Victoria με τετοια αύξηση μεσα σε λιγο διάστημα ουτε οι τιμες απο τα τρόφιμα δεν περνουν, ξεκαβαλα λίγο, φιλικά στο λέω. Δεν ανεβάζεις μονο τιμες , πρέπει€ να δινεις και κατι παραπανω παντγια να το δικαιολογη η αύξηση.
Πρώτα απ’ όλα, δεν με ξέρεις για να μου μιλάς έτσι. Ας κρατήσουμε τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο.
Δεύτερον, για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή: δουλεύω σε όλη την Ευρώπη και οι τιμές μου είναι ευρωπαϊκές. .
Τώρα, για το ότι “έχω καβαλήσει το καλάμι” και ότι η αύξηση δεν “δικαιολογείται”: επειδή μιλάς με τέτοια σιγουριά, λογικά έχεις κλείσει ραντεβού μαζί μου, έχεις δει την παροχή και ξέρεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάς Γιατί δε μου λες τότε τι σου φάνηκε μη value for money,
Και μιας και λες ότι “δεν βλέπεις αλλαγές”, πολύ θα ήθελα να μου τις περιγράψεις ποιες θα έπρεπε να είναι.
Και το αστείο είναι ότι μου το λες ενώ πλέον δουλεύω και in call σου παρέχω ένα πεντακάθαρο και πανέμορφο χώρο και δεν πληρώνεις καν ξενοδοχείο και σε πείραξαν τα 30€ παραπάνω στο special πρόγραμμα μου.
Και μιας και συγκρίνεις τιμές, μπορείς να κάνεις μια μικρή έρευνα στη χώρα που ζεις. Θα διαπιστώσεις ότι κοπέλες είναι πολύ ακριβότερες από εμένα.
Και για να τελειώνουμε: με αγάπη πάντα εκφράζεις μια γνώμη που δεν ζήτησα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την αναλύσω.