Επίσης, κάτι πολύ σοβαρό, μωρά μου.
Θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη σε όσους αυτές τις μία-δύο μέρες δεν κατάφερα να δω από κοντά και δεν έχω απαντήσει καν στα μηνύματά του.
Όπως κάποιοι έχετε ήδη καταλάβει και για όσους δεν το γνωρίζουν, το αναφέρω τώρα, διανύω μια περίοδο με πολύ δύσκολα για εμένα δικαστήρια πέρα από το ότι είναι ψυχοφθόρα, δυστυχώς δεν ήξερα πως λειτουργεί το ελληνικό σύστημα, αν χρειαστεί να περάσεις από ανακριτή, μπορούν να σε καλέσουν επί τόπου, χωρίς να σου δώσει η αστυνομία περιθώριο να οργανωθείς.
Για παράδειγμα, μου έχει να χτυπάει το τηλ μου να ακούω ότι σε μία ώρα πρέπει να παρευρεθώ στο τμημα ή σε κάποιο ανακρητη αλλιώς θα έρθουν οι ίδιοι να με μεταφέρουν.
Γι’ αυτό θέλω από εσάς μια μικρή κατανόηση, γιατί οι μέρες μου στην Αθήνα είναι αρκετά ψυχοφθόρες.
Όσο κι αν θέλω να διασκεδάσω στο background η ζωή που κουβαλάω από ό,τι ελληνικό είχα έχει κάτι πολύ βαρύ.
Σας ευχαριστώ οσους με ακούσατε. Δεν το γράφω για να ανοίξουμε συζήτηση περί αυτών (παρακαλώ μην γίνεται κουτσομπόληδες με ερωτησεις) αλλά για να σας εξηγήσω γιατί δεν μπορώ να απαντάω αμέσως πέρα από το ότι είστε ήδη πόλοι και ότι θα απαντήσω σε όλους το συντομότερο.
Αφορμή να γράψω εδώ τώρα γι’ αυτό ήταν αρχικά γιατί όσους δεν έχω απαντήσει ενώ συζητούσαμε για κάτι/ είχαμε συνάντηση δεν σας απέφυγα / κρέμασα και δεύτερο τηλέφωνο που δέχτηκα από κάποιον ανάμεσα σας το οποίο απάντησα μετά από 12-13 κλείσεις που σκέφτηκε ότι χωρίς καν να συζητήσουμε κάτι ή να με ρωτήσει ήταν τέλειο και λογικό με το που το σηξωσω να αρχίσει να με φωνάζει ξεφτιλισμένη πουτάνα βίζιτα που δεν εκλείσα ραντεβού μαζί του ενώ είχα αναφέρει ότι έχω κενό και τον έχω δει ξαι δύο φορές στο παρελθόν και θα πρεπε να έχει την j καλύτερη από ολουσ , αντιμετώπιση .
Καλό βράδυ από εμένα για σήμερα .