Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλά στέφανα !Καλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!
Σας ενημερώνω ότι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, μέχρι και τις 28/7, δεν θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη, καθώς θα βρίσκομαι σε VIP ταξίδι με έναν συναγωνιστή σας.
Να περνάτε υπέροχα και τα λέμε σίγουρα από Αύγουστο!
....οχι ρε αρχοντα, μην 'ξηγιεσαι ετσι τωρα και εχουμε τραχανα απλωμενο!!!Καλά στέφανα !
Εεεε καλά λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί …....οχι ρε αρχοντα, μην 'ξηγιεσαι ετσι τωρα και εχουμε τραχανα απλωμενο!!!![]()
Εεεε καλά λες και δεν τα έχουμε ξαναδεί …
Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτας μωρό μου!Καλά στέφανα !
ναι αλλα εσυ είσαι πιστήΟ γάμος σκοτώνει τον έρωτας μωρό μου!
Μας τα είπαν κι άλλες αυτά ..Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτας μωρό μου!
Κοινώς τα θέλει ο κωλος της...Θα περάσει καλα ο μαν , θα χορτάσει και ο κωλαρινος της Βικτωρίας κρέας , ωραιο σκηνικό μου ακούγεται ....
Αυτό το μουνακι θέλω τόσο να το γλύψω μέχρι να τρέμεις σαν το ψάρι!!Καλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!
Σας ενημερώνω ότι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, μέχρι και τις 28/7, δεν θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη, καθώς θα βρίσκομαι σε VIP ταξίδι με έναν συναγωνιστή σας.
Να περνάτε υπέροχα και τα λέμε σίγουρα από Αύγουστο!
Καλά μη φας...έχουμε γλαροσουπαΑυτό το μουνακι θέλω τόσο να το γλύψω μέχρι να τρέμεις σαν το ψάρι!!
Οκ..ότι πεις!!!Καλά μη φας...έχουμε γλαροσουπα![]()
Άλλοι γράφουν του κόσμου τις μαλακίες εδώ μέσα σε εμένα βρήκες να απαντήσεις??Καλά μη φας...έχουμε γλαροσουπα![]()
Χύσε να κοινωνήσουμε και εμείς οι ορθόδοξοι ....Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Οκ θα στο θυμισω εγω.Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
ΣΟΥΠΕΡ!!!!Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…
Τι πετιτ καυλάκι είσαι; Για φαντασίωση με teen. Αν τον λέρωσες με σκουρτινγκ χαλάλι.Πάντως όταν επιστρέψω στην Αθήνα θυμίστε μου οτι πρέπει να καθαρίσω αυτό τον καθρέφτη κάποια στιγμή…