Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το προφίλ το ξέρω πολλά χρόνια... Για το γκρουπ ρώτησα.Το προφίλ εδώ είναι, και με πολύ κώλο σήμερα.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Υπάρχει ομαδική απλά για να σας ενημερώνω με την κατάσταση του προγράμματος μου όπως και εδώ.Το προφίλ το ξέρω πολλά χρόνια... Για το γκρουπ ρώτησα.
Μένεις στο ζεβρε!!Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Ημουν σε αυτή την ομαδικη. Αλλά για κάποιο λόγο δεν την βλέπω πλέονΥπάρχει ομαδική απλά για να σας ενημερώνω με την κατάσταση του προγράμματος μου όπως και εδώ.
....νομιζω αδιαφορο!!!Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()

Ο φίλος μάλλον θα ήθελε να τον βάλεις στο στόμα σου και όχι να συζητάς για το σχέδιο των νυχιών!!..Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Ο φίλος μάλλον θα ήθελε να τον βάλεις στο στόμα σου και όχι να συζητάς για το σχέδιο των νυχιών!!..![]()
Μπορώ να το βάλω μέσα και να το κλειδώσω…;Μπορεί να σας ταλαιπωρώ λίγο που το διαμέρισμα μου στο Μεταξουργείο έχει αρκετά σκαλιά αλλά το ξέρετε ότι σας παρέχω ιδιωτικό πάρκινγκ δωρεάν με πόρτα που κλειδώνει;
Μπροστά στις ανέσεις τι είναι λίγα σκαλιά θεωρώ….
Σας περιμένω και σας στέλνω τα φιλιά μου!
Και εδω ειναι που λεμεΜπορεί να σας ταλαιπωρώ λίγο που το διαμέρισμα μου στο Μεταξουργείο έχει αρκετά σκαλιά αλλά το ξέρετε ότι σας παρέχω ιδιωτικό πάρκινγκ δωρεάν με πόρτα που κλειδώνει;
τον σκαλοπατο σου Για εμας τους νορμάλ τύπους που δεν μας προικησε η ζωή με τρίτο πόδι τι λες? τα εκτιμάς τα καημένα?Μετά από μια συζήτηση που είχα με τον παρακάτω (φίλο) μπήκα σε σκέψη να αλλάξω σχέδιο στα νύχια αν αφήσω το ζεβρε τι λέτε να κάνω;![]()
Μήπως παρέχει και φορτιστή για ηλεκτρικά...Δωρεάν πάρκινγκ... τι λες τωρα
Παιχνιδι στις σκάλες επιτρέπεται ή θα μας πάρει στο κυνήγι ο διαχειριστής με τον θυρωρό ???Μπορεί να σας ταλαιπωρώ λίγο που το διαμέρισμα μου στο Μεταξουργείο έχει αρκετά σκαλιά αλλά το ξέρετε ότι σας παρέχω ιδιωτικό πάρκινγκ δωρεάν με πόρτα που κλειδώνει;
Παιχνιδι στις σκάλες επιτρέπεται ή θα μας πάρει στο κυνήγι ο διαχειριστής με τον θυρωρό ???