victoriadanny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 1.041
Εν τέλη θα μπορώ να εξυπηρετήσω στην Αθήνα έως και 12 Σεπτεμβρίου! 

Πολύ δυνατήΣας αρέσει η νέα φωτογραφία προφίλ μου ή να βάλω την προηγούμενη;
Με ένα τέτοιο άνοιξαν και τη διώρυγα του Σουεζ αν θυμάμαι καλά χαχαΣας αρέσει η νέα φωτογραφία προφίλ μου ή να βάλω την προηγούμενη;
Φέρτο μαζί την άλλη φορά που θα ανέβεις...το "ραβδομπλέντερ" εννοώ...Σας αρέσει η νέα φωτογραφία προφίλ μου ή να βάλω την προηγούμενη;
Ναι νόμιζα θα πεις το άλλο πουτσάκι για να κάνουμε double penetrationΦέρτο μαζί την άλλη φορά που θα ανέβεις...το "ραβδομπλέντερ" εννοώ...![]()
Με σφήνα κάνεις παιχνίδι;Ναι νόμιζα θα πεις το άλλο πουτσάκι για να κάνουμε double penetration![]()
Φυσικά!!!Με σφήνα κάνεις παιχνίδι;
Ελπίζω να έχεις μαζί σουΦυσικά!!!
Φέρτο μαζί την άλλη φορά που θα ανέβεις...το "ραβδομπλέντερ" εννοώ...![]()
Και τα δικά σου θέλουμε να τρέχουν πάνω του καβλιαρα μου ατελείωτηΟταν δε μπορείτε να με πιστέψετε αν ειμαι size queen. Μωρά μου δεν παίζω με τα λόγια, μόνο με τα υπέροχα εργαλεία σας!
μόλις δω κάτι τέτοιο , ορμάω… και μετά ποιος μαζεύει τα σάλια που σας τρέχουν…
.....διαολοθηλυκοΟταν δε μπορείτε να με πιστέψετε αν ειμαι size queen. Μωρά μου δεν παίζω με τα λόγια, μόνο με τα υπέροχα εργαλεία σας!
μόλις δω κάτι τέτοιο , ορμάω… και μετά ποιος μαζεύει τα σάλια που σας τρέχουν…

Ναι νόμιζα θα πεις το άλλο πουτσάκι για να κάνουμε double penetration![]()
Έχει αναρτήσει το tour της μαν...Κοίτα στο προφίλ της..Πες μας είναι εύκολο πότε ξαναερχεσαι Αθήνα ?

...."βροντα στον Γοργοποταμο..."Από σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκομαι στη Λαμία για μια νύχτα, μικρή περιορισμένη διαθεσιμότητα για ραντεβού. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να μου γράψετε στο viber. Εδώ δεν κοιτάω μηνύματα.