Ότι καλύτερο αυτό το κωλαρακι!!Καλό σαββατοκύριακο μανάρια μου!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ότι καλύτερο αυτό το κωλαρακι!!Καλό σαββατοκύριακο μανάρια μου!
Πολύ καλό το παγωτό βανίλιαΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Δουλεμένη πίσω κίνησηΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Μωράκι πότε θα σε έχουμε πάλι στην Αθήνα?Όλες οι φωτογραφίες μου είναι λίγο ημιτελείες νομίζω.
Μου λείπουν ακρετά τατουάζ θα πω…
Στα πόδια λείπουν...Όλες οι φωτογραφίες μου είναι λίγο ημιτελείες νομίζω.
Κάτσε να κάνουμε πρώτα αυτοψία και μετά...Όλες οι φωτογραφίες μου είναι λίγο ημιτελείες νομίζω.
Είναι μάλλον θέμα οπτικής και προσωπικών προτιμήσεων ομορφιά μου. Ένα τόσο αλαβάστρινο και άσπιλο δέρμα σαν το δικό σου, είναι κρίμα να σκεπαστεί από σχέδια. Και το λέω επειδή έχω ίδια άποψη…Όλες οι φωτογραφίες μου είναι λίγο ημιτελείες νομίζω.
Ακόμα δεν γνωρίζω αλλά όταν έρθει η στιγμή θα το γράψω εδώ!Μωράκι πότε θα σε έχουμε πάλι στην Αθήνα?
Οργή Θεού φωνή λαού. Το κοινό σου σε θέλει πίσω. Να'σαι όμως πολύ προσεκτική γιατί έχουν άγριες διαθέσειςΑκόμα δεν γνωρίζω αλλά όταν έρθει η στιγμή θα το γράψω εδώ!
Ακόμα δεν γνωρίζω αλλά όταν έρθει η στιγμή θα το γράψω εδώ!

Το anal είναι έξτρα +50€Για μια ώρα φούλ κώλο, πόσα χρεώνετε;![]()
Bist du morgen auf Larissa gekommen,schau mal die Nachricht auf deine Viber bitteΤο anal είναι έξτρα +50€
ο κ Αγιος επιθυμει μονο anal δεν τον ενδιαφερουν τα υπολοιπαΤο anal είναι έξτρα +50€
Κόπηκαν οι επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ…..Μωρά μου
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το προγραμματισμένο tour μου στη Λαμία αναβάλλεται, λόγω περιορισμένου ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή και την αγάπη που μου δείχνετε σε κάθε μου στάση.
Ελπίζω να ξαναπρογραμματιστεί σύντομα μια νέα επίσκεψη στην πόλη σας, με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και ενέργεια!
Μέχρι τότε, μπορείτε να με βρείτε στις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να μου γράψετε![]()
Rest daysΚόπηκαν οι επιδοτήσεις από ΟΠΕΚΕΠΕ…..
και τι θα κάνεις μανάρι 19-20 Ιουλίου ??