victoriadanny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 1.041
Χαχαχαχ ή εμένα 2ημερο στην χώρα / πόλη σου;και εγω σκεφτομαι να παρω το αεροπλανο για ελλαδα .....
Χαχαχαχ ή εμένα 2ημερο στην χώρα / πόλη σου;και εγω σκεφτομαι να παρω το αεροπλανο για ελλαδα .....
και αυτο γινετεΧαχαχαχ ή εμένα 2ημερο στην χώρα / πόλη σου;![]()
Κωλομπαρινα μανΡούφα τα όλα καύλα!!
Κωλομπαρινα, ξεκωλομπαρινα, θα μπω μαν, το έχω στο πρόγραμμαΚωλομπαρινα μαν
Η φωτό ειδικά, ΣΟΚΣκέφτηκα κάποια βίντεο μου και φωτογραφίες μου να τα αφήνω στο προφίλ μου και όχι στο νήμα μου για να τα βρίσκεται ακόμα πιο εύκολα. Οπότε αν δεν είδατε τι σας ανέβασα το πρωί χάνετε
ειμαι ο μονος που δεν μπορει να τα δει στο προφιλ?Σκέφτηκα κάποια βίντεο μου και φωτογραφίες μου να τα αφήνω στο προφίλ μου και όχι στο νήμα μου για να τα βρίσκεται ακόμα πιο εύκολα. Οπότε αν δεν είδατε τι σας ανέβασα το πρωί χάνετε
Ναι, μάλλον ο μόνος. Μπες στο προφίλ της στα μηνύματα προφίλ και σκρολαρε να βρεις τα πάντα, όπως και τις πληροφορίες όλες. Ελπίζω να ξέρεις πως να μπεις στο προφίλ.ειμαι ο μονος που δεν μπορει να τα δει στο προφιλ?
είσαι έμπνευση...Σκέφτηκα κάποια βίντεο μου και φωτογραφίες μου να τα αφήνω στο προφίλ μου και όχι στο νήμα μου για να τα βρίσκεται ακόμα πιο εύκολα. Οπότε αν δεν είδατε τι σας ανέβασα το πρωί χάνετε
Το θέλω στο στόμα μου να αδειάζει τα υγρά τουΚαλημέρα, λατρείες μου
Μικρή υπενθύμιση: Είμαι ακόμη διαθέσιμη για 2ήμερη ή 3ήμερη συνοδεία σε οποιοδήποτε ταξίδι σας από μέσα στον Αύγουστου… και ίσως και για λίγες καυτές μέρες του Σεπτεμβρίου. Ρωτήστε με ανάλογα αν θέλετε την πιο απολαυστική παρέα μου, ξέρετε πως θα με βρείτε …
__
Εντομεταξυ μόλις έκανα το καθιερωμένο μου λέιζερ και ναι, η φωτογραφία είναι πρόχειρη, αλλά
λατρεύω το βελούδινο αποτέλεσμα, εσείς;
Υπερβολέςείσαι έμπνευση...
Τα αυτονόητα δηλαδή αλλά 3 πλια και ένα τσον που λεν στου χωριομ..... Πρέπει να το θυμίζεις συχνά αυτό σε μερικούς....Επίσης!!
Παρακαλώ σεβαστείτε τον προσωπικό μου χρόνο και τον άλλον ενδιαφερόμενων.
Όπως εσείς ενδιαφέρεστε να κλείσετε ένα ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για κάποιον άλλον.
Όταν ένα ραντεβού δεν ακυρώνεται εγκαίρως, στερεί τη θέση από άλλους χωρίς λόγο.
Από εδώ και στο εξής:
Αν δεν έχει γίνει επιβεβαίωση του ραντεβού μας έως και δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα, αυτό θα ακυρώνεται αυτόματα χωρίς άλλη ειδοποίηση. Δεν είμαι η μαμά σας να σας κυνηγάω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση και τον σεβασμό.
Πρώτη φορά βγήκα από τα ρούχα μου και όχι από τις καυλες…Τα αυτονόητα δηλαδή αλλά 3 πλια και ένα τσον που λεν στου χωριομ..... Πρέπει να το θυμίζεις συχνά αυτό σε μερικούς....
Εγω προτιμώ να βγαίνεις από τις καυλες σου.... Κάποιοι νομίζουν ότι πάνε στο παζάρι....Πρώτη φορά βγήκα από τα ρούχα μου και όχι από τις καυλες…
και όμως...Υπερβολές
τι πάθαμε, κακό που μας βρήκε... τα καλύτερα έφυγαν...Δεν παρέχω πλέον υπηρεσίες golden shower και rimming