πωπω ερχομαι!Πρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πωπω ερχομαι!Πρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Υπέροχη θέα. Ροζ τρυπούλες να θες να τις φαςΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Όχι μόνο να τις φας αλλά και να τις ξεσκίσεις...Υπέροχη θέα. Ροζ τρυπούλες να θες να τις φας
.....ωωωω ρε πστ μουΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Γλόμπο το χειςΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Ετσι πρέπει να είναι τα μουνάκια.Γλόμπο το χεις
Για κάποιο λόγο την περίμενα αυτή την αντίδραση, για να μην πω ότι την προσδοκούσα κιόλας!.....ωωωω ρε πστ μου![]()
....yeap, μου εφερε αναμνησεις αφουΓια κάποιο λόγο την περίμενα αυτή την αντίδραση, για να μην πω ότι την προσδοκούσα κιόλας!

Ετσι πρέπει να είναι τα μουνάκια.

Απαλός καύσωνας θα έλεγα ! ΤοπΠρωινό ζουμάρισμα στο καθρέπτη μου![]()
Βεβαίως, βεβαίως!Και η κωλοτρυπίδα βεβαίως!![]()
...και πολλή καύλα, να συμπληρώσω εγωΚαι μια φωτό με αγάπη
Και μια φωτό με αγάπη
wataaaaaΚαι μια φωτό με αγάπη
Λες και ότι είναι σίγουρος ότι θα του σηκωθεί και τρίτη φοράΧθες το συζητούσα με έναν συναγωνιστή και λέγαμε να ξεκινήσω να προσφέρω και Xanax στα ραντεβού!
Μωρά μου, πλέον —σε συνεργασία με φίλο και πελάτη που είναι ψυχίατρos μπορούμε να το συνταγογραφήσουμε κι αυτό.
Σας θέλω ήρεμους και χαλαρούς.
Οχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να ασκώ και το επάγγελμα ψυχολόγου.![]()
Πώς ακριβώς χρησιμοποιείς 10-20 προφυλακτικά ανά συνάντηση; Κάθε φορά που αλλάζει τρύπα ή και αν σου ζητηθεί να πάρεις ξανά πίπα ενδιάμεσα από νορμάλ πήδημα (όχι δλδ πρωκτικό);Χθες το συζητούσα με έναν συναγωνιστή και λέγαμε να ξεκινήσω να προσφέρω και Xanax στα ραντεβού!
Μωρά μου, πλέον —σε συνεργασία με φίλο και πελάτη που είναι ψυχίατρos μπορούμε να το συνταγογραφήσουμε κι αυτό.
Σας θέλω ήρεμους και χαλαρούς.
Οχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορώ να ασκώ και το επάγγελμα ψυχολόγου.![]()
.....προφανως εννοει "ημερησια καταναλωση" και οχι ανα ραντεβουΠώς ακριβώς χρησιμοποιείς 10-20 προφυλακτικά ανά συνάντηση; Κάθε φορά που αλλάζει τρύπα ή και αν σου ζητηθεί να πάρεις ξανά πίπα ενδιάμεσα από νορμάλ πήδημα (όχι δλδ πρωκτικό);
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;