Συνάντηση με Βικτώρια αρχές του μήνα στην νύφη του Βορρά
Σε διακριτικό χώρο όμορφο στην είσοδο της πόλης δυτικά
Πετιτ όπως την περίμενα με παιχνιδιάρικο πρόσωπο και σεξουαλικά vibes
Πρόσχαρη από την είσοδο μου στο χώρο, κάναμε λίγο πλάκα που επιτέλους καταφέραμε να βρεθούμε μετά από 3 προσπάθειες, συμμετέχει στο παιχνίδι με ωραία "λογακια" που σε...ανεβάζουν και αρκετό χαμουρεμα .
Πάμε κρεβάτι γδυνεται σιγά σιγά ξεκινάω εγώ γλυψειματα σε ρογες, τριψιματα παντού και χαιδεμα στα μουνόχειλα της που υγραινονται γρηγορα. Όσο ην τρίβω μου κατεβάζει το εσώρουχο και μου λέει "ήρθε η ώρα να σε περιποιηθώ και εγώ".
Ξεκινάει μια πίπα βαθιά με πνηξιματα και πολύ σάλιο. Υγρή και το γουσταρε πολύ, την γύρισα κάποια στιγμή και για ανάποδο τσιμπούκι ανάποδα στο κρεβάτι και έπαιζα εγώ το μουνι της και έτριβα και το κολαρακι της
Το καβλακι με έκανε τούμπανο παίρναμε καποτα και πρώτη στάση στα όρθια από πίσω της εγώ. Δώσαμε πόνο αλλάξαμε αρκετές στάσεις , από πάνω αυτή, εγώ ιεραποστολικά μετά, την σηκώνω και στα χέρια μου και την κρατάω και γαμιομαστε και βγάζει ωραίες Κραβγουλες ηδονής που με είχαν κάγκελο όλη την ώρα.
Μετά ξανά τσιμπούκι υγρό βαθύ και πέρασμα ξανά καποτας για να δοκιμάσω το σουφριδι της. Σφικτό απίστευτα, πιέστηκε αρκετά το ψωλοκεφαλο μου να μπει αλλά μόλις μπήκα την όργωσα για τα καλά και ιεραποστολικά και στο πλάι και στα 4 ειδικά που την κάρφωνα τρελά και δυνατά και μου έλεγε προστυχολογα τύπου "μαρεσει που δεν με λυπάσαι" κλπ έκφυλα που με είχαν κάνει να στάζω από ιδρώτα με την πούτσα σφινομενη στην ελαστική της κωλοτρυπίδα
Τελείωμα πάνω στο κολαρακι και το μουνάκι της (σε πόζα όπως η παραπάνω φωτό βασικά) δυνατό και μπόλικο, με ξεζουμισε το ξεκωλιδι αλλά το άξιζε πολύ δυνατή στο πήδημα
Ντουζακι μετά εναλλάξ λίγο Σουσού σε πολύ φιλικό επίπεδο και ανανέωση στο επόμενο ραντεβού
Κρίμα που έβγαλες το Golden Shower μωράκι. Είχα φανταστεί διάφορα για έξτρα γούστα. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς.
Γλωσσοφιλα δεν επιδίωξα γιατί ήθελα να την φερω σε δυσκολη θέση αλλά κάτι πεταχτά φιλιά στόμα παιχτηκαν ναι.
Για μένα συνολικά μια εμπειρεια που πρέπει να δοκιμάσεις έστω μια φορά
@victoriadani την επόμενη φορά θέλω πιο πολλά....φετίχ να παίξουμε.