Κάτσε Λάρισα δύο μέρες παραπάνω ...Rest days
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κάτσε Λάρισα δύο μέρες παραπάνω ...Rest days
![]()
Αν δεν είχα εισιτήρια με επιστροφή.Κάτσε Λάρισα δύο μέρες παραπάνω ...
Λαχταριστες ροζ τρυπουλες για γλειψιμο οπως και το πατουσακι σουΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Jawohl...Bist du morgen auf Larissa gekommen,schau mal die Nachricht auf deine Viber bitte
Εγώ πάλι σκεφτόμουν μήπως να έβαζα και υπηρεσία squirt
Πέρα από πατουσάκια….
Γνώμη ;
* το βιντεάκι μου αυτό είναι παλιό!
Στάσου ρε μάγκα. Εδώ τσινάτε όταν λέμε να έρθουν τα κορίτσια τα δικά σας καμιά βόλτα προς τα κάτω και μας λέτε φαταούλες. Και τώρα να έρθουν τα δικά μας επάνω. Δε σας βρίσκει πουθενά κανείς...Έλα Θεσσαλονίκη αντί Λαμίας μωράκι
Άμα είναι για μια βόλτα χαλάλι.Στάσου ρε μάγκα. Εδώ τσινάτε όταν λέμε να έρθουν τα κορίτσια τα δικά σας καμιά βόλτα προς τα κάτω και μας λέτε φαταούλες. Και τώρα να έρθουν τα δικά μας επάνω. Δε σας βρίσκει πουθενά κανείς...
Γι'αυτό σας πάω εσάς τους Σαλονικιούς γιατί είστε κιμπάρηδες...Άμα είναι για μια βόλτα χαλάλι.
Εντάξει...αντικειμενικά,έχεις μπει στα νήματα της Θεσσαλονίκης;Στάσου ρε μάγκα. Εδώ τσινάτε όταν λέμε να έρθουν τα κορίτσια τα δικά σας καμιά βόλτα προς τα κάτω και μας λέτε φαταούλες. Και τώρα να έρθουν τα δικά μας επάνω. Δε σας βρίσκει πουθενά κανείς...
Μην τσιμπάς ρε τύπε χαβαλέ κάνουμε...Εντάξει...αντικειμενικά,έχεις μπει στα νήματα της Θεσσαλονίκης;
Αντίστοιχα στα των Αθηνών;
Τι συζητάς ρε τυπε και συ...;
Θεσσαλονίκη γαμαει η μισή βόρεια Ελλάδα,δεν είναι μόνο των θεσσαλονικιών κορίτσια δλδ...
Ενώ Αθήνα γίνεται της πουτανας...
Έλα συναγωνιστή να την πάρουμε παρέα για κάνα ...σάντουιτς, να δοκιμάσουμε....κουλούρι και για γλυκό στο τέλος να παίξει μια μπουγάτσα με ...κρέμα. Πολύ κρέμα....Γι'αυτό σας πάω εσάς τους Σαλονικιούς γιατί είστε κιμπάρηδες...
Μην ξύνεις πληγές μύστη. Μακάρι να μπορούσα να έρθω. Πάντως η μικρή είναι όλα τα λεφτά. Ιδίως όταν στήνεται στα 4 είναι για πολύ άγριο σκίσιμο...Έλα συναγωνιστή να την πάρουμε παρέα για κάνα ...σάντουιτς, να δοκιμάσουμε....κουλούρι και για γλυκό στο τέλος να παίξει μια μπουγάτσα με ...κρέμα. Πολύ κρέμα....
Τέτοια να ακούω μύστη μου.Μην ξύνεις πληγές μύστη. Μακάρι να μπορούσα να έρθω. Πάντως η μικρή είναι όλα τα λεφτά. Ιδίως όταν στήνεται στα 4 είναι για πολύ άγριο σκίσιμο...
της πουτανας απο πουτανες....Ενώ Αθήνα γίνεται της πουτανας...
Μπορώ να πω ότι είναι το μεγάλο της ατού...Τέτοια να ακούω μύστη μου.
Αν το αντέχει κιόλας ή ποσω μαλλον αν το αποζητάει κιόλας, ακόμα καλύτερα...
Όρμα με 1000
Με... γαρύφαλλο θα την υποδεχτώ !!!Όρμα με 1000
Ρε πατριώτη...2 φορές ήρθε το κορίτσι στα μέρη μας...δεν έκανες ραντεβού?!