tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 736
ΣΟΥΠΕΡ!!!!Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
ΣΟΥΠΕΡ!!!!Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Τι πετιτ καυλάκι είσαι; Για φαντασίωση με teen. Αν τον λέρωσες με σκουρτινγκ χαλάλι.Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
υπάρχει τρόπος....Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Για καθάρισμα καθρεφτών σου'χω λύση...Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
....αστο οπως ειναι, ταιριαζει με τα "βρωμικα" μυαλα μαςΠάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Εγώ πάντως θέλω να κάτσεις στη μούρη μου μέχρι να σβήσει ο ήλιοςΠάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Καλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!
Σας ενημερώνω ότι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, μέχρι και τις 28/7, δεν θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη, καθώς θα βρίσκομαι σε VIP ταξίδι με έναν συναγωνιστή σας.
Να περνάτε υπέροχα και τα λέμε σίγουρα από Αύγουστο!
Γερμανικά μιλάς ή μόνο γεννήθηκες εκεί;Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Έβλεπες και εσύ RTL μικρός έτσι???Γερμανικά μιλάς ή μόνο γεννήθηκες εκεί;
Βλέπω ακόμη ...αλλά ZDFΈβλεπες και εσύ RTL μικρός έτσι???
Έβγαλες πρόγραμμα για πότε θα ξανά επισκεφτείς Λάρισα;Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Εννοω οτι δεν κανει για αυτη την δουλεια. Τουλαχιστον για εμεναΤι εννοείς δεν κάνει; Εσύ δεν θες να ξέρεις πόσο κάνουν οι υπηρεσίες που παίρνεις;
Δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη απ΄τη στιγμή που δεν την έχεις πάρει. Μόνο και μόνο επειδή δε σου άρεσαν οι τιμές της. Το να έλεγες ''για μένα απορρίπτεται λόγω τιμών'' αυτό θα ήταν αποδεκτό εννοείται...Εννοω οτι δεν κανει για αυτη την δουλεια. Τουλαχιστον για εμενα
Οτι πεις... εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη. Τοσοι αλλοι που εχουν γραψει οτι οταν μια κοπελα αρχιζει τις κρυφες χρεωσεις ειναι ενδειξη οτι δεν θα παει καλα το ραντεβου ουτε αυτοι πρεπει να εχουν αποψη. Παντως οταν την συναντησεις εσυ πες μου να σου δωσω τα ψιλα απο το αμαξι για τα εξτρα πρπφυλακτικαΔεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη απ΄τη στιγμή που δεν την έχεις πάρει. Μόνο και μόνο επειδή δε σου άρεσαν οι τιμές της...
Αν κάνεις μία αναδρομή στο νήμα της τότε θα καταλάβεις αν κάνει ή όχι. Τόσες θετικές κριτικές μόνο βαλτές που δεν είναι. Με τα ψιλά που έχεις πήγαινε πάρε καμιά φρατζόλα ψωμί μπας και λιγδώσεις το άντερό σουΟτι πεις... εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη. Τοσοι αλλοι που εχουν γραψει οτι οταν μια κοπελα αρχιζει τις κρυφες χρεωσεις ειναι ενδειξη οτι δεν θα παει καλα το ραντεβου ουτε αυτοι πρεπει να εχουν αποψη. Παντως οταν την συναντησεις εσυ πες μου να σου δωσω τα ψιλα απο το αμαξι για τα εξτρα πρπφυλακτικα
....αδελφε ψαχνω να βρω τι εννοεις με τις "κρυφες χρεωσεις" αλλα εις ματην! Στο προφιλ της εχει αναλυτικες πληροφοριες, κοστη, εξτρα κτλ, δν ειδα πουθενα "κρυφες χρεωσεις"! Εκτος αν εννοεις την κουβεντα που ειχε γινει παραπανω για τα επιπλεον προφυλακτικα, δν ειναι κρυφη χρεωση αυτο, μεχρι 2 στα προσφερει!! Αν χρειαζεσαι αρκετα προφυλακτικα ανα ραντεβου, φερε τα δικα σου, δεν σε υποχρεωσε να παρεις δικα της, ουτε στα χρεωσε κρυφα!!Οτι πεις... εγω δεν μπορω να εκφερω αποψη. Τοσοι αλλοι που εχουν γραψει οτι οταν μια κοπελα αρχιζει τις κρυφες χρεωσεις ειναι ενδειξη οτι δεν θα παει καλα το ραντεβου ουτε αυτοι πρεπει να εχουν αποψη. Παντως οταν την συναντησεις εσυ πες μου να σου δωσω τα ψιλα απο το αμαξι για τα εξτρα πρπφυλακτικα
Αυτα τα κανουν μερικες πονηρες που δεν θελουν 3 γυρους στο 2ωρο και σου λενε εχω μίονο 2 προφυλακτικα.....αδελφε ψαχνω να βρω τι εννοεις με τις "κρυφες χρεωσεις" αλλα εις ματην! Στο προφιλ της εχει αναλυτικες πληροφοριες, κοστη, εξτρα κτλ, δν ειδα πουθενα "κρυφες χρεωσεις"! Εκτος αν εννοεις την κουβεντα που ειχε γινει παραπανω για τα επιπλεον προφυλακτικα, δν ειναι κρυφη χρεωση αυτο, μεχρι 2 στα προσφερει!! Αν χρειαζεσαι αρκετα προφυλακτικα ανα ραντεβου, φερε τα δικα σου, δεν σε υποχρεωσε να παρεις δικα της, ουτε στα χρεωσε κρυφα!!
![]()
Λίγο έλεος με τα υπονοούμενα περί τσιγκουνιάς.Αυτα τα κανουν μερικες πονηρες που δεν θελουν 3 γυρους στο 2ωρο και σου λενε εχω μίονο 2 προφυλακτικα.
Λες και όταν χρεώνει 200/ωρα δεν μπορει να παρει καποιο επιπλεων .
Και αν σπασει το ενα λαστιχο κατα την πραξη? Τι θα κάνει? Ε?