miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.074
- Πόντοι
- 456
Πάει πολύ με το φόντο.....Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Πάει πολύ με το φόντο.....Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Ίσως κάνει κάποια άλλη γυναίκα χαρούμενη, είτε είναι καμαριέρα είτε είναι πελάτισσα των ξενοδοχείων.Ξύπνησα μέσα στην καυλα και ενώ ήθελα να παίξω έψαχνα αυτό το δονητή και κατάλαβα ότι το έχω ξεχάσει σε κάποιο airbnb ή ξενοδοχείο από το καλοκαίρι! So sad!
I just needed to say it somewhere![]()
Ειναι δύσκολο να ξυπνάς με καυλα και να μην εχεις τα απαραίτητα για σένα. Αν λεω αν βρισκόσουν Θεσσαλονίκη θα τα αλλιώςΞύπνησα μέσα στην καυλα και ενώ ήθελα να παίξω έψαχνα αυτό το δονητή και κατάλαβα ότι το έχω ξεχάσει σε κάποιο airbnb ή ξενοδοχείο από το καλοκαίρι! So sad!
τι σεξυ κοιλίτσα!!!Λοιπόν μωράκλες μου καλημέρα θέλω μια τεράστια χάρη από όλους όσους ενδιαφέρονται να τα πούμε.
Στέλνετε μόνο στο Viber ή SMS εδώ δεν διαβάζω μηνύματα και αργώ πολύ να απαντήσω.
Επίσης αν ενδιαφέρεστε να μαθαίνετε νέα μου, τυχόν άξαφνα κενά και οτιδήποτε άλλο παρόμοιο άμεσα μπορείτε να με ακολουθήσετε στο ίνσταγκραμ και να βλέπετε τα stories μου.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να είμαι σε όλες τις πλατφόρμες ταυτόχρονα και το ίδιο και ενεργή!
insta: victoriadaniest_
ΠροσωπαραΞύπνησα μέσα στην καυλα και ενώ ήθελα να παίξω έψαχνα αυτό το δονητή και κατάλαβα ότι το έχω ξεχάσει σε κάποιο airbnb ή ξενοδοχείο από το καλοκαίρι! So sad!
Tomorrow my dearest… Tomorrow…Ξύπνησα μέσα στην καυλα και ενώ ήθελα να παίξω έψαχνα αυτό το δονητή και κατάλαβα ότι το έχω ξεχάσει σε κάποιο airbnb ή ξενοδοχείο από το καλοκαίρι! So sad!
Χωρεσε αυτο το μπουρί στο μουνάκι σου και δεν το έσκισε????Ανέβασε το βιντεακι ρε κοπελιά να σε ακουσουμε να καβλώνεις?Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Περαστικά σου αρχικά, για Θεσσαλονίκη ποτε υπολογίζεις?Όπως θα καταλάβατε τα δύο σοβαρά χειρουργεία μου αργούν λίγο μετά ύφεση του θέματος υγείας μου οπότε μέχρι στιγμής υπάρχουν τα επόμενα παρακάτω tour:
Hamburg 22/11 till 24
Athens 1/12 till 15/12
Ακόμα δεν ξέρω θα ενημερώσω όταν…..Περαστικά σου αρχικά, για Θεσσαλονίκη ποτε υπολογίζεις?
εργο τεχνης..Αυριο 13 Οκτωβρίου για μια μέρα στην Αθήνα με δικό μου χώρο!
ωομίζω η ποιο σεξυ κοιλια που εχω δει....
Τι τραγούδι μπήκε; Επίσης Περαστικά!Όπως θα καταλάβατε τα δύο σοβαρά χειρουργεία μου αργούν λίγο μετά ύφεση του θέματος υγείας μου οπότε μέχρι στιγμής υπάρχουν τα επόμενα παρακάτω tour:
Hamburg 22/11 till 24
Athens 1/12 till 15/12
Κλείνω ραντεβού από τώρα! Οι διαθεσιμότητες θα εξαφανιστούν αμέσως, οπότε μην μου ξενερώσετε δεν μπορώ να κλωνοποιηθώ!
Περαστικά μωράκι μου!!Όπως θα καταλάβατε τα δύο σοβαρά χειρουργεία μου αργούν λίγο μετά ύφεση του θέματος υγείας μου οπότε μέχρι στιγμής υπάρχουν τα επόμενα παρακάτω tour:
Hamburg 22/11 till 24
Athens 1/12 till 15/12
Κλείνω ραντεβού από τώρα! Οι διαθεσιμότητες θα εξαφανιστούν αμέσως, οπότε μην μου ξενερώσετε δεν μπορώ να κλωνοποιηθώ!
σε περιμένω!!!Σύντομα παρεούλαΠεραστικά μωράκι μου!!
Να πάνε όλα καλα!
1ον λείπεις!
2ον ανεβάζεις τέτοια και βράζωσε περιμένω!!!
Σύντομα παρεούλα![]()
κοιλιά σου ειναι εργο τέχνης!!κάβλα καλύτερα!!!Έναν ξυπνήσει νωρίς γιατί έχω τρομερά τρεχάματα κάθομαι και κάνω φλέξ την κοιλιτσα μου που οδεύει προς το όνειρο για γράμμωση![]()