georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.431
- Πόντοι
- 736
Με... γαρύφαλλο θα την υποδεχτώ !!!Όρμα με 1000
Με... γαρύφαλλο θα την υποδεχτώ !!!Όρμα με 1000
Ρε πατριώτη...2 φορές ήρθε το κορίτσι στα μέρη μας...δεν έκανες ραντεβού?!
Προσπάθησα συναγωνιστή.Ρε πατριώτη...2 φορές ήρθε το κορίτσι στα μέρη μας...δεν έκανες ραντεβού?!
Το παλικάρι από πάνω σε βγάζει στη σέντρα. Δεν πήρες μεζέ όταν είχε έρθει;Με... γαρύφαλλο θα την υποδεχτώ !!!
Άντε με το καλό σου εύχομαι...Προσπάθησα συναγωνιστή.
Την μια δεν βολεψαν τα προγράμματα μου και την άλλη έτυχε μια ατυχία με κινητό φορτιστή κλπ του κοριτσιού και δεν έκατσε.
Τρίτη και φαρμακερή, λοιπόν.
Το θέμα είναι πως αυτή σε βλέπει σαν μεζέ φίλε...Το παλικάρι από πάνω σε βγάζει στη σέντρα. Δεν πήρες μεζέ όταν είχε έρθει;
Μακάρι να του φέρεις γούρι. Δε φαντάζομαι να'σαι καμιά μαυρόγατα και καεί για 3η φορά ο συναγωνιστής...Άντε με το καλό σου εύχομαι...![]()
Είναι η άτιμη άστα να πάνε. Ορμάει στο ψαχνό κατευθείαν...Το θέμα είναι πως αυτή σε βλέπει σαν μεζέ φίλε...![]()
Τα μουνοχειλακια σου πολυ ωραια και ζουμερα!Πρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Τι εννοείς δεν κάνει; Εσύ δεν θες να ξέρεις πόσο κάνουν οι υπηρεσίες που παίρνεις;Παντως οταν στελνει τιμοκαταλογο καταλαβαινεις οτι δεν κανει...
Πρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Έχεις και τα τυχερά σου! Περιμένουμε εντυπώσεις για σένα από τον άγνωστο συναγωνιστή εδώ.Καλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!
Σας ενημερώνω ότι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, μέχρι και τις 28/7, δεν θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη, καθώς θα βρίσκομαι σε VIP ταξίδι με έναν συναγωνιστή σας.
Να περνάτε υπέροχα και τα λέμε σίγουρα από Αύγουστο!
Θα φάει καλά ο συναγωνιστής!! Πρόσεξε μην τον ξεκανεις!!Καλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!
Σας ενημερώνω ότι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, μέχρι και τις 28/7, δεν θα εξυπηρετώ σε καμία πόλη, καθώς θα βρίσκομαι σε VIP ταξίδι με έναν συναγωνιστή σας.
Καλά γ@μησιαΚαλησπέρα στα υπέροχα αγόρια μου!