Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.969
- Πόντοι
- 23.656
....αρχοντα, δεν αναφερεσαι στην κοπελα αλλα στο νημα της γραφεις, υπονοωντας διαφορα κ δημιουργωντας εντυπωσεις !Οκ μη ξεχνάτε το μόνο ευρώ για την Καποτά μόνο...προφανώς και η κάθε μία κοστολογεί σε ελεύθερη αγορά... αλλά επηρεάζει...καθίστε να δίνετε 170 σε σάπιες τι να πω...δεν αναφέρομαι στη Βικτώρια είναι το στυλ μου..
Απλά μη ξανακουσω περί πληθωρισμου ακριβές τιμές και χαλιά υπηρεσίες τότε...αγαπουληδες φταίτε...τι να κάνουμε τώρα.οποιος λέει δημόσια προσωπικα ανθρώπου πόσο μάλλον εδώ είναι για λυπηση ίσως και λιθοβολισμό... γεμίσαμε ρουφιάνους...σε αυτό ντροπή μεγάλη ...δεν έχω κάτι με την κοπέλα απλά από άνθρωπο που χρεώνει 1 ευρώ Καποτά δεν θέλω κάτι...φαίνεται καλή δεν λέω αλλά...υγ.το μισανδρες φεμιολες δεν πάει για εκείνη δεν την ξέρω αλλά γενικά πηξαμε από δαύτες και αντί να τις απομονώσετε τις κάνετε θεές...δεν είναι τυχαίο ότι έπεσε η τεστοστερόνη τόσο τα τελευταία έτη...κάποιες έχουν ήδη πιο πολυ από τον μέσο πυρφόρος αγαπουλη
Στα περι προφυλακτικου, εχει απαντηθει το θεμα (μετα απο ατελειωτο σπαμαρισμα κ κακοψυχια) και εαν διαβαζες θα εβλεπες οτι ηταν "παρεξηγηση".