victoriadanny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 1.041
Αυτό εξυπακούεται δεν τον έβαλα μόνο στο στόμα μου!!!Ο φίλος μάλλον θα ήθελε να τον βάλεις στο στόμα σου και όχι να συζητάς για το σχέδιο των νυχιών!!..![]()
Αυτό εξυπακούεται δεν τον έβαλα μόνο στο στόμα μου!!!Ο φίλος μάλλον θα ήθελε να τον βάλεις στο στόμα σου και όχι να συζητάς για το σχέδιο των νυχιών!!..![]()
Ποποοο ......τι ωραια κωλοτρυπιδαρα ειναι αυτη .... την βλέπω και θελω να καρφώσω την γλωσσαρα μου εκει μεσα .....Μπορεί να σας ταλαιπωρώ λίγο που το διαμέρισμα μου στο Μεταξουργείο έχει αρκετά σκαλιά αλλά το ξέρετε ότι σας παρέχω ιδιωτικό πάρκινγκ δωρεάν με πόρτα που κλειδώνει;
Μπροστά στις ανέσεις τι είναι λίγα σκαλιά θεωρώ….
Σας περιμένω και σας στέλνω τα φιλιά μου!
Και στα δικά μας όσοι δε σε έχουμε γνωρίσει ακόμα...Αυτό εξυπακούεται δεν τον έβαλα μόνο στο στόμα μου!!!
Ε δες τότε Viber, θες να σε ζαλίζω πρωινιάτικα;Ξανά τονίζω
Έργο τέχνηςΚαλημέρα ζουζούνια![]()
Κορμαρα!!!Καλημέρα ζουζούνια![]()
Κάγκελο και οι ρογες ρε καβλα.Κάποιος ανάμεσα σας μου έκανε αυτές τις μπότες δώρο.
Μου πάνε;;;
Someone between you gave me these boots as a gift.
Are they going to me;;
καλυτερο θα ηταν το βιντεο χωρις βρακακιΚάποιος ανάμεσα σας μου έκανε αυτές τις μπότες δώρο.
Μου πάνε;;;
Παρότι δεν είμαι fan, καθότι μου αρέσουν τα παπούτσια που αναδεικνύουν το κάτω μέρος των ποδιών (γάμπες, πέλματα) δύσκολα θα βρεις πράγματα που να μην σου πάνε με τέτοιο κορμί!!!Κάποιος ανάμεσα σας μου έκανε αυτές τις μπότες δώρο.
Μου πάνε;;;
Mε αυτές τις μπότες είσαι σκέτη καύλα κοριτσάρα για πολύ σφυροκόπημα από παντού.Κάποιος ανάμεσα σας μου έκανε αυτές τις μπότες δώρο.
Μου πάνε;;;
Σου πανε καυλιαρα.Κάποιος ανάμεσα σας μου έκανε αυτές τις μπότες δώρο.
Μου πάνε;;;
Kommt zum Thessaloniki meine liebeΚαλημέρα κόσμεεε! Το γερμανικό DNA μου δεν αντέχει άλλο… λιώνω στην Αθήνα σαν παγωτό βανίλια και τα μαγουλάκια μου έχουν πάρει φωτιά![]()
Μωωωραααακλα μουυυ!!!!!Καλημέρα κόσμεεε! Το γερμανικό DNA μου δεν αντέχει άλλο… λιώνω στην Αθήνα σαν παγωτό βανίλια και τα μαγουλάκια μου έχουν πάρει φωτιά![]()
Συγνώμη έκρυψε το τα τατουάζ και άφησες την φάτσα σου?Καλημέρα κόσμεεε! Το γερμανικό DNA μου δεν αντέχει άλλο… λιώνω στην Αθήνα σαν παγωτό βανίλια και τα μαγουλάκια μου έχουν πάρει φωτιά![]()