victoriadanny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 1.041
Πρέπει να είναι!....θα'ναι?!?!![]()
Και αν δεν ξυπνήσαμε καλά πάμε ένα ντουζάκι και ας την πιάσουμε από την αρχή
Πρέπει να είναι!....θα'ναι?!?!![]()
....καπως καλυτερα τωραΠρέπει να είναι!
Και αν δεν ξυπνήσαμε καλά πάμε ένα ντουζάκι και ας την πιάσουμε από την αρχή![]()
Ε μια , δύο , τρεις πως να μην τον παίξεις μετά που έχεις τις πρωινές καβλές και στέλνεινη άλλη και τέτοιο υλικό.Αντε πάρτε και λίγο κωλαράκι, μην κοιτάτε τα χάλια μούτρα μου που είναι χωρίς make up και με βρεγμένα μαλλιά όμως
....διαολοθηλυκοΑντε πάρτε και λίγο κωλαράκι, μην κοιτάτε τα χάλια μούτρα μου που είναι χωρίς make up και με βρεγμένα μαλλιά όμως

Όταν έρθω Θεσσαλονίκη να μου δώσεις λίγη από την καλή σου ενυδατική.Ε μια , δύο , τρεις πως να μην τον παίξεις μετά που έχεις τις πρωινές καβλές και στέλνεινη άλλη και τέτοιο υλικό.
Φατσαρά έχεις. Αλλα θα μπορούσα να βοηθήσω με το...βάψιμο επιπλέον αν θες
Πρόσεξε με τις ρογαρες αυτές μην τριφτεις σε κάνα τοίχο στη στροφή και θέλει....σοβατισμα ο τοίχος μετά
Καβλωστρα μου εσυ!!!!

Αχ ρε αναφτρα πρόστυχη και εκφυλη.....Όταν έρθω Θεσσαλονίκη να μου δώσεις λίγη από την καλή σου ενυδατική.![]()
AΝΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ...Όταν έρθω Θεσσαλονίκη να μου δώσεις λίγη από την καλή σου ενυδατική.![]()

Ήρεμα λίγο να πάρουμε σειρά και εμείς μανAΝΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ...![]()

Ήρεμα λίγο να πάρουμε σειρά και εμείς μαν![]()
Για καλή δεν ξέρω, καυλωμένη θα είναι σίγουρα!!!Πρέπει να είναι!
Και αν δεν ξυπνήσαμε καλά πάμε ένα ντουζάκι και ας την πιάσουμε από την αρχή![]()
Τα φυσικά μουτρακια χωρίς makeup μας αρέσουν... Μετά απο τα μουνάκια και τα κωλαρακια...Αντε πάρτε και λίγο κωλαράκι, μην κοιτάτε τα χάλια μούτρα μου που είναι χωρίς make up και με βρεγμένα μαλλιά όμως
Πολύ ωραία ΜάτιαΑντε πάρτε και λίγο κωλαράκι, μην κοιτάτε τα χάλια μούτρα μου που είναι χωρίς make up και με βρεγμένα μαλλιά όμως
Πολυ καυλα το κωλαρακι σου, ετσι οπως το στήνεις μεσα στο μπάνιο στα όρθια..Αντε πάρτε και λίγο κωλαράκι, μην κοιτάτε τα χάλια μούτρα μου που είναι χωρίς make up και με βρεγμένα μαλλιά όμως
Πω πω!Τι κοιλίτσα λαβλα είναι αυτη ρε μωρο!!Πρέπει να είναι!
AΝΤΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ...![]()
Ho ho ho!!Έχω μια έκπληξη!
Τι σας έχω!;
Μετά από τόση αναμονή, επιτέλους ημερομηνίες για tour στη Θεσσαλονίκη!
21/12 Από της 18:00 έως και 25/12 ξημερώματα 3:00