάρει θα το κάνει προς λάθος κατεύθυνση. Οι πόλεις που πάμε είναι απο 250.000 (Τερνόπιλ), 300.000 (Τσερνιβτσι) και 500.000 (Βιννίτσα) και πίτα στα πανεπιστήμια. Ειδικά Τσερνίβτσι που έχω ιδία άποψη έχει όλα τα πιθανά τμήματα πανεπιστημίου. Για Βιννίτσα άκουσα από το Moldo πέρυσι και μου καρφώθηκε ως επίλογη ενώ το Τερνόπιλ το βάζουμε για τουριστικούς λόγους, αν και υπάρχει πολύ αντάποκριση εκεί όσο έχω δοκιμάσει από net.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
η Βινιτσια ειναι απειρως καλυτερη απο τις αλλες δυο
αν εμινες ευχαριστημενος πχ στο τερνοπιλ,εκει ειναι 5 φορες πιο καλα....
αν παλι δεν ειναι καλα,πηγαινετε φρανκιφσκ που ειναι μικρη πολη,σαν το τερνοπιλ αλλα  πουτανομανα!!! :tits2: :tits2: :tits2:
υγ.ο ρομποτ ειπε και κατι αλλο που επισης  συμφωνω,οτι οι πολεις των εθνικιστων οπως πχ το Τερνοπιλ ειναι για πολλους λογους οπρος αποφυγη...
παντως εχω απορια,,τι εκναες πχ στο Τερνοπιλ,τριτη η τεταρτη???? :think:
πως περναγε η μερα σου??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
κι ειδικα ανευ ρουσκι γιαζικα..
 

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
198
Like
0
Πόντοι
1
Κίεβ πάς τζαμπαντάν με 100 ευρώ και λιγότερα με αεροπλάνο ανάλογα τις ημερομηνίες που θα διαλέξεις. H Aegean και η Elinair  το έχουν κάνει φθηνότερο προορισμό από τη Ρόδο και τη Λήμνο. Εσύ κάνεις ότι κάνει ο κλασσικός Τούρκος lover, και η τρίτη ηλικία της δυτικής ευρώπης. Μη καυχιέσαι λοιπόν για τις τρίπλο-μεταχειρισμένες γκόμενες του Κιέβου και την υψηλή μεταπωλητική τους αξία. Και αν βρήκες κάποια-ες γκόμενες που ανήκουν στην υψηλή κοινωνία του Κιέβου μην είσαι σίγουρος πως τα ξέρεις όλα για αυτήν, όπως και εγώ δεν ξέρω τίποτα για καμία Ουκρανή που έτυχε να συσχετιστώ. Ας αφήσουμε τις προσωπικές αψημαχίες, είναι βαρετές και δεν ενδιαφέρει κανένα αν εσύ ή έγω θεωρούμε πως ανήκουμε στην elit των αγαποπορνοτουριστών ή αν πιστεύεις-ω πως ανήκεις σε κατηγορία καταμαράν, κότερο, αεροπλανοφόρο ή κανό. Το ερώτημα ήταν ένα εδώ σε αυτό το Thread. Ξέρεις κάτι για τη Βιννίτσα? Μπορείς να δώσεις πληροφορίες για αυτό το μέρος? Έχεις κάποιες γνώσεις από ταξίδια στην επαρχία της νότιας Ουκρανίας? Τα υπόλοιπα.. οκ, αλλά υπάρχουν κατάλληλα thead να τα συζητήσουμε.
τωρα ομως θες αψημαχια ..τα γραφομενα σου αυτο λενε..λοιπον...

με βαζεις σε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ????   :headbang:
ΧΑΧΑΑΧ ΕΔΩ ΚΛΑΙΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
τωρα ομως θες αψημαχια ..τα γραφομενα σου αυτο λενε..λοιπον...

με βαζεις σε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ????   :headbang:
ΧΑΧΑΑΧ ΕΔΩ ΚΛΑΙΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταξει μην ο τραβαμε ..υπερεβαλε ο ντιρτυ,εχεις δικιο,αλλα κι εσυ μην βγαινεις πολυ οφσαιντ
λες κ σωστα πραγματα,απλα μην κανεις κρισεις για πραγματα που αγνοεις  :hi:
εχεις παει καπου αλλου εκτος κιεβου που να ειδες ενδιαφερουσα κατασταση?
εν ναι δωσε τα φψτα σου..παντα ενδιαφερομαι για νεες ευφορες  :fuck1: :fuck1: :fuck1: γαιες.. ;) :hi: :hi:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Ουκρανία όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις.Οι γκόμενες ξέρουν την αξία τους ακριβώς.Αιώνες στο κουρμπετι.Μονο ποσο ψώλες είναι οι άλλες Σλαβες δεν ξέρουν Ρωσίδες,Πολωνες,Τσέχες,Λευκορρωσιδες εκεί έχουν σχετικό κενό.
Θα το ήξεραν φυσικά αν ταξίδευαν εξωτερικό αλλά δεν.
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Ουκρανία όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις.Οι γκόμενες ξέρουν την αξία τους ακριβώς.Αιώνες στο κουρμπετι.Μονο ποσο ψώλες είναι οι άλλες Σλαβες δεν ξέρουν Ρωσίδες,Πολωνες,Τσέχες,Λευκορρωσιδες εκεί έχουν σχετικό κενό.
Θα το ήξεραν φυσικά αν ταξίδευαν εξωτερικό αλλά δεν.
εισαι θυματοποιημενος δυτικοευρωπαικης λογικης παρα την βαλκανικη οπτικη σου ..λογικο σε τετοια ηληκια να κανεις αυτα που κανεις,αλλα ειμαστε σε αλλο ραφι προς το παρον,εμεις
με  δεκα-δεκαπεντε  χρονια θα κανανα  τα ιδια με σενα ισως αν ειχα το νιμου στοχο της ζωης μου στα εξηντα μου.... :o
δε βρισκω ομως στοχω ξαναπει κανενα βαλιου σε  καταδρομικες 3ημερου  με τετοια μπατζετ ειδικα τετοια εποχη....
ρισπεκτ ,αλλα μην επιμενεις να επιβαλεις αποψη σε θεματα οπου ετσι κι αλλιως εισαι εκτος "παιγνιου" που λες κι εσυ ... :hi:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Νονέ μου έχω μια απορία ... Οι φοιτητουπόλεις με πανεπιστήμια και φοιτήτριες πως είναι τις γιορτές? Μένουν εκεί ή πανε στα σπίτια τους? Επίσης με όσες πάνε Κίεβο για μόνιμα και γυρναν στη πόλη τους για γιορτές, υπάρχει πρόσφορο έδαφος? Έχει περάσει κάποιος γιορτές Ουκρανία?Τα κλαμπ είναι γεμάτα?
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Νονέ μου έχω μια απορία ... Οι φοιτητουπόλεις με πανεπιστήμια και φοιτήτριες πως είναι τις γιορτές? Μένουν εκεί ή πανε στα σπίτια τους? Επίσης με όσες πάνε Κίεβο για μόνιμα και γυρναν στη πόλη τους για γιορτές, υπάρχει πρόσφορο έδαφος? Έχει περάσει κάποιος γιορτές Ουκρανία?Τα κλαμπ είναι γεμάτα?
επαρχια ειναι η ΠΛΗΡΗς ΑΠΟΤΥΧΙΑ γιορτες..ουτεκοσμος ουτε μουνι
κιεβο ειχα παει καποια φορα,ειχε καποιο κοσμο,αλλα ζηταγανε τοτε 50 κ 100 δολαρια εισοδους σε κλαμπ λογω  οτι ειχαν ρεβεγιον.κ να μπεις παλι μια μαλ..α ειναι... οικογενειακα κ φιλικα τραπεζια μεγαλες παρεες κλπ ειναι η φαση..Αρενα ειχα παει τοτε υποτιθεται το πιο ξεκωλο κοσμο το 2006...κι ητανε εκκλησια... :priest: ειχε νιμου,αλλα σε φαση που περιεγραψα πιο πανω...την αλλη μερα πηγα κ καπου αλλου ,τα ιδια κι εκει..την τριτη μερα εφυγα πηγα πισω τοτε στο παρθενο εκεινη την εποχη Λβοβ..κι εκει αποτυχια ,αλλα ειχα καβα κατι γκομενες κ μια εξ αυτων καλυψε το κενο... :tits2:
μεχρι τελος δεκεμβρη μπορεις να παιξεις καποια  μπαλλα,λογω οτι γι αυτους δεν ειναι χριστουγεννα
απο 1 ιαν μεχρι 10-12 ξεχασε το ομως ΕΝΤΕΛΩς,εκτος αν εισαι μοναχικος τυπος!!! :grin:
 

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Μηνύματα
198
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μιδας ,Ουκρανια εχει πολλες γυναικες και ολα τα ειδη...πηγαινω κιεβ γιατι μ αρεσει εκει η διασκεδαση και δεν ειχα πολυ χρονο ή λογω σχεσης εκει!
Εχω παει και ιβανο εκδρομη εχει δυνατα κομματια (μια πρωην ηταν απο εκει )και πιο χυμωδεις και ωραιες!δυτικα ομως τα μουνια ειναι εθνικα ψωρουπερηφανα!!!ντοπια να παιξει σε μικρη πολη με ξενο σε κλαμπ ή εστιατοριο ειναι δυσκολο νομιζω...εγω θα προτεινα μπαλα σε ολη την περιοχη ουκρανιας ιντερνετικα και οσες ειναι προθυμες απο κιεβ ή αλλου τις πας καρπαθια κοντα λβιβ ή στο μπουκοβελ για σκι και οχι στην πολη τους!!!
κατι αλλο δυτικα τα ρωσικα δεν τα μιλανε..αντε να μαθετε ουκρανικα!επισης αγγλικα μιλανε κυριως κιεβ ή καποιες με πτυχιο ή εσκορτς!αν θελετε πιο russian κορμια και γλωσσα ανατολικα χαρκοβο ειναι  μια λυση...

οι τουρκοι και οι δυτικοευρωπαιοι χαλανε πολυ χρημα σε πουτανες και εσκορτς στο ΚΙΕΒ και πολλοι μενουν με το πουλι στο χερι και το πορτοφολι αδειο!!οχι εγω...ακυρα εχω φαει,αποτυχιες ναι αλλα ειχα βρει λιγα και ποιοτικα μουνια!!ουτε εσκορτς ουτε σεμι προ ουτες πεινασμενες!αν μεγαλωσω ισως...αν δεν βρισκω εκει θα βρω αλλου!!!Αν και εχω χρημα, δεν θα πληρωσω σαν τον αλλο που εδωσε 33000 γριβνα στην οντεσσα σε χαι μαγαζι για βοτκα και σουσι, αντε να πιω 2 κοκτειλ στο Budha bar με την φιλη μου συνολο 200 γκριβνα!!τοσο ειχε!!και θα φαω σπιτι της ή στο περμπακ που μαρεσε.
Διαβαζα τσοζεφ μπλασκο στο παρον φορουμ ουκρανολογιας και ειχα δασκαλο Παρασκευα(οποιος δεν ξερει τον μαστορα του bet) εμαθα να μην πονταρω σε φορτωμενα φαβορι με χαμηλη αποδοση και μικρο ROI ,αλλα σε δυνατα αουτσαιντερ,με ρισκο και σε δυσκολες εδρες!!!
 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406

Διαβαζα τσοζεφ μπλασκο στο παρον φορουμ ουκρανολογιας και ειχα δασκαλο Παρασκευα(οποιος δεν ξερει τον μαστορα του bet) εμαθα να μην πονταρω σε φορτωμενα φαβορι με χαμηλη αποδοση και μικρο ROI ,αλλα σε δυνατα αουτσαιντερ!!!

[/quote]Μπλασκος..οτι πιο ενδιαφερον εχω διαβασει ολα τα χρονια σε πολλα φορουμ... :kneel:
παροτι δεν ηταν απντειτ σε πολλα,ο τροπος γραφης κι οι αναλυσεις του τον εκαναν μοναδικο κι αξεπεραστο!!!!
νασαι καλα δασκαλε ουκρανολογε οπου κι αν εισαι!!! :hi: :hi: :hi:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
φιλε μιδας ,Ουκρανια εχει πολλες γυναικες και ολα τα ειδη...πηγαινω κιεβ γιατι μ αρεσει εκει η διασκεδαση και δεν ειχα πολυ χρονο ή λογω σχεσης εκει!
Εχω παει και ιβανο εκδρομη εχει δυνατα κομματια (μια πρωην ηταν απο εκει )και πιο χυμωδεις και ωραιες!δυτικα ομως τα μουνια ειναι εθνικα ψωρουπερηφανα!!!ντοπια να παιξει σε μικρη πολη με ξενο σε κλαμπ ή εστιατοριο ειναι δυσκολο νομιζω...εγω θα προτεινα μπαλα σε ολη την περιοχη ουκρανιας ιντερνετικα και οσες ειναι προθυμες απο κιεβ ή αλλου τις πας καρπαθια κοντα λβιβ ή στο μπουκοβελ για σκι και οχι στην πολη τους!!!
κατι αλλο δυτικα τα ρωσικα δεν τα μιλανε..αντε να μαθετε ουκρανικα!επισης αγγλικα μιλανε κυριως κιεβ ή καποιες με πτυχιο ή εσκορτς!αν θελετε πιο russian κορμια και γλωσσα ανατολικα χαρκοβο ειναι  μια λυση...

οι τουρκοι και οι δυτικοευρωπαιοι χαλανε πολυ χρημα σε πουτανες και εσκορτς στο ΚΙΕΒ και πολλοι μενουν με το πουλι στο χερι και το πορτοφολι αδειο!!οχι εγω...ακυρα εχω φαει,αποτυχιες ναι αλλα ειχα βρει λιγα και ποιοτικα μουνια!!ουτε εσκορτς ουτε σεμι προ ουτες πεινασμενες!αν μεγαλωσω ισως...αν δεν βρισκω εκει θα βρω αλλου!!!Αν και εχω χρημα, δεν θα πληρωσω σαν τον αλλο που εδωσε 33000 γριβνα στην οντεσσα σε χαι μαγαζι για βοτκα και σουσι, αντε να πιω 2 κοκτειλ στο Budha bar με την φιλη μου συνολο 200 γκριβνα!!τοσο ειχε!!και θα φαω σπιτι της ή στο περμπακ που μαρεσε.
Διαβαζα τσοζεφ μπλασκο στο παρον φορουμ ουκρανολογιας και ειχα δασκαλο Παρασκευα(οποιος δεν ξερει τον μαστορα του bet) εμαθα να μην πονταρω σε φορτωμενα φαβορι με χαμηλη αποδοση και μικρο ROI ,αλλα σε δυνατα αουτσαιντερ!!!
Δεν λες κάτι λάθος , ΑΛΛΑ πιο το πρόβλημα να είναι εθνικίστριες οι Γκόμενες??? Ισα ίσα που σε βλέπουν σαν Ευρωπαίο! Και μακάρι να ήταν πραγματικά εθνικίστριες..Πιο χαζό εθνικισμό απο τον Ουκρανικό δεν έχω δει πουθενά!!!Δεν υπάρχει εθνικιστής πουθενά που να γουστάρει τούρκους!!!! Και οι μαλακο-εθνικίστριες Ουκρανέζες κώλος και βρακί με τους Μεμέτηδες.... :vomit: :vomit: :vomit:
Τέλος πάντων ο εθνικισμός τους είναι δικό τους θέμα που ποτέ δεν επηρεάζει τον Τουρίστα! Ίσα ίσα που επειδή θέλουν να μπούν στην Ευρωπη προσέχουν τους ξένους!
Μόνο στο καμάκι δεν μετράει τόσο το ότι είσαι ξένος... :( :( :(
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom