pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 5.946
αλλη οχι αυτη.....την συγκεκριμενη την ειδα στο ασανσερ λεμε !!!!!!!Στα καταπιε;
αλλη οχι αυτη.....την συγκεκριμενη την ειδα στο ασανσερ λεμε !!!!!!!Στα καταπιε;
Στο ασανσέρ που συναντιόμαστεαλλη οχι αυτη.....την συγκεκριμενη την ειδα στο ασανσερ λεμε !!!!!!!![]()
και εδω εμφανιστηκες;Στα καταπιε;
ψήνεσαι να το κάνουμε στο ασανσέρ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε
φανταζόμαστε να συμβαίνουνε τα πιο τρελά
στο ασανσέρ που συναντιόμαστε
δεν κρατιόμαστε και μια μέρα θα γίνουν πολλά
Γλιτωνουμε κ δωματιο μωροψήνεσαι να το κάνουμε στο ασανσέρ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα πατήσουμε το στοπ και άστους να ανεβαίνουν με τα πόδια!!!!!!!!!!!Γλιτωνουμε κ δωματιο μωρο
Μπορουν κ καλυτερα .. τι ειναι 6-8 σκαλακιαθα πατήσουμε το στοπ και άστους να ανεβαίνουν με τα πόδια!!!!!!!!!!!
Τι θες ρεκαι εδω εμφανιστηκες;
το πολύ πολύ να ρθει πυροσβεστική!!!Μπορουν κ καλυτερα .. τι ειναι 6-8 σκαλακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θες ρε

πχ για εδω:victoria, θελω τοσο πολυ να σε δω, αλλα οι τιμες στον θεο ρε συ. Ζω λονδινο και ουτε εδω τετοιες τιμες με αντιστοιχα πιστολια σαν και εσενα.
Πρεπει να εχουμε εκπτωτικη καρτα οσοι σε ειχαμε ψαξει περσυ
Αντε να ανεβουν οι επενδύσεις να σε γλεντήσω!
Όχι, δεν σκοπεύω να αναλωθώ.Καλή χρονιά.
Γτ πως ηταν πριν?Τωρα το παιζει ντιβα?Για κάποιο λόγο, έχει αλλάξει η κοπέλα…
Δεν ξέρω αν και πριν έριχνε τόσα πιστόλιαΓτ πως ηταν πριν?Τωρα το παιζει ντιβα?
Αν μετά απ’ αυτά που κανείς, συνεχίζεις και έχεις πελάτες, τότε είμαστε τραγικοί και εμείςΌχι, δεν σκοπεύω να αναλωθώ.
Δεν με απασχολεί η δραματοποίηση ούτε τα δήθεν λόγια.
Δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε παρουσιάστηκα ως αλάνθαστη.
Όποιος και όποια με γνωρίζει, γνωρίζει την ποιότητα μου και τη Βικτώρια, και γνωρίζει επίσης αν το οποιοδήποτε λάθος έχει αναγνωριστεί από την πλευρά μου.
Προσωπικά, έχω και ζωή και δεν διαθέτω χρόνο για αυτά.
Για αυτό υπάρχουν πολλές επιλογές για όποιον δεν καλύπτεται.
Η επιμονή σας εδώ, ωστόσο, λέει περισσότερα από τα ίδια τα λόγια.
Καλύτερα να μην απαντούσες. Μόνο εσύ έχεις ζωή? Οι άλλοι γουστάρουν να αναλώνονται και να διαθέτουν το χρόνο τους σε δήθεν ραντεβού?Όχι, δεν σκοπεύω να αναλωθώ.
Δεν με απασχολεί η δραματοποίηση ούτε τα δήθεν λόγια.
...
Προσωπικά, έχω και ζωή και δεν διαθέτω χρόνο για αυτά...