victoriadanny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 1.041
Το έκρυψα μόνο και μόνο γιατί δεν αποτυπώθηκε στην φωτογραφία όπως θα ήθελα. Δεν έχω κολλήματαΣυγνώμη έκρυψε το τα τατουάζ και άφησες την φάτσα σου?![]()
Το έκρυψα μόνο και μόνο γιατί δεν αποτυπώθηκε στην φωτογραφία όπως θα ήθελα. Δεν έχω κολλήματαΣυγνώμη έκρυψε το τα τατουάζ και άφησες την φάτσα σου?![]()
Τι έχουμε εδώ...Μωωωραααακλα μουυυ!!!!!![]()
Θέλω να ηρεμήσεις λίγοΤι έχουμε εδώ...![]()

Θέλω να ηρεμήσεις λίγο![]()
Θες σάντουιτς??

Εσύ Αλεξία την αντέχεις την Αθήνα; Γιατί δεν έρχεσαι καμιά βόλτα στη Θεσσαλονίκη;Μωωωραααακλα μουυυ!!!!!![]()
Να ανέβουνε παρέα...Εσύ Αλεξία την αντέχεις την Αθήνα; Γιατί δεν έρχεσαι καμιά βόλτα στη Θεσσαλονίκη;

Πολλά και διάφορα....Τι έχουμε εδώ...![]()
Καλημέρα κόσμεεε! Το γερμανικό DNA μου δεν αντέχει άλλο… λιώνω στην Αθήνα σαν παγωτό βανίλια και τα μαγουλάκια μου έχουν πάρει φωτιά![]()
......Μωωωραααακλα μουυυ!!!!!![]()

Θέλω να ηρεμήσεις λίγο![]()
.....3, 2, 1Θες σάντουιτς??![]()
Φωτιές αναμένες χαχαχα
![]()
ΠετσόκομμαΘέλω να ηρεμήσεις λίγο![]()

Τρελαίνεις κόσμο… έπρεπε να είχε λίγο παραπάνω διάρκεια αυτό το βίντεοΚαλημέρααα ζουζούνια μου
Χαμογελαρααα όμορφηΚαλημέρα κόσμεεε! Το γερμανικό DNA μου δεν αντέχει άλλο… λιώνω στην Αθήνα σαν παγωτό βανίλια και τα μαγουλάκια μου έχουν πάρει φωτιά![]()
Καλημέρα μανάρι!!Έναν ξυπνήσει νωρίς γιατί έχω τρομερά τρεχάματα κάθομαι και κάνω φλέξ την κοιλιτσα μου που οδεύει προς το όνειρο για γράμμωση![]()