Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
Αμα ειναι γυναίκα και ματι και συμμετοχήΈχω οδηγό να μην πάρει και εκείνος λίγο μάτι;
Αμα ειναι γυναίκα και ματι και συμμετοχήΈχω οδηγό να μην πάρει και εκείνος λίγο μάτι;
Νομίζω είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εμφανιστείς έτσι!!...Με καλείς στον χώρο σου και εμφανίζομαι έτσι πειράζει;
Αν δε το βλεπα, δε το πιστευα
....τι να πειραζει μαναμ' , θα καβλωσουν και τα τσιμεντα στο loft!!!!Με καλείς στον χώρο σου και εμφανίζομαι έτσι πειράζει;

Καλημέρα κουκλίτσα, η πρωινή καυλα στο έπακρον η καυλητερη...Καλημέρα με ένα βιντεάκι που μπορεί να έχετε ξανά δει μεν αλλά ήρθα να σας το θυμήσω και να σας πω ότι έχουμε νέα υπηρεσία στην λίστα…
Επίσης δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο
24 ωρες το 24ωρο δουλέυεις αλλα και 24 ώρες το 24ώρο δεν απαντάς καν σε μνμτα.Καλημέρα με ένα βιντεάκι που μπορεί να έχετε ξανά δει μεν αλλά ήρθα να σας το θυμήσω και να σας πω ότι έχουμε νέα υπηρεσία στην λίστα…
Επίσης δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο
Πες τα, μαλλον δεν πρόκειται να μας απαντήσει, θα στειλω από άλλο κινητο24 ωρες το 24ωρο δουλέυεις αλλα και 24 ώρες το 24ώρο δεν απαντάς καν σε μνμτα.
Καλημέρα
24 ωρες το 24ωρο δουλέυεις αλλα και 24 ώρες το 24ώρο δεν απαντάς καν σε μνμτα.
Καλημέρα
Έχω 63 μηνύματα στο viber αυτή την στιγμή. Μισό λεπτό να με κλωνοποιήσω και έρχομαι…Πες τα, μαλλον δεν πρόκειται να μας απαντήσει, θα στειλω από άλλο κινητο
Οκ έλα σε περιμένουμεΈχω 63 μηνύματα στο viber αυτή την στιγμή. Μισό λεπτό να με κλωνοποιήσω και έρχομαι…
Όταν όμως με παρει καποιος άλλος το ραντεβού ενώ έχω στείλει πρώτος δεν θα ειναι άδικο?Έχω 63 μηνύματα στο viber αυτή την στιγμή. Μισό λεπτό να με κλωνοποιήσω και έρχομαι…
Απαντάω πάντα με την σειρά που τα έλαβα μωράκι!Όταν όμως με παρει καποιος άλλος το ραντεβού ενώ έχω στείλει πρώτος δεν θα ειναι άδικο?
Έχω στείλει μήνυμα εδώ και 10 μερες, από τοτε που ανακοίνωσε το τουρ για Θεσσαλονίκη
Εστειλα viberΑπαντάω πάντα με την σειρά που τα έλαβα μωράκι!
Στείλε μου ξανά ένα μήνυμα σε παρακαλώ.
Αυτά είναι τα καλά.