Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τα θερμά μου συλληπητήρια! ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα τηςΜε βαθιά θλίψη, ως αδελφός της, θα ήθελα να ζητήσω τον σεβασμό όλων προς την αγαπημένη σας Βικτώρια.
Η μου αδελφή έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς είχε κάνει μετάσταση στους πνεύμονες. Πάλεψε με δύναμη αλλά 3 μέρες μετά το εξιτήριο δεν τα κατάφερε.
Παρακαλούμε θερμά να γίνει σεβαστή η μνήμη της και ο πόνος μας Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Με βαθιά θλίψη, ως αδελφός της, θα ήθελα να ζητήσω τον σεβασμό όλων προς την αγαπημένη σας Βικτώρια.
Η μου αδελφή έδωσε μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς είχε κάνει μετάσταση στους πνεύμονες. Πάλεψε με δύναμη αλλά 3 μέρες μετά το εξιτήριο δεν τα κατάφερε.
Παρακαλούμε θερμά να γίνει σεβαστή η μνήμη της και ο πόνος μας Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
...δεν το χωραει ο νους μου, ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!.....ηταν ενας υπεροχος Ανθρωπος με εξαιρετικο χαρακτηρα κ χρυση καρδια!!!
Πραγματικα λυπαμαι, καλο κουραγιο ευχομαι!
Kαι εμενα δεν μ κολλαν πολλα...αλλα ας περιμενουμε!!!...δεν το χωραει ο νους μου, ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!
@Petrandaniis πολλα δεν μου κολλανε, ελπιζω να ειναι μια τραγικη και κακογουστη αναρτηση κ οχι αληθεια.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της. Είχα την τύχη να συναντηθώ μαζί της κι επρόκειτο για ένα αξιολάτρευτο πλάσμα ένας τέλειος χαρακτήρας κι ένα φωτεινό χαμόγελο. Καλό παράδεισο να'χει το κοριτσάκι κι επίσης κουράγιο και δύναμη στους οικείους της....Με βαθιά θλίψη, ως αδελφός της, θα ήθελα να ζητήσω τον σεβασμό όλων προς την αγαπημένη σας Βικτώρια.
Εμενα odin δεν μου κολαει οτι το profile “ petran.daniis ” εκανε εγγραφη πριν 3-4 μερες .. δεν ειναι να παιζουμε με τετοιες κουβεντες για το κοριτσι .. ελπιζω -ευχομαι να μην ισχυει κατι τοσο σταναχωρο .. μονο που το σκεφτομαι νιωθω χαλια για το κοριτσακι …...δεν το χωραει ο νους μου, ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!
@Petrandaniis πολλα δεν μου κολλανε, ελπιζω να ειναι μια τραγικη και κακογουστη αναρτηση κ οχι αληθεια.
Φίλε δες απλά τα μνμτ του και θα καταλάβεις!!Εμενα odin δεν μου κολαει οτι το profile “ petran.daniis ” εκανε εγγραφη πριν 3-4 μερες .. δεν ειναι να παιζουμε με τετοιες κουβεντες για το κοριτσι .. ελπιζω -ευχομαι να μην ισχυει κατι τοσο σταναχωρο .. μονο που το σκεφτομαι νιωθω χαλια για το κοριτσακι …
Κατι ειδα γιαυτο το ειπαΦίλε δες απλά τα μνμτ του και θα καταλάβεις!!