Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αφού λέει όταν σου παρέχω την δυνατό να έχεις 10-20 προφυλακτικά. Δεν μιλάει για όλη την μέρα αλλά κατά άτομο......προφανως εννοει "ημερησια καταναλωση" και οχι ανα ραντεβου![]()
Λες και ότι είναι σίγουρος ότι θα του σηκωθεί και τρίτη φορά
Κάτσε ναι επειδή για οσους δεν ξέρουν, δεν το διευκρίνισα. Παρέχω πάντα 2-3 προφυλακτικά δωρεάν, ανά ώρα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς επιπλέον, εφόσον χρειαστεί. Πολλοί γνωρίζουν ήδη ότι σχεδόν ποτέ δεν τα χρεώνω αν τύχει να χρειαστούν λίγα έξτρα.Πώς ακριβώς χρησιμοποιείς 10-20 προφυλακτικά ανά συνάντηση; Κάθε φορά που αλλάζει τρύπα ή και αν σου ζητηθεί να πάρεις ξανά πίπα ενδιάμεσα από νορμάλ πήδημα (όχι δλδ πρωκτικό);
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;
Μα τι λες τώρα; Να αγοράζουν προφυλακτικά;Υπάρχει και λύση να φέρνει ο καθένας και προφυλακτικά μαζί του. Λέμε τώρα και καμιά τρελή ιδέα να περνάει η ώρα...
Να το έχεις μπροστά σου να σκουϊρταρει...Κ να τα πίνειςΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Είσαι ένα παγωτό βανίλια που θέλω να γλείφω για ώρες! και μετά να το γαμησω, εννοείται!!Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
....nope, το καταλληλο χρωμα εχεις και εκει που πρεπει μαλισταΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()

Ξεκόλλααααααα!!! Έλεος!!!Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Ωνσγ μεσημεριάτικαΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()

. Τι είναι αυτά που μας κάνεις ρε μωρό κι έχει και κωλόζεστη;Για κομπλιμέντα ψάχνεις μου φαίνεται ..Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()

Για κομπλιμέντα ψάχνεις μου φαίνεται ..
![]()
Μπορεί να μου αρέσει να σας κρατάω κάγκελοΩνσγ μεσημεριάτικα. Τι είναι αυτά που μας κάνεις ρε μωρό κι έχει και κωλόζεστη;
Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Λέγε τέτοια εσύ και την επόμενη φορά θα έχειΜπορεί να μου αρέσει να σας κρατάω κάγκελο![]()

ΑσπρουλιαρικοΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
εμενα μαρεσει που ολες σου οι τρυπουλες αστραφτουνΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Τα μουνοχειλακια σου ειναι για πολυ γλυψιμο απλα....!!!Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Το φώς του δωματίου μπορεί να είναι μέτριο, αλλά το κορμί σου είναι σίγουρα τέλειο!Ρε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()
Καϊμάκι είσαι μικρό καυλάκιΡε αγάπες φαίνομαι ασπρουλιάρικο από το μέτριο φως του δωματίου μου ή είμαι όντως σαν παγωτό βανίλια;![]()