Συνάντηση πριν λίγες ημέρες με την κοπέλα στον χώρο της. Το ραντεβού κλείστηκε την ίδια μέρα για τον χώρο της. Έφτασα στην ώρα μου ντυμένος κλαρινογαμπρός ( τα κλασικά).

Εμφανισιακά θα δείτε ότι ακριβώς βλέπεται και στις φωτογραφίες. Κουκλίστικο πρόσωπο, ωραιο σώμα, φρέσκο και νεαρό κορίτσι. Μου άρεσε και το μήκος των μαλλιών της, παρότι συνήθως προτιμώ το μακρύ μαύρο μαλλί.
Η συμμετοχή της σε ό,τι ζητήθηκε ήταν εξαιρετική. Φιλιά κανονικά, στοματικό πολύ καλό με πολλά deepthroat και ευρεία περιποίηση. Τελείωμα μια φορά στο στόμα της. Παράλληλα είχαμε και αυταρχικό που επίσης προσφέρει που η κοπέλα ήταν πολύ καλή και κατάλαβε αμέσως τι θέλω μέσα από την συζήτηση μας.
Από συμπεριφορά πολύ ευγενική, φιλική και μια ευκαιρία να ξεφύγω λιγάκι από τις λατίνες που είχα μπλέξει..

Γενικά είναι ένα κορίτσι που σέβεται τον πελάτη και δεν έδειξε καμία βιασύνη. Επίσης είχε φροντίσει ο χώρος της να είναι όπως πρέπει για τον πελάτη με ότι θα χρειαζόμουν αφού πήγαινα εγώ στον χώρο της.
Το κόστος της συνάντησης ήταν στα 230 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται 180 το κανονικό πρόγραμμα, 20 το αυταρχικό και 30 το cim που επέλεξα από κοντά και της το έκανα έκπληξη ( γιατί τέτοιος είμαι)

.Θα την ξαναέβλεπα συνεπώς, ήταν μια ευχάριστη συνάντηση που μπορεί να άργησε να συμβεί (λόγω δυσκολίας ταύτισης ωραρίων) , αλλά τελικά όλα πήραν τον δρόμο τους..Μπήκε το νερό στο αυλάκι που λέμε..